Banderoller å sånt

Körde imorse på skolan och det gick så sjukt bra, snart dags att köra upp lixom. Ska ju köra landsväg i typ 4 timmar nästa fredag :)
När jag gick till jobbet så mötte jag min gamla avdelning som var på väg mot dagis, så himla kul att träffa alla de igen :) Blev riktigt glad:)
Jobbade till 5 å åkte sedan direkt hem, handlade lite laktosfri mjölk( smakar som grädde) å yogurt. Ska nämligen pröva att inte äta så mkt laktos å se om jag mår bättre då. Men vill verkligen inte äta smörgåsar till frukost så de blir bra när jag nu kan äta yogurt:=)

Hemma har vi fixat varsin banderoll till Emmeli och Joel till fredag:) KOmmer bli så sjukt bra!

Denna vecka bstår av Jobb, studenter, Malmö å så.:)

puss

Underbara söndag

Har hunnit med hur mkt som helst idag känns det som. Började dagen med att sätda och rensa hemma. Jag var duktig å gjorde mig av med 2 tjocktröjor som jag lagt i garderoben för jag inte slängt de förut fats jag borde.  Vid 12 så kom anderas och vi fixade en massa, tack för allt idag. VId 2 åkte jag till Vällingby och handlade med Mälin, kom bla hem med prinsessplåster å en ögonfranböjare:)
Kom hem och städade lite till innan jag gav mig ut och joggade. Middag och hann prata i telefon innan jag gick för att träffa Emilie:)
Massa att göra men ända helt underbart!
PUSS

Kaos å 5kamp

Åh jag är så taggad på att åka på läger. Har suttit och planerat lite på olika lekar å det kommer bli så bra :)
Var även och handlade idag och fick med mig ett par mjukisar, strumpor, mascara, t-shirt å toppar. Känns sjukt bra!
En prinsessklänning och megafon är fixad:)

Puss

jag fick leka ciruksprinsessa

Igår var det dags för årets typ hermlighet att avslöjas! Nämligen ledaravslutningen!
Jag, Henrik och Jonny var de som var sena så vi åkte mot de andra. Vi gick av i Laby och sedan följde vi pilarna mot Cirkus Cirkör. Hur kul osm helt. Fick verkligen känna mig som en prinsessa när jag gick på lina, jonglerade(även fast det verkligen inte 'r min grej, jag erkänner) sedan fick jag även göra konster som stå på huvud och leka i trapeten. Även gå på boll! SJukt kul!

Nu är det helg skönt nog och som vanligt är det fullt upp:PMen jag ska sova!

Ingen middag hemma före fredag

den här veckan kommer bara rulla, rulla och rulla vidare. Har insett att jag inte kommer äta middag hemma före fredag, sjukt nog.
Idag måndag: körlektion, lite kyrka, jobb, ledarträff inför Dan
Tisdag: Jobb, plugga teori, körlektion, kyrkan
Onsdag: Jobba, förträff med årets Dan-konfirmander
Torsdag: Jobba, ledaravslutning
Fredag: JObba

Sedan är det helg igen!

Flera meter tårta:)

Hade en myig kväll med Mälin igår. Vi började med att äta middag här, blev grillat. Mums! Sedan tog vi en promenad i det fina vädret. Behövde inte ens ha tröja ju. Då kan man väl kalla det sommar? Det gjorde jag :)
Underbart trevligt hade vi, precis som alltid!
Jag somnade sedan gott i min nybäddade säng:)

Idag åkte jag till kyrkan vid 9 för att fixa tårta som det skulle bjudas på efter gudstjänsten. Den blev nog 3 meter tror jag. En riktig sommartårta:) Jag fick även vara med och sjunga i kören, vilket jag fick reda på samtidigt som det var dags :P Men tur att jag kan schalger!
Efter blev det fika och jag hann åka hem innan himlen öppnade sig helt.

Har varit duktig och pluggat körkortsteori idag och igår.. Men det är verkligen inte kul, hur mkt jag än försöker att tycka det. Hur gör man för att tycka det är kul? Något tips, säg till i så fall!

