jag tycker väldigt mycket om..

Lunds domkyrkan :) var på mässa där igår kväll . Underbart!

Besök, hemmafix. Ikväll: Lund

Igår var en skön dag, jobbade till 14.30 sen drog ajg min väg till stan och handlade lite smått å gott :)
Kom hem och lagade mat till idag. Sen blev det lite chill innan Nadja och Josefin, vi såg Idol och Se upp för dårarna. Sen fick jag sova i min sköna säng :)

Idag så ska jag fixa å städa hemma. Har redan en tvätt i som är klar om ganska länge. Ska återvinna lite saker och försöka promenar lite :) ska sen fixa innan jag ska packa lite och åka till Lund där jag ska på vad jag tror är festival! ska dit med Emma (som oxå är volontär) och hennes vänner:)

Kram

Hopsparad rikedom blir sin ägares olycka

TRÖTT stavas den här dagen.  Började vid 8 idag och gick inte upp förens 07.30 då jag tvingade mig upp, hade helst velat dra täcket över huvudet och somnat om men så blev det inte. Hann bara klä på mig, packa matlådan och borsta tänderna och sedan gå. Det går ju inte snabbare att röra på mig heller, skavsåret på min häl har inte varit min vän idag heller, men jag har luftat de å varit snäll så snart kanske de blir bra?

Har gjort massa saker idag å de har varit bra för annars hade jag somnat vid mitt skrivbord. Var en sväng på banken, ritat, skrivit inbjudningar, fixat bilder på datorn. Massa med andra ord.

Hemma har jag chillat, städat å lagat mat. Har insett att jag måste äta den mat jag har oxå:P Men snart så är de väl slut å jag måste fylla på av det mesta :P

Puss


genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Vill ha dig hos mig just nu.
Vissa dagar är bättre än andra. Men i natt har jag verkligen inte sovit bra alls, mkt som snurrar i huvudet som ska placeras och göras något vettigt utav om de nu går?
Jag saknar mina vänner, är inte van att vara såhär ensam som jag är här nere, men de ska jag väl kunna vänja mig med? tror att de mycket beror på att jag har varit på kurs med underbara människor och helgen innan var jag hemma med alla underbara som jag saknar massa! jag tycker alla ni ska komma hem till mig i Malmö.. vill ha er här..<3 


Bananas in the world- UNIT! Kursvecka på Helsjön

Tåget rullade från Stockholm i måndags morgon och böt tåg i Göteborg. Väl i Kungsbacka samlades 18 volontärer och 3 kursledare. Bussen gick mot Helsjön och lunch. Sen drog veckan igång med stormsteg.
   Vi har hunnit få massa information om kyrkan ur olika perspektiv som historia, organisation och massa mer. Vi har även pilgimsvandrat, lekt, fått info om volontäråret, har morgonböner och aftonböner, ätit en massa mat och hunnit umgås och prata med varandra:)
   Igår när vi åkte från kursveckan och lämnade Helsjön så var alla trötta men väldigt glada och nöjda. Vi 3 som inte skulle till Göteborg tog tåget mot Malmö. Ulrika hoppade av i Helsingborg, kvar var jag och Emma. Vid Lund hoppade hon av och jag hade ca 15 min kvar till Malmö. 
   Kom hem och sedan handla lite. Avslutade med chill framför tv å dator:) <3

Underbar dag

Dagen idag har fyllts med diverse saker. Handlade allt jag skulle ha så det blev check. Hann fika hos söta Emelie efter jag röstat :) Sen gick jag å träffade kick off människorna när de kom hem, krama lite mer på alla<3
Hem och packa, det blev 1 resveska å 1 bag + 1 handväska :P Inte mer än vanligt. Sen har jag promenerat  med Malin och chillat hemma. Snart dags att sova för bussen går 06.20 imorgon. Ska hinna med tåget mot Göteborg 07.14.
Ska spendera måndag- fredag på en kursgård med alla volontärer i Svenska kyrkan i södra sverige. KOmmer nog bli riktigt bra :):) Så kommer inte ha dator före fredag med har så klart min vapendragare med mig ( det är min mobil jag pratar om ja :P)

Puss

Stockholms helg:)

Flög hem från Malmö efter att ha jobbat förmiddag. Blev upphämtade och sedan skjutsad till Vällingby för att träffa lite vänner som skulle på läger. Hann handla å så innan det var dags att åka hem och göra sig i ordning för att gå på bröllopsfest. Det var en tillställning, men jag var chafför så.

Igår så tog jag bilen och hämtade upp min vän Malin och vi drog oss mot Trosa för att hälsa på våra kära vänner som fortfarande är på Kick off där. Vi hann nog vara där 12 timmar eller så och verkligenn hinna uppleva ett lägerdygn<3 Hann krama och pussa på mina kära änner som jag inte sätt på minst 17 dagar! SOm de var värt de, laddat lite vänskapsbatterier<3 Hem väntade en bilfärd, inte jättekul i dimma och mörker. Men vi kom hem och jag somnade nog vid 2.

Idag ska jag handla lite inför veckan, träffa vänner, packa och sen fixa lite <3

Torsdag

Tung dag idag men den har flutit på med fix, samtal å möte. Sedan ett litet besök på Storkören för att de ska ha träffat mig.
Sen prata i telefon och handla middag.
Nu ska jajg se idol och är glad att min mobil vill vara min vän nu på kvällen för de ville inte den idag alls typ..
puss

Jobbonsdag i Malmö

När jag vaknade idag var jag allt annat än pigg. Somnade efter midnatt vilket inte är jättelyckat eftersom klockan ringde redan 06.50, men de var värt att vara uppe för hade ett väldigt fint samtal :) <3
Idag har dessutom dagen gått i ett. Mässa, personalmöte, lunch, konfirmandplanering å sedan långplanering. Massa lyssna vilket inte rä superbra när man är trött, men de har funkat.

