Fredag igen

Veckorna bara rullar förbi, insåg idga att jag har jobbat 10 veckor på jobbet, det är ett helt sommarlov. Tänk de!Sommarloven som alltid kändes så långa, nu rinner tiden iväg på jobbet å jag tycker att det är fredag vädligt ofta.

Idag så jobbade jag mellan 09.30-11.00, inte längre emn det är ju så fredagar! Efter de gick jag till banken där det inte var någon kö alls:O väldigt skönt, var där typ 3 minuter så det var ju tur att jag int bevöhade köa massa.

Efter de så gick jag å köpte lite godis på Coop å mötte upp Wasing<3 å snackade lite skit:) Tog bussen hem å gick förbi Lotta å bengan som sov. Jag var där typ 1½timme innan jag gick hem å åt middag. Joel stekte en hamburgare till mig, mums!

Nu sitter jag å ska kolla när jag ska åka å möta Malin för att sedan träna..

PUSS

Gips med massa folk

Idga så har vi haft höstlovskul med barn å eric å Cornelia. Det var kul å vi satte igång å gipsa oss. Jag fick en arm gipsad, Eric underben + fot å Cornelia båda händerna ihop. Jag kan ju lova att jag tyckte att det var tugnt, för när jag tog bort det efter ca 2h så var min arm + hand helt svinkall. å det tog ett bra tag innan de återfick sin vanliga temperatur. Men de gäller att offra sig för laget:P
Cornelia den stackarn ramlade i trappen å kund einte ta emot sig eftersom hon hade händerna ihop gipsade..
Malin kom på besök å då gipsade vi hennes mag, emn hon skulle gå efter en väldigt kort stund:(

Vi åt korv med bröd till lunch å sedan glass i stora lass,  precis som när man var på barnkalas när man var liten :) MYSIGT!!

 Efter jobbet så gick jag,Cornelia & Eric å fikade vilket var mysigt om ma räknar bort brandlarmet som gick å tanten som tjatade.

 Efter de som följde mina vänner med mig till H&M och köpte toffsar å sedan till Stadium för att kolla träningskläder men det fanns ju inget:S

Malin kom sedan å vi tränade i 2h sedan så bjöd hon mig på middag:D å efter de så köpte jag mig ett par mjukisar:)

Puss nu ska ajg hoppa in i duschen:)

Höstlovs onsdag

Började dagen med att ha en hjärt- lungräddningskurs mellan 10-12. Det gick bra, det tråkga var att det var exakt samam som vi hade i skolan på olycksfallssjukvården så det gav mig inte så mycket men nu fick jag ett nytt bevis på att jag kan det om det skulle behövas..

Sedan så kom Sanna å åt lunch med henne å det var ett bra tag sedan vi träffades känndes de som, fast än det var i helgen.. Men tiden rullar förbi å jag inser mer och mer att jag typ inte hinner träffa mina vänner så mycket eftersom alal jobbar å dagarna flyter på..

Nu ska vi snart gå ner i vardagsrummet å invänta de som ska laga middag tillsammans med oss. Vi ska nämligen ha det mysigt idag med middag, mässa å sedan vandring :) Jag tror att de kommer bli toppen :):D

PUSS

Dagen idag:)

Du sitter jag å kollar på "vakna med the voice", laddar inför att fixa mig inför dagen, får inte glömma vattenflaska och matlådan.

Idag är det bowling å vi ska samlas kl 10, men jag åker å börjar jobba vid 9 för att komma igång å hinna kolla mailen å så innan ..smart va:P

Efter allt pyssel å så ska vi kolla lite med Leif, sedna så måste kag åka vid halv 5 för att jag ska möta Therese på en fika<3 men ajg vte inte vad jag ska fika för efter de så ska jag träna dansaerobics å då är de inte så smart att äta eller dricka något osm är för mättande, men jag måste ändå få i mig något.. ett ständigt dilemma..:S men funderar på att köpa jos å sedna ha med mig en macka, de borde funka..

