THERESE <3


image93

Jag kommer sakna dig, THERESE, även fast jag vet att du kommer ha de asbra här hemma så kommer de bli tomt utan att se eller prata med dig på över 1 vecka :( Hoppas att du inte kommer ha tråkigt bara för att jag e bort nu, du ska roa dig å passa på att umgås riktigt mycket med Tom!!

JAG ÄLSKAR DEJ!!! DU ÄR MIN BÄSTASTE!!!!<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
DU är den som har funnits för mig sedan den dagen vi träffades för första gången, dvs 19/8-05. Glömmer de aldrig!!!!!!!!!!!
 
Erica  tycker väldigt mycket om sin Therese

Fredag å start på höstlovet :D

NU har mitt höstlov börjat, så himla skönt! slutade redan 10.15 efter ne naturlektion om proteiner och sedan en lektion i etik där resterande grupper hade sina debatter. Där bland min grupp, jag skulle vara för :) men de gick väl bra :P

Jag Tette å Maria stannade och åt i skolan. Efter vi ätt så stack de mot stan emdan jag stannade en stund å skulle ha pratat med min svenska lärare men honom hitta jag inte så jag satte mig frmaför en data så skrev rent de sista natruanntecknigarna å sedan så skrev jag rent mitt sveks tal, så jag ligger ganska bar till, men ajg är räddatt mitt tal är för kort å inte kommer blir de krävande 5 minuterna för att kunna få me rän G i betyg :/ men vi får se ska öva lite ..

Min kära pappa har växlat till euro till mig så en sak mindre å tänka på emn jag har fortfarande inte hunnit eller orkat å packa så jag kommer väl få sitta hela natten, inte så kul med tanke på att jag ska upp 05.45 i morgon :/ men men, jag är inte den ända av oss katter osm ska i väg. Tova åkte till Karlstad i dag, till sin pojke Niclas, Anna på gympaläger på Island å Luullu till Sala :P till sin pojke Jonas. I morgon så åker jag till Frankrike och Maria till Turkiet, kvar i stockholm blir Therese, Carro och Tette, men de kommer ha de super mysigt i alla fall:)

nu ska jag snart åka å handla lite med mamma å pappa, så att de inte glömmer någon mat eller så som jag ska ha med mig..

I kväll blir de IDOL!!!! HEJA MARIE & MATTIAS!!!!!

PUSS, ha de nu så bra här hemma. jag återkommer på måndag om jag orkar!!! TA hand om er!!!!

Höstlovet, men då ska vi plugga..

Jag har precis varit duktig å renskrivit alla natur annteckningar tills provet, torsdagen efter lovet. Är tvungen att göra detta eftersom jag e borta exakt hela höstlovet, åker till frankrike kl 07.00 nu på lördag morgon och kommer hem söndagen den 4 november kl 23.30, om jag har tur. Därför sitte rjag nu och pluggar lite i förbereldese, för jag kommer aldrig att hinna de i morgo. Jag har inte ens växlat pengar eller nått än:/ men allt kommer att gå, bara jag är i vällingby på lördag morgon 06.45.

För att nämna Annas kalas i går så hade vi de trevligt. Det var chill. Men tegel var väl inte vad vi hade förväntas oss:P men det var ju som sagt dagen innan löning så folket hittade inte dit. :( Men vi hade  de trevligt ändå. Hemma hos Anna innan Tegel så bjöd hon på tårta och till specialbarnet Erica hade hon gjort en riktigt smaskig fruktsallad :) TACK!!! Sedan drog vi ett gäng till Tegel. Jag sov sedan hos Tova, för det skulle vara så jobbigt att åka hem mitt i natten, ganska långt.

Vi sov kanske 4 timmar i natt så nu e jag ganska trött, har sovit 4 timmar sedan 6 i går morse, ganska jobbigt. Å som toppen på isberget så har jag fått en vagel i ögat, den gör så att de svider.men men skit i de ..när jag lioxm har hela talet att skriva efter middagen så är de bara en fis i rymden som man kan säga. Men jag vet typ hur jag ska inleda, vilket ämne och vilka bilder jag ska ha,så en del är redan gjort. GANSKA SKÖNT!!!!

Hann inte träffa min kära lilla Anna i dag eftersom jag har varit tvungen att plugga:( men vi ska ses vecken efter lovet, Får hoppas att jag inte har lika mycket då.
Malin ringde oxå och frågade om vi skulle gå på promenad men även detta fick jag hoppa över, tårkigt nog:(. Hon är duktig och ska göra högskoleprovet på lördag morgon. Jag önskar dig lycka till!!!  

Jag har typ tillbringat i alla fall 2½ timmar framför den här skärmen, känns inte så bra men jag ska göra en paus medan jag ska äta middag..

Slutligen vill jag hälsa min kära Tette som har/hade migrän i dag så att hon inte kunde komma till skolan:(


Men nu ska jag stänga av ett tag å äta middag:)
PUSSSS


ANNA 18!!!

Om 5 minuter ska jag åka mot Täby för att fira Anna men först ska jag hem till Tova å dumpa alla mina saker som jag ska bära med mej, för jag ska sova där. Vi nämligen ut på Tegel, de väl omtalade som Anna nu kommer in på. Men först ska vi hem till Anna å fira lite sedna drar hela tåget mot Täbban :D

Stackars vår lilla Tette, hon komme rinte att vara med oss i kväll för hon har inte fyllt än. Men dne 5:e december kommer vi röja med dej, det har vi lovat :D
Men vi kommer bära med dig i dga i våra hjärtan <3

Puss nu ska jag i väg!!

Jag har gjort alla frågor som vi hade i läxa i naturen så jag känner mig stolt, men jag får snylta mat från Tova för jag har inte hunnit äta...:P

3 timmars väntan

Dagen började med idrottsprov ute i KTH, de gick väl sådär, var mycket lättaren än jag hade inbillat mig, så de känndes konstigt :S sedan hann vi köra basket/killerboll ca 10 minuter innan lektionen var slut och det var dags att byta om. Jag, Tova, Tette, Anna å Maria åkte till skolan för att äta lunch. Efter lunchen åkte Maria hem för hon hade inget i skolan att göra. Vi andra satte oss för att  de andra skulel fixa med deras projetk, jag satt mest å kollade på å fotade :P HAHA

När klockan äntligen blev 15.00 gick Anna å jag på Mattestuga, jag skulle dit för jag hade missat en del som vi ska ha på provet. Som tur var var det lätt så behövde inte oroa mej :) Vi satt där ca 1 timma å sedan bestämde vi oss för att åka hem. Vi tog sällskap till St eriksplan, där jag vinkade till Anna, som är 18 nästa gång jag ser henne :)( i morgon).

