Jag, träningsfreak?

Är jag ett träningfreak för att jag tränar 5-6 dagar i veckan??

Ännu mer lycka

Så himla kul att träna idag med!! Blev en timma mer än vi planerat men de var ju superkul så vad gjorde de??
Det var nämligen så att Malin ringde mig typ 18.05 för atts tämma träffa å vilken buss vi skulle åka, då går vi in på Sats hemsida å kollar å ser att de har en Dansaerobic som börjar kl 19.00 . DÅ slänger vi på lursen, packar, byter om å går till bussen!! Vi hann boka passet oxå, så vi hade en plats!!

Passet var inte så svårt som jag hade sätt det framför mig men visste det var inte superlätt!! Men det var kul !!!
Efter aerobicen så var de core å de tog måste jag säga, men imorgon är det ingen träning så då får musklerna vila:)

Nästa fredag så är de schlager spinning, kan det bli bättre?? skulle inte tro det:P hhaha!! Det pratade jag med Malin om igår å så sätter de in de:)

Puss nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska prata med Malin å boka in lite pass på sats!!

Taggar

Jag försöker tagga till mig själv inför kvällens core pass:) är taggad för jag vill verkligen träna, så sjukt kul!!
Har lite värk i magen sedan igår, känner att de musklerna hade legat i dvala men nu har de fått vakna till liv, har ju fem veckor på mig att bli mer fitted. Har du några fler tips på hur jag ska göra för att bli mer fitted??

Puss

1½ timma kvar

på jobbet idag, känns lite segt men de funkar. Dagen har rullat på hyfast. Fick i min en focaccia till lunch, väldigt gott!!

nu sitter jag å väntar på att Benke ska komma.
PUSS

Lycka:)

Jag är så lycklig!! Det vare sjukt kul att träna på SATS idag, som jag har längtat till att få träna på riktigt å bli trött i kroppen på ett annat sätt än med jogging..:) Så skönt det vra å så glad jag var!!

Bokade in samtal om mig å träning den 14 oktober å visning av gymmet den 20 oktober, så tills dess var det bra att bara gå på gruppass men jag kanske smiter in någon dag å tränar lite, känner att de kommer bli mitt typ andra hem eller de beror på hur man räknar jobbet å så:P

PUSS

Sats idag

Jag är ska snart slut om typ 30 minuter,s edan ska jag möta malin å vi ska på Sats:)

Bloggen 1år!

Idag den 28/9-08 så har jag bloggat i ett helt år! det är sjukt länge ju om jag tänker efter.. Men det är samtigt kul eftersom det finns så mycket dokumenterat i mitt liv, typ allt jag gjort det senaste året finns skrivet:)
FÖr ett år sedan så var det en vardag, vet inte riktigt vilken men då hade jag  å Tova varit å fikat på chokladkoppen:)
!!Sötnöt!

Vad händer nu då?

Promenaden var skön, lite kallt dock men som tur var hade jag en halsduk på mig osm jag kunde värma mig med:)

Åt nyss middag å det var gott!!


Nu ska jag packa inför imorgon, träningskläder å allt.. Tror jag har packat ner det jag behöver så:)Ska väl prata med Malin så vi inte har allt lika imorgon :P haha

puss måste snart hppa in i duschen:)


Fart å fläng

Malin å jag åkte till stan idga för att hon skulle inhandla skor å tjats. Vi kom dit å gick på alla stadium och intersport å det ända som inhandlades var ett par tajts.

Så vi bestämde oss för att åka till Barkarby å alla affärer där. Vi steg in på Nike å Malin provade likadana som jag köpte i går å de visade sig att de var underbara på hennes fötter s hon slog till så nu har vi likadana:) HAhaha
Sedan så gick vi på Stadium och köpte likadana skor att gå i , asfina Nike som var vita med rosa detaljer :)

Sedan så gick vi på Waynes , Bagles å en fläderdricka:P Mums!

Nu ska vi gå ut på en promenad Malin å jag!!

puss

Slapp eftermiddag

Min kära faster kom förbi en sväng idag å hälsade på:) Mysigt men jag var så trött då så jag orkade inte riktigt med alla som var här, dvs min familj :P
Jag har absolut inte gjort många handtag idag. Eller jag har införskaffat ett par splitternya träningsskor till min nya träningshall, hade inga skor så nu passade jag på att köpa. Det blev ett par svarta Nike med rosa konturer på märket. Sedan så köpte jag ett par trekvarts tjats som är svarta med rosa revär.


Jag kom precis hem från en två timmars promenad med Malin, så skönt fast jag insgå att jag hade för mycket kläder på mig :P Men bättre att det rä varmt än kallt:P haha

Nu ska jag chilla lite, väntar på att Malin ska komma in på msn:)

pUSS sov gott sedan!

Lidingöloppet

Det är vad jag har sprungit idag. hade ställt klockan på 06:45 för att vakna till innan vi skulle åka. Väl ute på Lidingö så var det ca 40 minuter innan starten och de passade bra för då hann jag chilla å även värma upp. KL 09.35 gick starten, P17 + 19 startade ca 5 minuter innan.
Vi var ca 100 tjejer somstartade samtidigt, å det blev ett rusa av till första backen där alla fick det kämpigt, mer eller rmindre.. Men jag kä'mpade på. Men efter ca 1½ km så ficxk jag håll å det var inte kul, men jag gav mig inte så jag tog det lite lugnare en bit. Sedan s kom jag till vägen som jag kände igen , fast den sträckan där känndes väldigt lång.. Jag tog mig fram å sedan vid ca 800m kvar så stod mamma å pappa å hejade på å då var det inte så långt kvar så då drog jag på allt vad jag kunde då kutade på. Sluttiden blev 20:37. Helt okej, med tanke på att jag inte är van vid att springa i den terrängen..

