DAVID!!

Idag fyller DAVID 16:) GRATTIS än en gång:)

Jag och David står å pratar med Emelie då detta misstolkas.
Erica(Jag): Davids föräldrar vet ju vem jag är, de har ju sätt mig.
David: Nej, de har inte sätt dig men de har hört dig.
Varpå Emelie försvinner i skratt. Hon sa sedan att de var upplagt för att misstolkas.

image204

Aerobic med Emelie, Malin å en massa andra

Nyligen hemkomen sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen å sedan äta middag å efter de packa tills imorgon då jag ska till gymmet driket efter promenaden, om gymmet har öppnat då. De öppnar nämligen kl 13.00 på fredagar,,vilket jag tycker är väldigt dumt eftersom jag å många andra slutar tidigt på just fredagar!
Måste hylla min kära kyrk-Emelie, hon var ritkigt duktig å kämpade på, med tanke på att d evar hennes första gång på aerobicen å den är svår.:) You go !

Appropå en sak så var Cornelia å jag supersnälla idag i kyrkan. Vi hjälpte Sanna å Vikcy att förbereda middagen som torsdagsledarna skulle ha, vi gjorde förrätten och kom med några va fördrinkarna, Alkoholfria:)
Sedan hjälpte jag även Cornelia och Erica att steka pannkakor, det är mycket svårare att steka pannkakor när det är laktosfri mölk i:P

puss

Emelie ska gå å köpa träningskläder

Det är faktiskt sant som det är sagt(skrivet), Emelie som jobbar här i kyrkan har gått å köpt sig ett årskort på samma tärningsanläggning som jag tränar på. Vi ska bli träningshomies!!!Hon sa att hon skulle köpa träningskläder på 30 minuter, vilket jag å Cornelia tvivlar på. Så vi får se, hon ska avar tillbka akl halv 6.

Cornelia och jag köpte 600gram godis å hon hälsar att vi är tjockisar, men vi bjöd faktiskt lite:):P
Sedan har vi druckit en massa te å Jag var å handlade champange till mig å Anna tills middagen imorgon:) Eller rättare sagt Emmeli handla till oss:) BUSIGT!

Ikväll är det Aerobic på schemat å imorgons ka jag på vandring på Djurgården med min kära klass:)

pusspuss puss

Projekt arbete

Jag kom en timma försent idag, men de gjorde inget pga mina kära vänner redan hade börjat:)
Saken vara tt jag vakande i tid å la mobilen vid sidan om mig och somnade om :P
sånt som händer!!

På¨väg mot skolan mötte jag Madde som oxå var på väg till skolan, å oxå var sen :P

puss<3

Lite bilder:P



Jag räknar matte, fett smart:P



Carro   






 Tova å jag "Biffen"
 Cornelia

Onsdag å halva veckan har redan gått

Ja så sitter jag här denna onsdags eftermiddag å det känns ritkigt bra! Allt flyter på just nu å jag har inget konktret som irriterar mig eller så.
Vi började skoladagen men att fotas, å det kortet vill jag aldrig visa för någon, hemskaste jag sett. Men sedan var det typ en halvtimma tills vi började så vi satt och blockerade vägen så att alla fick kliva över oss, asjobbiga vi va men :P
Sedan började psykologin där vi blev indelade i 5grupper för att skriva om de olika perspektiven. Jag och Carro hamna i samma grupp så vi skrev om barnets utveckling enligt Freud. Najs uppgift, vi hade ne liten återsamlingen i gruppen vi var i å kollade läget.Det såg bra ut.

Sedan pratade jag å Carro en massa med vår lärare Jenny å hon e så grymt bra, en person med båda fötterna på jorden och najs att prata med, hon förstår lixom. Vi som hade sådana fördomar om att vi skulle få en tjej som var ung å då tänkte i allafall jag att de ksulle bli någoin jobbig som skulle klaga å ge massa läxor å vara hård. Tur att jag hade så grymt fel:) jag har än en gång lärt mig att maninte ska döma hunden efter håret.
 Efter de serverades lunchen å sedan vänatde betygssamtal i naturen. Johan sa att om jag visar bra kvaliteer på provet som kommer på evolutionen så kommer jag få MVG i betyg:) men lite press på mig nu, men ska inte bli stressad än för vi har inte ens börjat med den delen :P
image201
Nu måste jag börja packa inför ikväll då jags ka till kyrkan direkt efter tärningen, eller jag ska duscha mellan.
Innan dess ska jag träna poweryoga och muskel. Just nu sitter jag å ska skriva lite på min träningsplanering å beskriva pass:)

puss puss hoppas du har en fortsatt bra dag!<3

HELT SJUKT!! hur kan man göra så här?

Jin Yani, 20, tvingades göra abort i månad nio


Vattnet gick för höggravida Jin Yani.Då ingrep abortpolisen och dödade det ofödda barnet.Det var straffet för att hon inte var gift med pappan.Det är inte bara omvärlden som agerar för att stärka de mänskliga rättigheterna i Kina. Jin Yani och hennes man har stämt myndigheterna i ett fall som ska granskas av högsta domstolen.I ettbarnspolitikens Kina är det inte tillåtet med utomäktenskapliga barn. Kvinnor som inte fyllt 20 år får heller inte bli gravida.
Jin Yani, från Qianan, fyllde 20 under graviditeten och planerade att gifta sig med sin pojkvän och sambo Yang Zhongchen.
Det hindrade inte att polisen grep Jin, i nionde månaden. De förde henne till en abortklinik, där barnet dödades med en spruta.Två dagar senare plockades den ofödda flickan bort ur livmodern. Paret tvingades dessutom böta för att ha saknat tillstånd för familjeplanering.
- Jag bad på mina bara knän att jag skulle få föda min dotter. Jag hade redan gett henne ett namn, Yang Yin, säger Jin Yani i Daily Telegraph.
Hon mådde fysiskt och psykiskt väldigt dåligt av ingreppet och tillbringade 44 dagar på sjukhus. Paret anser att myndigheterna har brutit mot lagen eftersom tvångsaborter är förbjudet.
- Vi kommer aldrig att få tillbaka vår lilla bebis, men hoppas att något sådant här aldrig ska hända igen, säger Jin Yani


Core

Riktigt skön träning sådär lagom på 30 minuter, men jag hann bli riktigt trött ändå. Menjag hade ju kört styrka på idrotten så de var kankse inte så konstigt?
Träffade på min kära Cornelia i hallen oxå, de visade sig att hon hade varit på spinning precis innan vi skulle tärna. Hon skulle även på öppet hus id´kväll så jag får se hur de var där sedan.

Malin och jag gick en sväng med lilla Vilma, så söt:) hon hade bådereflekxband på sig å en blinkade sak så att vi kunde se henne när hon fick gå lös och upptäcka lite själv:)

Just nu känner jag att jag har mensvärk så de tänkte jag bota med en varm dusch:) Hoppas att de blir bättre. Sedan kl 9, långt kvar. Då är de Gynning som gäller :) Bästa med hela tisdagen. TACK CAROLINA!!!!! du förgyller min tråkiga tisdag :P 

Nyklippt

Jag hade idrott imorse men de fruktade Beep-testet, alla var så duktiga!!! men jag kunde ju inte vara med pga mina knän, eftersom det är frm å tillbaka hela tiden så fick jag avstå, men jag var med på resten av lektionen som Sigge höll i. Cirkelträning, me vi började med lite bollekar!:)

image197Efter idrotten drog till till centralen å käkade med Sanna.Efter de tog vi tunnelbanan till Kista å kapade våra hår. Jag klippte mig inte som Britney men :P det sjuka är att jag har blivit mer ljushårig än innan, å jag som typ färgade de svart i oktober å sedan dess inte har färgat de med. Ja, ja vet att jag har en grym utväxt :P men den bjuder jag :PInte för att de syns så mycket på bilden men.

Efter de tog jag å Sanna Bussen mot Vällingby för att hon skulle följa med mig till gymmet där jag ätnkte fråga om praktikplats, men vi kom inte in för man var tvungen å ha någon slags tag, så de var bara å vända:/
Å appropå tagar å sånt, så ska vi fotas i skolan imorgon för att vi ska få något nytt ID-system i skolan så man måste tydligen gå med ett "idkort" för att komma in i koslan, fr att få äta å använda kopiatorn. Sjukt men, å de värsta e att vi ska fotas en timma innna vi börjar:S BAJS!!!