Frdag så skönt!

Sol idag med. JObbade bara i 6 timmar så det var skönt å behövligt för jag hra varit så trött..
Kom nyss hem och ska snart ge mig iväg mot spånga å springa med Moa. Önska oss lycka till!

Ikväll är det fira Maria som gäller:)

kram


Sol, sol, sol

Har spenderat de senaste dagarna i den underbara solen, även fast jag är väldigt mycket i skuggan för att inte smälta bort. Försöker få barnen att välja skuggan oxå, men hur kul är den?  Jag har dock inte fått någon färg men det beror på skuggan, vill inte smälta!
Igår så var det sista Liganonsdag för denna termin och jag insåg att det är min sista onsdag i S:t Tomas på typ 1½ år, SJUKT! Men det var en sjukt underbar kväll. Grillade, dansade turkisk dans:P( eller?) å bara hade det underbart mysigt tillsammans!

Idag var jag på en småbarnsavdelning, SÖTA! höll dock på att smnälta bort idag men klarade mig.
Tog mig till vällingby och bjöd min kära vän Eric på glass, dock inte i solen men var mitt förslag utan inomhus, men det gick bra de med:)
Vid 19 började föräldramötet och det gick bra. Känns bra att åka iväg:) Typ 3 veckor kvar bara!  :O CRAZY!
KOm hem typ vid 21.15 efter en tripp med bussen och sällskap till spånga!

Puss å god natt!


Nytt dagis å Malmö

Igår började jag på det nya dagis å började kl 11, lyx:) Hann köra innan i massa rondeller. Var även en sväng förbi mina kära i kyrkan, även det lyx en måndagsmorgon!
Åkte till det nya dagiset och jobbade i 5h:O :P Ringde även till Malmö och har nu bokat flygbiljett till den 3 juni!
Åkte in till stan och åt glass vid Slussen med Mikaela från Gillinge, underbart att sitta vid vattnet i solen med en svalkande glass i handen :)
Tog mig sedan en sväng igen till Vällingby för att nu träna shape. Hann surra ett tag med Jonna innan det var dags att ta fram vikter och pumpa:)

Idag skulle det varit pytt i panna till lunch( BLÄ!) men jag hade turen att vara i skogen så fick korv med bröd istället:) Yippie!
Ute dag och slutade kl 15. Tog mig snabbt som ögat till Vällingby och mötte Malin och sedan till kyrkan där jag träffade Jonna, JOnny, Eric och Malin igen!
Om hemoch var lite hungrig men gav mig ut och joggade ca 40 min.

PUSS

Fylla och Gravid

Jag drömde i 2 omgångar inatt. Först att jag var på läger där allt var kaos å massa folk var fulla.
Dröm 2 började med att jag åkte till sjukhus för att föda barn men när jag väl var på sjukhus, jättetjock, kom det aldrig något barn. Kändes sjukt att se mig själv som gravid, lite collt oxå. Men när jag var gravid men inget barn ville komma så åkte jag till Vällingby där allt var som i ett sagoslott! Det var lila-rosa-guld-fluff!

puss

Premiär för jogg å spontanbio

Var på Annas kalas, körde dit och hem men råkade fått ett motostopp:O men det löste sig å det var ingen fara. När jag kom hem så gav jag mig ut på årets första joggingtur, vet inte hur långt de blev men kansk 4km? Måste ju kolla hur bra formen är :P haha
Skulle ha en lugn hemmakväll men Thomas och David drog med mig på "Clash of the Titans" , det var bara vi i salongen och jag halvsov typ halva filmen :P Men hade ju trevligt sällskap så:)

Live från altanen

 Inte världens finaste bil men jag bjuder på den. Sitter just nu i solen och njuter va dagens sommarvärme, typ 20 grader i skuggan!! Har kommit hem fårn Vällingby och jag fick köra både dit och hem :)Så himla kul!
Ska snart åka på kalas å vem ska köra? Jo jag!