Nu ska jag hoppa in i duschan sedan äta lunch. Efter de ska jag å pappa åka å kolla om vi kan hitta några skor till mig för på måndag början Malin och jag träna på SATS, jag är så sjukt taggad:)


Fredagen

Igår så hände det väldigt mycket. Jag mötte upp Cornelia, David å sedan Danne på Brommaplan, vi handlade å gick för att förbereda inför att Malin skulle komma då vi skulle fira henne, vilket hon inte visste för vi har smusslat med de å hon fyller år om två veckor( igår). Men vi hade gjort en banan som hon skulle följa, dvs hon fick ett brev som ledde henne till en plats där hon skulel göra något för att få ett nytt bra ovs. Sedan från Brommapan till lägenheten vi har i hade David å jag hängt upp ballonger för att de skulle hitta.. Sedna kom Malin å Emma. (Mathias å Sanna var oxå med). De bjöds på tårta å vi kalasade. Sedan så hade vi gjort iordning ett lakan som det stod" GRATTIS MALIN 16ÅR " på. Vi hade valt ut vasrin pärla till oss tio( Astrid och Tomas) å gjort varsitt armband.

När alla blev hungirga så tog vi oss till Alvik å köpte pizza..
Mysigt!!

puss

Fredag :)

Igår kväll kom mamma hem å hon var helt såld på Rom så nu måste jag tydligen åka dit med:P men det hade varit väldigt trevligt, de hade sätt allt man ska se( kommer inte ihåg vad allt hette men :P)

Idag så börjar jag typ halv 10, då jag ska vara informatör typ?? ska fixa med det som ska in till tidningar å fixa på hemsidan.. Så det blir najs!!
Sedan ikväll så blir det typ bara mys skulle jag tro:) Måste ladda inför imorogn då jag typ ska springa Lidingöloppet,
F19 4km kl 09.35. Mamma vill så gärna att jag ska springa det så, men vi får se för jag är inte anmäld ännu :P hahaha

nu ska jag kolla bussen å sedan kanske läsa lite å sminka till mig innna jag ska gå:)
puss hoppas du får en bra dag!

Väntar på att Therese ska ringa

Medan jag gör de så kan jag meddela att det gick sjukt bra att springa idag, hade sjukt mycket ork i benen så det var kul! hade även musik i örornen så de kanske hjälpte till lite..

Det var ritkigt spännande i idol, eller vad säger ni?? Å snart kommer det gå jättemycket på tv, typ varje dag eller har jag fattat fel?? dont know:P

Nu landar min mamma snart på arlanda så hon kanske är hemma till 10, hoppas jag, ska läsa ut min bok medans jag väntar!!Nästa gång någon ska till arladan är de jag, THAILAND väntar, bara 43 dagar kvar nu!!!LÄNGTAR!!


puss

Återkommer kl 21.00

Ska ner å se idol nu!!

Lite shopping!

Var på Gina å inhandlade ett rosa linne, en svart oversize t-shirt å en väska i gubbmönster:P väldigt fint!!
Sedan så gick jag å köpte mig en nya bok, TUSEN GÅNGER STARKARE, hoppas att den rä bra. Köpte den för att den som jag läser nu går på sista sidorna, typ bara 10 kvar så..

Idag kommer min mamma hem från Rom så jag hoppas hon har haft de väldigt bra där borta:)

Vi löste även pegafrågan på jobbet idag alltså den om hur mycket plats 4600 000 000 000kr skulle ta, :P haha ganska kul.Det var typ 60352 m3. (Kubikmeter)

Men nu ska jag ut å springa, får springa själv idag för att malin har åkt på förkylning elle rnågot..

puss

Mailar

Just nu skickade jag ett mail till Benke som han ska skicka ut till alla som anmält sitt intresse om att få mail om vad som händer. Så vi får se om det kommer iväg nu eller lite senare..
Hur har alla det idag då??

Tack för igårkväll!!
puss

PÅ jobbet

SItter å skriver rent lite protokoll nu. Väntar på att Malin å Eric ska komma tillbaka från musikaffären, de skulle köpa plektrum.

I morse åkte jag till stan å fick då sällskap av Malin å Emma. Var där redan 09.20 så jag strosade runt lite själv tex i gamla stan å inhandle lite finchoklad till Therese som hon skulle få i samband med tröjan jag hade gjort åt henne. Hann träffa henne ca 10 minuter innan jag var tvungen att rusa till tunnelbanan å jobbet.

Nu ska vi snart fixa inför kvällen så det är Sing star å Guitar hero som gäller.)

PUSS

Promenad

tGick en promenad med Malin istället för att jogga, skön omväxling!