Efter de så ska jag tillbaka till Vällingby å träna, första dansaerobic å efter de blir de core. Malin ska inte träna idag för hon är ganska sjuk lät de som..men hon kanske kommer å möter mig för att åka hem..

Aja nu sk ajag gå..puss

Ny vecka å alla har lov

Ja nu är det höstlov så mina tre syskon är hemma å sover när jag åker till jobbet. Men det kunde varit värre. Solen lös ju imorse å jag sov själv i min säng så:P Har delat säng med mina systrar i helgen så jag njöt av att kunna ligga själv på min vanliga plats i sängen.

Jag började läsa "systrar i jeans" igår å den är bra eller det jag har läst hittills.. Får se vad som händer ikväll i boken..

Imorgon ska vi bowla på dagen å sedan ska vi hit å pyssla. VI har nämligen höstlovsöppet tisdag, Onsdag å torsdag:)

Om ca 20 minuter ska jag å Pia gå å beställa tårta till nästa vecka. Sedan så ska ajg möta Malin å vi ska träna. Idag blir det 1 h kondition å sedna styrkeprogrammet:)


PUSS

Sats, middag å planering

Tränade dansaerobics idag med Malin å christer som instruktör. Det är så skönt att träna för om jag är fylld med dålig energi så blir det genast bättre när jag får träna, så himla skönt:)

Efter träningen så åkte jag hem å då var släkten här , vi skulle ha släkt midag å det är ju alltid lika mysigt! Lilla Line kan ju gå nu så då är de extra kul:)

puss nu sitter jag med slingor i håret som snart ska sköljas ur:)

Julklappsfunderingar

Igår så kom jag på vad jag å mina syskon ska ge mamma å pappa i julklapp, jag vet att de är tidigt men  de kommer blir bra. Jag vågar inte riskera att skriva det här eftersom de kan komma å läsa. Jag har även kommit på till alla de andra i min familj, så de känns välidgt bra:)Ute i god tid! För en gångs skull:)

Snart kommer Malin hit å då bokar vi våra biljetter till Australien, då är de riktigt på riktigt!!!

NU ska jag kolla med julklappen:)
puss

25/10-08

Tog bussen redan kl 10.08 mot Vällingby å Sats, det var ritkigt skönt att träna idag för det var inte så mycket folk överhuvudtaget. Då slapp jag stressa med crosstrinerna som jag använde i en timma. Nu tror du säkert att de är ritkigt tråkigt. Men ajg måste jag säga emot, fr jag hade fått låna Cornelias Ipod med en massa bar musik, det finns musik som spelas på anläggningen men nu kunde jag bestämma å välja bland en massa musik. Härligt:) Å sedan så finns det ju ca 4 olika tv-program som sänds så det är bara att välja bland de som sänds, dock inte så mycket bra en lördagsmorgon, men men ..
 Sedan åkte jag hem å tog det lugnt, duschade å åt lunch. Sedan så åkte vi å handlade mat å lite annat:)

Efter min middag som ska ätas typ nu så ska ja ut med Malin på en promenad:) Hoppas ni haft en bra dag :)<3


Bomben är släppt

Nu har jag hunnit berätta för mina närmast ( ville göra de innna jag skrev här) att jag å Malin har avbokat vår resa till Thailand som skulle göras om ca 2 veckor. Vihar istället bestämt oss för att åka till Australien typ den 25 januari å vara borta ett tag, vi vet självainte hur länge de blir, på obesatämd tid vill säga. Vi köper bra biljetterna ner å sedan får vi se vad som händer.
Det är alltså så det ligget till, nu vet ni alla det!
I går var jag å Malin i Vällingby å kollade ryggsäckar, växling å sådant på Forex, vaccin kollade vi, apotekt å med Sats. Vi vill ju frysa träningskortet när vi åker iväg.
Nu ska vi bara slutboka biljetterna, kolla med visum för att komma in å sedan ett jobbvisum å en hel del annat som inet går att göra nu ..


