Dans i 2½h idag, superkul:)

Började dagen med 1½h lnedance idag. Det var ritkigt kul med sänkte medelåldern sänkte jag med marginal. De yngsta efter mig var ca 50 år. Men de var kul å jag fick känna mig fin i mina flamencoskor:) Instruktören tyckte jag var riktigt duktig:)

Åkte hem och chillade innan jag åkte till Vällingby och tränade dansaerobic i 1h. Jag tycker att linedance var roligare för det var nytt och kul:)
Träffade sedan de som varit på läger i helgen, så det var kul att se de igen!
Kom hem och stickade då klart min lillkusins sockor som jag började på idag. Ska skicka de i veckan i paket till henne i veckan, hoppas de passar sedan! Hon ville ha samma som mig, så de var kul:)

Nu är det dags att gå mot sängen och mitt nystädade rum:)

Puss å kram

Blir med ny älsk idag?

Ska typ köpa en laptop idag:) får väl se om jag kommer hem med en ny älsk:)
önska mig lycka till!

Här va de mycket nytt

Insåg nu när jag loggade in på blogg.se att designen var ändrar så fattade först inte att jag var inne:P
Dagen idag har varit bättre än igår, var typ helvetet på jorden kändes de som men idag har det varit bättre. Träffade tova igår å det var de som var bra på hela dagen.

Jobbade bara till 4 idag så det var skönt. Sedna har jag tränat med Mälin, styrka idag. Kollat på dator,blir nog med en imorgon, En rosa! Me love!
Nu ska jag snart gå hem till mälin och chilla:)

puss

Boom, boom, boom låter stora trumman

Värsta kallt när jag skulle till jobbet denna dag då jag hade sovmorgon. Sjukt att det är onsdga imorgon :O Men dagen gick fort och jag skulle egentligen tränat idag men hade verkligen ingen lust så jag åkte förbi Eric i kyrkan å fick sedan sällskap av Ålle, så det var trevligt. Handlade sedna toffsar, t-shirt, klänning å en mössa till mig själv. Allt kul med nya kläder eftersom jag inte har något jag vill ha på mig.

Imorgon kommer de bli en lång dag. Först jobb mellan 07.30-16.00(borde sova nu), in till stan å träffa Sanna, Sedan till universitetet och gå på min första teckenspråkslektion. Efter ska jag till kyrkan och träffa trevligt folk!

Men har just nu tappat lusten för allt, allt bara känns likgiltigt och inte så kul. Fattar inte varför. Skulel behöva göra något nytt och bara komma iväg från livet i stan. Någon som är på?

Puss å kramBehöver mina katter<3

Jag är så lycklig, eller?

Jobbdag idga, men väldigt skön sådan eftersom det var så få barn och det var kortdag för min del, bara 8-15:) Åkte direkt till bilskolen, eller hann förbi kyrkan i typ 5 min. Lektionen gick väldigt bra, känns att jag kommit framåt lixom. Även fast det nya är svårt men så är det allt, men kan man inte grunderna så kan man inte fortsätta.
Efter blev det gymmet och styrketräning för mig och Malin, skönt och välbehövligt så imorogn så borde jag ju ha träningvärk annars vore det konstigt:S

Fick idag reda på att jag kommer jobba heltid på dagis fram till 31/5, hela våren :) Jättekul men var tvungen att ringa IKEA och säga att jag tyvär inte kommer kunna jobba på hela våren och hon tyckte det var kul att jag fått jobb men tråkigt att jag inte kunde komma å jobba hos de men sånt är livet lixom. Men jag var varmt välkommen till sommaren om jag inte hade jobb då:)Men kanske tar min semester då:P

Har idag stickat lite på en ny socka:):)

puss å kram( bild från pyssel i helgen då vi byggde en kärlek/vänskaps mobil:)

Idag är det min namnsdag :)

Hade konfirmader även idag. Var i grannkyrkan i centrum på gudtjänst som var lika lång som en konfirmation dvs ca 1h22min. Det var så fint och roligt i gtj för det fanns en punkt som hetter barnens stund då de pratade om nattvarden och då frågade pastorn om vad som hände när man åt bröd och drack vin, vad händer sedan? Vad blir jesus då? Svaret blev Bajs:P
Malin och jag smet snabbt iväg efter och handlade till överraskningstårtan:)Som bara vi och Jonna visste om :) Vi smugglade sedan in allt utan att någon såg, skillat! Vi bakade den och när vi kom ner var vi utelåsta, tack för den. De satt i lugnan ro och åt pizza och hörde inte att vi bankade:P KUL!
Vi hade sedan kärlekstema med olika övningar och så. Avslutade dagen med meditation, härligt!