Imorogn så börjar jag 11 så jag ska vara inne i stan typ kvart i för att kl 10 ha tagit ut pengar å då befinna mig på Bok och Bild på drottninggatan för att införskaffa mig ett litet skrivblock tänkte jag som jag kan skriva av mig i. Kan vara bra har jag hört :P

Men jag ska mest in för att träffa Therese, ska förbi henne på NK . För om jag inte kan träffa henne för att hon är för upptagen då får jag väl komma när jag har tid å hälsa på henne på jobbet även fast de bara kommer bli ca 5 minuter. Ska ge henne en liten present. Kan inte säga vad de är för då kanks ehon läser de å då är de ingen hemlis längre..


men nu borde jga hoppa i i duschen, sedan kolla sl å efter de så ska jag lägga mig å läsa min bok:) den är så bra å jag hann lixom ligga en timma å läsa igår, UNDERBART!!

Tack!

Tack för att ni finns!<3

Vad ska jag hitta på?

Jag vet inte vad jag ska göra för att bli på bättre humör, är det någon som har någon idé, kanske vad du själv brukar göra när du är lite nere?

puss

Bajs bajs bajs

Har känt mig helt seg idag.. Vet inte riktigt varför..Eller jo de gör jag men jag orkar inte dela med mig av de nu. Idag så har massa tankar kommit upp som jag trodde jag hade begravt lixom inom mig, så att de inte kan komma upp igen men tydligen så kommer kroppen å hjärnan ihåg å ville idag påminna mig om de.. 
Så dagen har inte varit så effektiv för min del, blev en massa sittandes å så, men jag fick iväg lite mail å jag började med Onsdagsschemat som ska sitta i vardagsrummet. Schemat som visar vad som kommer att hända varje onsdag denna termin. Jag hoppas att folk tar hänsyn till att jag bara fick G i bild.:P men jag gör mitt bästa!!

Pratade med Pia en del innan det var dags att gå hem för dagen å det var skönt att bara sitta å prata lite. Men det var även då mina tankar kom flygandes på mig..Men jag ska ut å jogga nu så att jag får vädra mina tankar ett tag. 

PUSS

God morgon

Jag har ingen träningsvärk idag å det känns väldigt skönt! ska ju ut å springa efter jobbet.
Cyklade hit idag å det gick ritkigt bra, tog ca 10 minuter:) Ska cykla hem efter jag slutar vid 16.30.


Nu ska jag renskriva ett protokoll från förra vecka. Hoppas ni får en bra dag!! Någon som ska göra något roligt?

puss

Här hemma delar vi upp oss

Emmeli, Ellen å jag lagade maten som nu står i ugnen å pappa samt Joel fixade med boden så att de nya möblerna kom på plats å de andra kom ut å kunde slängas. Nu slängde vi även fotöljen som har fått i mitt rum å bara tagit en massa plats:) Äntligen!!

Vad tycker ni att man ska äta på en söndag? Man vill å har ju lioxom tid att göra något lite finare än att bara slänga ihop makaroner å köttbullar( som kan vara supergott i bland:)


Kyckling & potatissallad:)

8 km terräng

Det var va jag sprang idag. Mördarbacken besökte jag 2gånger å den var lika jobbig båda gångerna..:S men jag gav inte upp utan fortsatte kämpa, även fast jag var död precis efter . men jag kämpade å gick i mål ! JAG KLARADE DET!!
Jag har kommit å tänka på en sak när de gäller träning. Varför känns det lättare å träna när man har snyggare kläder?? Någon som vet varför??

Det är kul att de har blivit en diskussion om mobilerna, fortsätta att tycka:)

Jag ska hoppa in i duschen å bli fräsch hade jag tänkt. Får sedan se vad som händer. Jag lär nog behöva hjälpa pappa å Joel med att ställa in en ny säng i boden..
puss

Delade meningar om mobilerna

Jag ser på kommentarerna att det antingen är LGn (Emmas) eller den silvriga ( Davids)som ska bort. Det tåls att spekuleras i. Jag har själv inte bestämt vilken jag tycker :P

Nu sitter jag här och laddar innan vi ska åka ut i skogen å jogga:S har lite delade känslor om det för jag ska springa två varv å då kommer den kända mördarbacken två gånger. Men skam den som ger sig..
Vad ska du hitta på idag ??

puss

Cornelia å Mathias in action :P haha

Finn ett fel :P


Slutkalasat för idag

Blev många timmar kalas idag. Först en snabbishos Fanny på typ en timma å nu ca 4½ hos grannen.
Hos Fanny blev vi bjudna på fördrink, pastasallad, bröd, ost.
Hos grannen blev de: Kycklingsoppa, ost&kex, frukt, bröd, å sedan massa efterrätt som jag skippade. Idag har det inte varit kul att ha detta löfte om att inte äta något onyttigt.. Det har varit jobbigt, men de funkar ju..
Lilla Bengan eller Felix som han heter är så söt:) Han blir 3 månader på torsdag å tiden har gått så sjukt fort!!

Efter allt som hänt idag så är jag helt trött.. Ska ringa Malin tänkte jag å så. Ska ut å springa på Lindingö i morgon för att "Känna på banan" som mamma säger. Det är den banan jag isåfall ska springa nästa helg. Får se hur den känns som den är så jobbig som alla säger.