Effektivitet

Idag så har vi jobbat väldigt duktigt:) Handlat, fixat å donat:)

 Nu ska jag snart åka å träna..puss

Tisdag

Idag har jag hunnit med en massa på jobbet. Hela förmiddagen gick åt att sy ihop alla tygbitar som torsdagsgruppen hade målat på, ellr de var de  å några till. Sammanlagt 30st. Vilket tog en väldig tid vill jag lova. Sedan var det lunch. Efter den så fixade vi med muffinsrecept, handlade, pratade med Jonna, fixade å så. TIden gick å 16.30 så hade de konfirmader som skulle baka med oss kommit å vi satte igång 3 grupper på att baka muffins. Å det blev en massa vill jag lova. 
Efter de så satte vi oss ner å utvärderade lite innan det var dags att gå hem/ sats. 
På sats blev det  dansaerobic å sedan ett pass på gymmet:P

När Malin å jag skulle stretcha så var vi ensamma i stretchrummet å där sjöng vi för fulla halsat. Men sedan när vi insåg att folk som gick utanför kollad ekonstigt på oss så gick malin ut å stängde dörren medan ajg skulle skria å visst hördes de igenom .:P Men de bjuder vi på:P

Imorgon så börjar jag kl 11.00 Sedan är det tårttävling på kvällen.._:)

PUSS

hej igen

det var ett tag sedna. Men jag vill meddela att d ehar hänt en del på jobbet. Vi har fixat lite till torsdagen då det är konfirmander, vi har pusslat med ett "lapptäcke" vi har handlat å vi har firat JOnna. Allt detta har vi hunnit med på jobbet.
Jag fick en present från Jonna idag( å de är hon som fyllt år) Det var en läsdagbok där jag nu kan föra in alla böcker jag har läst, väldigt smart! En present osm var liten men jag blev väldigt glad för. Jag uppskattar de lilla:)
Så söt:)

Sedan så var Malin å jag på gyminstruktion med Martin. Det var väldigt bra å vi fick ett schema som vi nu ska följa i ca 5 veckor innan vi får eller ska öka på de.. Så vi får se hur det går.
Efter de så körde vi PT-cirkel, en massa stationer å jag höll på att kräkas, bra resultat??

puss å sov gott:)

Helgen

Igår efter jag hade varit å tränat å lunchat med Bella så åkte jag å pappa å hämtade upp Malin ör en promenad i Hagaparken å det var jättemysigt! :D det var perfekt höstväder, inte för kallt, inte blåste eller regnade de. Det var jättemsyigt att gå omkring bland alla hus å de som finns i parken å bland alla löven, ritkig höst när den är som bäst:)

Nu ska jag gå å möta Malin för att gå en promenad med henne å Vilma i dagens höstväder:)

puss

Gym, core å Bella

Jag å Malin bestämde oss för att gå på gymmet idag å köra kondition innan vi skulle gå på coren så så blev de. Vi började med crosstrainer, sedna trapp maskin å sist cyklade vi. Vi höll på i ca 40 minuter å sedan var det core pass. Det som är bra i gymmet är att de finns fler av samma maskin å sedan så är tv:n på så vi kollade medan vi tränade å då gcik tiden så fort:)

Efter vi hade tränat å duschat å allt så åt jag lunch med Bella som jag inte träffat på aslänge, så det var mysigt!!!


Bodypump

Provade på det idag å gjorde det väldigt lugnt:) tog väldigt lätta vikter å det var bra för jag vill få in tekniken först. Å det gick bra, det kändes ändå i typ tricep å sedan axlar. Men de är ju värre om de skulle vara asjobbigt första gången :P
puss nu är de Idol som gäller:)

Utan dig, vad händer då?


Helg nu:)

Idag så var jag ganska ensam på jobbet, de andra skulle iväg på seminarium. Det gjorde mig inte så mycket eftersom jag visste vad jag skulle sysselsätta mig med:) Så jag gjorde det å sedna så gjorde jag ett födelsedagskort till Jonna som fyller år imorogn, hon blir 25 vilket ¨är stort! Så jag gjorde det å det blev väldigt fint å sedna så la jag det på hennes skrivbord så hon får det på måndag morogn när hon kommer :)

Sedan åkte jag hem å här hemma har jag ätit plättar å fixat tvätte..:) Å klockan är inte ens 1, det är helt konstigt. Jag funderar på om det inte är smart att packa å ta fram inför träningen ikväll??så att jag slipper stressa med de:P

Är det ingen som har gamla Britney låtar till mig??
puss

Torsdag å vad gjorde jag?