Fick idag en namnsdagspresent av Jonna. En stickade jättefin blomma som jag nu har satt på min jacka. Den är mörkrosa med en lila präla!! Tack!

Nu ska jag väl packa träningskläder å duscha:)

Puss å kram

23 jan = konfirmader och stickning

Hade konfirmader idag och var i kyrkan mellan 9.25-18.10. Hela dagen vill säga. Vi han att spela draman från bibeln och om mobbing, göra ett vänskapshjul som blev otroligt fint med händer å fötter samt svamptryck:) Färgglad och fin! Gjorde även de 4 obligatoriska stenarna.
Lekte KAOS gjorde vi oxå och mitt lag vann med en hårsmån! Men vi vann ju så, haha!
Jag, Mälin och Jonna var kvar så länge idga för vi orkade inte flytta oss ur soffan och hade det väldigt trevligt:)

Kan avslöja att Mälin och jag bakade hjärtan igår i flera timmar. Gjorde ett varsitt litet hjärta med magnet som alla fick och ta med sig hem. Sedan gjorde vi 8 stora som vo oxå målade och sedan skrev fina ord på varje sida och gjorde som en mobil som vi satte upp i andaktrummet, mycket fint!

Malin har varit här i kväll och vi har chilat, fick nästa en hel socka stickad men har ca5cm kvar på den och garnet kommer räcka precis, bra beräknat:):) Så nu är de nystanet slut!!!!Äntligen för det är inte askul att sticka med rött längre när julen rä förbi, ska införskaffa rosa och brunt när jag stickat upp lite av de garn jag har kvar, men roligt nog börjar innehållet i min påse att minska! Då får man införskaffa massa nytt!!! Yippie!

Nu är det dusch innan sängen kallar för det är 08.30 klockan ringer imorgon.

Måste hälsa till Pia och Oskar som döpte lilla Elias idag men som jag inte kunde närvra på. Men har hört att det var jättefint och bilderna är väldigt fina:)Hälsar såklart till Elias oxå!

Kram och godnatt!

Pyssel med Mälin i typ 6h:=)

Jobbade idag med, tro det eller ej:):P
Fick skjuts hem av en på jobbet, skönt värre så var hemma på typ 20 min istället för 60:) Vid 17 kom Mälin över och vi började pyssla och tur va väl de att vi började då annars hade vi suttit än. Visst att vi hade avbrott för middag men det var tvunget för de skulle ju stå å vila i 2h 15 min typ:) Sedan kom färg, penslar, lim, snöre,sax, plastmugg, grillspett, tops, penna å lite papper. Men vi har använt våra hjärnor klokt och vi är stolta över resultatet:) Bilder kommer efter helgen eftersom det än så länge är lite hemligt!

Har konfirmader i helgen så de kommer bara rulla på :) Dags nu att hoppa i duschen och sedan sova. puss å kram

...

Var ute i kylan på förmiddagen och förs min vi stod emot en timma innanvi fick ge oss och gå in igen. Bara 8 barn idag så det var lugnt för att vara oss, får se hur de blir imorgon. Spännande med tanke på att jag kommer vara själv mellan 12.30-15.00, men jag får väl hjälp så det ska gå bra!