 Är det verkligen ingen som har läst en bra bok som de kan rekomendera till mig?? Tänkte beställa men har inga titalr i huvudet:S

PUSS

kalas 2

Nu ä jag hemma å ska gå typ nu till firande nummer två. NU är det min granne som har fyllt 40 som ska firas...puss

Snabbt

Nu ska jag iväg med Ayla hem till Fanny för att Fira henne..

puss

Mysig gårkväll + Boktips??

Efter middagen, hemlagad pizza så gick jag hem till Cornelia DÄr befann sig hon , Emma å Mathias. Vi inväntade även David som skulle joina oss på att se film. Men innan vi såg film så pratade vi en massa å skrattade. Det är så mysigt att sitta med sina vänner å bara skratta åt något som egentligen inte är så kul:P Eller hur var det med de?
Vi såg sedan High school musical 1+2, eller 2:an såg jag inte så mkt eftersom jag var så trött å somande till å från :) Men vad gjorde de, såg ju ettan å får se tvåan någon annan gång:)
När klockan sedan blev runt kvart i två så skildes vi åt å gick hemåt. Jag var sedan hemma vid 2 å somnade då på en gång, vilket var välidgt skönt!!


Vaknde gjorde jag efter några timmars sömn kl 10 imorse å då började jag läsa mina nya bok, "En plats de kallar Lyckan". Jag har inte kommit så långt ännu så jag kan inte uttala mig om att den är bra eller inte, men jag tror att den är bra!
Är det någon som har något boktips på vad jag kan läsa efter denna efterosm jag har en tendens att läsa ut böcker så fort..Så alla tips tas emot med öppet sinne :) skriv i så fall titel å vad den handlar om :) Tack!!<3




Trött

trött trött, tjejen här är väldigt trött:P
JObbade som sagt var på mitt andra jobb idag å det var att komma tillbaka till verkligheten:P Det var många som blev glada av att se mig igen :)

Har tappat bort mitt busskort å det är väldigt jobbigt för jag har inte råd att köpa något nytt nu så de blir till att cykla till jobbet nästa vecka..Pengarna komme rju på fredag, om en vecka.. så de ska väl inte vara några problem??

Nu ska jag göra pizzadeg å sedan ut å jogga..

PUSS

Titta vad jag hitta

Denna bild hittade jag på Benkes data på jobbet, de var typ för ett år sedan. Det ser ju inte ut som jag eller?? jag tycker verkligen inte de.. Å varför hade jag uppsatt hår? inte vet jag de inte..jaja, jag var ung å dum( kan jag skylla på de`, det gör jag ändå:P)

Nu borde jag hoppa in i duschen å sedna gå å lägga mig eller något för jag ska typ upp kl 7 imorgon för att åka å jobba på mitt gamla jobb..

Orkar inte ritkigt tänka på allt nu..


Puss å god natt!!

Ta mig till en annan plats

Jag fattar ingenting just nu känns de som... Jag förstår inte vad jag har gjort å ändå så känns det fel. Har jag gjort eller sagt något som inte borde gjorts eller sagt? jag kan inte förstå. Jag tycker själv att jag inte gjort något fel, men så det kan det väl oftast kännas när något är fel. Det är inte mitt fel.. Men jag kan verkligen inte komma på vad det kan vara. Jag tänker, vrider och vänder på det man kan inte komma fram till något vettigt:S just nu skulle jag vilja åka härifrån å komma tillbaka å allt ska vara som det brukar. Men det kanske inte funkar.

Alla mina tankar kanske bara är något jag har trissat upp inom mig, me jag skulle inte tro det. När något känns kyligt och svaren inte blir mer än korta ord, inget mer än 3 ord. Då måste något vara fel, eller ??

Så snabb trodde jag inte att jag kunde vara

Idag har jag å Benke varit i Grimsta skolan å pratat om konfirmantion med 8:orn :)å ikväll ska jag jobba sent, eller kanske till 6/7. vi får se vad som händer:)
Imorse så hade jag ställt klockan på 8.30 å vaknade då, men dum som jag är stängde jag av larmet å vaknade sedan 9.35 tio minuter innan jag skulel gå till bussen. Snacka om att jag fick stressa, linser skull i, frukost göras å klä på mig. Inte fick jag heller någon hjälp av Joel, fastän jag bad om de..:( Men de löste sig, jag var som en katt som fått skållhett vatten över sig, jag flög ur sängen å var rekordsnabb. Hann dock bara böja ögonfransarna på ena ögat, så de ser lite funny ut:P haha att sminka mig var inte på tal om..haha men de var dagens utmaning å jag fixade de:P haha 

Passar även att uppdatera lite nu när jag fortfarande har min lunchrast.
Gårdagen blev lyckad, fotojakten funkade som den ska :) Riktigt kul!! Som jag har fixat å donat med den så var det väl bra att den lyckades?? Efter jobbet fick jag sällskap av Malte som kom till Vällingby enbart för att möta mig:) sedan när jag gick på bussen vid Vinsta gård så satt Nico å Tone där:) de haf jag ju inte träffat på år å dar känns de som, eller inte sedan Melodifestivalen så det var kul:)
Var ute å joggade på morgonen igår innan jobbat å det var inte kul, benen var tunga som sten å de gick inte framåt>:( men de kan bero på att jag var ute å sparng på kvällen dagen innan å att jag åt frukost precis innan jag gick iprincip:S men jag ska inte skylla på allt ..Sånt e livet,det kan inte alltid gå bra:P

PUSS

En salig blandning!