Kramar å pussar!

jahaja

 Hade sällskap av Astrid och Eric hem till Emma igår:) Sedan var det fler jag kände som var där. Vi hade en trevlig men för min och Erics del ganska kort. 
Idag ska jag på 7-års kalas och köra bil:) Sedan får vi se hur kvällen blir!

PUss 


Om jag skulle vara ett träd hade min vänstra arm varit grenen som fågeln har sitt bo i

Spenderade kvällen och natten hos Mälin. Blev bjuden på en underbart god blåbärspaj:) Fick sova över så att jag slapp åka hem själv på natten i mörkret, inte min favorit kombo.  Jag hoppas jag får någon av de otroliogt fina bilder vi tog igår:P haha !
Ställde klockan på 06.55 för jag hade en körlektion som vänatde på mig. Mälin gjorde mig sällskpa och tidne sprang iväg å missade så klart min buss så fick vänta till nästa som skulle gå 08.00( min lektion började 8.15) kan ju säga att jag fik springa från tunnelbanan men kom bara någn minut sent. Vi körde en massa 70väg och enkeltriktat, gick väldigt bra!
Tänkte sedan vara effektiv å träna men det visade sig vara 30 min till stsa öppnade, specialtider idag. Så kah strosade runt i vällingby och inhandlade Marabou Polka!:) Sedan köpte jag även paket till min lilla granne som inte längre är så liten, hon fyller 7!:O
Tränade sedan och kunde inte låta bli att pilla bort mitt plåster som satt över min borttagna leverfläck:P Ser ut som en krater i min arm ,men det ska bli bättre för det läker ju! Men jag har varit duktig å satt på ett nytt plåster:=)

Nu väntar lunch å dusch. Sedan ska Ålle komma förbi en sväng innan hon ska till Emilie å jag ska in till stan :(
puss
Idag ska denna tjej firas:) Emma-slemma!

Mathias skiva på Garbo

Kvällen igår var sjukt kul:)
Emma, Astrid och David kom hit innan och vi han catcha upp lite å föra. Trevligt värre. Sedan begav vi oss mot Garbo. Typ ingen kö när vi kom och det var najs:) Sedan hade vi en trevlig kväll som jag och David avslutade med sällskap hem :) Hade tur så vi hann med pendeln och bussen precis. Skills?

Puss

Dessa spenderade jag min kväll/natt med <3

Mycket händer idag.

Jobbade min sista dag på dagis idag, eller på det jag har varit på i 4 månader. På måndag börjar jag på ett nytt med massa nytt av allt.
Åkte sedan till Vällingby och fick lite kraft innan jag skulle ta bort en leverfläck. Det gick bra. Gjorde ont när jag fick bedövningssprutan och det svullnade upp men sedan gjorde det inte ont alls. Fick ett plåster som det nu har läckt genom men det ska sitta i typ 3 dagar så det är bara stå ut med lite blod. Kanske inte jättefint med tanke på att jag ska på skiva ikväll men.
<3


Henne spenderade jag hela kvällen med igår<3

Dags att gå å sova. Måste vara pigg imorgon

Den här dagen har inte vart superkul. Men nu är den över, skönt nog.
Jag var hemma hos Jonna flera timmar igår å det var super..Kom hem typ 00.15 å det var de värt.

Imorgon är det Gillingebanan som gäller, sjukt att jag ska göra den imorgon:O

Puss

LADY GAGA; LADY GAGA

Det var grymt bra igår på LADY GAGA! Även fast förbandet var var som det var.
Det var en grym show. Med massa effekter å coola klädombyten:) Hon vet hur man gör en show kan jag meddela. BAD ROMANCE var sista låten och det var bäst!