Fick ett samtal från Stocholms universitet om att jag fått plats på teckenspräkskursen jag stod reserv på:) Skulle bara gå hem och kolla hur schemat såg ut. Hur mycket jag än kollade och granskade sidorna så hittade jag det inte så mailade de, hoppas de svarar imorgon så jag kan svara de så platsen inte går till någon annan.
Skull även ha tränat idag men hade ingen ork eller lust så skippade de, stickade istället klart min socka:) Ska påbörja en kompis till den imorgon, helröda blir de! Mest för att degarnet ska gå åt. Är skillad, de har ått åt 22gram till den första sockan och jag har 24gram kvar:)

Nu ska jag gå mot sängen, fick precis sms :)

puss

Onsdag Igen

Jobbade idag med, ser man på :P TOg mig direkt till gymmet för att för spinn men idga var det inte kul alls för var inte taggad å hade ingen ork. Så det var tunga 45 min.
Sedan var det kyrkan som gällde. Fick träffa Jonna en sväng å sedan alla underbara vänner så allt finns där:) <3
Men för att orka med dagen imorogn ska jag redan nu sova egentligen..
puss å kram

nu var det klippt igen ( snickeboa hoppfallera :P)

Hade veckans ända sovmorgon idga men de är min kropp och hjärna så snäll att jag vaknar helt och hållet kl 06.30, en hel timma innan jag ska upp. KUL!:( Men men tog mig till jobbet och vi åkte pulka hela förmiddagen:) Sedan rullade allt på och gick hem vid 5 då Bella redan var hemma hos mig. Dags att få håret klippt och kan ju säga att jag är brunett nu, typ helt och hållet:O Har inte varit så här mörkhårig på typ 5 år kanske, känns ganska konstigt men jag lär ju vänja mig!

Som tack för klippningen bjöd jag på middag nu på kvällen!
På vägen hem pratade jag med Mälin som typ är ganska sjuk:( eller förkyld så jag lär ju inte få något träningssällskap imrogn för Malin ville typ köra step:S Får gå dit och göra mitt bästa som vanligt ändå.

Har invigt min Idébok:):) kommer fyllas på ordentligt tror jag :) 

Nu sk ajg gå ner och sticka lite på ett par nya sockor. Yippie!!

puss å kram 


Klämma in allt och inget på samma dag

Jobbade skönt nog bara till 15 idag och det var så lite barn att det var lugnt i den annars kaosartade vadagen :) Vi lekte med trolldeg som man absolut inte får äta för då får man ont i magen :P. Dagen flöt på och det var skönt!

Var duktig och åkte för att boka körlektioner så nu är det gjort, har 3st inplanerade nu och det känns riktigt bra. Får förberedea mig på att de kommer vara moddigt och ganska så jobbigt att köra men kommer ju kunna vinterlag skitbra sen :P
Tog en sväng förbi kyrkan för skulle hälsa på Jonna men hon hade mått dåligt så hon hade åkt hem så jag umgicks med folket som chillade i vardagsrummet och det var bra de med:) Tog sedan mig till optikern, insåg 5 i 5 att klockan var 5min till underöskningen så lite stressigt men jag hann. Var sedna där i max 10 min och fick betala 495:- sjuka pengar, tänk om man hade de i timlön alltså 459*6 :O Men men inte hänga läpp för de.
Hängde lite till i kyrkan innan jag mötte Malin och vi körde 1h spinn med Peter, tung klass med andra ord.

Åkte hem och har nu ätit middag, blivit av ed min förskräckliga huvudvärk som förföljt mig hela dagen och pratat med Jonna i telefon istället för face to face, men de gick ju jättebra de med:)

Nu ska jag sova gott. Börjar kl 9 imorgon:) puss å kram

Underbart, dags att sova:)

Nu är det dags för mig att gå å sova! bjuder på en bild från dagen då jag kom hem å var pepparkaksbrun :)

Sov gott!!!

Sova på dagen, lunchvila!

Jobbade idag med så klockan ringde 04.38!!( gillar att ställa klockan på udda tider) Åkte till jobbet och som tur var det väldigt lungt för jag var så trött. Gick hem vid 10, blev då hämtad vid Spånga och följde med mamma och pappa till vällingby för att handla lite. Fick med mig ett träningslinne och stumpor från stadium:) Åt lite lunch och somande sedan, asskönt!
Åkte för att fira min faster som precis som jag är januaribarn:)

Ha sedan jag kom hem hunnit slänga glas i behållarna nere vid garagen, damsugit rummet, renat, städat och sorterat i min garderob och byrå. Så fräscht nu! Fast de kommer väl inte vara så länge :PMen det är gjort för den här gången och en del kläder fick ryka sådant som inet avänds och faktiskt är fläckigt eller trasigt!