Jag kom hem ca 17.15, efter att ha stannat till hos min granne som har dubbelsidig lunginflammation, men är på bättringsvägen :) Jag hann vara hemma ca 15 minuter innan Mattias ringer å vi bestämmer att vi ska ses vid viadukten. Han ska rasta sin lillebror Noah. Jag träffar de å vi går mot lekparken.

Kom hem därifårn vid 7, kom till dukat bord för att äta middag å nu sitter jag här. Ska snart upp till min granne å hjälpa honom med sin spanska läxa.

puss

Måndags kvällen!!

Jag hade ganska tråkigt så jag tänkte ta en bild på mig själv som jag kunde lägga ut här:P
image88

Detta är utsikten jag hade när jag stodå vänta på Carro i kväll, en lång väg med vissa ljuspunkter. Precis som livet självt :) (poetisk jag kan vara då:P)

 Jag å Carro, innan vi insåg att vi hade fel inställning på kameran :P
 En kanske inte så bra bild men vi syns:P

PUSS å GOD NATT!!
 

Träffa Fanny å sedan Carro

Ska snart åka upp till vällingby å tärffa Fanny, har inte träffat henna på år å dar känns de som men de va kankse en vecka sedan men ändå lixom. Så de ska bli lite mysigt, efter de ska jag hemma å laga middag åt hela familjen å mellan de duscha å sedan ut å promenera med Carro ( inte hon i min kass, en annan) har inte träffat henne heller på aslänge:/så komme rha en mysig kväll. Ska skriva av packlistan till Fanny så att hon vet vad hon ska packa till Frankrike:)

PUSS

Ny vecka å måndag igen

Ser man på efter denna söndag kom måndagen igen, precis som det ska vara :)
Dagen började som vanligt med väckning vid halv 7, jobbigt jobbigt.sedan bar det iväg till skolan ca 07.30, när jag sedan sitter på bussen så ringermin goda vän Fanny å undrar vart jag är å det visar sig att hon tyvär har missat bussen, annars skulle vi ha åkt tillsammans ända till Alvik, istället fick jag som de flesta andra måndagar åka hela vägen själv.
image86När jag sedan kom till skolan var det dags för Matte C igen, vaje måndga morgon mellan 08.30-11.00, tiden går så himla fort, vi hinner inte med så mycket så därför ska jag å Anna gå till mattestugen å hinna ögra det som vi har missat å inte hunnit med hittills å kanske repetera inför det kommande provet..:/

Lunchen i dag avnjöt jag, Anna å Carro tillsammans. Det var ju bara vi som hade lektion i morse..de andra var hemma å hade i princip studiedag, lyllos dom.

Vi hade sedan Olycksfallssjukvård(inviduellt val) där vi bara hade prov, vilket kändes väldigt lätt, tog ca 30min att skriva å sedan gcik jag å Carro mot St eriksplan, där vi sedna åkte åt olika hå337792-79ll, hon skulle möta sin vän Sara å jag åkte hemmåt för att traska från vällingby hem. Det var perfekt väder att gå i, inte för kallt å inte för varmt, en kanon höstdag :D Solen sken till å från.
Jag har märkt att ju mer jag vistas ute i solen på dagarna desto mer orkar jag sedan. Jag får energi utav solen, därför mår jag å alla ni andra bättre på sommaren och våren :)

Jag gjorde ett iq-test i går, blev insprierad av Tette å jag fick resultatet ; Du är smartare än 78,1% av befolkningen.
En väldigt trevlig överraskning.

Jag drack en väldigt god smoothie i dag, en riktig energikick. Det var en FROOSH, med smaken hallon & blåbär, image87så nästa gång ni är å handlar och känner er trötta ska ni pröva på froosh,garanterar att du kommer känna dig piggare.

Jag har även kommit på vad jag ska ge mina kära föräldrar i julklapp, kom på det idag. Vi 4 syskon ska dela på de. Jag kan avslöja att det inte är en ska, utan något de ska få göra tillsammans;) Har insett att man uppskattar mer någt man får göra än en sak. Även fast saker kan väldigt bra att få så slipper man köpa de själv:P men att gå på spa eller få massage är så mkt värt, att bli genomknådad är så himla skönt så man borde unna sig det en gång i månaden för att bli av med knutar å sånna jobbiga saker man har i ryggen.

Men nu ska jag lämna data å chilla med min bror som är en trappa ner..

pussar<3

Hemma igen

Ska snart äta middag, blir väl nått hopplock skulle jag tro.Svängde in på affären innan vi landade hemma igen.

Hemma hos Johanna å co så bjöds de på smörgåstårta å kladdkaka till efterrätt, najs najs!
Lilla Line va pigg å glad, i princip hela tiden vi va där, blir lång tid för en 2 månaders bäbis lixom, när det är så mkt folk runt omkring.
Leo lekte vi oxå med, den numera stora kusinen :) Jag blev krönt till prinsessa.

Blev bara lite kort för maten serveras nu...

pusss

Söndag å 30års kalas

Hade mycket trevligt igårkväll. Vi som var hos Sanna var:Jag, Sanna, Karin, Emma å Mattias.
VI sjöng sing star väldigt länge, jag å Mattias ägde, vi sjöng typ 10 låtar på rad utan att de andra fic komma i närheten, sjöng även låter vi inte hade en aning om hur de gick, men de va kul. Vi förlängde livet på alla som var där å de e ju trevligt.

När Karin sedan skulle ka hem så sjöng vi kanske någon mera låt å efter de så bestämde vi oss för att se en film, vi ville inte se skräck så de filmer vi hade å välja på var Lilo & stich eller Långben the movie.  De blev den sistnämde. Jag var dock så himla trött så jag la mig i en egen soffa för att kankse somna till en liten stund :P men vet inte ritkigt. Sedan gick vi hemmåt. Jag å mattias tog sällskap till skolan mittemellan oss. PÅ vägen eller ganska nära hem träffade vi på Bobo, som gjorde mej sällskap efter de mattias å vi gick skilda vägar..Sedan slängde jag mig i säng å sov gott ända tills jag vakande.