Idag har jag renskrivit en massa saker, som bara legat å inte blivit gjort så det var bra! Sedan har jag satt upp bilder å så väggarna så det ser hemtrevligt ut:) Å sedan så fick jag hjälp av Sara när vi skulle fixa inför konfirmanderna på eftermiddagen å vi gick sedna å handla. Typ så har min dag sätt ut. Jag har även börjat lyssa på en massa gamla britney å Christina låtar så jag är tacksam för att låtar jag kan få av dessa två tjejer, helst de gamla!!

Sedan åkte jag hem,chillade lite å packade inför kvällen, core + box på schemat! När vi skulle fixa oss så mötte vi Camilla som vi hade träningsvägledning med å vi pratade lite med henne å sedan bytte vi om. Boxen var mer givinade idag å jag kände mig inte lika skakig efteråt, inte vet jag vad de beror på men s kan det vara ibland. Vi frågade även vad hon vi brukar träffa på å prata med heter, Ulrica fick vi veta! 

Pratade med Therese idag å det var skönt för jag var lite irriterad å då är de skönt å prata av sig lite!

Tack för besöket idag Cornelia!<3

dagarna går fort

Igår så gick dagen fort, vi hade fototävling på kvällen. Det var mysigt!!

idag så vet jag inte vad som händer, bara att jag ska köra core å boxning :) Asnajs, tränade inte igår å de känns tomt då..puss

åh, spännande

Jobbade järnet idag:) fick en del gjort faktiskt!  Efter jobbet så var det dags för träningsvägledning med Camilla på sats. Malin å jag kom dit samtidigt å det var ju bra för då fick vi gå in samtidigt å prata med Camilla. Vilken härlig människa hon är! vi satt å pratade å skrattade i en timma å sedan var tiden slut:( men vi lärde oss en del å så vad vi ska tänka på. Klart bra!!

Sedan så var det ca 1h 15 min till passet med Camilla började dvs, dansaerobicen å efter de core med Caroline. Så Malin å jag passade på att prata lite med den andra Carloine som stod i kassan idag. SÅ himla trelvig hon med:) 

Passen gick bra å det var kul:) Svettigt å givande, precis som det ska vara !!:D

Nu ska jag kolla lite till å sedan ge mig iväg till badrummet å fixa inför natten!!
puss å sov gott!!

Älsker er mina vänner, glöm inte de!!!

Underbar

Denna underbara tjej fick jag chansen att lära känna för ca 1år sedan, säkert lite tidigare än så. Men det är inte så viktigt!
Jag vill att du, Cornelia ska förstår hur mycket du betyder för mig och hur glad jkag är att ha dig som vän. Du är alltid så förstående och du göra mig alltid glad. För du har konstat ett leende på läpparna.
Till dig kan jag säga vad jag egentligen tycker och tänker, du står kvar vid min sida ändå. DU sviker mig inte!
Att det är ålderskillnad mellan oss spelar mig ingen roll, du är en av mina bästa vänner.
Du är en underbar tjej som alltid bjuder på dig själv och alltid finns för mig när och om, jag behöver prata eller bara behöver en famn att kramas utav. Att vara i din närvaro gör mig lycklig!
Jag hoppas vi kommer hänga ihop länge till för det här är ett år av lycka för mig, för jag fann ju dig och har fått behålla dig hos mig!
Gumman jag älskar dig!!
Du är så speciell!!
<3 Tack för att du finns!

Hoppelihopp

Nu sitter jag här efter lunch å har varit med Sara (som praoar här tom höstlovet) hela förmiddagen.
Vi har bla fixat med brev som ska ut så de är på väg nu!