Om ca 40 minuter ska jag gå å möta Malin, för vi ska gå å tärna core, sedan promenera hem å hämta Wilma å sedan gå ut med henne. Så de e mina planer inför kvällen!!

Hoppas att du har de bra idag:)
PUSS

Mattemåndag!

Hade som vanligt matte på morgonen å dagens utmaning var Derivata:S först visade Anna-karin en aslång uträkning osm vi inte ens behövde tillämpa lixom. Helt sjkut men det är väl bra å kunna den med:P

Inte så god lunch idag, korv å potatis. Men vi fick avnjuta ansiktismassage idag efter de så de var ett helt okej slut på skoldagen.

Gick sedan med herese å Luuluu till centralen för att ta pendeln hem, då jag får ett smatal från min katt Anna som berättar att hon har fått g på matteprovet:) GRATTIS! Så jag åker hem, kollar lite på Kyle XY, packar, äter mellis å sedan går jag in på skolans hemsida för att få reda på mitt betyg, å jag fick G!!! HALLELUJA!! trodde inte att de var sant å tydligen så hade jag svara så bra att min lärare tyckte att de var synd att jga inte hade stasat på vg:) ganksa bra betyg med andra ord!

Sedan åkte jag mot centrum för att träffa Sann å Malin som satt i kyrkan, jag åkte dit en snabbis innan jag skulle gå å träna med Malin. Där var även årets kall-konfirmander:)

VI tränade först aerobic å sedan muskel dit Tessan å Petra släpade sig!! 2 timmars hårt slit:P:P men de är de värt!!

På freda ska vi katter i klassen ha finmiddag så då är de klädkod å sedan ska anna å jag fira(att vi klarade matteprovet) med champang:)

Puss hoppas att din dag har varit lika händelserik som  min!

P.s. imorgon är det idrott, frisören, core å promenad med Malin å Wilma som gäller:)D.s

Dags att släcka lampan för min del!

Nu ska jag krya till kojs, kul uttryck:P
Tidig morgon imorgon, klockan ringer redan 06.0. Sjukt tidigt! men de blir inte mer sömn när jag sitter här:P

puss å sov gott!

140 cm igen

Det är ingen jätte snopp jag pratar om, med betoning på jätte.
Jag fick för mig när jag städade rummet idag att vika ihop min säng så att den bara är 70cm bred, bara för att då få en större golvyta att röra mig på. Men jag insåg nu efter en halvdag med halv säng, ( en bäddsoffa egentligen) att jag trivs bättre när sängen är så stor som möjligt. För då får alla mina kuddar å djur plats:) Å det är mycket mysigare. För hur ofta använder man golvet i rummet? typ aldrig!!

PUSS

Singing BEE

Asså detta program är ju ren underhållning, fast man blir lite trött på de. Jag förstår inte ritkigt hur folk går med på att skämma ut sig för svenska befolkningen i tv lixom. Genom att sjunga falskt å inte kunna, för vissa, simpla sångtexter.
Om man sjunger hemma kn man ju hålla på å ändra texter hej vilt men om man är på tv får man väl skärpa sig lite ? eller?
Jag skulle i alla fall inte ställa upp i detta program , men det är ju kul att några av Sveriges 9miljoner människor är villiga, bara för att ha en chans på 50.000 kr.

puss

MUMS!

Denna glass mumsade jag å Malin i oss idag efter att ha varit i barkarby å sedna Vällingby, vi bokade även varsin massage, 21 februari kl 16.15. I en hel timma:)Snacka om njutning på hög nivå:)
Bilden från ben & jerrys hemsida.
Nu ska jag skriva lite på min träningsplanering:)

PUSS

Från min kära snatti <3(jag bjuder på denna)

image196

Shopping i solna

Är nyligen hemkommen från Solna Centrum där jag har shoppat lite idag:) de märktes att de va löningshelg men det var inte så farligt, å skönt var det!
Mammas kompis Britt från Norrland är här för hon, hennes mas dotter å pojkvän var på teater igår.
Vi gick runt i alla affärer å jag lyckades shoppa en tjocktröja som var grön med svarta katter på å sedan en gråmelerad kläning. Väldigt najs. Sedan hittade jag inget mera så..Lyckad shoppningdag:)

Nu sk ajag väl bara ta de lugnt å inte göra så mkt mera, benen har gjort sitt idag..

PUSS, hoppas ni oxå haft en bra dag!:)<3

bilder kommer på mina fynd:P

MADE IT!

Jag fick MVG på mitt naturprov jag hade idag, skoja inte att jag blev glad. Om jag får skryta så sa min lärare att jag hade svarat bäst på sista frågan på provet, så lite stolt e jag väl:)

När vi gick från skolan visade Tova oss den döda råttan, om dessutom hade blivit påkörd å var mosade å hade utsträckt tunga:P den hade även slapschat å inälvorna hade flugit ur, ganska collt på samma gång som det var äckligt .

Sedan gick Maria och jag i stan å jag shoppade en tjocktröja å en tröja.När kl blev 3 så åkte vi hemmåt å jag köpte mig en tunika på H&M. När jag sedan åkte bussen så såg jag David å Thomas som var påväg mot centrum så jag hoppade av och gick med de å där träffade vi en massa andra människor som skulle iväg på läger så de var mysiigt!!

Nu ska jag snart dra iväg till Sundbyberg å Träffa Bella:)

PUSS 

Äntligen FREDAG!!

Börjar som vanligt 10.40 på fredagar så jag har sovit ut i natt vilket jag kände att jag behövde:) Så nu är jag pigg.
Jag borde klä på sig å borsta tänderna nu men vad gör man ite för att uppdatera lite i sin blogg:P:)

Idag har jag bara Natur & Friluftsliv i skolan i 2*50 minuter, sedan är det helg för min del. Men jag funderar på att stanna kvar i stan å se om jga kan hitta mig några nya kläder, känns som det var evigheter sedan:S Men pengarna har gått till så mycket annat.
Får ju min lön idag, hela 706 kr.:) inte dåligt med tanke på att de typ är 9 timmars jobb:P å jag betalar tom skatt:)

puss på er, nu är det dags att göra sig i ordning!

Ikväll ska jag träffa Bella på hennes jobb, sedan drar vi hem till henne å ska äta middag å se Lets dance:) Hon ska eventuellt klippa mig oxå om det hinns med:)


GOD NATT!

Det var en mysig promenad med Carro ikväll!:)

nu ska jag hoppa in i duschen:=)

Uppdaterar bättre imorgon!<3

Tävla

Hittade denna tävling hos Louise:) va med och tävla du oxå:)
image911

FAN!!

Hade naturprov idag å de gick skit, va assvårt!!
Efter de åkte jag till kyrkan å var fär till 19.15, så mysigt!

NU ska jag gå å möta CArro å ta en promenad:)

PUSS

Kort men effektiv info:P:P

irriterad

Jag fattar inte varför alla ska vara då irriterade nu? har alla pms samtdigt, det kännsnästan som de. Alla bara går rutn å klagar på allt å alla. Orkar inte med de, i skolan så blir jag så irriterad på alla som är irriterad å det bli inte bättre av att alla är irriterad på vanadra å allt som går å vara irriterad på.
Det är svårt å förklara men just nu orkar jag inte med att alla ska sura å bara vra jobbiga. Jag vet att jag själv dras med i detta men varför ska vi hålla på så här?
Det är väl bättre om vi skiter i alla små saker och bara chillar istället för att irritera oss på allt?

Jag är själv smått sur och irriterad just pga av detta...

I HUVUDET PÅ GYNNING!!

Ikväll kl 21.00 på kanal 5

Nervös å natur

Idag gick vi igenom träningsplaneringen som vi ska ha from nu tom v19. sjukt länge men för att kunna se reultat så krävs en längre period. Men även fast den är stor å så känns det som att den kommer att bli kul att göra, men vi får väl se när jag sitter å ska få ihop alla delar :P men de löser sig väl?

Malin är på ingång å jag ska plugga med henne. Vi ska sedan gå till Mc Donalds å äta El maco chicken:) Nu kom hon..puss hoppas i har det bra!

Nu är även Therese på bättringsväg! :D

Prov, plugg å potatisbullar

Dagen idag började med att jag var väldigt pigg när kl ringde i morse, vilket var väligt skönt:)
Sedan åkte jag till skolan i sällskap med Mathias för att göra mitt matteprov, vilket i eftethand ointe känns bra alls så jag håller tummarna så hårt jag kan för att få g på det i.

