V39

ja den har bara runnit iväg vill jag lova. Har iallafall jobbat en del, sovit den andra, tränat, varit i kyrkan, på skansen(underbart), träffat vänner osv. En väldigt bra vecka.
Idag blir de snart träning, därför sitter jag och äter tacos nu som uppladdning :P :D Ska till SATS och köra step, får se hur det går.. Men har typ ingen träningsvärk så benen kanske hänger med idag :)
Sedan får vi se hur kvällen blir, troligtvis utgång:)

Imorgon är det en lugn dag, luncha med bästaJonna vid typ 13.30, får se vart vi bestämmer oss för att käka, men det kommer bli bra! Sedan så blir det kyrkan på eftermiddag/kvällen!


Bebis

Varit en stor del av dagen i kyrkan i och med valet idag.
Fick träffa Pias lilla bebis Elias, så söt!!!!:) Sedan massa röster hit och dit. Gjorde även min plikt och röstade. Sedan när klockan lbev 3 gick jag för att träna, men det gick ju som det gjorde eftersom jag har så grym träningsvärk i låren som inte vill ge med sig men imorgon kanske??
Gick förbi en sävng till efter träningen oxå:)

Nu ska jag vila mig inför jobb imorgon med småbarnen :)

Som en pensionär

jag vaknar kl 7 varje morgonen å kan inte somna om, snacka om att känna sig gammal. å så blir jag trött tidigt på kvällen. Vad ska jag ta mig till??
Idag har jag iallafall världens träningsvärk så truen i stan/solna/vällingby har varit en pers..

PUSs

Klippdags

Sitter här vid datorn helt slut efter en lång arbetsdag, men ack så kul jag har haft de. Var riktigt skönt att jobba oxå för att koppla bort allt annat.

Sitter i väntan på Bella som ska komma hit och sätta saxen i mitt hår för att kapa de för jag är så otroligt trött på det som är på mitt huvud nu, det som är blekt vill säga så min pal nu är att klippa en hel del får se hur slutresultatet blir:P


Vitsippor och IKEA

Blev en kort jobbdag idag 9-14.30 sedan så blev det buss och promenad till IKEA å arbetintervju som var riktigt kul:) Blev efter de upphämtad av Malin som tagit körkort idag. GRATTIS! körde Bgs aerobic å träffade Eric. Fick skjuts hem och sedan har jag pratat i telefon. Hektisk dag!

Imorgon är det Gullvivan som gäller, sedna till kyrkan. Middag med Eric, kanske latte med Carro, träffa Jonna och sedan onsdagskväll!!

Torsdag- Gullvivan, åka å bli klippt av Bella:)

Fredag- Ledig(vad jag vet nu) å då träffa Anna, Sedan Sara å sedan Sanna får se om jag hinner tärna oxå :P

Kick off

Har haft en underbar helg då vi har sjungit, lekt, varit allvarliga, pratat, SKRATTAT, haft mysigt, kul och super.
Hade i fredags en mysig kväll eftersom vi kom sent började vi med middag å efter det chill, avslut med kvällsandakt:)
Lördagen bjöd på FOS( Fancy OS), byggande av levande stenar, idéer inför onsdagarna i höst, Skattjakt, ljusspårmässa, lärde mig linedance och lärde ut aerobic, naken"bad" och allsång på högnivå. UNderbart!
Idag har vi städat, ätit, firat sändningsgudstjänt sjungit om den busiga spindeln + Rocky spindel, åkte buss och bara varit.  
Superhelg!! Får inte glömma att jag har hoppat bock oxå:)

Nu är det snart ny vecka igen, men innan denna tar slut ska jag på promenad med Malin..

puss å kram

Jobb sedan läger

Veckan har rullat på. SOm alltid å imorogn är det fredag vilket betyder jobb 9-16. Rusa till bussen som tar mig till nästa buss där mina vänner är på å vi ska på kick off i helgen, ska bli så kul! Där får vi se vad som händer.):)

NU ska ajg snat sova för att orka alt! Jobbar inte ens 7h imorgon , lyx:P

puss å kram!!! Ha en riktigt bra helg!

På söndag gör jag ingenting, ingenting

Igår gjorde jag inte många knop. Köpte blommor å sedan lite på apoketet. Träffade cornelia. Det var allt jag gjorde. Skönt! Men halsen vill inte bli bra ändå:(:(

Idga så kom Malin hit med Vilma och vi åt en stor frukost!! Gott var det.
Idag blir de fixning här hemma, laga middag. Sedan ska jag till Vällingby för att se om jag kan hitta en ny jacka och efter ska jag, eric och malin planera helgen :):)

puss å kram

Lite sjukt va de här

Dagarna bara rinner iväg men det är väl så det är när man har roligt?

Igår så jobbade jag heldag på ett nytt dagis. Blev där mellan 8.30-16.30, mkt för att vara fredag. Men det var kul. var nu i en renodlad 3-årsgrupp och det var riktigt kul:) Fick användning för mina regnkläder som jag så duktigt packat ner men dumt nog blev stövlarna mina kvar hemma. Men blev bara lite fuktig om fossingarna så det funkade.
Gjorde min nya vän komplett med diverse delar som pimpades typ minneskort å så:) Somnade gott efter lite godis å mys i soffan :)

idag blev det gymmet för min del då det gjorde/gör ont i mitt knä där pappa så fint smällde i sin armbåge igår, men ger man sig in i leken får man leken tåla?? hem sedan en tripp till solna centrum där jag införskffade lite trosor och sedan en sladd till vännen. Toppen. Det bästa var att det kostade mig 0kr, efterosm jag hade presentcheckar.):) men nu sitter jag med ont i halsen så det blir minsta möjliga att göra imorgon. Kanske träffa Cornelia. 
Hjälte pappa i garaget idag på kvällen, så nu är det lite städat där nere :)
puss 

drömmer mig tillbaka till paradiset!!

Allt har gått så bra idag :)

Min dag har varit så himla bra idag. Allt har lixom flutit på:) Inte ofta jag har en dag som den här, har varit så glad hela dagen :)

vaknade utvilad 8 å åt då en god frukost, fixade lite hemma, lagade middag. Hörde av mig till Malin å båda var lediga å vi åkte å tränade. Kom hem och hade fått mitt nya simkort och fick sms om att min nya mobil kommit. Gick förbi min granne och prata lite. Sedan förbi i kyrkan och hälsa på Jonna och Eric. Tog även en sväng förbi Waynes där Carro och Sara satt.

Nu ska jag bekanta mig mkt mer med min nya vän som jag kommer väldigt bra överrens med.

puss

Nu blir allt somvanligt igen :)

Dagen flöt på idag, 8-15 på dagis. 16-18 i kyrkan, 18-20 SATS. Mellan dagis å kyrkan hann jag träffa bror en sväng. Blev lite mer på gymmet än jag tänkt, men e man en bra vän så är man :P eller?

Imorgon är det onsdga igen å då drar kyrkonsdagarna igång igen, ska bli så kul:) Dock är det sista dagen på det dagis jag är på nu. Det känns tråkigt eftersom jag å barnen precis lärt oss varandra å så men det är bara å gå vidare:)

PUSS



RSS 2.0