Nu sa jag snart träffa Mälin :)Trevlig kväll på alla!
(dagen då jag blev 21)

Brottningsmatch, kan avslöja att jag vann :)

Dagarna bara rusar iväg å nu är det fredagen som kanckar på dörren. Igår hade vi julgransplundring på dagis å slängde ut granen. När jag kom hem hann jag ringa en massa å fixa: optikertid,klipptid, körtid å så:) Åkte även och träffade Pia som var i kyrkan och övade inför dopet!

Idag var det ute på förmiddagen som gällde och det var riktigt skönt att vara ute 1 hel timma:) Rullade hemåt vid 17. Hemma hela 30 min innan jag skulle åka och träna spinning med Malin och Mälin :) Skönt men väldigt tungt pass. Nu är det bara sova som gäller! Näst sista jobbdagen den här eckan imorogn, IKEA på lördag! CRAZY!

Vann brottningsmatchen mot 4st 3-åringar idag, STOLT!


Pulkaåkning

Dagen flöt på idag på dagis. Åkte en massa pulka till barnen började gnälla om att de frös innan jag ens gjorde de. Jag fick åka en massa för barnen vågade inte åka själva så då ställer ,man ju upp:) Kul va de även fast backen var ganska liten men är man 3 så va de nog ganska så läskig.

Hann vara hemma typ 30 min å packa å lite så. När jag skulle boka mig till dagens spinning va den full men jag åkte upp till Sats i hopp om att de var folk som inte skulle dyka upp, för 10 min innan passet släpps alla biljetter som inte är uthämtade och alla får en chans att gå. Idag hade jag turen att komma med vilket var väldigt skönt för jag hade verkligen ställt in mig på att cykla idga å var inte taggad på något annat. Det var en ny instruktör och passet var grymt bra även fast de var sjukt jobbet med en intervall på 19 min till att börja med med en massa uppförsbackar:) Nöjd som satan efter:)

Dags att sticka lite innan sängen kallar för natten!

Allt är grått å har gått fel, kul dag. NOT!

Har inte varit min dag idag, helst skulle jag inte gått upp ur sängen. Kom 30 min för tidigt till jobbet, där började de å fortsatte, inte kul dag!

dags att gå å ha lite stickterapi!


Prästvigning och biskopen var där

Idga var den stora dagen då Anna skabbräv skulle prästvigas. Jag och Sanna hade fått äran att medverka i vigningsmässan så vi togg oss dit och intog läktarplats som dock inte var så bra men som tur var såg vi perfekt när själva handpåläggningen var så det var super:) Det var en riktigt fin mässa !
Efter skulel vi ta oss till Söderledskyrkan där själva mottagningen skulle äga rum och tur att MAttias kunde guida oss så vi inte hamnade på brandstationen på andra sidan gatan ( väldigt lika).
Kom dit och det bjöds på mat och efterrätt. Massa tal oxå! Väldigt fint var det.
Sanna och jag drog oss vid halv 5 men bad henne öppna vår present och hon blev väldigt glad som tur var :)

PUSS

Drar på återträff

Har haft en mysig dga i Vällingby med Ålle:) Först så åt vi pizza innan vi gick till konfirmandsalen och stickade på varsin socka. Jag blev klar med min ena så började med dennes partner:) HJälpte Ålle att komma igång med hälen och de blev nog bra, ska kolla de:)Fick ett par egengjorda tumvantar i present, så fina!! Tack än en gång! Passar mig perfekt i färg å allt!

Hemma har jag hunnit fixa med presentten till imorgon och även fixat kortet typ. Så de kommer bli riktigt bra. Ville få det gjort idag eftersom vi typ ska åka kl 10 imorgon om inte tidigare. Men jag tror de blir bra, ska fixa ihop kortet bara, sedan är de klart!