Nu ska jag väldigt snart gå ut på en promenad å sedna blir de till att laga mat. YIPPI!

Tisdag 7 september

Joggade innan jag började idag vilket var klockan 11:) en lugn timme innan lunchen. Sedan var det öppet hus, lillkör, konfirmandplanering å sedan ungdomskväll. Behöver jag säga att jag är trött? :P
Har ingen lunch itll imorgon heller, kanske blir att ta med soppa?

puss

Måndag den 6 september

Började dagen med att handla bröd till morgonfikat. Sagt och gjort.
Sedan blev de pyssel, lunch och en repa på stan för att leta lite saker till ett bibeläventyr men de fanns inte vad vi letade efter tyvär, men vi hittade en massa annat. Jag blev med en "lilla my-plånbok" , jättefin å rosa med lilla My på :)

Gick hemåt å böt bara om innan jag gav mig ut å promenerade ca 50 min å sedan en sväng till havet. Hann prata i telefon 1½h, sjukt vad tiden går fort i telefon. Men mysigt är de. En dusch innan det var middag som stod på tur. Efter ett tag insåg jag att jag satt på fel platta men det löste sig å maten blev klar å god:)

Nu är det tv å nätet som gäller :)

kramar

Söndag och mycket har jag hunnit

Idag har jag hunnit så himla mycket. Började dagen med att jogga min lilla runda. Efter dusch så tog jag mig strosande in till stan och unnade mig nya naglar på en salong där. Mysigt att bli ompysslad i ca 1½timme.
Sen strosade jag hem och till havet, men det blåste så mkt där så gick hem efter ca 45 min.
Kom hem och la mig en stund på sängen och vila, jätteskönt!
Började laga mat, potatis och korv. När potatisen var klar fanns det inget vatten i kastrullen? Vad hände??

Har sedan chillat i mitt vardagsrum..puss

Lördag i Malmö

Idag ska jag se till att lära mig hur man åker buss här nere in till stan och Mobilia som är ett centrum.  Sen ska jag promenera som blivit en underbar del av min dag att ta sig ner till havet, få frisk luft ochbara vara.
Sen ska jag väl städa lite och gå och återvinna det som bara står här hemma..
Får se vad jag mer ska göra sen :)

Ska välja vad jag ska äta. Har antingen paj, plättar eller krov med makaroner. Det finns i mitt kylskåp klart att äta så då är det lika bra så jag inte behöver slänga det :)

pusss


God natt från Malmö

Blev så trött efter jag joggat så har degat i min fotölj här i vardagsrummet, har oxå pratat i telefon massa vilket är mysigt!
Ska snart gå å sova för jag känner att jag behöver de. Så jag orkar göra något i helgen.
Imorgon är planen att gå till återvinningsstaionen, in till stan för att kolla efter ryggsäck som ska vara bra att ha, en kofta å en radio??( om de går att få tag på kanske ska pröva bussen imorgon? Den som lever får se, ska pröva Mobilia som är ett centrum här nere..

puss å god natt!

1 vecka i Malmö nu

En vecka i malmö är nu passé eller nästan ialla fall.. Mycket har hänt och många nya människor har jag träffat kan jag lova!
Idag har vi firat 30år på öppet hus igen så idag fick jag måla aniskten på lite barn och blev bästa vän med lilla Astrid som snart är 2 år. SÅ söt!

Snart ska jag gå hemåt för att gå ut å springa lite i det vackra vädret längst med havet, tror det kommer gå bra!!

Puss å kram. NU är jag ensam på min våning. <3

Dags att bege mig hemåt

Igår kväll var jag duktig å fick en middagpaj klar och en tvätt klar innan klockan var midnatt :P Var ganska trött när jag kom på att jag skulle duscha oxå så sängen fick vänta till sent.  Men det gjorde inte så mycket med tanke på att jag inte började före 9 idag..

Effektiv dag med planering och organisation, sånt tycker vi om :)

Nu ska jag nog bege mig hem och gå en uppfriskande promenad tror jag :)

bilder kommer upp på facebook idag tror jag :)

Har internet hemma nu, alltså lever jag på 2000-talet..

Satt kvar en stund efter jobbet för att hinna kolla facebook å lite så eftersom jag (vad jag då trodde) inte har något internet hemma. Sen så gick jag hem och dumpade saker innan jag tog en promenad längst med havet. Underbart. HUr mkt folk som helst som bara är på stranden, spelar kubb/cricket, picknickar, promenerar, rastar hundar eller bara njuter av att vara i naturen.
Kom hem och gjorde plättar och då började de ryka ganska mycket och då gick brandlarmet pga ingen fläkt och massa rök :P Kan lova att det funkar:)

Jag har för en stund sedan satt igång en tvättmaskin och ska gå å handla lite paprika och brocoli för at göra en paj med det och bacon. Vill inte äta plättar till lunch eller så imorgon..

Just nu kom en av mina inneboende hem.

Har fått igång internet här hemma helt själv så nu behöver jag inte bli uttråkad här hemma:)

För er som inte vet om det har jag fått en svenskakyrkan mail :)
puss


Installation ganska klar

Nu har jag varit nere i Malmö sedan i fredags å börjat läara mig livet här nere som är vädligt annorlunda mot det hemma i stan. Men det går väl att vänja sig. Just nu håller jag på att fixa mina kontorsdel, eller vad jag ska kalla de:P
men det rullar på å har för närvarande 2 inneboende på min våning i den 790m2 stora villan :P

Puss



RSS 2.0