Om ca 1½ timma ska vi hämta min faster, för hon ska följa med till min moster som har fyllt 30 i veckan. De kommer bli najs för där är även min morbror med tjej, lite av en släktträff. Innan dess ska jag väl klä på mig, sminka mig å kankse plugga men de kan jag göra i kväll annars, jag börjar få kläm på idrotten eller rättare sagt eftersom jag har skrivit av de så mkt som fastnar nått nytt varje gång :P

pussar

Jobba å tjäna cash

Just nu sitte rjag här hemma å tar de väldigt lungt, å de e rikgt skönt, inte alltid jag uppskattar att inte ha något att göra men just nu är de ganska underbart :)

Är nyhemkommen fårn jobbet, skulle ha jobbat till 1 men var där till halv 4, utna rast, men visste inte att jag skulle ha jobbat mer än 5 timmar å så.På jobbet fick jag äran( som vnligt) att baka. Jag bakade både sockerkaka å tiger kaka, varför bara göra en när man kan göra båda:P? Jag var även på gymnastik med två pensionärer, vilket var väldigt uppskattat, hon som höll i allt var 93 år! helt sjukt vilken pigg gumman!

Jag har varit duktig å bytt sängkläder i min enorma säng (140cm bred), de e så jobbigt att göra de för jag når inte runt den å så måste man lixom flytta ut hela, emn jag gjorde allt alldeles själv :=)

Innan jag sticker i väg till Sanna där de nalkas middag för mig vid halv 7 så måste jag:
- Duscha
- Måla naglarna
- Plugga idrott
- Skriva lite i en bok, att jag jobbat så jag får rätt lön :P

Men de ska nog hinnas med på 1h 45min hoppas jag :D sedan är de sing sar för hela slanten :P HAHHA


pussy :)


Sovdags

337792-83ZZZZzzzzz!!

Kudden skriker efter mig!
Den vill att jag kommer å värmer den så att den inte behöver vara ensam. Örngottet på bilden har jag gjort alldelse själv för kankse 1 månad sedan, är riktigt stolt över det:) tycker att de blev ritkigt fint, men de kankse bara är min egna åskit!?

Har precis ställt in mobilen så att den kommer ringa i morgon bitti 06.30, precis som alla andra dagar :/ men de e chill, ska åka med mamma i morgon hela vägen till jobbet, så de bara bra fast de kan vara jobbigt på morgonen. Så måste krypa till kojs nu.. men e ritkigt trött så de ska bli skönt.

Hoppas att ni andra har de kul i kväll med de ni sysslar med, ni på filmkvällen tex.

Ps. det är bara 65 dagar till julafton d.s.

Puss å sov sött:D <3

Helg igen, så himla skönt!!

Fredag igen, kan inte bli bättre förutom att jag måste plugga i helgen :( orkar inte mera nu!!!! men sedan är de lov å då sticker jag med mitt pick och pack till FRANKRIKE!!!!!

Smärtfri dag!
slappt, slutade 11, som vanligt :P Sedan gick jag hem från centrum ,skönt med frisk lut efter att har suttit instängd i skolan å blivit trött.

Ska jobba i morgon å funderar på att jobba ett bra tag kanske tom 16.00 om de går för sig, allt för att tjäna lite pengar å så + att jag inte behöver plugga när jag e där å de soäder på mina inkonster, kommer inte hinna jobba mer i oktober så de gäller att passa på.
image72
Vill säga till alla mina katter att om ni inte fanns i skolan skulle jag inte palla mig dit. NI gör min vardag lättare att gå igenom .Älskar er var och en.<3

* ANNA
*CARRO
*LULUU
*MARIA
                               <3
*THERESE
*TETTE
*TOVA



Ville lägga pp en bild på några som jag oxå älskar, men på ett annat sätt:P
image73
Dessa tillbringar jag mina nätter med :P

PUSS älskar er!!

HATAR ATT PLUGGA!!

Jag sitter här och är så ävla förbannad på idrottsprovet osm kommer äga rum på tisdag, jag har pluggat sedan måndag å har inte fått in ett skvatt i huvudet. Jag som hade tänkte att få bra på provet, men de kommer skita sig. De kommer gå åt helvete med andra ord.

Varför ska jag kunna allt om energiprocesser å allt vad de heter ? 10 sidor, d e egalet när de handlar om svåra saker, lixom anaerobt å aerobt lixom, va e de bra å ha till ? Ingenting skulle jag tro.

Men nu gäller det att blicka fram fredag i morgon igen, ÄNTLIGEN!! ska jobba på lördag men de ska bli kul, massa som jag inte träffat sedan i somras ska tydligen jobba då å de vill träffa mig så då e de extra kul + att man får pengar, vilket behövs i min fattiga kassa.

nu sk ajag lämna datan å plugga vidare tills Therese ringer å muntrar upp mig :) viölket jag behöver en stor dos av i dag.

Ni är ju bra söta ju-..

HAHa, va glad jag blev när jag såg inlägget som är innan detta, mina kissekatter mäste skrivit det när jag var iväg på ärende skulle jag tro:P

I dga har jag inte gjort så mkt eller jag har lärt mig lite om kolhydrater på naturen emn inte så mkt mera faktiskt. Ganska onödig dag med andra ord, men de va trevligt med katterna:) Skrev klart vårt friskvårdesabere så de e klappat å klart, blev ganska mkt blaj i slutet men what å fuck:P?

Jag gick sedan till centralstation med Therese för att åka tunnelbanan hemmåt, jag mötte Sanna i centrum, vi chillade lite för att sedan gå å köpa en subwaymacka till henne å SOLO till mig:) den ska jag unna mig att läsa efter att jag pluggat dne jävla idrotten:S blir helt knäpp på den att jag inte kan få in de bara..