Vi hade möte imorse på jobbet som gick väldigt smidigt å vi blev klara tidigare än väntat! Woho för oss!! På mötet så hade Benke varit så söt å inhandlat en massa frukt som : vindruvor, papaya, mango, jordgubbar, äpple, banan, päron, kiwi, passionsfrukt, melon Frukten sprutade nästan ur öronen på oss:P Men gott var det!
Efter den härligheten så var det dags för lunch å det var vi väl inte så sugna på men de fick gå.

Efter lunch så gick jag å handlade frukt å barnverksamheten, fixade massa inför morgonkvällen, fick hjälp av och hade sällskap med Malin med morgondagens förberedelser, uppmuntrade Jonna och Pia. Sedan var det dag att gå hem å då var jag rejält hungrig. :S så jag smälde i mig en macka innan jag skulle ut å jogga med Malin, vilket de kändes som det var evighetrer sedan å vi har bara vilat en dag.

NU ska jag ner å se IDOL!!

PUSS

Najs promenix

Kom nyss hem å det är verkligen skönt att få frisk luft på kvällen, de sägs ju hjälpa och att man ska sova bra med de så vi får väl se för jag hade jättesvårt å sova i natt?? fattar inte varför för jag var ute å sprang å sedan tog jag e långpromenad:S Borde ju göra mig trött men icke sa nicke.

Var nyss ute med Malin å tog en kvällspromenad, nu väntar på på duschan å de kommer ta ett bra tag skulle jag tro för joel är där inne nu å Emmeli är på tur. Ja vi har två duschar men orkar inte duscha o badkaret..

Jag vill nämligen komma i säng tidigt ikvll så jag är pigg imorgon när vi sk ha möta typ hela dagen. Vill även hinna läsa massa i min bok:P

En av bilderna från igår:P Älskar dessa människor<3(bilden tagen från malins blogg)

Måndag :)

Jag har börja att gilla måndagar, å det är ju bra för då känns veckan mycket lättare:) Fixade en massa dvs städade med JOnna så nu är juniorpysselrummet väldigt fint:) vi tog oss friheten att rensa gamalt men om det aldrig används så, men de blev riktigt bra. Vi fixade med det fram till lunch..
Glömde lunchen hemma så jag gick å handlade en pastasallad å de var gott, blev väldigt mätt..

Sedan ås rullade timmarna på med diverse pappersarbete å sedan kl 15.15 så tog jag tunnelbanan å mötte min älskade vän Therese <3<3<3 å vi gick å fika på Cafe Nuno, väldigt mysigt!! Hade underbart sällskap å då kan inget bli fel:)
Kom nyss hem å ska snart äta middag å sedan gå en promenad med Malin för att samla ihop 10.000steg idag även fast jag redan gått en massa:) men det är skönt att ta en promenad efter middagen:)

puss

Underbar promenad<3

Tack för kvällens promenad, vad mycket tokigt vi höll på med, men de e väl bara för att de är vi? hah vi är oss själva med varandra!!

Älskar er!!


Malin å Cornelia, jag vill ha alla bilder:P

Typ dessa människor..Emma är dock inte med:(
PUSS

Bra eller dumt?

Det är frågan. Var nämligen ute å joggade/sprang( beror på vad man jämför med:P) nyss å jag tog i så mkt att jag kände mig spyfärdig när jag sedan stannade. Min fråga är om det är bra att pressa sig så eller om det bara är dumt? Vad tycker du ?
PUSSELI
Lite fräschare å inte fysiskt trött:)

Fika med Sara


Med hon ville inte vara med på bild:P

Ska iväg

till vällingby å träffa Sara:) dt ska bli så trevligt å vi hinner då prata å bara umgås:)

PUSS

Mys med Cornelia

Var med henne igår å vi hade de riktigt mysigt! vi hann prata en hel del å det var väldigt skönt!! Älskar dej!

PUSS

55 dagar kvar!


Tills jag får stoppa detta i min mun å njuta igen..å det är även den dagen jag åker till Thailand<3

Duktiga vi är

Jag å Malin åkte med pappa imorse å vi var ritkigt duktiga som gav oss iväg på en joggingtur i de marker vi inte känner till..Jag sprang i 20 minuter å sedan vände jag å sprang tillbaka. Det blev samanlagt 37:50. Ungefär 6,2km uppskattade jag de till, med Malin som höll med.

Jag har så underbara vänner, ni vet vilka ni är!<3<3<3<3<3
TAck för komentarerna!!!

+ Cornelia!

9.40-18.00

Jag kommer vara borta under dessa timmar imorogn för jag å Malin ska med pappa ut till Sollentuna. Där ska vi hålla honom sällskap, få frisk luft å även träna. Massa saker i ett lixom..Får s eom deyt händer något oväntat, så nu är väskan packad inför imorgn med träningkläder å så, ska göra varm oboy å ta med mig imorgon :)

puss 

Sollentuna med pappa

Så var det, vi begav oss dit å skulle kolla på skol-Sm som går av stapeln. Vi såg alla möjliga utklädnader, typ någon tradition mellan skolorna fråga mig inte :P... Allt från kor, clowner, sömntutor och superhjlätar :P ganska skojsigt!!