Idag så ska jag ha möte med Camilla på Sats kl 16:45. Det är typ hur jag ska lägga upp min träning osv. Efter mig ska Malin in å göra samma sak. Efter mötet är de träning mellan 19.00-20.30, Dansaerobic + core:)
Igår så hade jag träningsvärk på insidan av låren, det måste ju betyda att jag gjorde något annorlunda och effektivt i söndags när det var dansaerobic. Men jag vet inte..

Nu ska jag jobba vidare:)
puss

Någon som kan hjälpa mig?


Gjorde denna banner men jag är inte så bra på sånt så de blev inte som jag tänkt mig.. :S någon som vill å kan hjälpa mig å få den över hela..

Ledig idag

När man är ledig så rä de ju ofta så att man inte vill göra så mkt för att lixom ta vara på dagen. Men jag har hunnit med en hel del på min lediga dag idag:)
tex:
Bakat scones
Fixat med tvätten, satt på en ny masik å fixat med de som var tort
Tömt soptunnan
Förberett middagen
Slappat
Läst min bok

Sedan har jag nog inte gjort så mycket mera.
Nu ska jag ta de lugnt, läsa lite till tor jag å sedna förbereda inför träning. Även sätta igång middagen.

PUSS

Scones

bakade jag nyss å de blev ritkigt goda, skulle bara varit lite mer salt men:) Joel fick det till frukost eftersom han vaknade för sent.

Jag har världens bästa vänner

Igår var blogg.se inte så kul, ingenting funkade för mig så jag gav upp å stängde ner datorn. Fler som hade samma problem?men men

I helgen har jag haft dey jättemysigt. Började med middagen i fredags med mina underbara katter<3 (inlägget nedan) sedan så var det kulturhelg i kyrkan i helgen å då var alla underbara där<3 När jag kom på lördagsmorgonen så ser jag Eric å att det går en blond tjej efter som ser ut som Astrid( min vän i Turkiet) men ajg tänkte att det kan ju inte vara hon, vad skulle hon göra här?
jag hänger av mig å går ner till de andra å när jag går in i vardagsrummet så får jag se att ASTRID är där, jag blir så glad å förvånad att jag får tårar i ögonen. Hon skulle ju inte vara här nu.
Hon berättade att hon hade flugit hit för att överraska malin som fyllde år i fredags. Hur underbart är inte det??

Sedan flöt helgen på med en massa bak för min del, inte för att jag njöt av det men det gjorde alla andra!

Igår var jag så trött att jag bara ville hem å sova men så blev det ju inte..:(
När jag väl kom hem var det en halvtimma tills jag skulle åka å träna vilket var väldigt skönt att röra på sig å bara tänka på ingenting. Underbart att ha träningen !!!

Idag ska jag njuta av att vara ledig, jobbade ju 7 dagara förra i evckan som var. Visst de ger pengar men ..


Lägger upp en nytagen bild på Astrid!

mys mys mys

Efter den otroligt jobbiga å svettiga spinningen så basta å duschade jag å Malin. Efter de fick jag skjuts till Skogås där typ alla mina katter väntade på mig. Så himla underbart att träffa er igen<3 Var så länge sedan vi var så många, tyå när Therese fyllde år för 2 månader sedna:( men det är så svårt när alla har fullt upp med sina egen liv nu...
Det var väldigt mysigt å trevligt! Vi åt pizza å mös å pratade en massa. Update:)

Nu måste jag börja göra mig iordning för jag ska åka å jobba.. Ska jobba typ mellan 11.30-23.30 Vädigt länge. Det är nämligen kulturhelg å då ska jag hålla i bakdelen :P ( vi ska baka lite olika saker). Så det här är allt för mig idag..

Puss på er!

Sen kväll

Nu ska jag klä på mig träningskläder för att åka å tärna en timmas schalger-spinn, känns som ja har väntat på det i evigheter; ÄNTLIGEN!!!!!!!

Sedan så ska jag på middag med mina kära vänner från min gamla klass, dvs katterna<3 hoppas ni får en trevlig kväll!

