Fredag, 2 dagar kvar

Har haft hektiska dagar bakom mig. Mycket att göra, roliga och viktiga saker. Fått mycket gjort vill säga!

Vet inte hur mycket jag kommer ha tid att skriva här men något mer innan vi åker, men något lär de bli.

Om jag inte hinner så kommer vi finnas på www.resdagboken.se   Alias: MalinErica

puss  

Onsdag

Inlägget nedan är från igår, så ni vet.

Idag var jag upp halv 8 å när jag kom ner så satt 3 byggarbetare vid mitt köksbord:P hah. Gjorde sedan gröt till mig till frukost, duktigt, jag misslyckades inte! Sedan så tog jag å Malin oss in till stan för att hämta ut våra Honkong Dollar å austrlienska dollar som vi la undan igår.

Efter de lite present inhandling, sedan tunnelbanan till Sats, vi körde muskel med Jenny som är grym!

Letade precis reda på mina bikinis, har kommit på att jag inte har packat ner några kläder å de börjar ju bli tajt om tid med tanke på hur mycket jag ska göra de dagar jag har kvar i Sverige nu.

Onsdag: Fika hos grannar, Middag med Therese i stan, om jag hinner förbi å säga hej+ hejdå i kyrkan
Torsdag: Träna väldigt tidigt, till Anna i Täby, Träffa carro, förbi Sats å säga hej då till folk
 Fredag: Fixa paket med Malin, träna?, Fira David, Packa
Lördag: Träna, Luncha med Agneta, Säga hej då på sats för sista gången, frysa träningskortet, Packa
Söndag: ÅKER!

BUSY!!!

puss

3½ h träning idag :D Love it!

Klockan ringde 05.40 idag så det var bara att gå upp, klä på mig å sedan äta frukost. Tog bussen mot SATS vid 06.25. Sedan när vi väl var där var de konditionsträning mellan 06.45-08.45, alltså två timmar gott folk. VI snacka sedan med Hanna som stod i repan. Dusch å åka hem.

Har ätit lunch, hälsat på grannarna å kollat när de kaklar vårt badrum. Har även slängt glas å fixat disken:)

Morgonen bestod ju bara :P av 2h träning. Ska nämligen dit ikväll igen å köra dansaerobic(sista innan vi åker) å core på de.1½h till. Alltså 3½h idag, väldigt bra! jag kan ju säga att de är farligt för mig att vara ledig, se vad jag gör, men jag älskar ju de. Att ta i å bli svettig, väldigt skönt!

Ska även fota de kort vi måste ha med oss på resan till typ ett kort å visum..


PUSS

Uppe innan tuppen

Jag hade ställt klockan på 6.00 imorse för att gå upp, vilket jag gjorde. Gick till bussen kl 7 å tränade sedan på Sats:) haha vi kom väl därifårn vid 8.15 så nu är dagens tärning redan avklarad:) Så nu är dagen ganska fri:)

Ska laga lunch sedan till Jonna å Pia som ska komma hit, hoppas bara att de hittar men jag har ju skickat en sjukt punktlig vägbeskrivning så de kan inte gå fel.

piuss

En vecka kvar nu

Idag är det precis en vecka tills jag, malin å sabine flyger iväg, tänk en vecka är ju inte så länge egentligen :O men jag försöker att inte tänka på de:P

Igår hade jag en väldigt mysig dag först med Anna, sedan med Malin å på kvällen med Cornelia:) <3

Idag ska jag handla, fixa massa saker med Malin typ fortsätta med packlistan, träna dansaerobic, ha middag med malins familj.

puss

Kosten, något jag borde veta mer om

Igår var det träning för mig i två omgångar. Först aerobic å sedan crosstrainer +mage:) mellan hann jag chilla väldigt länge och även hälsa på mina grannar. Efter träning nr 2 så var det dusch, köpa mat och sedan möta underbara människor i kyrkan:)

Idag så har jag ägnat massa med tid med min lilla granne Anna, vi har köpt godis, en vattenflaska å lekt massa:) Hur mysigt som helst! jag har även lärt henne ordet chilla:P

om en halvtimma är det dags att ta bussen till sats, inte för att träna(vad jag vet nu) utan för att lyssna på en föreläsning om kost vid träning. Något jag är i stort behov av, jag tränar ju massa men äter inte som jag borde för de.
Jag har kommit på varför jag har haft ont i insida lår ( bara en punkt) under flera dagar nu. Det är pga ve sträckning. Då ska man ta de lugnt, men jag trodde att de var träningsvärk å har tärnat på, inte konstigt att de inte går över:P
Men idag blir de nog vila, ska ju träna imorgon.