Jaghar även haft de väldigt mysigt å druckit varm oboy å läst massa .. sånt som man ska passa på att göra!!
NU är de tv:n som gäller..
puss
56 dagar kvar

Cornelia å Jag

 
En dag på Åhlengården eller en eftermiddag på tippen ?? Att vara med dig är alltid lika mysigt!!

mys med Tova

Vi hade de riktigt mysigt i går. Vi åt god middag å sedan fruktsallad till efterrätt, allt var gott! sedan så kollade vi på tv, bla Idol å sedan Vem kan slå Filip å Fredrik..Vi snakcade en massa oxå å hade de väldigt bra!!
Var jättemysigt att bara vara lixom, det jobbiga är att det är så längt att åka minst en timma. Men det är de värt när man är där!!

Resan gick väldigt smidigt hem, har börjat läsa en ny bok som blev mitt sällskap hela vägen. Den heter "Knappt lovlig". Den ingår i samma serie som de jag läst tidigare så man känner igen massa saker då författaren väljer att använda samma platser i böckerna å det är ju väldit kul:)

Nu har jag installerat min mobil till denna data så jag kan lägga över alla bilder å så jag har på min telefon så den blir frisk igen :P

PUSS

Dags att dra

Nu åker jag till Tova, bussen går 17.49 så om tio minuter. Jag var å hämtade böckerna så nu kommer resan bli roligare :) å gå fotare för det tar lixom 1h å 5 min å åka ..
puss

hör av mig imorgon :)

Nu är de helg

Jobbet rullade på efter en väldigt trött morgon.. Fixade lite i källaren på jobbet, men att sortera och packa upp saker. Tog sedan en paus, dvs jag renskriv protokollet för mötet igår. Sedan så var det tidig lunch idag bestående utav pizza. Sedan rullade iv från pizzerian till jobbet igen där vi meckade på våra datorer:P
Kl 13.00 var det möte igen å det blev mycket och gjort myck skratt :)

När mötet var slut så satt Cornelia och pluggade men de fick hon inte görs då för då hjälpte hon mig lite :)

Innan vi skulle gå så gjorde vi en välskomstskylt till min och benkes dörr som blev ritkigt fin. Det är värt en sväng förbi bara för att få se den :)

Fixck en överraskning när jag kom hem idag, dvs mina linser hade kommit, supersnabb leverans å så ska jag gå å hämta böckerna på Björnboda där jag även ska hanld afrukt till kvällen :)

puss är ledig imorgon å ska spendera massa tid med Tova nu!!
'

PUSSS

Mycket hände idag

Började med att jag å Malin sprang i Ursviks motionsspår, det blev det som var 5km med elljus slinga. Sedan så kom jag hem ca 9.45 å då skulle jag äta, blev havregrynsgröt, duscha å fixa inför jobbet, blev lite tajt när jag insåg att disken oxå behövde fixas för devällde över i diskhon.

Bussen tog mig till jobbet fär det var möten till kl 3, sedan så gick jag å handla ingridienser till hallonpajerna som jag skulle baka till kvällen. Insåg dock ca 45 minyuter innan att jag glömde att köpa å göra vaniljsås, tur att jag kom på det då å inte senare :P Så det blev fixat..

Efter de så var onsdagskvällen igång med mässa å återträff/lekkväll. Vilket blev väldigt lyckat!!
Sedan så gick jag nästa hela vägen från Vällingby å hem å nu sitter jag hr å borde sova med tanke på att klockan ringer ca 07.30 imorgon å då kallar jobbet igen.. Men sedna ska jag till TOVA på kvällen å sova där för jag är ledig på fredag :)<3

Tack för en underbar dag alla som har umgåtts med mig!!<3<3
NU ska jag sätta mobilen på laddningen å sedan sova!!

Från helgen

UPP with the tupp ( imorgon)

Nu har jag tagit fram de jag kan tänkas behöva imorogn i klädväg, gälller ju att ha varmt med sig så att jag kan bya om å slippa bli sjuk!!!  *smart!!*

Har nylsigen pratat med tette å sedan Tova, väldigt mysigt!!

NU ska jag snart gå å sova för det är kl 7 det gäller att vara pigg!!

PUSS

Promenad å pannkakor

Promenaden gick bra. Det är helt sjukt att vi har något å prata om hela tiden, spelar ingen roll hur mkt vi ses, vi kan prata i evigheter..

När jag kom hem så fick jag pannkakot till lunch. Nu ska jag skriav ett mail till Malin med alla gånger vi har joggat..

puss

Svart Leopard...

Började kl 08.20 i Vinstagårds skolan där vi hade en konfirmandutsällning och information för de som går i årskurs 8. Sedan så träffade jag även på lite folk som går de, så det var trevligt å snacka lite med de å hälsa på min gamla skola där jag gick 9:an.

Sedan så åkte vi till kyrkan å jobbade lite. Det blev att packa upp saker och slänga lite för min del. Cornelia kom på besök, så underbart!!
Sedan så satt Fanny i vardagsrummet å henne har jag inte tärffat på länge så det var trevligt!!

När klockan blev 16.00 så ´slutade jag å passade på att gå till apoteket å inhandla ett idomin i lipsyl form, så jag har ett den handväskan jag anväder nu. Även så ick jag på H&M å inhandlade två bh:ar, vilket alltid är lika kul. Det blev en i leopardmönstrat å sedan en svart med vita detaljer, riktigt snyggt!!