 Ni som firar Malin får ha de så himla bra!!<3<3

Hemgång:D

Idag blir de bara tre timmar här på jobbet, vilket är något bra idag eftersom jag ska jobba i helgen.Men jag börjar halv 12 imorogn :)

PUSS

GRATTIS VÄNNEN!

Jag vill passa på att gratta denna underbara flicka vid namn Malin som fyller år idag !!!!
GRATTIS!!!<3<3<3<3

Skakis

Snacka om att min kropp har tagit ut sig idag, dvs att jag först mjukstartade?? med core å sedna var det bo. Vi började med att säga till instruktören att vi aldrig hade provat på box så att han skulle veta de. Men han hade jus tenkoll på alla andra så han visste att vi var nya.
Passet började med uppvärmning men sag å kickar , sedna höll de på så hela passet i olika varianter. Mycket jobb i par vilket var motiverade å kul. Jag blir lixom mer peppad då:)
De sista som hände var att hälften skulle ha mitsar å hälften handskar å så skulle vi som började med handskar slå ller spakar( de med mitsar valde) på alla om stod, å sedan tvärtom.

Passet slutade för 1½ timma sedan å jag sitter fortfarande å skakar, helt sjukt..
!!
PUSS

Dags att gå hem

ska bli skönt, har jobbat väldigt hårt idag vill jag meddela.
Fick sällskap av min fina vän Cornelia<3 Tack för att du finns<3

SKa hem å ta det lungt, eller jag ska vänta på Malin å sedna åker vi hem å e hemma typ en timma.. ska passa på å läsa min bok då:)

PUSS

Duktiga jag

Jag har nu fixat inför eftermiddagen då det konfirmander. Jag har tex klippt ca 50 rutor som de ska göra sina gudsbilder på, de tog ganska lång tid vill jag lova. Sedna har jag även klippt ut en massa kort där de står ämnen på som de ska anväda i dag:)
Vist har jag varit duktigt??

puss

Torsdag

Idga är jag trött efter en lyckad återträff igår..:) Tack alla som var där å gjorde det trevligt!

Har inte sovit så mycket i natt, men jag kommer nog bli piggare fram mot dagen ju längre det går. Ska ju köra core å box idag å då gäller det att vara allert!

Hur mår ni idag då?
PUSS

Möte, lunch, möte, tacos

Det är så min dag ser ut. Hade möte innan lunch. NU har jag precis ätit lunch å bokat box-passet tills i morgon så de blir ingen spinning då utan core + box, så vi får se vad vi tycker om det. Hoppas de är kul å givande, ser framemot att de ska vara kul så att jag kan fortsätta gå å få starkare armar.

Nu väntar snart ett möte igen å så. Efter mötet ska jag å min vän Eric börja förbereda inför kvällens tacofrossa, en hel del ska göras eftersom vi är typ 65 pers som ska äta ikväll, roligt värre:)

PUSS

Sova, sova å sova

Det är vad jag har gjort i säkert 10 timmar iallafall,även fast jag vakna till av att mina familj höll på i köket med kastruller å tallrikar å vad vet jag. Men jag tycker att de kan vara skönt å bli lite väckt å sedan somna om igen :)

Nu ska jag snart sätta igång å göra matlåda, klä på mig å allt. Börjar kl 11.00 idag så det är alltid skönt..
Idag blir det en vilodag, vilket kan vara bra eftersom jag har tränat 4 dagar i sträck nu. :D

Puss ska försöka hinna skriva lite senare men de är mycket som står på schemat idag så de kan bli lite tjat..


Stödfil

Gjorde placeringskort till imorogn på jobbet idag, sedan så planderade vi inför höstlovet:)

Nu har jag ätit stödfil å ska gå å packa inför träningen ikväll, dansaerobic + core. Här ska jobbas! Det blir belöningsbastu efteråt!

PUSS

Sommar å sol


Denna tid i somras var lycka för mig, att få åka bort å bara vara två veckor,det behövde jag. Ska bli så skönt när jag åker till Thailand, att få lämna allt här hemma för två evckor å bara njuta där!
LÄNGTAR!!