MIn kära moster JOHANNA fyller 30 år i dag, så ett stort grattis till henne :)vi ska dit på söndga å kalasa lite :)

Jag ska nu slita mig från datan å Madde på msn..puss på er:)

p.s. jag å Therese var en halv meter i fårn Sabina Karlsson som var med i topmodel 2006,.D.s

Tessan och Carro är bäst

Jag vill bara säga att mina två kära katter är dom bästa som finns

1 Vecka tills Anna är 18 :)

Kom för ett tag sedan hem fårn kyrkan, där vi hade en mysig mässa som alltid, för att sedna övergå till Så ska det låta. Mitt lag vann såklart, Korvarna som vi var :P
- Jag lovar att den är på en höger sida å de är låt nummer 10 på högersidan efter då måste de vara 8 ju!!!!
Sjukt kul hade vi, mitt lag var bät å vi vann varsin daimglass, förutom äran :P

Jag blir alltid så glad när j är i kyrkan, alltidn en massa kul människor att umgås med:)

Innan själva ungdomskvällen börjar kl 19.00, så var jag å Sanna å handla.Först ett par stövlar till mig på Nilsson å sedan gick vi iväg till H&M å handla sminkt till Sanna för att sedan bege oss till Åhléns där vi handla strumbyxor och ett rosa band till henne. Efter de var det dags att  köpa foder till djuret:P (Sanna) så de blev en pizza från food cuort, mycket mumsig :) Efter de spatserade vi iväg till kyrkan å de blev middag för Sanna.

NU ska jag snart hoppa i säng å plugga lite idrott, bajsa på de va svårt de ska vara.Men de ju lika bra för att orka med de två sista dagarna den här veckan.. snart e de fredag igen :D

(En liten uppdatering för Cornelias skull:P)

PUSs å sov gott:)


OH, shit..

I gårkväll hade vi som var ledare på Danielsgården i somars en återträff å pratade om hur de egentligen var , så att Benke skulle få reda på det av oss som var där å inte bakvägar eller bara från ett håll. Duktig som har är så hade han lagat Tacopaj, som Anna beställt. Riktigt mysigt. VI hade möte/middag i ½ timmar, tiden bara rullade förbi:)

I dag hade vi friskvårde på morgonen och när alla var som mest inne i sina arbeten, va tror ni händer då? Jo, alal datorer slutar att fungera å de hakar upp sig så alla som inte hunnit skriva ut(bara Tette hade hunnit göra de) eller spara  deras arbeten försvann totalt:/ Sedan hade vi typ 3 timmar lunchrast, då Anna å jag övade vår tal som vi skulel hålla senare på dagen,  för att vänta in naturkunskapoen där vi pratade om fetter. VI lärde oss att fiskar inte skulle kunna simma om de hade mättade fetter i kroppen , de skulle bli stela :P AHHAHAHA, nödvändig fakta:)

Sedan kom vi fram till tiden då talet skulle hållas. SOm tur var vi typ bara 10 person som var där, fast alla som skulel prata va asnervösa ändå. Först ut var Anna, som pratade om gymnastik, sedan var det Therese om ätstörningar, Tette om rosa bandet, Jag och konfirmation/konfaledare å sedan Maria om äkta vänskap. Alla var ritkgt duktiga :)

Efter de åkte vi hem, denna dag var även Tova med för hon å Maria ska göra deras arbete tillsammans, de i friskvård.

Jga änlände till vällingby å där träffar jag på min underbara MADDE, hinner snacka en minimal stund innan min buss kommer. Hon är så söt å snäll, blir alltid så glad av att prata med henne, min lilla solstråle <3 ses förhoppningsvis ikväll igen :)
Kommer även träffa en hel del andra underbara människor i kväll, ska bli så trevligt, lika trevligt som alltid. Älksar Onsdagskvällar:)

Men nu borde jag plugga idrott så att jag fattar något, innan jag tar bussen tillbaka till vällingby för att träffa Sanna.

PUSSS 

LEDIG!

I dag är jag ledig från skolan. Jag som trodde jag skulle åka dit för samtal å sedan matte men de visade sig att matten var inställd redna i går å så i morse vid halv 7 får jag ett sms från min lärare som säger att hon är sjuk å att vi får ta samtalet en annan gång. Så jag ska inte åka dit över huvudtaget, ska istället passa på å lära mig en massa till idrottsprovet som hägrar  om en vecka å sedan öva en massa på talet :S

TETTE, vart håller du hus? jag har försökt att få kontakt med dig i dagar nu men inte ett tecken förutom att du uppdaterat din blogg. SÅ när du ser smsen jag skickat till dig, eller när du ser detta kan du väl RINGA mig!!!

puss nu ska jag gå ner till min kära sjukling till pappa, jag som tom köpte coca cola till honom i går så att han ska må lite bättre :D (råkade få med senapen oxå:P)

Måndag å ny vecka..

I dag hade jag matte igen, var länge sedan de va lektion för min del , typ tre veckor eller nått. Det känndes ganska lätt så de va skönt men man vet ju ladrig vinden kan ju vända :P HAHA

Efter de var de lunch med korvstroganoff å ris å håltmma på 1timma..Innan lunch så såg vi Lisbeth( vår gamla receptionist) hon var på besök, lika trevlig som alltid:) Som vi har saknat henne. Sedan var även Margit där, vår idrottslärare som är nyoperarad, så vi checkade läget med henne å de va okej, som tur var:D
Jag å Anna hänger alltid ihop hela måndagarna å ha de så trevligt så :D

Jag var även duktig å bokade in en tid för utvecklingssamtal till i morgon, innan extra matten, eftersom jag missade en lektion, men sedan när jag kom hem å kollade på internet visar de sig att de inte är någn matte i morgon, Men som tur är ska Anna ha tidne efter mig å hon ska lära mig de jag missade. 

Jag har även pluggat idrott å olyckfallssjukvård som är till prov nästa vecka så jag känner mig duktigt, emn alla latinska ord är så svåra:/ men har en vecka på mi så de ska väl fastna värre är det med idrotten, undrar hur de ska gå, men har de nästa tisdag ska lite mer ksa nog fastna förhoppningsvis:P

Sedan har jag vart hemma. Träffade min gamla vän Malin, som jag inte tärffat sedna början av september. Hon fick sina paket, lite försenasde men de blir så när man ses så sällan, synd som det är.

Puss nu ska jag chilla vidare :D

Snacka om otränad..