Kvällen idga består av återträff på helenes krog vid Mariatorget med i alla flal hälften fårn min gymnasieklass:) KOmmer nog bli väldigt trevligt! Så sjukt att jag inte träffat en del på 1½år, men så blir de ju. 

Dags att gå!


PUSS 

...

Hittade lite bilder från Junibacken i November:)

Snart blir de Vällingby en sväng, välförtjänt efter utkastning av Julen här hemma eller granen iallafall. Kvällen ska jag tillbringa med typ halva min klass från gymnasiet:)

PUSS


Dagis tom 29 januari ialla fall

Idag har jag njutit av sista dagen ledigt ( om man inte räknar helger ) i januar. För from imorgon ska jag jobba på dagis med 15 3åringar. Skojsigt värre. De kommer vara fart och fläkt från morgon till det är dags att gå hem. Skulle jobbat 07.30 till 15 imorgn men var snäll och böt till 9-17 istället, har inget planerat imorgon eftermiddag å då tänkte jag vara snäll:) Hon blev glad:)
Har även hunnit sticka klart en socka och börjat på en ny såklart, så skönt när man kommer över de första varven på resåren.
Hade körlektion idag och allt gick bra utom att bromsa in mjukt. Kunde de asbra förra gången men idga ville det sig verkligen inte. BAAAAAAAAAAAAJS!
Men gick efter de till kyrkan och träffade Fanny, Eric, Jocke, Adam och Benke. Hann sedna prata med Jonna en massa, välbehövligt! Åkte efter de hem och chillade.
Pappa ringde och berättade att de har ca 25-30 grader på Gran canaria. SKönt för de.

Nu ska jag sova för att sedan börja mitt hektiska januari.

PUSS

Sockor å åter sockor

Har nu stickat klart mina lila sockor och funderar på vilket garn jag nu ska ta mig an, blir nog ullgarnet som är flerfärgat skulle jag tro. Har insätt att de blivit en hel del sockor den senaste tiden men jag gillar de å det går väldigt fort nu när jag har snitsen inne och gör samma hela tiden typ :)
Ska ta en bild och lägga upp på alla sockor jag hittils stickat vilet är: höst, jul, sommar, vita och nu de lila.

Har varit på spinning idag och det gick väldigt bra. Nu väntar middag och sedan lita stickning(såklart) innan jag ska träffa Carro:)

Imorgon är det min sista lediga dag innan jag går på dagisjobbet, dvs hela januari ska även klämma in lite IKEA på helgerna tänkte jag men ska ringa Helena och kolla hur det ser ut:)


PUSS

Kan inte tacka tillräckligt!

Min födelsedag som var igår var helt underbar. Kunde nog inte blivit så mycket bättre eftersom jag hade så många av mina vänner här som kom för att fira lilla mig! Att ha alla er här betydde så mycker eller det betyder att ni tog er tiden att komma till mig, vissa kortare och vissa längre, men att ni bara kom betyder<3 Fick även helt underbara paket, allt passar mig på olika sätt. Fick allt från garn ( redan börjat sticka en ny socka:)) till upplevelser, böcker av olika slag och massa annat:) TACK!! Jag hoppas att alla hittade något bakverk som passade:) Vi har en massa kvar dock man vad gör de.
Än en gång TACK alla underbara vänner och Katter!<3 Ni betyder världen för mig!

2 januari, 2 dagar till 21

Ja, har haft en väldigt bra start på 2010 hittills:) om året fortsätter så här kommer det bli ett bra år!
JObbade idag mellan 6-15, fick skjuts av pappa så fick sovmorogn till 5:) Sedan var det fullt upp hela dagen, tiden sprang bara iväg!
Kom hem efter skjuts hem av Marie. Mamma och jag provbakade pannacotta till måndag och de blev lyckade!!
Har även stickat och tagit ne promenad med Mälin!
Snart dags att sova igen!

1 januari

Hoppas att alla hade en bra kväll igår. För min del övergick den till att bli idga med ganska många timmar. Jag ahde väldigt trevligt med andra ord:)

Nu ska jag höra av min till Fanny å se om hon vill åka å äta med mig :)

Gott nytt år!



RSS 2.0