Imorogn måste jag även hinna inhandla maten jag ska tillaga på måndag då jag ska bjuda Jonna å pia från jobbet på en lunch, men jag tror inet de förväntar sig något speciellt då jag är usel i köket å de vet de:P


PUSS

Lika många dagar som jag har fingrar på mina händer

Idag är det bara 10 dagar kvar till i åker. Tänk er 10 dagar. De är ju ingenting :O

Har jobbat idag å sedan tärnat, skit gick de men så kan de vara ibland.

Min lilla granne Anna hade frågat hennes styvmamma när hon hämtades:
- Varför ska Erica vara borta så länge för?

Så söt!


puss

Sova i 11h

Sov elva timmar inatt, asskönt.
Allt gick bra hos läkaren, alla tester såg bra ut så jag har inget att oroa mig för. de ä bara å åk! ( Gunde svan sa väl så?)
Hade en otroligt mysig fika med Tette idag <3. Fick en massa positiv laddning av henne, precis som vanligt! VAr helt underbart att bara sitta där på fiket med henne mittemot å bara vara!

Vid 17.30 var det aerobic som gällde, jag som inte har tärnat en onsdag på jag vet inte hur länge. Det var kul:)
Fick skynda mig efter duschen till kyrkan å alla mina mysiga vänner där. Var sista onsdag för mig innan hösten, eftersom jag ska träffa underbaraste Therese nästa onsdag, jag längtar!

nu ska jag sova!
puss

Du får tro som du vill

Har jobbat idag mellan 9-17, fick en hel del gjort vilket var najs:) Sedan så hade vi en massa mysigt besök idag med. tack:)<3
Träning idag, bröst, triceps å rumpa. Sedan så var det dusch å hem till Cornelia. Dit kom jag å fick nylagad mat, service I konw:)

Jag kom på att sedan 07.30 igår(måndag) har jag bara sovit i 4 h, smart ??

Jag har även lärt mig 2 ackord på gitarr A +e7:) snacka om att jag lärt mig massa:)


puss


Sovit typ 4h men de är de värt

Vill bara säga att jag hade en mysigkväll med Sanna, Malin å Astrid:) Tack. Även fast jag är sjukt trött idag så var de värt att få spendera kvällen med er!<3

Helgen i kort

Lördag:
Passa kusiner
Hemma 25 min
Hem till Tova å träffa katter
Utgång :) som att vara 18 igen :P

Söndag:
Vakna hos Maria
Dansaerobic
Umgås med bästa Sanna

Checka av

Nu håller jag på att skriva ut visumet till autralien, ganska bra för annars kommer jag inte komma in i landet:P

Imorgon är det träning som gäller vid 12 å sedan vet jag inte hur kvällen kommer se ut.

puss

12 min till hässelby strand

Klippt mig hos Bella idag å det blev väldigt kort, om man jämför med hur jag har haft de. Tyckte jag såg mycket äldre ut nu när de är tillfixat å så. Fick en stor flaska hårmask utav henne i paket, de är hur bra som helst!
När jag sedan kom till fridhemsplan så stod det just 12 min innan mitt tåg skulle komma, snacka om segt. Men sedan visade det sig att Malin var på samma tåg så vi sällskapade lite inne på Coop å sedan på jobbet där vi hälsade på Pia som var vädligt ensam idag för vi , hennes vapendragare var lediga. Jag var där mellan 15-16.30, ja jag gillar mitt jobb å de som jobbar där:)

Snart ska vi hem till min faster som fyller år idag:)


puss

Långhelg

Vaknade kl 9.30 å trodde att den var 13.30, snaca omförvirrad. Hjärtat hann stiga i puls men kom på ganska snart att de inte var någon fara. Så jag har väldigt mycket tid på mig nu. Ska ta bussen om en timma å de ända jag ska göra innan jag åker är att; klä på mig, sminka mig lite å sedan packa.

Ska bli klippt av min kära vän Bella:) ett bra sätt att hinna träffas ialla fall:)Måste bara hinna bestämma mig hur jag ska klippa mig, får ta lite i taget å sedna säga stopp?De brukar bli bra så jag är inte rädd. Men jag skulle vilja klippa lite mer än vanligt bara för att de skulle vara skönt( har jag intalat mig) innan jag åker.