Jag satt och renskrev de jag sk aha i prov i drotten nästa tisdag å fick då ett ryck att jag skulle ut å jogga å när jag gick ut så var de lixom som att jag skulle vända å gå in igen, men skam den som ger sig tänkte jag å satte en keps på huvudet och en regnjacka på överkroppen. Jag va ändå tvungen att slänga soporna från mitt rum å skam den som ger sig :P så jag begav mig ut, men jag började med att gå till trappan islutet av mitt område för att sedan bege mig ut i världen :P eller inte ritkigt. Jag kände mig ritkigt duktig för de regnade hela tiden å jag stannde inte :) har inte varit ute å joggat på jag vet inte hur länge så de känndes bra fastän jag var på väg att svimma när jag kom hem, men jag drack ett gla vatten å sedan chillade jag lite :P HAHHA

sedan dess har jag inet gjort så mkt, bara tagit d elungt å väntar nu på middagen. :)

Helgdagar!

I går så var jag upp en sväng till kyrkan där en massa underbaramänniskor pysslade med olika saker som att lära sig spela olika intstrument, sjungs, lära sig sätta ljus och ljud m.m jag kom dit för att jag blev tvingad men de e alltid lika mysigt så:) Jag försökte att lära mig lite på gitarr men jag insåg att jag inte kan byta accord så snabbt så jag gick därifrån :P hahah
Sedan när det var dags för alla där att äta åkte jag hem för att gå på middag. Eftermiddagen var jag tvungen att åka tillbaka till kyrkan för att jag hade glömt min kära handväska där:/ Men när jag kom dit så hade vi en liten mässan, Väldigt mysigt å sedan var de Karaeoke, i många timmar å jag var väl den som sjöng mest  :D AHHAHA.
Alla som skulle sova över gick för att bädda, Persson var mest seriös och hade med sig lakan å allt:P sedan skulle de kolla på film men då bestämde jag å Ayla för att åka hem, hon skjutsade mi ända hem :)

Jag sov i 12 timmar i natt, vaknade 12.40. VAd har hänt med mig ? hur kan jag sova så länge ?? 

NU är de typ dags för att plugga men egentligen har jag inte så mycket att plugga, eller inget är tills måndag eller tisdag så..men de e bra å vara ute i god tid ;)

pussar

Lördag å det var dags att jobba igen..

Sitter här framför datan och pustar ut efter en dag på jobbet, men försova mig idag :/ så kom en timma sent, efter allt morgongöra var klart..Jag hade ställt klockan i går men den ringde inte. Men när jag har funderat på de där har jag nu kommit fram till att klockan inte har varit i kryssad att ringa i dag :Phaha

Kom till jobbet vid 9 å delade lite frukost till de som inte fått å sedan efter frukosten satte jag i gång å baka en sockerkaka :) den ska avnjutas senare när det är dags för eftermiddagsfikat:P  

Sedan bestämmde jag mig för att gå en bit av vägen hemmåt. Tog mig en rask promenad i ca 45 minuter å matchade in bussen väldigt prefekt:)


Jag glädjs åt varje dag som jag får umgås med mina älskade vänner. Inte bara de underbara i min klass,spec katterna, utan även mina konfirmader, Malin, Sanna, Bella, Fanny, Ayla, kyrkfolket på onsdagarna, alla ni här ute och alla som jag bryr mig om, som familjen å släkten <3 Man vet aldrig när det är för sent att tala om att man älskar en människa. Man vet aldrig när det är sista gången man ses. Så älska alla och tala om det innan det är försent!!


JAG ÄLSKAR ER !!!<3


Fredag igen :P

Som vi alltid säger, nu är det fredag igen :)en vecka till har gått..Dagen idag har varit bra, började med att jag fick sällskpa hela ävgen fårn v-by till skolan av Mathias

- Kom då:P

Sedan var dte naturkunskap, vi skulle labba men de slutade med att vi gick ur klassrummmet spyfärdiga. Vi skulel lukta på en massa syror, de luktade som nykläckt spya, inte najs med andra ord..Efter de hade vi etik där vi skulle bilda grupper om 6 pers, min grupp( 3 mot 3 ) ska vara för eller mot att använda äkta päls. Lite kul sådär..Sedan gick vi och åt Kycklinwok i skolan.

Efter de förljde Therese med mig hem för att titta på´de vi filmat från Ayia Napa. haha. HAde lite problem med ena bandet men de löste sig som tur var:P 
Det fanns en hel del roliga saker med där.

-Is it some kind of strawberry in that icecream?  

-Can I have your icecream now?

- Korridorparty, haha

- Vad ska vi göra i dag ?
-Vad har vi gjort i dag ?
-Vad gjorde ni i går?

- I have done myself bort..

De va riktigt kul, väckte en massa minnen därifrån. VI skratta ritkigt rjält. De roligaste var när linslocket var på:P fastän man inte såg något :D


Min pappa köpte expressen i dga å när jag bläddrade i tidningen så fick jag till min förskräckelse se att tränaren till laget under mig när jag spelade i AIK har blvit misshandlade å nu ligge ri koma. På sidan efter stod de om Riccardo.

Jag som tordde att de inte skulle hända mera hemska saker på ett tag men jag hade fel:/

PUss nu ska jag snart se IDOL!!!!Å i rmogn sk ajag upp halv 7 för att jobba:)


Mobilsmycke..

Jag vill tacka Anna för det fina mobilsmycket som hon har gjort till mej:) I LOVE IT!!!

 

Jag var tvungen :P

image66Jag kände att jag va tvungen att lägga upp en bild på mig och Sanna, eftersom jag pratar så mkt om henne så kan det vara skönt att få ett aniskte på henne oxå :P

BIlden är dock inte så fin, då den e tagen typ en vecka in på Danielsgården i somras <3men den får duga så länge :P

PUSS

Jag älskar dig Sanna!

I skolan..

Här sitter jag i datasalen och jobbar :P eller vi har jobbat på vår uppgift i friskvårdsmetodik, om 68åriga Per. Jag och therese har gjort ett utmärkt jobb :)

Jag höll aldrig mitt tal i svenska i dag utan får göra de på onsdag, så då kan jag öva mera men jag kommer att vara lika nervös då :/

Puss nu ska jag gå..


Träffade Anna och Sofia på bussen i morse, riktigt trevligt , hjärta!!!