Eftersom jag var klar så snabbt med provet gick jag til de 4 som satt på samhällslektionen å umgicks, sedan gick vi på lunch.

Vid halv 1 hade jag och luuluu möblerat om en sal i skolan där vi skulle utföra massage. Så grymt skönt. Det ända teoretiska vi hade var vilka muskler vi skulle massera. Sedan masserade luuluu mig i 40 minuter, grymt skönt. Efter det var det hennes tur att bli knådad.

Efter de drog vi oss mot centralen och hemmåt. Jag satte mig å pluggade lite natur. Fick även min skolkatalog idag:P Alltid lika kul:D

Efter plugga å mellis åkte jag å träna i två timmar, aerobic å styrka. Jag å malin pressade oss å tog 10kg på ben å halva biceps:P grymt jobbigt men de är en bra början. :)

NU ska jag snart gå å dusch, för de tkommer en ganska tidig skoldag imorgon md:S:P

PUSS

TRÖTT!

Middagen igår flöt väl på, men efter tacos och glass så gicki jag till Cornelia. Hon och gick gick tillsammans till Malin och där var även Mathias, Astrid, Thomas å sedan Anna. Det var riktigt mysigt!Det blev film igår med, Våran passion:)
Vi kollade på "The last kiss" & Eva och Adam- 4 födelsedagar och ett fiasko:)
Sedan gick vi hem, Cornelia och jag tog sällskap. Sedan sov jag till 8, då jag skulle upp för att även idga åka till kyrkan å ha konfirmader, mkt kul!
Efter de så blev jag uppplockad av familjen och vi åkte till min kära faster Agneta för hon har fyllt år i veckan. GRATTIS!

NU sitter jag har, belåten och mätt av tacos frå igår. Ska snart hoppa in i duschen å sedna kolla igenom matten till imorogn, har prov kl 08.40:S å jag har inte hunnit plugga något i helgen, men Anna och ja får stötta varandra!

PUSS

Mkt har hänt

Jag åkte till Carro som jag sa igår, men först mötte jag upp Tova så vi kunde ta sällskap tillsammans till Carro. Hemma hos Carro befann sig redan Maria och Anna. Efter ett tag kom även Sara.
Tova blev arg när de taladae om att vi hade missat bonden, "Det var ju honom jag ville se ju".
Vi såg lets dance å sedan snackade vi skit, åt godis, chips å snacka skit:P
När kvälle började bli natt så åkte först Tova hem å sedan följde de andra, alla utom Anna för hon hade redna gått, med mig till tunnelbanan och jag kunde säkert åka hem, vilket var skönt för jag är så rädd av mig.

När jag sedan kom till Vällingby så hade jag missat bussen hem med ca 5 minuter så det var 25 minuter till nästa:S surt så jag ringde till Sanna som var hos david och kollade på film, så jag knallade dit. David, som den gentleman han är, kom och mötte mig. Hemma hos honom var förutom Sanna, Cornelia, Thomas, Mathias, Astrid och Malin. MYsigt!:D De hade Sagan om ringen- maraton.
När andra filmen var slut, så gick Sanna och jag hemmåt.

När jag gick upp imorse såhade jag sovit ca 4 timmar, tror jag,vilket är halvlångt. Lixom för kort och för långt på samma gång. Så resultatet blir att man är trött. Då smsade jag alla som sov hos David, och sa att det var dags att gå upp, för David och jag skulle mötas kl 09.15. Vi gjorde de å YThomas var med, han skulle hem och sova. De hade sovit 1½timme i natt:P

Vi hade konfirmade ri dga å temat var kärlek. Massa skoj hände, orkar inte rabbla allt. Anna fyllde år så det blev tårta, mums!
Dagen flöt på å sedan var det dags att åka hem å vi missade bussen med 5 minuter. Men snäll som min pappa är så kom han och hämatde mig. För vi ska typ få gäster idag på middag så jag måste egentligen byta om. :S

Glömde mitt paraply i kyrkan :S

UPDATE för imorgon :
Konfirmader, ska vara i kyrkan mellan 09.30-16.30 ca.
Fira Faster.
Borde plugga.


Så det är fullt upp för min del!

puss

Vad jag tycker

Nu har jag läst ut dessa tre självbiografier och här kommer mina "utvärderingar" av dessa:

Ego Girl, Carolina Gynning:

Jag tyckte att denna bok var bra till en början, men sedan så var det samma sak om och om igen. Tex jag blev jättekär i den kille å så flyttade vi ihop och festade järnet. Efter ett tag tröttnade jag och vi gjorde slut. 
Så det är samma tugg om och om igen. Men om man gillar upprepningar så visst :)
Boken berättar verkligen vilken party-tjej Carro är:)





Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Magdalena Graaf:

I boken så beskriver Magdalena verkligen hur det känns och berätta helt och fullt hur hon blev behandlad, man verkligen kände med henne. Hon lämnar inget åt slumpen utan talar om att så å så var det och det var de osm hände. Thats it. Hon är äevn stark som vågade möta "djävulen" som gjort henne så illa. Och att hon kunnat vara en stabil och bra mamma som alltid velat sin sons bästa är helt otroligt. Jag kan inte förstå hur hon kan ha överlevt allt hon vart med om.
Hon övervann det som fruktade henne mest av allt.



Den nakna sanningen, Linda Rosing:

Den här boken hade jag inte så stora hörhoppningar på. Jag vet inte riktigt värför men jag har aldrig varit ett stort fan till Rosing. Och enligt min mening så kändes hennes bok inte så kul. Den var ritkigt lättläst, ska jag lova. Men tll saken tillhör att hon bara rör vid ytn vid så många delar, det aldrig de där "smaskiga" som vi som läsare vill ha. OCh så hoppas hon väldigt mycket i sin handling ås helt plötsligt kan hon hoppa tillbaka en längre tid osv.
TEx när hon berättar om sin tid i BB-huset så drar hon det på ca 8 sidor, vilket jag tycker är lite med tanke på att hon var där i 89dagar. Å sedan mot slutet kändes de som att hon bara skrev om hur bra och snäll hon var.


Så min favorit av dessa tre böcker är: Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Fredagsfika

Dagen rullade på i sin vanliga takt i skolan, hade två lektioner Natur & Friluftsliv B. Sedan var det lunch, lax å potatis. När lunchen var uppäten så åkte jag tunnelbana med Carro och Maria, fast de gick av innan mig. Jag träffade Carro och Elle på Mc Donalds, där de åt lunch nr 2.
När de hade ätit upp bestämde vi oss för att gå till hemköp och införskaffa lite fika, en bullängd och en rulltårta blev de. Innan hade vi stött på tvillingarna ÖSterberg, Anna & Sofia.
Efter besöket på hemköp åkte jag, Carro, Elle och Anna hem till Elle och fikade. Sedan skulle Anna till optikern och jag hem för att plugga å här sitter jag nu. Ska dra på mig ett par mjukisar så det blir skönare att plugga. måste plugga igenom matten å naturen inför nästa vecka:S

Ikväll bär det av till Carro i min klass för att se LETS DANCE:) kommer bli mysigt, katterna och sedan några fler tror jag..

puss

Härligt!

Jag gick upp 08.40 imorse å har verkligen haft god tid på mig känns de som:) riktigt skönt!
Har ätit frukost i lugn och ro så nu ska jag bara klä på mig eftersom jag nyligen satte på lite mascara. :P jag måste gå om 15 minuter så de känns bra, bara att jag inte vet vad jag ska ha på mig?:S

I gårkväll läste jag nästa klart Rosingsbok, så recention kommer snart:) kommer nog bli klar på vägen till skolan!

Hoppas att alla får en underbar dag!
puss

Graaf, Gynning eller Rosing?

Jag har läst Magdalena och Carolinas självbiografier och är snart klar med Lindas oxå.( jag läser fort:P). Jga har iofs redan min favorit men ska skriva och berätta vad jag tycker om de olika böckerna när jag läst färdigt Rosings. Jag funderar på om det finns någon mer sådan "kändis" som skrivt en självbiogarfi?? Vet du ?