Tog en sväng förbi grannarna å hälsade på lite:) Alltid lika trelvogt å mysigt!!

Snart ska jag gå en promenad med Malin å äta middag:)

PUSS


Brådska

Jag ska gå till bussen om typ 3 minutr, skynda nu!!
puss

Det kallar jag effektivt

Kom hem för ett tag sedna från Vällingby, där jag å Malin hann med en hel del faktiskt!
Vi gick först på SwedBank å satte över pengar till Malin. Sedan Nordea där jag avsa mitt ena bankomatkort. Efter de så lämnade Malin in lite CV ytill olika butiker. Sedan så gick vi en sväng förbikyrkan där jag passade på att prata med Benke, träffa David å Anna:) Sedan så gick vi på Din Sko å sedna så till Synsam. Först så fick vi vänta å då gick vi runt lite i affärer. När vi kom tillbaka så var det bara att kliva in å få hjälp på en gång:) Jag vet ju att jag ser som en kratta utan hjälpmedel! Men nu har jag allt de jag behöver för att kunna skikca in papprena till Länsstyrelsen, nu sk ajg bara hitta adressen!!

Snart ska jag ut å jogga med Malin, men vi ska ta det lugnt för att se hur formen är efter några veckor utan aktivitet:P 

PUSS 

Vaken i mitt rum

Har haft jättejobbiga drömmar i natt som har innehållit allt från : mitt gamla jobb, barn, kalas, poliser, mord å våldtäckter.. Det första kanske inte låter så läskigt men i kombination med det andra så var der inte kul..Mne jag sov ritkigt länge idag, ända till kl 11:) så snart ska jag gå med Malin men jag måste klä på mig först:)

Men nu ska ag nog klä på mig!

Hoppas att ni har en bra dag idag! jag kommer ha de även fast vädret inte verkar vara på rätt sida idag..

PUSS

god natt!!

Tänkte säga god natt nu å gå å borsta tänderna.. Imorogn ska jag å Malin till Vällingby å besöka banken å synsam.. Vi ska vara duktiga å utföra sådant men måste göra men inte riktigt hinner. Sedan ska vi ut å jogga i Ursvik, i backarna.. Jag ser faktiskt lite fram emot de:)

Puss

Väldigt skönt!

Jgahar insett hur skönt det är att ha en egen data på rummet å slippa dela med de andra i min kära familj:)

PUSS

Så kul, men nu är jag trött!!

Helgen har innehållit en massa saker! En massa lekar( Nisses, skattjakten.., prat, skratt å sång!! Jag har även lärt känna nya människor, vilket alltid är väldigt trevligt!! Jag å Sanna fick även mäta oss mot varandra i en kamp om vem som är smartast å Sanna säger att hon vann med 4-3, men de är inte färdig disktuerat:P


Vi har även fjtats med myggor å fått massa bett:( men de klara men av..

Fakta som vi lärt oss:
- Bajs innehåller 75% vatten
-Ögonlocket är 0,5 mm tjockt
- Fotsulan är 5 mm  tjock

hahha onödig fakta !

puss bilder kommer sen!

Skriver på söndag

För om typ 10 minuter ska jag till jobbet å då kommer jag vara borta tom söndag ca kl 17.00 skullejag tro.Så nu kommer jag inte uppdatera tills dess!!

Ni som är hemma får ha de så himla bra,. Jag har med min telefon så de är bara å höra av sig, inte för att jag vte om jag kommer kunna svara men jag hör av mig så fort jag kan :)
PUSS

Fan vad vi är bra!

Jag kom hem för en vldigt liten stund sen. Vi har planerat Kick offen sedan för min del kl 17 skulle jag tro om inte tidiagre. Vi blev alla nöjda å kund gå därifrån glada å belåtna!!

Nu återstår att packa, duscha å kolla så att allt är med!!

PUss får se omjag hinner blogga imorgon. Börjar 11 så de borde funka:)

PUSS

Snart är det dags

Snart ska jag åka till jobbet, kanske atr bussen innan men jag tror inte det, måste hinna packa lite å så.. Har tagit fram lite saker till helgens kick off, annars kommer jag behöva göra det i kväll när jga kommer hem å jag vet inte ritkigt när det blir för vi ska börja planera kl 18.30, å hinna fixa allt å även äta middag så det lär ju ta ett tag..

PUSS

Så ni kan ¨hålla koll på när jag åker:P

Till jag åker till Thailand


Nothing to do

Jag ska inte skriva på engelska för ni som känner mig vet att det inte är en av mina starka sidor:P men men.. just nu har jag inte så mkt att göra eftersom jag hade planerat att jag skulle sova ända till iallafall 11, men det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag får snart gå å äta frukost, men jag funderar på att vänta lite med det..Slänger in en dagens så länge( härmar Cornelia:P)

Dagens tid att vakna: 09.33
Dagens kläder( just nu): mjukisar å linne
Dagens väder: Soligt å ganska fint
Dagens väntan: på böckerna jag beställde
Dagens "to do": åka till jobbet, jobba, åka hem
Dagens middagssällskap: Eric å Emmily

PUSS

Kortis

Nu pratar jag inte om mig själv utan om att jag inte ska skriva så långt. Började kl 11 idag å sedan så har dagen flutit på. Vips så var kl 17.00 å så hade jag typ precis kommit från affären där jag å Jonna hade varit å handlat..