I går va de riktigt mysigt i kyrkan, hade taizemöte i typ 10 minuter å sedan var det tråttävling men jag som har mitt "förbud" så var de se men inte smaka. Detta ska jag hålla fram till jul, de e ca 73 dagar kvar. Vår katt Anna fyller 18 om 13 dagar, Onsdag den 24 oktober :) då blir de Tegel, haha Täbbans eget hak.

När Anna har fyllt år så är de bara några dagar till jag åker till Frankrike, Taize. Jag åker lördag den 27 oktober å kommer hem söndag den 4 november. Är borta hela höstlovet. MIssar tyvär Annas fest men jag är med på hennes stora dag.

Puss


LEDIG!!

I dag så är jag LEDIG från skolan, vilket känns väldigt skönt :) För en gång skulle lyckas jag sova längre än till 10, jag vaknade så sent som vid 11.30, REKORD!!

Sedan dess har jag typ tittat på tv, å klippt blommorna:P hahah

I går så var jag på promenas med min lilla Carro, riktigt mysigt. De blir ganksa ofta vi hittar ut tillsammans och snackar en massa.

- Lust att gå promenad i kväll ??
- Ja, vi ses kl 8 vid backen.
- okej, puss

Efter det gick jag hem till Ayla och lyssnade på henne å vi pratade om allt vad killar heter..

Sedan skulel jag gå hem å ringde Sanna på vägen å de visade sig att hon oxå var ute å gick,fast på andra sidan området..

NU sitter jag å pratar med THERESE!!

puss

Vi

Kom nyss hem från affären å Sanna, gick dit för att handla lite middagsmat. Gick med mamma å de va reiktigt fint vimage64äder ute:) fast lite kallt. Jag fick mitt ett block, bomulls rondeller och Karlssons klister, så att jag ska kunna laga min sko. Den har oturligt nog släppt i sulan, på något konsitgt vänster..

Sedan gick jag till Sanna och hämtade mina kläder som jag lämnade där i morse:)Skulle bara gå dit å sedan vända men så blir de ju aldrig. Stannade lite längre men gick sedan hem till mig.

Ska på promenad med Carro i kväll, ska se till att jag har duscha innan så att jag slipper göra de mitt i natten å behöva sova med blött hår :/ inte kul för då kommer jag att ha svinto i morgon när jag vaknar :P som alltid..



Jag har kommit på att äpplen är väldigt underskattade på så sätt att de är en underbar frukt :)image65 De är goda och finns tillgängliga året om:) MUMSFILLIBABBA!!


Jag har äntligen fått upp en gardinståg i mitt rum och där med garderiner:)






Nu ska jag surfa härifrån :)
puss kanske skriver, beror på hur datan mår då..

Gårkvällen och i dag

I går skulel jag som sagt åka å möta Sanna i vällingby, men innan de gick jag till Ayla och snacka med henne i en halvtimma typ å sedan bar det av mot v-by för att möta upp sanna på vägen dit pratade jag med Anna. Känndes skönt att ventilera lite.

Jag träffade Sanna på Mc donalds, där honåt lunch å där träffade vi även en väldigt trevlig man som va pratglad och inte störande, han var säkert ensam och hade inga vänner så vi satt och pratade med honom.

Efter de så hade vi missat bussen emd 15 minuter så vi gick i kylan , ett par hållplatser  och sedna kom bussen. VI bestämde att jag skulle komma och sova hos henne, så jag fortsatte med bussen coh kom hem till henne vid 23, då vi började att köra sing star: Schlager :) de lättade upp min gråa vardag.

Över till dagen idag.

DEt började med att jag vaknde en halvtimma fösent pga att klocka inte ringde, precis som i helgen.. efter de fixade jag mej för att sedan lämna Sanna i sängen framför datan å jag fick springa med förjävligt skavsår för att hinna med bussen.
image63
Sedan åkte jga å Maria till skolan för att vara med på minnes stunden för Riccardo, väldigt fin var den med ljus och vacker sång. I princip hela skolan stod i matsalen och tårarna fick rinna fritt..Sedan var de träningslära som stod på schemat, en ganska intensiv lektion. Sen slutade vi å jag, Tova å Anna åt i matsalen medan alla andra åkte hemåt.

Jag å Tova följdes till Åhléns där jag införskaffade en efterlängatd plånbok :) sedan drog vi oss hemmåt och jag gick faktiskt från vällingby hem i dag med:) Jag fick plåster i skolan av Maria och de lindrade min värk..

puss( Cosmopolitan jag köpte i går , samt min nya plånbok:) )

Sanna

Jag sitter nu här å känner  mig deppig för allt som hänt:/

Men något som får mig att bli på bättre humör är att jag ska åka å möta min vän Sanna i vällingby vid 9 i kväll, vilket känns kul. OM jag har tur så knakse vi går hem en stund till henne å prövar de nya sing star spelet:) men vi får se eftersom vi ska gå he fårn vällingby, som jag redan har gjort i dag..

När hemska saker händer så inser man att livet är för kort för vissa å man inser att de kan vara sista dagen för nån i dag. Så de gäller att visa kärlek till sina vänner <3 medan du fortfarande har de i livet...

puss nu sk ajag chilla vidare, har inga planer för i dag..

<3

Hur kan detta hända?

Jag kan inte förstår att det här kan hända, att killar i tonåren slår ihjäl varandra pga att man vill hämnas( eller vad man vill kalla det).Det är helt sjukt. Riccardo skulle ut i fredags på fest och sedan när han är på väg hem med sin flickvän stöter han på ett killgäng(personer han känt tidigare)och tumult utbryter!! De är 5 mot 1 och hinner i kapp Riccardo och slår ihjäl honom. "Gänget" ska haft med sig ett basebollträ och slagit, sparkat och hoppat på Riccardo tills han dog.....Helt sjukt!!

Riccardo gick i min skola och var väldigt populär (och snygg, vår snygging). NU finnas han inte längre i livet ,väldigt skumt. Hela skolan gick för att hedra Riccardo. Vi gick till platsen där han levde de sista minuterna i sitt liv. Innan de avgörande slag och sparkar träffade honom..väldigt fint, de va blommor och ljus på två ställen. Han var väldigt omtyckt och det var de bland annat de som gjorde att han miste sitt liv :(

Jag läste i boken som de hade lagt på hans minnesbord i skolan. En tjej hade skrivit: " vi ses på måndag".. det va de sista du sa till mig.
Men de kommer aldrig att ses igen. Han överlevde inte helgen. Han fick inte ens uppleva sig 17-årsdag.(han skulle fyllt 17 i dag, måndag).