PUSS

Träning å ålderskris

(bild från google)
Jag tränade aerobic ikväll, mellan 19-20. Det var ritkigt kul men ganska svårt,hennes teori verkade vara att man skulle skaka hela kroppen nästa hela tiden å det är vi svenska inte så vana vid. Vi är ju mer vana att köra "rakt" om man jämför med de i tex Sydamerika. Men vi tappra själar som var där gav inte upp utan försökte så gott de gick:)

Men i alla fall, till de som var mest chokerande. Hon vi skulle ha var ganska speciell till utseendet, kan jag säga.
Hon var solarie röd/brun. Rejäl utväxt på ca 10 cm ( brunt hår) utväxte var blond. Sedan hade hon håret uppsatt i två bollar på huvudet. Hon hade även för små trosor på sig vilket vi kunde se genom hennes vita byxor. Men de som var mest uppseende väckande var att hon var jättevältränad å inte hade mer former än en 10åring, platt med andr ord. Förutom tuttarna som var gigantiska till hennes mminimala kropp. SILLISAR!! Till saken hör att hon inte var 25 utan typ 40. Man tittade en extra gång kan jag säga, hon kändes lite som en misslyckad slitz-brud,  med ålderskris.
Var bara tvungen att berätta.:):P

Ska nu gå å titta på tv å smsa Cornelia :)

PUSS <3

För Cornelias skull

Om 15 minuter ska jag ta bussen, men Cornelia ville att jag skulle slänga in ett inlägg idag så för hennes skulle kommer en update:)

Jag vaknade kl 7 som planerat men eftersom varken Therese eller Luuluu skulle komma på morgonen å göra projekt så gick jag inte heller eftersom Therese ringde mig å sa att hon hade feber å skulel sova en stund för ett sedan komma till klassrådet, så jag gjorde likadant å mötte sedan henne på centralen.

Vi åkte dit, hade klassråd, sedan lunch trodde vi så katterna , eller utom Carro kom försent till naturen, men de gjorde inte så mkt!
sedan slutade vi , då satte Therese å jag igång å fixade med projektet å de känns väldigt bra, känns som att vu är mer i fas i arbetet å jag är inte stressad längre:)

Efter skolan åkte jag till kyrkan och fastnade som vanligt alldeles för länge. Så nu har jag brottom till träningen som börjar 7 men jagska gå 20 över.)

PUSS

Persson is calling

NU sitter jag i kyrkan med en massa underbara människor, bla Cornelia, Emma, Sofia, Jessica & Persson. Han meddelar att han är katt:P:)
Vi har haft julgransplundring å ätit godis:) å den fick vi på fiskdammen :) Men en del fick andra saker som skor & klockor, HAHA! Vi skålade, i pommac:P, för den nya prästen !!!  SKÅL!!!

Innan jag kom hit så tränade jag som sagt å det var ganska jobbigt, snacka om träningvärk imorgon, men sånt får jag väl leva med. Det sköna var att jag batsade en lång stund å det var skönt för kropp och själ!!

Jag ska snart hem och läsa min nyinköpta bok:) jag längtar!!

Persson och Danne kör arga leken och det raporteras att Persson är den stor vinnaren, 12-1.Grattis!!

PUSS å sov gott!:)

Ett väldigt osammanhängadne inlägg, ja vet!


Lite shopping:D

När det regnar är det alltid roligt å shoppa:)
Så jag passade på att köpa mig ett litet paraply som an alltid kan ha med sig i väskan., mycket praktiskt. Har tänk att köpa de aslänge, kommer på det varje gång de regnar, men gör inget åt förens idag. Sedan köpte jag mig en ny bok oxå, eftersom jag läste ut Graaf´s bok. Denna bok gillade jag väldigt mycket, var fast från fösta till sista sidan, så jag hoppas att nästa bok är lika bra. Den jag investerade i var nämligen Linda Rosings bok; Den nakna saningen.
Ska säga vad jag tycker om den sedna när jag läst, om det blir en hiss eller diss.Vem vet?

Det var egentligen helt meningslöst för mi att åka till skolan idag eftersom de visade sig att vi inte skulle ha någon natur idag, för att två tjejer i min klasss hade gått å ställt in den :S men det vra bra att vi kom iallafall, för mitt projekt kom igång lite. Vi planerade det mesta som har med boken att göra , så det känns bra!

Nu ska jag ge mig iväg å träna, först poweryoga å sedan muskel:) Efter det så ska jag till kyrkan( ska duscha mellan), för att ha julgrnaspolundring, enligt Cornelia:P

PUSS<3

Tack ANNA!

Denna tjej informerade oss andra att vi inte började 9.40, utan 12.40 idag. Om hon inte skulle ha smsat oss så skulle jag vara i skolan å sega nu. Istället så ska jag inte åka hemifrån förens 11.25, vi ska nämligen luncha tillsammans:Pimage195 Så jag har drygt 2 timmar på mig som jag typ ska fördriva genom att äta lite frukost, läsa å knakse plugga, men de lär inte bli av :P

Så jag har haft en superskön morgon :)

PUSS

(Jag & Anna)

Ett ord räcker:)


HISS!!
Det är de ända jag behöver säga, så grymt roligt program, och Carro är en helt underbar person!:) Stark som person är hon oxå. YOU GO GIRL!

PUSS <3

Usch, fy, blä å så lite Carro..

Jag pallar inte med matten, den e så svår!
Jag pluggade typ i 2½ timmar sedan gav jag upp: Men saken är den att när jag gör talen i boken kan jag de typ så det känns ganska lugnt på ett sätt men jag stressar upp mig sjävl å intalar mig att jag inte kan nått:S varför ska jag hålla på så? Fick lite hjälp av min vän Malin å sedan gick vi på promenad:)

Var över en sväng till Matte, Anna och Lotta ikväll oxå å hälsade på, skulle ha lånat en sås men de hade den inte så, men det var trevligt å gå dit ändå:)

Kl 21.00 på kanal 5 är det premiär för " I huvudet på Gynning", något jag bara måste se:)Så det är de som väntar, jag hoppas så klart att de blir en succé :)Hon skrev en krönika om de i dagens Punkt SE.
Så vi ska tillsammans stött Carro i hennes första program , hoppas att ni oxå ser de:)

Sedan fick min projektgrupp ett trevligt mail. VI har nu möjligheten att få trycka vårt projekt, asså slutproduktionen som en riktig bok! :D Men vi har insett att vi har sjukt mycket kvar att göra innan vi kan skicka in materialt så from imorgon så måste vi slita för att få allt klappat å klart !!!! Men de ska funka, gruppen äger ju så:)

Nu är de typ 25 minuter till pogrammet börjar. Hiss eller diss? de får vi prata om efteråt!!

PUSS<3

Idrott

Hade bara idrott i skolan idag, därför är jag redan hemma. Har tom hunnit käka lunch.
Men det var ingen mjukstart på idrotten vill jag lova, det var cirkel träning, men en massa styrka å typ bara ben. Jag som har ont i låren sedan igår var ju typ död i kroppen. Å innan styrkan så hade vi fått köra idioten. Så det var lagom kul:S men nu är de över.
Jag insåg även att jag har träningsvärk i mina biceps:/ eller som Maria sa, man har ju bara en :P

Jag borde hoppa in i ducschen eftersom jag inte gjort de än å sedna sätta mig och plugga matte, nu när jag är ensam hemma:)
Har typ inget annat å göra idag om jag inte ska tärffa Malin senare.

Hoppas attt ni hittar på något kul idag:)

puss<3<3

Mys!

För några minuter sedan gick fisken hem :P Så trevligt å träffa henne även fats de inte blir så ofta eftersom vi två alltid har något planerat, men hon ska komma på min studentmottagning:) Det har hon lovat!

Nu ska jag säga GOD NATT! och gå till böckernas värld och försöka få reda på vad som har hänt i Magdalenas liv!

Sov gott så skriv vi imorgon! PUSS<3

Vill Hälsa mina sjuka katter, feber har de! THERESE; TETTE & TOVA!