Ibland är inte allt så bra

Träningen gick bra igår, var tungt men de funkade. Det ska ju vara tufft när man går å styrketränar vad ska man annars där å göra? Jag måste ju lixom sätta igång å köra stenhårt å ha disiplin annars kommer jag aldrig att bli mer vältränad inför Thailand. Jag åker ju om 31 dagar!

Det var väldigt svårt å gå upp imorse vill jag tala om, jag känner verkligen av när det blir mer och mer höst! Det blir ju mer mörkt å svårare att komma upp. Typiskt för hösten!:(

Idag så känns det inte helt 100 med mig, jag blir så arg på mig själv för att jag ska hålla på å tycka som jag gör om mig. Jag skulle vilja ändra på det, men det är inte så lätt när jag har så mycket att jämföra med..

PUSS

platt fall

nej inte precis men idag har mitt hår inte varit som svinot, ni som känner mig vet att jag har väldigt konstigt hår. Dvs de lever sitt eget liv. Men idag har det varit lent å bra, vi har lekt tillsammans:P Väldigt skönt å ovanligt!

Jobbet gick bra, fick iväg nästan alla brev å så. BRA!!! vi jobbade på med det:)

Snart ska jag till.. ja du gissa rätt! SATS! Idag står muskelträning på schemat, ska bli skönt å trötta ut mina muskler, ska ta tyngre hantlar så de ger lite, förra veckna tog jag väldigt lätta, men då var det en mjuk start!!

Är de någon mer än jag som älksar att träna??


7 dagar i sträck

Det är vad jag ska jobba nu. Det kommer nog kännas tungt på helgen men det kommer vara rolitigt då:)

Jag stängde av mobilen redan 20.30igår å det var väldigt skönt:) sedabn så låg jag typ å läste i två timmar å det var oxå väldigt skönt då hann jag lixom komma in i boken på ett annat sätt åm den är ritkigt bra! Jag har sådan tur att hitta böcker som jag gillar väldigt mycket!!!

Efter jobbet ska jag hem, byta om å sedan åka å träna muskel på sats!!!
Hoppas att du får en bra dag!

ojojoj, det var superskoj

Det tog mig en timma att åka till Ekerö, men det var inte så långtt som jag hade trott.. Men vi gled in på ett café å beställde varm choklad, vilket värmde i det kalla regnet. :) Vi pratade å hade det mysigt å tiden rann iväg. Först så var Johanna tvungen att gå för hon skulle iväg så jag å Sara satt själv en stund å snacka skit:P

Sedan började färden mot Sats. Jag mötte upp Malin å vi bytte om å gick till salen där vi skulle köra Dansaerobic. Detta pass skulle jag rekomendera till alla som har tillgång till de å har en dle kordinationsförmåga.. För det gäller att hålla koll på fötter, ben å händer. Detta gjorde jag inte till en början så jag trasslade in mig lite, men fick på något vänster till det tillslut!!
Det blev en svettig å skitkul timma:) hoppas jag kan gå nästa vecka!!

Vad har ni gjort en regning dag som denna?

Myskväll

Jag å Cornelia hade det jättemsyigt igår, tycker jag!
Jag kom dit å då pratade vi en massa, lyssnade på musik å så vidare<3. Sedan så skulle vi kolla på film å då fick jag välja:D Det blev "Mitt liv som popstjärna". Den filmen är så mysig å det var så länge sedan jag såg den, men Cornelia so hade sätt den massa gånger offrade sig å såg dne med mig<3
Sedan så gick hon med mig en bit hem. Hoppas du somande ordentligt sedan <3

Idag står det följade på schemat:
Åka till Ekerö
Träna Dansaerobic 15.30-16.30
Kanske ska träffa Bella oxå men jag vet inte om det blir av..