Puss

Utsövd

Har sovit så himla skönt i natt:) och länge kan jag lova !
Igår skulle jag följt med Mälin till hennes land men var sjukt trött så jag hoppade de en här helgen. Men  kanske ska med nästa helg.
Idag ska jag med till graven å ikväll blir det Lady Gaga:):)

Puss

ojojoj, nu är det mycket på gång

Var på årets första skiva. Joels klass bjöd på dne på SKyddsrummet. Har därför bara sovit 4 timmar i natt men det var de värt:)

Nu ska jag duscha.. sedan blir de till att chilla :)

puss

Onsdag 5 maj

Idag hade jag en asbra körlektion:) klarade allt sjukt bra så det var riktigt skönt. KLarade de såkallade svåra vänstersvängarna:)
JObbade sedan och var ute hela dagen, sjukt skönt!
Drog mig till kyrkan och har haft en trevlig kväll med mycket känslor av alla slag, men i goda vänner sällskap. Mitt lag vann 5kampen, vi var helt enkelt bäst:)

Är arg på GUllinge, men det borde lösa sig imorgon :)
puss

Nekat köp och slängda strumpbyxor

Bestämde mig för att ha strumpbyxor på mig idag och kjol så jag fick vara fin för en gångs skull på jobbet:)
Efter åkte jag till kyrkan för att mötas av trevliga människor och jag som bara skulle hämta min träningsväska blev kvar i typ 1½timme, fattar inte att det alltid blir så.
Gick med Ålle till bilskolan för jag skulle boka om en körlektion. Fastnade sedan där och gjorde teoriprov på datorn och blev tillslut godkänd, bra tidsfördriv när jag väntade på Eric som jag skulle träna med:)
Vi körde riktigt bra, men mina ben ska vi inte prata om ( de gör sjukt ont) men jag överlever:)
Jag hann duscha innan vi gick och åt en middag:)

Kom nyss hem och slängde mina kära strumpbyxor som är mer trasiga än hela tyvär, men nu ligger de i min papperkorg och ska slängas när tiden är inne :P
Gick även in på min mail och vad får jag se där?? Jo att mitt köp av halkbanan är nekat även fast de dragit pengar, jag fattar ingenting så jag mailade. Får ringa om de inte hör av sig :S så typiskt att det ska hända mig när jag äntligen fixat tid för de å gjort mig ledig:(

Nu borde jag gå å lägga mig för jag ska köra imorgon :)


Såhär snygg kan jag vara :P


Dagens Ålle <3


Snygging där:) Det blev dagens bild på dig ändå<3

Ont så jag inte kan gå..

Vaknade idag och jag inte kunde komma upp. Jag har nämligen så ont i låren att de gjort ont bara jag inte kunnat ta på de.. inte jättekul. Men de har gått bra utom i trappor.
Har hunnit träffa kyrkfolk å sket i att träna för att umgås med de, vilket var trevligt!
Sedan tog jag en tripp med bilskolan och det gick sjukt bra:)

Nu på kvällen har jag pratat med Jonna, Jana, Pia och nu mälin i telefon.:)

Puss


Body pump, kärt återseende

Var idag på body pump och det var väldigt länge sedan jag var på ett sånt pass, men jag klarade hela passet med resultat på darrande ben efteråt.
Belönade mig med att äta lunch med Ålle efteråt:)

Nu ska pappa å jag ut och köra snart!"

Ålle min kära vän, fast en gamal bild.

Majas ABC kommer ur högtalarna när vi pysslar

Nu är sång C- champion som spelas.
Är ehmma hos Mälin och vi pysslar med lite bus som vanligt :P Jag körde faktiskt våran stora bil hela vägen hit och det gick ritkigt bra även fast jag körde med pappa:)
Har även träffat min katter idag och Ålle och hann shoppa dagens outfit :)

Här kommer en bild från när jag och Jonna var på kafferep för 2 veckor sedan:)
kram
Visst är vi fina?

Fredagen

I går var en händelserik dag som ni kunnat läsa innan. Gjorde 3 av 4 saker. Hann inte boka Gillingebanan, emn ska göra de i veckan för insåg att jag måste vara ledig någon dag helt och hållet för att hinna även fast jag åker på den första tidne som är 07.45 för är där i 4 timmar å det tar tid å komma dit och därifrån. Men men.
 Hade en mysig kväll med Cornelia och vi kollade faktiskt på en brasa!
Kom hem och stupade i säng vid midnatt!



RSS 2.0