Usch, svettig

Jag har nyss kommit hem från träningen å snack aom att jag måste ha tagit i, så svettig som jag blev :P *intressesmurfen hoppar*:)

Snart ska jag träffa min kära fiskdeg <3 eller Ayla som hon heter på ritkigt, så därför måste jag hoppa in i duschen å sedna sätta mig och äta. Jag som inte har träffat Ayla på jättelänge :S

puss hoppas att ni hittar på något kul ikväll:)

Ny kurs

Matte som vanligt å de var inte kul, men vi kämpade på så gott de gick!
Med tanke på att vi har prov nästa vecka så var det inte så lyckat att ha nya saker att lära in så det blev en lite halv loj lektion. Men det var bara skönt, sedna har vi lång lunch på två timmar sen. Efter de började min nya kurs, Idrottsskador och massage. Det kommer bli så himla skönt å ha massgae varje måndag eftermiddag typ:) Ett xtra plus är att det är min underbara föredetta idrottslärare som håller i kursen :)
Fast vi började med att gå igenom planering och betygskriterier, som vanligt. Sedan skrev vi lite om massge å efter de var det dags att massera. Jag körde med min kompanion, Luuluu A.k.a Vickan :P.
Vi slutade typ halv 2 vilket var en mjukstart å så skönt. Vi fick tre sidor som vi skulle läsa, en artikel från någon tidning.
Chill dag helt enkelt. Åkte hejm för att plugga matte, å de har jag gjort:)
Ska om typ en timma åka iväg å träna med Malin och ikväll blir der aerobic å sedan muskel. I´m gonna be BIFF :P

Jag å Luuluu in action :P
image194

Hoppas att ni oxå haft en bra dag! :) <3

Hemkommen

Jag kom nyss hem från promenaden eller för typ 20 minuter sedna, var ritkigt skönt att vara ute å gå. Det var ju inte så kallt.:) trevligt sällskap gör det ju inte värre heller:)

Är så nöjd med min telefon hittills, den funkar :P haha skämt åsido men den är som en telefon ska vara :)


puss, snart är det dags att göra sig iordning för sängen!

SOV SÅ GOTT, DRÖM SÖTT!

Ny telefon:)

ÄNTLIGEN!!!
Jag och pappa åkte till Onoff i VÄllingby för att inhandla en telefon till mig, en som det inte ska vara något trassel med.Jag köpte inte samma som jag hade köpt förrut, utan denna heter typ 5300 den har exakt samma funktioner och innehåll som den andra men detta är en skjutbar telefon. Mycket nöjd än så länge :) Jag som har sagt att jag inte vill ha en Nokia men det blev så iallafall.

Nyligen så hjälpte jag pappa att ta upp alla julsaker på vinden, så nu är det problemet ur världen:P

Snart vankas det mat hemma hos mig, någon köttgryta med potatis, mums. Sedan ska jag hppa in i duschen fr att efteråt promenera med Carro. När jag kommer hem är det väl inte så mkt mer å göra än att packa till imorgon å skolan å sedna chilla lite å efter de gå å läsa min boken och sedan sova, tidiga morgon imorgon å matte först, som vanligt. Gäller att vara taggad:P

puss<3

Jag fattar!!

Jag räknade lite matte och jag lyckades fatta lite mer idag:)woho!

Utmaning

Denna hittade jag hos Caroline :)

Ditt namn: Erica
Längd: 156,5 cm
Spelar du något instrument: Nej, jag kan inte läsa noter
Vem är snyggast: hmm, Björn Gustavsson är en favorit just för tillfälet
Vem vet mest om dig: Therese eller Sanna tror jag, men även Stina.
Vad vill du ha just nu: Vill få min mobil, någon dag snart, helst idag
Vilka sjukdomar har du: Astma enligt vårdcentralen å sedan njurfel, ingen sjukdom dock
Fobier:  Att vara ute själv när det är mörk
Något du funderat över: Nu, hur en människa kan vilja döda en annan
Åsikt om jultomten: En snäll gammal man.
Tycker du att du är attraktiv: Beror på dag
Din hårfärg och frisyr: Typ kaos, men vet inte vad jag vill göra med de så låter de va
Skolväska just nu: Röd friis väska
Har du på dig just nu: Svarta mjuiskar och rosa linne

Har du glasögon:
Mm , typ halvblind annars :P
Hur ser din plånbok ut: Svart å liten från Åhlens
Favorittv-program: Ser typ inte på tv, men Vänner är bra å Jackass:P
När ska du festa nästa gång: Vet inte, men livet är väl en fest ??:P
Vad köpte du senast: Godis å läsk i gårkväll
Vem sov du hos senast:  Therese på nyår
Stjärntecken: Stenbock.
Ögonfärg: Blåa eller melerade

Kroppsform:
hmm..
Kall favoritdricka: Vatten om jag tränar annars typ granatäppeljos eller fanta
Varm favoritdricka: Varm choklad, mm
Alkoholhaltig favoritdricka: Typ cider
Säger ofta:  ??
Saknar du någon: mm å väldigt mycket..

Du fikade senast:
I fredags hemma hos Tova, muffins å te
Hur känner du dig nu: Glad och avslappnad, inte mkt som stör
Kan du laga mat: mm, det är ju bara följa receptet
Vad tycker du om fötter: Jag har lite fotfobi
Är du smart: Ja, fast inte när jag är trött.Då pratar jag utan att tänka
Snarkar du: Nää eller bara när jag är förkyld och jättetrött samtidigt.
Är du aktiv i skolan: Japp, gör allt man ska å de i tid.
När och varför grät du senast: På nyårafton, med Therese.

Det blir inte som man tänkt sig :)

Jag som krev i inlägget tidigare att jag skulle få vara ensam igår man så blev inte fallet. Men först måste jag berätta hur deprimerade jag kände mig igår:P
Första hade jag köpt godis å läsk så att jag inte skulle dö ensam, då hade jag det i alla fall. Sedan hade min almanacka, boken jag läser framme. Å sist man inte minst, min natur bok och annteckningar. Kände mig helt tragisk för jag satt med skolsaker på en lördag, men jag tänkte att nu hade jag lugn och ro och kunde då passa på att gra frågorna och gå igenom de som ska komma på provet, så nu är de gjort:) slipper göra det idag, så nu kan jag koncentrera mig på matten :S mindre kul men väldigt viktigt, måste ju klara provet:S

När jag satt där å hade som tråkigast så plingade min mobil till och det var Astrid som frågade om jag ville komma över till Malin å se på film, vilket sedan blev fallet. Jag gick dit med Sanna och Mathias. När vi var där kom även Thomas.
Vi skulle som sagt
se på film så vi började att se "Underbara älskade" och efter  den såg vi "Aristocats". Vi ville lätta upp stämninegn så vi såg kattfilmen efter:)
Sedan var det dags för oss att gå hem för alla var jättetrötta och hade plugga att göra idag.

Jag kom hem typ 02.15 och sedan läste jag lite i min bok, men när texten började byta plats insåg jag att det var dags att lägga unda bokeen och släcka lampan, vilket jag oxå gjorde. Sedan drömde jag att jag hade en kille/man som var helt sjuk och typ höll på å misshandla mig, bara för att det är så i boken.

Idag ska ajg plugga matte å sedan ska jag se om pappa kommer hem itid så att vi ka åka å köpa en mobil till mig.
Det är mina planer för idag.

PUSS

Ensam

Ikväll kommer jag att vara helt ensam hemma:S kommer vara tråkigt, det brukar alltid vara någon hemma men inte idag när jag för en gång skull ska vara hemma.
Men jag och Ellen var en sväng till affären förrut och köpte läsk och godis till mig så jag ska väl klara mig i allafall. Funderar på att antingen läsa min bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig!". Den är riktigt hemsk, att läsa den och sätta sig in  i hennes liv. Det är helt sjukt hur hon stog ut med allt som hennes man orskade henne. Men det är inte lätt att göra som man borde i alla lägen, vilket hon oxå berättar.
Jag har typ läst 1/3 av boken å jag är fast. Jag rekomenderar er att läa denna bok, då kommer ni inte klaga på era liv längre, ni behöver inte vänta på att bli slagna, kastas i väg eller behöva stå till svars till något som ni inte gjort, men ni gör det ändå. En rejäl tankeställare.

Så får se om jag fortsätter läsa den eller myser i soffan med någon film. Ska se om jag hittar någon bra.

Idag slängde jag ut grannen från vardagsrummet, senast imorgon ska man ju slänga ut dne så jag gjorde det idag efterosm att ingen annan tog tag i det här hemma. Sedan tog vi bort allt julpynt, fick lite hjälp av Emmeli med det. Sedan dess är typ all jul bortstädad. Bara några stakar och gardiner kvar. Väldigt skönt, jag vill ha vår nu!

Puss hoppas att ni får en trevligt kväll!!
Imorgon blir de ingen träning utan jags ka plugga matte och natur å sedna förhoppningsvis köpa en ny mobil.

Mystest

Detta tast hittade jag på Helenas blogg.