Så vi säger : VILA I FRED, RICCARDO!!!

Många tankar till hans nära och kära!

Försovit mej!!!!!!

Jag har panik!! just nu borde jag vara i kyrkan skulle ha varit där redan 09.30 men av någon konstig anledning så vakna jag 10.40, då jag fick panik!!! Mitt alarm hade inte ringt, fattra ingenting, de typ ringer när de känner för de:S

Men i alla fall, jag ringde Erik (präst) i alla panik och sa som de va å han sa då att de va lungt å att jag kunde komma till 12, väldigt skönt..

Så jag är snart på väg till bussen, de går om ca 20 minuter..å så blir jag nog serverad lunch direkt när jag kommer dit, Lyx.

Gårkvällen blev väl inte som de va tänkt från början, emn trevligt ändå.
De började med att jag träffade therese i stan, efter typ panik hemma om vad jag skulel ha på mej. VI skulle då egentligen gå till The vibe till en början man jag hade pratat med Maria å hon, Malte å en massa andra va på Harry B James så jag å Therese började vandra ditåt, vi hittade dit efter mycket om och men, ca en timma senare. Väl d'är inne så va de rock musik, inte våran stil så efter kanske en halvtimma så drog vi mot Kickis, men vi gick inte in där, utan gick på toa på Mc donalds.  EFter mycket överläggande tog vi betlutet att gå till Soft bar, för där e de inte inträde å vi va inte så taggade.

PÅ vägen hem mötte vi Anna i vällingby så jag å Tone fick sällskap hela vägen å jag fick sällskap av Anna allt utom ca 20 meter:P Va sedan hemma vid 03.15.

PUSs nu ska jag hinna med bussen :)


Utgång

Nu sitter jag här typ färdigsminkad men har ingen naing om vad jag ska ha på mig:S nått måste jag väl hitta emn tycker att allt jag har är fullt å inte passar.. kanske hittar nått i emmelis garderob förhoppningsvis..
Det är utgång i dag med therese i alla fall å så får vi se om vi hittar nåra vänner i dga , som vi gjorde förra helgen :Pmkt trevligt..

I dag klev jag upp 08.30 för att åka till kyrkan och starta upp en ny konfirmationsgrupp, väldigt trevligt de med, men tråkigt att de e så tidigt på morgonen men iofs så är det bara 1 helg i månaden så de e chill..VI är ett asbra ledargäng så de kommer va rikitgt roligt att komma dit, fast i morgonkommer jag att vara trött efterosm jag ska upp redna 08.00 i morgon fr jag måste ta bussen, fick skjuts i morse av pappa.

Efter att dagen var slut i kyrkan gick jag till åhlens å handla lite å sedna ringde jag snana å de visade sig att hon å hennes mamma å pappa var i vällingby för de skulle äta middag så jag mötte upp deå käkade middag med dem, mkt trevligt:)de visade sig att de hade inhandlat de nyaste sing star spelet:SCHLAGER!!! så de ska testas inom en snar framtid..

så snart sk ajg prata med therese om hur å vart vi ska i kväll, jag ska ha mina nyklcakce skor, så de går att rva järnet:P HAHAHAH


puss puss hörs i morgon:)

Katterna i Didaktus Norrmalm:)

     

Luuluu                Tette                   Tova                   Luuluu å Maria          Anna                        Luuluu, Therese  Å jag


Carro va inte med i dag så hon kommer med senare :)

Fredag igen :)

Nu så har denna vecka oxå gott, även fast de blev en kort vecka för mig, bara två dagar:)riktigt skönt. Nästa vecka går vi måndag,tisdag å är ledig onsdag å sedna går vi torsdag å fredag. Slapp vecka, kommer bli fredag på en gång igen, HHAHa. Träffade min vän Mathias på tunnelbanan i morse, väldigt trevligt, han fick bli mitt sällskap i morse eftersom Maria satt fast i telefon .

I skolan i dag så hade vi naturkunskap å sedan etik, slutade vid 11, verkligen skönt det med, som sagt en slapp vecka. På naturen gick vi igenom alkoholer, mkt intressant tyckte vi på raden längst bak :P väldigt lärorikt. VI lärda oss att man inte kan bli blind om man bara dricker etanol, haha.

Efter lektionerna så gick vi katter och åt( bilder på katterna kommer), fast lullu sket i att äta, hon skulle åka till hennes Jonas i Sala, vilket är trevligt för henne:)hoppas att håret blir som du vill nu:).

Lunchen gick smärtfritt och sedan begav vi oss mot city, vi var lata i dag så vi tog bussen och i dag hade vi tur å kom precis när bussen kom in. Jag å Therese gick till mamma Lena på NK och Maria samt Tova skulle mot Åhléns för att kolla läget. Så där skilldes våra vägar åt, men vi alla ses på må¨ndag utom Maria så är ledig på måndagar för att hon har special idrott som inviduellt val, vilket är väldigt skönt för henne. Hon chillar medan vi andra sliter i skolan :P hahaha.

Sedna åkte jag till vällingby men hittade inget så jag tog bara ut pengar till min pappa å sedna åkte jag hem å hemma låg årets skolfoto:) blev bättre än jag trodde i alla fall på ensamma:)

puss å kram , nu ska jag kolla bilder från skolan :)

Promenad å sova

Jag kom just hem från dagens andra promenad, mysket mysigt men kallt. :)
 
Jag skulle ha åkt med Sanna till Kista men de blev inte av pga att hon skulle ta bussen direkt från körskolan å den image55skulle jag inte hinna med så då sket jag i de, plus att jag skulle tärffa Fanny å promenera med henne så då skulle tiden bli knapp. Träffar Sanna i morgon efter skolan i stället, vi ska shoppa lite i vällingby.