Hoppas att alla åt lite bulle för mig igår ialla fall:)

Ska till Cornelia:)

Nu ska jag gå.. hoppas alla får en bra kväll å äter massa bullar nu:)
puss

Glitter i ansiktet på kanelbullensdag

hade jag när jag vaknade:P det ävar för att jag har glitterfärg på prinsessörngottet( se nedan) å de föll visst av lite, såg ut som att jag inte fått bort allt partysmink från igår:P haha

Malin å jag åkte till Sats å tränade. Först blev de core å sedan ett muskel pass som hette duga. Det var ritkigt kul men ändå väldigt jobbigt! Men det är så det ska vara för då känner man att man verligen har gett allt man kan. Instruktören var väldigt bra å hon såg alla som var där å gick å sa till å petade lite, det är riktigt bra för då blir ju träningen mer effektiv:)
När vi gick därifrån så darrade vi kroppen, ett tecken på hårt arbete??De tolkar jag det som..

Nu ska jag hoppa in i duschen å sedna ska jag höra av mig till Cornelia<3

Jag vill uppmana alla att äta en extra kanelbulle för min skull:) Är ni snälla å gör det?? Så kan jag låtsas att jag ätit några jag med:)


Rain

Var på promenade med Malin å kom hem för ca 30 minuter sedan. Det värsta var att när jag hade skillts fårn Malin å hade ca 10 minuter hem så öppnde sig himlen och allt jag hade på mig och jag själv blev dyngsurt å fick hängas på tork så fort jag kom hem.  Men tur att vi inte gick senare än vi gjorde för det hade inte varit kul å varit långt bort å blivit dygnsur.

Idag när vi var å handle fick jag ne blå mössa å en ny bok, den heter "2 systrar". Har du läst den?

Nu tänkte jag gå å hålla de i min familj som är hemma sällskap för de e väl idolutröstning snart??


Helg å ledig!

Jobbade bara 2½timmar idag men det är skönt med tanke på hur mkt jag ska jobba nästa vecka:)

När jag kom hem så var jag duktig å gick å slängde tomglas å sedna åt jag lunch.. det är väl det jag hunnit med sedan jag kom hem :)


Mina fina örngott som jag själv har gjort:)

Fredag :)

Idag är det fredag oigen, tiden bara rullar på å jag insåg igår att jag nu har jobbat på mitt jobb i 7 veckor. Tänk vad fort dessa 7 veckor ändå har gått..

Idga så jobbar jag med informantionsdelen här i kyrkan å det går riktigt bra:) Har nu fixat med affisch, hemsidan och till tidningen så jag ska leta upp han jag jobbar med å se vad han säger..

Det ser ut som jag kommer att få jobba alla 7 dagar nästa vecka för att hinna med allt som ska göras. Det är ju åtrerträff å kulturhelg den veckan å jag känner själv att jag borde jobba alla dagara för att hinna med allt som ska göras. Eller är det dumt? vad tycker du ?

Puss nu ska jag gå:)

Hur gick det då?

Spinningen är något jag alltid fasar över innan jag ska gå på det, ändå så bokar jag in mig på spinn pass, varför kan man ju undra då. Jo, det är nämligen så att jag vet att det är jättebra att utöva det å så så jag vill ge det en chans men varje gång jag ger det en ny chans så tycker jag att de ät jobbigt. Men idag så var det en halvtimma å det räcker :) Är detta ett smart sätt eller ska jag skit i alla prova det igen?

Coren var ritkigt bra, jag har ju insätt att jag nu kommer åt de muskler som finns i nedre delen av magen , vilket jag inte tro jag har gjort förut. Det måste ju vara ett tecken på att jag har rätt teknik eller??

Puss nu väntar duschen å sedan ska ajg nog beställa lite böcker:)
Trevligt kväll!!

17.25 går bussen

å ni kan inte gissa var :P 
Hahah skoja bara ! Jag ska nämligen åka å träna då. Idag blir det Spinn + Core. Är taggad!!

Har haft en väldigt bra dag idag, har lunkat på i en skön takt å jag har fått en hel del gjort :)
Igår så var det en mysig kväll då vi gjorde tryck på örngott å på t-shirtar. Jag gjorde mig två örngott. Ett med texten" Här sover en prinsess" å ett med " Du är älskad". Jag tyckte själv att de blev bra så..

Hur har din dag varit? Har du gjort något för dig själv? typ unnat dig något som du inte brukar göra?

Puss



RSS 2.0