(x) du bär mjukisbyxor minst 2 gånger i veckan, typ alltid hemma
(x) du tycker att joggingbyxor är skönare än jeans, jenas är ganska obekvämt
(x) du tycker om att kramas, det är riktigt mysigt, speciellt med personer jag tycker om
(x) du kramas minst en gång per dag oftast när jag hälsar på någon
( ) du har en partner du ofta myser med fick ingen i födelsedagspresent :P


(x) du har blivit masserad
, japp å jag älskar de
(x) du masserar andra man måste ju ge tillbaka oxå
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland, att fika är bland de mysigaste som finns
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser
vilt å vilt? men så man dansar ute.


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
hög mysfaktor
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig mm, min nya passion
(x) du är en lugn personjag tror jag anses som de, man kan oxå flippa ibland.
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan har ju typ inga raster så:P

(x) kompis-middag är aldrig fel
mys då kan man umgås å snacka skit oxå:P

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen me like
( ) du går på bio någon gång då och dåfinns typ aldrig några fimler jag vill se:S
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur typ 6 små gosedjur å sedan 6 kuddar
(x) du tycker om små bebisar de är så mysiga:)

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda
det är svårt att prata om det är en massa ljud

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger jag gillar färgglada kläder, men inte skrikiga
(x) du höjer nästan aldrig rösten tycker inte man ska nehöva skrika
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet inte bästa men det är bra mysigt
( ) du har somnat på en lektion nä, jag försöker ha focus

(/) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej
när jag ska ta de lungt ä det min grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag alltid smink men håret är en annan femma:P
(x) du har gått på stan i joggingbyxorjoo under den perioden jag inte orkade bry mi så ja.
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max Mc Donalds är alltid Mc Donalds.


Helt underbart!

Går dagen började jag med att gå ca 1½timma i skolan och klassen skulle då planera en tur på långfärdsskridskor, inte för att  ekommer finnas någon snö men :P
Efter skolan så skulle jag och Tova fika men det var mitt i lunchrusningen så vi bestämde oss för att gå till Gallerian och köpte där en varsin muffin och sedan en chokladkaffe på 7-eleven. Efteråt åkte vi hem till Tova coh åt muffns, drack te och snackade :) jag drack ett rosa te, som var av nypon, rosen blad och hibiskus. Asgott var det!

Kl 18, mötte jag Therese i stan för att gå och äta. Men innan vi gick och åt så gick vi in på chokladfabriken på Odengatan, inte för att an såg den utifrån ,men det var najs innuti.:)
Vi åt på Hard Rock, på VSeavägen. Vi bestämde oss efter ca 45 minuter att vi skulle ha varsin hamburgare. VI behövde inte ens visa legg när vi beställde Bacardi, haha. *stolt*. Vi åt en god middag med andra ord. Sedan började vi gå mot Norra brunn, men eftersom vi var så tidiga så tog vi en extra sväng, vilket behövdes efter maten :P Inte heller på Norra brunn behövde vi visa legg:)
Vi var där vid ´20, vilket var tur för det var inte alla som kom in. När showen väl började kl 21, var det så himla kul. Först avr det Jacob Öqvist, sedan BJÖRN GUSTAVSSON ( finns det någon sötare just nu??) och sedan någon Thomas oredsson. Vi skrattade iprincip hela tiden å ma måste varit där för att fatta :P
               
Jacob                                             Björn                                             Thomas
Det var en ritkigt underbarkväll:) Det bästa var att jag var  där med Therese:)<3<3<3<3<3<3  Tack en än gång för igår:) Men stackars dej som skulle upp kl 5 imorse:S men life goes on :)

Över till i dag:
Jag har varit å tränat i Vällingby, Aerobic/core mellan 10.30-11.3. Väldigt skönt.)
Så nu ks ajg hoppa in i duschen :)

puss


Torsdag

Snacka om att vara trött när jag vaknade imorse, för jag kom hem vid 1 i natt å somna typ 2 sedan fick jag ett sms kl 3 å skulle upp 6.30.Snacka om trött kan man säga.
Men dagen har ändå vart mysigt! Anna åkte med mig och Maria från Brommaplan.
Vi började dagen med att ha projekt i två timmar, jag och Therese fick väldans massa gjort vi fick jobba själv efterosm Luuluu var hemma idag. Sedna var det klassråd med en massa klagomål om lärare och skolan i allmänhet. Sedan sprang vi på lunch, men jag hade glömt mitt matkort hemma så jag fick låna Carros, snacka om att vi är lika:P HAHA
Efter de hade vi Naturkunskap med Johan då han gicki igenom genteknik, myscket intressant:)
När skolan var slut tog jag tunnelbanan med Maria hemmåt och jag tärffade Sanna i kyrkan där jag räknade lite matte eftersom jag har prov nästa måndag och inser att jag inte kan någonting:S så himla mkt regler.
Ikväll ska jag och Malin träna step up och core.

PUSS

Skynda!

Idga har det vart en väldigt skön dag, hade bara lektion i 50minuter å de var inte ens ansträngade. Vi ska börja på Psykologi B och har en ny lärare som vi skulle lära känna lite. Sedan slutade vi !
Jag, Therese å Luuluu planerade och strukturerade vårat projekt å sedan tog vi en sväng förbi apoteket, då var även Maria med.

Efter skolan drog jag mig till gymmet och körde kondition och sedan lite styrka och strech, blev ca 1½timma tror jag. Körde på dagen eftersom jag ska fira Skabbräv ikväll:) GRATTIS!!!!
Har lite brottom eftersom Sanna slutar om 20 minuter i skanstull, vilket jag inte kommer hinna men ska skynda mig så gott de går!

Men detta var en liten uppdatering av dagen:)

PUSS


ARG!!!!

Jag är så arg!
De hade så klart inte min mobil på Siba i Barkarby. Den är förövrigt slut i hela Sthlm:/ å kommer in först om 2 veckor om jag har tur, så jag måste iprincip vänta itlls februari för att få min telefon:S BAJS!!!!!
Så jag funderar på att försöka hitta en ny telfon å köpa de istället..för palla vänta i typ ter veckor på en ny telefon..å den kommerde säkert oxå vara något fel på bara för att jag ska få den...
Men ska kolla runt lite, är å kollar andra mobilder på siba, för att eventuellt hitta en ersättare.

Jag och Therese ska på Norra brunn nu på fredag å se Björn Gustavsson :) kommer bli så mysigt! SNATTI och FATTI<3.

Maila även till en eventuell praoplats idag, hoppas jag får svar snart!!!(håller tummarna)

Min mobil funkar inte

Jag fattar inte hur jag kan ha sån otur, först är den nya mobilen trög och de fattas ett kort sedna åker vi å byter den å får en ny å vad händer med den ? joo den slutar fungera idag. Å jag som har tagit ur både batteri och simkort och den är fortfarande död, inget funkar. Så ikväll ska jag å pappa åka till Siba i Barkarby å klaga. Å de måste ha fler sånna mobiler för jag måste ju ha en ny, jag som var så nöjd med mina nya telefon:S

ARG, är vad jag är just nu!

Idrott i helgen:)


Bild från dn.se, 
Om denna tjej behöver jag väl inte säga så mycket, Hon var bäst när de gällde helt enkelt:)
För er som inte vet vem det är, så heter hon Charlotte Kalla.


Efterlängtat mail :)

Slog på min msn när jag kom hem från skolan idag. Hade bara en lektion, så det var skönt:)
Men i allafall, när jag öppnade msn så hade jag fått svar från ABC-gruppen som har ansvar för beställning av studentmössor och andra tillbehör. Och de hade nu ändrat min beställning. Jag kommer nu att få rätt mössa och rätt tjocktröja.:) kommer bli asnajs. Men jag har beställt en tröja i M så jag hoppas att dne inte är allt för stor, men i så fall får jag hoppas att den är mysig så att man jämt vill ha den i allafall:)

Angående kläder så har jag tänkt på en sak, alla affärer har så olika storlekar, asså tex på Gina Tricot där är storlek 34 sort medan en S på Jc kan vara för liten:S Jag tycker att det är jättesvårt å veta vad man har för storlek i kläder, det är ju beroende på affär. Men det värsta är ju Jeans.Jag som är en kort person har extrem svårt att över huvudtaget hitta ett par jeans som jag inte behöver lägga upp. Jag har hittat ett ytters få par och jag hittade ett par på Stadium och de är de ända fina i 30 på längden. Om man är lång så är det ju lätt att hitta rätt längd, medan vi korta får sy upp, men då får byxorna en helt annan form Och allvarligt! hur snyggt är det när knät på byxorna hamnar nere på skenbenet?Det kankse bara är jag som har tänkt på detta..eller?