Sedan så planerade jag å två till Kick offen som är i helgen men vi blev inte ritkigt klara så vi ska fortsätta imorgon kväll, det kommer bli ritkigt bra om vi gör som vi tänkte idag..

Vi grillade ikväll å det var ritkigt mysigt! Det var spett som man fick fixa själv med olika saker :) mysigt>!!


Fick just skjuts hem från kyrkan å har tagit mina mediciner:)

imorogn börjar jag ca 1 så jag sk ase om jag orkar å hinner gå på banken innan de för jag fick mitt nya kort idag :)

PUSs sov så gott nu allesammans:)<3

Så himla nöjd!

Hade en jättemysig kväll igår med Cornelia, Sanna, Malin å Mathias. Vi såg " So you think you can dance", inte för att jag är så intresserad utav det egentligen men jag fick ju vara med mina vänner så<3

Just i detta nu så väntar jag på att jag ska få äta frukost, måste ju lixom matcha in det med medicinen:S ganska jobbigt, emn det går!!

Tack älskade Cornelia, för att du tog dig tid att göra designen till mig. Jag blev så himla nöjd!! TACK!


Från mig till dig



El designo es en it's place!
And I love you <3
/ Cornelia

Expert, lovlig å lycka

De är en del av av böckerna har för titel.. Beställde tre stycken till mig å 2 till mamma, beställde med snabb frakt så om jag har tur så kommer de innan helgen, inte för att de spslar så stor roll men ändå:)

Var på en matinhandligstur med mamma å pappa å det gick riktigt bra, vi klarade deävn denna vecka:P haha

men nu ska jag kila över till grannen å se om de får någon ordning på datan :P


KOnfirmation(så mysigt:))


Kaffe latte med Tova

Idag opereras min vän Tova å då kom jag å tänka på när hon å jag för ca ett år sedan ebstämde oss för att lära oss att dricka kaffe Latte innan vi tog studenten, men de gick ju som det gick. Mne nu kan jag faktiskt de:)

PUSs

En plats de kallar lycka

är en av de böckerna jag ska beställa idag:) fick tips från Sara att den ska vara bra så jag hoppas på de. ÄR så sjukt tråkigt att inte ha en bok att läsa på kvällarna. Förut hatade jag att läsa, hittade aldrig något att läsa å när jag läste var det bara tidningar, men med tiden har det ändrats å nu älskar jag å krya ner för mig själv å läsa en bra bok:)

Om man räknar med dagen idga å den dagen vi åker så är det bara 67 dagar tills planet lyfter:) LÄNGTAR!!!

PUSs nu ska jag kolla sl:)

En fundering

 Jo, jag kände för att skriva något djupt. Typ om något som berör eller får folk att tänka till. Men nu så stod det väldigt stilla i mitt huvud så jag vet inte vad det skulle handla om..
Men jag har kommit på en sak som stör mig ganska mycket å det är (framförallt tjejer) som skriver till alla sina vänner, till höger å vänster att ;
 jag älskar dig!
Du betyder allt för mig!
Du är bla bla bla


Jag blir så trött på det för då tappar det sitt värde. Jag tycker att man ska anväda dessa ord till folk man verkligen känner så för. De personer som man verkligen inte vill eller kan vara utan. De är dessa som betyder allt för dig!! Så jag tycker att man ska tänka på vad man egentligen menar. För ordet ÄLSKAR är enligt mig ett ord som är så strakt och beskriver så mycket.. Varför ska vi då slösa bort de å förstöra det ord som ska vara det vakraste som finns..??

En liten tankeställare..:P

PUSS


Nu ska jag snart träffa Sanna:)<3

En extra klapp på axeln

Ja, så känner jag det för jag var så duktig i Vällingby å hann med allt jag skulle + lite till:)

Malin å jag började med att gå till Nordea, där jag inte bara startade ett sparkonto utan även uppgraderade mitt kort å fixade en dosa så att ja kan betala mina räkningar själv:) Good work!! sedan ville hon även att jag skulle börja pensionsspara men de gick lite väl långt tyckte jag. Ett sparande i taget:P

Sedan så gick vi på synsam å fixade allt där, byta av butik, mina glasögon som vra lite sneda + att jag frågade om hur man ska göra när man vill ha tid för att få intyg till körkortstillståndet:) Gick väldigt bra!!

Sedan så å vi varsin focaccia å sedan så gick vi till Svea Vaccin å okllade inför Thailand:) mycket bra!
Slutligen så gick vi till baken å satte över pengar till Malin!!:)

När jag gick va nussen så passade jag på att gå förbi min granne å jag hjälpte henne med hennes nya dator, ganska snällt!!

När väntar medicinen på mig å sedan så ska jag träffa cornelia<3<3

PUSS

Ett jäkla pussel

Det är ganska jobbigt nu när jag måste planera min mat efter medicinen, för om jag tar den för nära inpå maten så får jag ont i magen :( å de vill jag inte riskera..men men de gick bra i morse.. men måste typ ta med mig medicinen nu när jag ska åka till Vällingby, eller så skiter jag i det å tar den 2 timmar efter  vi har ätit.. ett jäkla pussel, emn det är inte ens en vecka kvar så:)

Men nu måste jag sätta fart för bussen går om 25 minuter..
PUSS



RSS 2.0