SÅ jag var ute med Fanny och Ayla på promenad, kom ända till Statoil innan vi vände hemmåt för middags dags.
Jag kom hem till soppa å pannkakor, de e ju torsdag, haha:D sedan gick jag för att möta min söta Carro för att gå på promenad å snacka skit, det som vi är bra på:) har inte träffat henne på typ en evcka så vi hade mycket att ta igen. Väldigt trevligt men som sagt väldigt kallt, tur att jag hade mina strumpbyxor under :P.

Min pappa ska hämta mina nyklackade skor i morgon så jag slipper åka till sundbyberg:) väldigt skönt.  Jag ska iställer shoppa :)för ovanligheten skull!

Men nu är det dags för mig att hoppa in i duschen å bli fräsch inför i morgon .

PUss och god natt!!image54

Som kola..

Sitter nu är efter en dag i skolan, som sagt den första den här veckan :) var faktiskt pigg när klockan ringde vid 06.30.
 
Men dagen i skolan var lika seg som kola, de vill säga ingenting hände:/ vi var där men fick inte mycket gjort. Först så var naturkunskapen på morgonen inställd så vi fick vänta en timma på att svenskan skulle börja å där gjorde vi image53inte heller mkt. Vi hade betygssamtal, jag ligger på VG. Jag fick hjälp med att välja ämne jag ska hålla tal om så de känns bra men vet inte riktigt vad jag ska säga men de löser sig :P de brukar de göra. Sedan var de lunch, de va väl helt okej..

Efter lunchen hade vi veckans värsta ämne: Friskvårdsmetodik, 2 * 45 minuter. Han skrev nått om övervikt, typ statistik å sedna skulle vi definera ord, helt meningslöst men. Den andra lektionen fick vi jobba på vår uppgift som ska vara inne innan lovet så de va ju bra, vi kom riktigt långt Therese å jag.

Efter de hade vi programmålstid där jag, Therese å Luuluu nästan blev helt klara med vår projektskiss¨. Vi kan typ chilla hela nästa vecka om vi skriver klart den på tisdag :)

Nu sitter jag å väntar på att Sanna ska ringa mig, hon är nämligen och kör med bilskolan, snart körkort till henne.. Vi ska kanske åka till kista och shoppa, jag skulle behöva mig en ansiktscream å lite sånt dära.

Efter de ska jag träffa min kära vän Fanny, å ta en promenad.De kan jag verkligen behöva eftersom jag inte har kommit i gång med träningen för hösten än:/

Men nu sitter jag här å käkar lite vindruvor å e typ ensam hemma, bara ellen på övervåningen vid den andra datan.

Tette, jag tror inte att jag harskrivit "jga" nånstans nu, eller?
Puss, skriver i kväll:)

Tacokväll

Jag har precis kommit hem fårn en återträff/tacokväll med mina konfirmader från i år :) mycket trevligt att se de flesta av de :) ( alltså alla var inte där)

Jag blir så trött på att folk inte har sina mobiler på :/ typ de värsta som finns..

aja nu är det dags att gå å sova,veckans första skoldag för mej i mrogn :)haha

puss

Bilder säger mer än ord..

            

HHAHA

Helt underbart!

Nu har vi kommit hem från den ljuvliga sparesan till Riga. :) Underbart är bara förnamnet.

VI började med att äta middga på båten, pasta med nått å sedan en skum efterrätt:P sedan la vi oss för att sova, vilket jag kunde göra till ca 02.30 sedan låg jag vaken och vred och vände på mig till kl 6. När det sedan var dags för frukostbuffén, så hade jag i princip sovit i 5 timmar:/ men hummöret var på topp ändå:) När vi hade ätit klart så insåg vi att vi hade låst ut oss själva :P men de löste sig.

NÄr vi väl gick av båten så skulle v hitta till gamla stan och de gjorde vi efter vi orientering med karta, haha. VI gick in på köpcentret som hette "Stockmann" där vi tittade runt lite, men vi kan kontatera att de ligger minst 5 år efter med klädmodet :/ så vi gick till Fazer caféet och köpte oss två skumma bakelser, som smakade väldigt udda...efter de gick vi på mc donalds.

Efter det var de dags att hitta till hotellet men det var inte så lätt även fast vi hade karta , men vi komfram till slut och insåg att vi bodde ca 2 minuter från ett köpcentrum, YIPPIE!!! Det besökte vi efter vi hade checkat in och lämnat våra resväskor. Vi handöade lite och sedan gick vi till hotellet.

NU var det dags för massage, UNDERBART, å lite senare manikyr, sncka om att känna sig fräsch efter åt.

Efter det var det dags att färga mitt hår( 1:a gången på denna resa). Sedan tog vi hissen till resturangen och beställde sallad med fetaost till förrätt och kyckling med ris å så till varmrätt. VI missförstod att man var tvungen att beställa efterrätten samtidigt så vi fick ingen men de gjorde inget..

När vi sedan vaknade nästa morgon var mitt hår nästan lika gult som en kyckling, så vi gick till  centrum efter frukosten och köpte  ny färd, bara att denna gång blev håret grå/lila/vitt. PANIK!!!!
VI checkade ut occh bestämde oss för att gå till stan igen, fördriva tid, äta och shoppa lite. NU köpte jag mörk hårfärg, de kan ju inte misslyckas. VI åt på Hesburger, asgott:)

VI bestämde oss för att gå till båten och checka in men det var lättare sagt än gjort med tanke på att när vi kom fram så hade vi tappat bort biljetten, men som tur var löste sig allt utan något krångel.

VI färgade mitt hår, så nu är jag BRUNETT!!!

efter de så chllade vi mest,
kollade i de olika taxfreebutikerna och av en slump tog vi fel trappor upp till vår hytt och hamnade på däck 8 ( vi bodde på däck 7). Vilket visade sig vara bra för där bjöds det på gratis skönhetsbehandlingar. Vi valde att göra nått där man stoppade i händerna i varmt "stearin" och nä mn tog bort de så var händerna jättelena:). Vi gick sedna och bokade massage tlls i morse.

I morse så gick vi först och fick ansiktsmassage , sedan var det dags att få axel och huvudmassage. Sedan fick vi även målade naglar och sedan var det dags att gå av båten.

När vi gick av båten så tog de in mig i tullen...men de hittade inget:P pappa blev nog inte så glad när jag smsade honom :P HAHAHHA

TAck Therese för en underbar resa:)( bilder kommer lite senare)

Puss å kram :)



RSS 2.0