Så jag tycker att de som designar jeans ska skänka en extra tanke till oss som är korta till växten !

PUSS<3
Ikväll är det core som står på schemat å träna:)

Någon som läst..

Jag har en fråga, är det någon som har läst Magdalena Graafs självbiografi?
- Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Det är nämligen den bok jag ska läsa efter de 40 sidor jag har kvar i "Mer självkänsla"!

GOD NATT!!

Riktigt kul ;P

Kolla in detta, man måste få säga att amerikaner är ganska dumma ibland:P

-is europe a country?:P

puss :)image193

Back to normal again..

Det är ju så att skolan brörjar igen imorgon. Å med skolan tillkommer läxor å massa plugg. Vet redan nu att jag har matteprov 21 januari:S å måste plugga arslet av mig..men de ska väl gå..De gick ju vägen förra gången efter typ en veckas pluggande.

Men det kommer gå bra hoppas jag, de känns som att de kommer gå väldigt fort helt plötsligt står jag där i min vita kläning och mössa:) känns ganska sjukt att min obligatoriska skoltid är slut om mindre än 6 månader. Efter den 5 juni så kommer jag att vara en arbetslös 19åring ;P men de kan väl vara ganska chill ett tag men jag måste ju ha en plan sen. Vet i allafall att jag ska åka till troligtvis Thailand i November.Det skulle vara ganska grymt. Malin och jag pratade om det idag å då får jag en underbar känsla i kroppen, som inte går att beskriva:) Underbart!

Jag och Therese ska gå på Björn Gustavsson & co, en show på Norra brunn. Kommer bli sjukt kul. Jag längtar, vi måste bara boka de först.
Jag funderar även på att boka massagen jag fick i julklapp imorgon uppe i Vällingby. :) ska boka in den så att jag får den typ i miten av Februari, typ vid alla <3ans dag.

Imorgon ska jag
ha idrott i typ 2 timmar på morgonen å¨sedan vet jag ine riktigt hur schemat ser ut för resten av dagen, men de får jag nog reda på imorgon:)

puss<3

Hon klarade de:)

image93

Therese klarade TERORI PROVET IDAG!!!!!! GRATTIS!!!!!!! jag visste de men :P
Min alldeles egna SNATTI! du är den bästaste jag har! Å snart ska vi se Björn tillsammans, du är bäst <3

Kul med andras bloggar, men varför?

Jag kan inte förstå varför jag och många andra läser bloggar som skrivs av folk vi inte har en aning om vilka de är. Jag kan förstå att man läser en kompis blogg, eller någon man känner genom någon eller lite halvt. De kan ju vara kul. Men vad är det som är så kul att läsa en främande persons blogg, följa den människans liv? Jag har inget svar på det.

De bloggar jag läser nu:
Cornelia denna tjej känner jag så därför slänger jag min blick på hennes blogg varje dag
Carro denna tjej var min konfirmand i somras på Danielsgården
Karin Hennes blogg kom jag in på av en slump och sedan dess har jag läst den
Stina-Lee Även henne av en slump

Dessa bloggar läser jag varje dag och komenterar i :)

Ska försöka komma på varför man läser främnande människors bloggar med stort intresse, om du har något svar kan du ju komentera.

puss

Duktig måndag

Jag jobbade inte alls bara 5 timmar utan ända till halv 3 blev jag kvar så det blir 1½ timmar extra pengar. Dessa kommer som alla andra att gå till vårens alla stundetskivor som hägrar.:P Så om man sliter lite nu så kan amn ju njuta sedan:) Det är i alla fall min tanke:D

Efter jobbet gick jag dirket till Synsam och korigerade mina glasögon så nu sitter bra bättre. De visade sig att ena bågen hade blivit lite sne, men nu är problemet fixat :) Tog mig äntligen tiden att gå dit och få de gjort, det löjliga va att de knappt tog 5 minuter ens...

Om ca 1 timma ska jag åka till Vällingby för att träna i två timmar, först aerobic å sedan muskel. Jag går ut hårt, men det är väl lika bra? Det är iofs så mkt som jag tränade förrut ca 5 dagar i veckan. Så det blir bra när skolan börjar igen och man kommer in i rutinerna:) Ska bli roligt å komma tillbka å tärffa alla denna sista terminen.

Imorgon börjar som sgat skolan igen, med allt vad de innebär, men jag kom på en sak, jag kommer få sova längre imorgon än vad jag gojrde idag, så de blir sovmorgon för min del:)

pusss<3image165



Bara för att jag tycker om denna kisse väldigt mycket<3

Imorgon är det jobbet som hägrar

Så var det dags att göra ordning sig inför kvällen, ska upp 06.30 imorgon eftersom jag börjar jobba kl 8. Jobbar iofs bara 5 timmar, så efter de måste jag gå till synsam för att fixa mina glasögon. Som jag skulle ha gjort för några veckor sedan, men det har inte blivit av. Men imorgon ska jag gå dit och få de gjort, annars komer det hänga över mig hur länge som helst. Å nu när jag har min nya mobil med radio så går tiden fort. :)

Puss puss <3

Vänskap, har den någon ålder?

Jag har kommit å tänka på de. Mest för att jag skulle ha två olika firanden av mig på min födelsedag i år.
Först var det de under 18 som var bjudna å sedan de som fyllt 18. Många tror nog inte att man kan vara vän med någon som är 3 år yngre än en själv, i allafall inte i denna åldern, de skulle för en del bli så fel. Men för mig så känner jag att jag har en del vänner som är både två å tre år yngre än mig. Och de är inte sämre vänner med mig än de som är lika gamla eller äldre.
Jag har kompisr som är födda 92, 91, 90 å sedan en del som är några år äldre. Jag kan inte säga att de som är yngre är sämre på att lyssna och förstå än de som är 89:or. För mig så spelar åldern ingen roll. För de yngre kan man ibland ses som en syster mer än en vän och för mig känns det bra för vem vill inte ha en syster man kan prata om allt med?

Jag tänker på alla mina vänner jag har fått genom kyrkan, de flesta är yngre än mig men för mig spelar de som sagt ingen roll.
För att nämna mina konfirmader från i somras. Vissa av de pratar jag med varje dag på tex msn, sms eller i telefon. Om vi inte ses. För det är på ett annat sätt att prata med någon som är lite yngre, de ser på världen lite annorlunda, det är svårt att förklara men ås är det. Jag skulle inte vilja bli av med mina "små" vänner. En del av dessa är mig så nära.

Så jag tycker att man ska vara mån om alla sina vänner, vare sig de är små eller stora.

PUSS på alla där ute, stora som små <3

Snart är det middag

Jag har haft en väldigt mysig dag idag:)

Jag åkte med Sanna till vällingby och köpte en del roliga paket till Skabbräv:P haha kan skriva sedan va de om hon skulle läsa:P
Sedan åkte jag till Konsum och träffade Malin, vi gick hem till mig och började spåna lite på vår resa i November, aslångt kvar men de kommer gå fort. jag fick även ett jättefint halsband med silverkedja och en ljusblå sten: D

Vi funderar på att vara bort i två veckor, å längtan är stor:)

puss

Söndag å en dag kvar på lovet:/

Ja, då sitter jag här med endast söndag och måndag kvar innan skolan börjar igen:/fast jag ska väl inte klaga, har haft ett underbart lov:) Jag har hunnit med så himla mycket.

*Julafton å allt vad de innebär
*Jobbade 27 & 28 december
* Nyårsafton hos Therese
* Jobbat 1, 2, 3 Januari
* Födelsedag 4 januari
*Chillat
*Tränat
*Träffat vänner

Det gäller att passa på när man har tid och ledigt, men det känns inte som att lovet har vart i typ 2½ veckor:S men det är bara att bita ihop för sedan är det sportlov v9 :) något å se framemot!!

Denna dag ska jag spendera med Sanna uppe i vällingby för att köpa present till vår skabbräv. Vi ska hem till henne och fira på Onsdag, så det kommer bli mysigt! :)
Sedan ska jag träffa Malin på eftermiddagn idag.. sedan får jag se vad som händer :)

PUSSS

Hos Carrowh

Nu sitter jag hemma hos Carrowh och kollar lite på blogg.se. Vi kollar även statestik:P haha
puss

Slappardag

Jag har iprincip bara slappat idag, vilket har varit väldigt skönt. Det ända jag gjort är att gå till Emil och lämat lite saker. Annars har jag bara vart hemma och tagit de lugnt. Så det fins inte så mkt att säga mer, utom att jag hade världens bästa födelsedag!

puss <3

19årsdagen, helt underbar!!!:D

Jag vill tacka alla som firade mig igår på något vis, kunde inte fått en bättre födelsedag!:D

Dagen började med att jag och pappa skulle åka till Siba i Bromma för att klag på min nya mobil som de fattades en grej till och knapparna var tröga men de hade inga likadana mobiler i affären så de skickade oss till Siba i Infra City för att få en ny där, men det blev så klart krångel. Men efter mycket om och men så fick jag en ny helt fungerande mobil:)

Efter Infra city var vi tvugna att åka till Kista där vi skulle handla på systemet och ett busskort. Efter de så skulle vi till Konsum hemma för att handla lite som fattades till dagen.
Jag och pappa kom hem kl 13.20 och de första gästerna skulle komma vid 14 hade jag sagt. Så det var brottom med tårtorna, drican osv men de löste sig, bara att jag fick klä på mig väldgt snabbt och knappt hann sminka mig :P

Först kom Sanna :)och av henne fick jag en katt från "teddy factory" där hon hade spelat en " hörru, är du katt ellr skabbräv":P så himla fin :) Efter det kom Elle och Carro och av de fick jag ett kort där de hade rimmat, Grattis Erica, vi bjuer på en fika. Å jag som älskar att fika :)
Sedan kom ett helt gäng, nämligen Cornelia, Malin, (som hade skrivit Grattis Erica i deras pannor och var väldigt snyggt klädda:P) David, Jessi, Mathias. Av de fick jag smycken och en leksakskatt :Phahahaha. Jag fick även ett kollage med en massa bilder på Cornelia som jag hade önskat mig :P så fint:)
Sedan kom Anna, Madde och Emma.Av Emma fick jag jättefina ljus och ljusstake och av Anna, Madde och Sofia fick jag ett par fina trosor där de hade skrivit sina egna namn och sedan "Skabbräv Jr" på rumpan.
Vi satt och prata och ahde det jättemysigt, åt tårta å så:) Efter någon timme kom även Jonny.

När klockan blev efter 5 så var mitt första gäng gäster tvugna att gå, alla utom Sanna för vi skulle förbereda inför kvällen och dessa gäster:P Vi började med att ät mat och sedan fixa tårtorna så att de var gjort, vilket var en väldig tur. Vi skulle aldrig ha hunnit det annars.

Vid halv 7 kom Therese<3. Av henne fick jag att vi ska gå på en show medbla Björn Gustavsson <3 och andra komiker och resturang besök på de. Och sedan en väggkalender med en massa Otorligt fina bilder på oss:P men den var jättefin :) älskar dej!!!!<3
Sedan så skulle resten av katterna komma,  alla utom Tette för hon är i fjällen. Så först kom Maria och Carro.Sedan Anna och Tova och sist men inte minst Luuluu och Rebecka.
Vi började äta tårta och sedan var det dags att öppna presenterna från katterna vilket jag hade på känn skulle vara fårn vår favorit affär Pistill, å jag hade rätt.! Jag fick en rosa vattentät dildo, kondomer, badskum i form av en spermine och sedan godisar i form av bröstvårtor:Phaha ni är udnerbara :D

Efter ett tag kom Emil, Anna, Lee, ZAck och Danne ner för att fira lite och sedna gå ut med oss. Väldigt roligt!
Sedna var det dags för utgång. Väl ute träffade jag folk som jag känner. Nico, Petra, Tone Lollo, Malte, Ian, Mathias JOhansson, Ludde från skolan. Askul!!:D

Var hemma vid typ 03,40, fick skjuts från vällingby:D sedan somnade jag gott kl 4 typ:)

Jag vill tacka alla än en gång som ringde, Smsa eller var med mig igår. Det var den bästa födelsedagen jag kunde ha haft!!!!! <3TACK!!

Min sista dag som 18åring!

Ja, då sitter jag här med endast 6 timmar kvar som 18åring. Det känns väl inte så kul att fylla just 19, men då är det ju bara ett år till 20:)
Sista dagen har jag spenderat med att jobba mellan 07.30-14.00 sedan åkte jag mamma och pappa för att handla mobil till mig( födelsedagspresent) å sedan det till imogon.

När jag kom hm och skulle sätta i det nya sim-kortet om jag tydligen skulle ha, enligt honom i affären så kunde jag inte få ut det, när jag skulle byta till mitt gamla eftersom det nya inte har börjat gälla ännu:S men vi kunde inte få ut de och sedna insåg vi att de fattades någon liten del till mobilen så vi ska tillbaka till Siba imrgon och få den delen, eller vi måste ha den för att få mobilenm å fungera.

Planer inför morgondagen :D
-Vakna
-Åka till systemet och Siba
-Baka tårtor
-14.00 första omgången gäster
-20.00 andra omgången gäster
-Utgång

Jobb å träning

Det var inte kul när klockan ringde imorse:/ men jag var ju tvungen att stiga upp ändå eftersom jag hade en buss och ett arbete att passa. Fick jobba över 1 timma eftersom det fattades personal, men det gjord einte så mycket för jag fick då skjuts till Vällingby där jag skulle träna, kom nyss hem däifrån :) skönt att börja året nyttit. Ska jag iofs inte säga med tanke på att jag äter paj nu, ska till Emil som fyller 20 idag å så ska jag äta tårta hela dagen på fredag. Då jag blir 19!men när skolan börjar får man nya rutiner igen.

Såg att vårschemat på gymmet satt uppe så ska spana in de å se vilka pass jag kan tänka mig, pricka av så att det blir lätt å hitta. Jag hoppas att de finns några bra pass på tisdagar å torsdagara att gå på, det har vart lite si å så med de. Fast då kan man ju alltid gå på gymmet.:P

Snart ska jag hoppa in i duschen ska bara spana in lite bloggar först :P

puss<3

1 Januari

Idag har jag segat en stor del av dagen tills jag skulle till jobbet, hör och häpna men jag har faktiskt jobbat i dag, 4 timmar, dubbelt betalt :Phaha

Träffade Hille och Calle när jag var på väg till bussen,mkt trevligt men hann inte prata så länge för då skulle jag ha missat bussen..

Pratade nyss med Therese <3, SHit Happens. Men jag kommer alltid älska dig ändå!!!

Ska snart sova för jag ska upp 06.20 imorgon för att jobba..

puss<3

Julen 2007

Syskonen Lundin, julafton 2007!
image204

Tack för att du finns!

image203
DU är den bästa jag har, utan dig är jag inte hel!!!<3

Å så var det 2008 :)

Jaha då var 2007 slut för ca 14 timmar sedan. Ännu ett år har gått förbi å det i rasande fart, för hur mkt har egentligen inte hänt under 2007, inte bra i mitt liv utan i hela världen ? en jävla massa!
Det jag kommer ihåg mest och som  poppar upp i hjärnan är att Britney rakade av sig allt hår! det är något man inte kommer att glömma!

Några saker jag kommer ihåg väldigt väl från 2007 i mitt liv är :
*Nyår 2006/2007
*Födelsedagen, utgången med Emmeli å kompisar..
* Konfalägret
* Ayia Napa
* Riga
* Frankrike, massa buss:P
* Utgångar & födelsedagar
* Kvällar och vissa dagar i kyrkan
* Myskvällar
* Filmkvällar
* Massa sing star!
* Studentskivor, i våras
* Sommarjobbet
* Festen i Sala/ Mossboda
* Nya vänner <3 & de gamla jag har kvar!
*Nyår 2007/2008

Det är en del av alla saker jag kommer ihåg från 2007, vilket har vart ett underbart år ! och jag hoppas att 2008 blir lika bra om inte bättre:) om det går:S:)

Igårkvällen var mysig, började med att vi lämnade av Emmeli och Sophie på Lidingö. Sedan bar det av till Skogås å Therese för min del:) Det var en gos och trevlig middag, Kyckling och potatis, å massa tillbehör!
Sedan gick de som de gick!!


puss ska äta å sedan duscha för att efteråt åka å jobba ! Men gott 2008 allesammans!



RSS 2.0