Sitternu å pratar med underbaraste Tette<3

puss

Jobbar lite, därför hinner jag inte skriva här

Liten update
Ondag:
Jobbade 11-22.30, en vanlig onsdag med andra ord. Var där innan å visade bildspelet för Pia å Jonna. Grät 2ggr, blev avtackad på jobbet å hade en mysig kväll. Fick jättefina blommor, en kokbok å sedan glassbägare :)<3

Torsdag:
Idag var det tandläkaren som gällde 8.30, sedan möten på jobbet mellan 9-12. Handla, fixa brev. Cornelia på besök. Tova min kära vän var i Vällingby och så kom hon och hälsade på mig på jobbet. Blev en expressfika i stan. Efter skulle Malin å jag köpa Dukoral som vi måste dricka innan vi åker( en sak till att checka av), träning (bröst, axel, biceps)hem.  

Så jag lever!

Imorgon ska jag klippa mig, äntligen. Å sedan så är det firande av min faster:)

puss

Ser inte klok ut + att jag har ont i båda armarna

Nu ska jag få klaga lite. Det var ju så att jag vaccinerade mig i går i höger arm, AJ. Å så idag åkte jga å tog blodprover i vänster armveck. Som resultat på detta så har jag plåster på båda armarna å att de gör ont. Lite orörlig. Ser lite ut osm en knarkare eller vad man ska säga, en som misslyckats:P men nog om de.
 
Jag har varit duktig å förberett dagens middag även fast armen inte mår så bra. Till råga på de så ska jag träna 1½ h ikväll, kommer inte gå så bra men får äl göra de bästa av situationen. För om jag börjar röra på armarna nu så borde de bli mer rörliga till kvällen?

PUSS

De rann rakt igenom

Var å vaccinerade mig i dag, Twinrix nummer 2. Som belöning för mig själv så åt vi varsin polkagris Malin å jag. Sedan var de träning som gällde, rumpa, mage å rygg. Blev pumpa av de.
När jag hade duschat klart så såg jag att mitt plåster på armen var helt blodiggt å äckligt pga sprutan:( Men jag fick ett nytt av Carro:)
Vi missade sedan vår buss hem så fick vänta en halvtimma i receptionen.

Imorogn är det blodprover som gäller, hoppas jag inte svimmar då. Jag ska nog bli tappad på typ tre rör, hoppas de inte blir mer!

PUSS

Varför kan jag inte sova?

Igår så gick jag å la mig vid 23 för att sova läneg idag för att jag verkligen behöver det å kan göra de eftersom jag är ledig idag. Men icke sa nicke, där låg jag i min säng, läste en underbar bok(den jag fick av cornelia), smsade med vänner och kunde absolut inte somna. Släckte lampan, men låg i mörkret ett atg å gav sedna upp å tände igen å började läsa igen. Somnade kanske vid kl 2, inte så kul. Men jag sov till 11 idag så det var skönt!

Idag ska jag hinna med mycket:
- Ringa synsam å bli försäkrad
- Packa inför träning
- Optikern för återbesök 15.30
- Vaccnera mig
- Träna
- Ev se film

Puss hoppas du få en bra dag!

Muskelkvinna?

(Bilden är från innan jul i omklädningrummet på sats:P, har blivit biffigare sedan dess;) )

Morgonen spenderas som andra dagar på SATS. Idag blev det bröstet som fick sig en omgång, 200 rep. Sedan så var de inte så kul å jag kände mig trött i kroppen så det blev dusch å bastu efter.
Sedan så gick vi lite i centrum. Hem å äta.
Vid 15.45 så träffade jag min kära vän Anna å fikade med henne, mys!
Snackade sedan lite skit med Emma, Mickan, Niki å Julia.

PUSS

Vill säga det ännu en gång!

Jag vill säga tack till er som var här:
Sanna, Cornelia, Bella, Malin, Therese, Maria, Tova, Malin, Astrid, Emma, David, Thomas, Mathias, Carro,.
Det var en mysig kväll. Jag fick världens bästa presenter från världens bästa människor!

Vi firade mig, vilket vi gjorde väldigt bra tycker jag.
Fick en massa paket; smycken, resesaker å en massa personliga saker å brev som jag sedna läste på kvällen å låg å grät till. Det är helt sjukt!

Puss

idag ska jag träna innan jag träffar Anna Österberg!

PUSS

TACK!

Jag vill tacka alla mina underbara vänner för kvällen! Att ni var här med mig var helt underbart! NI är det mest värdefulla jag har!

TACK!

Spendera tid med Cornelia den söta"!

Just nu är baket inför morgonen i full gång! Ska bli bakad tårta från gruden, så bottnar ska göras:)

Det gick bra på systemet, fick handla:P Blev två boxar tills imorgon så de ska nog räcka eller??

På sats fickv i reda på vad spindelmannen heter på ritkigt : Tomas:)

PUss å kram

Återträff med de från 7:an

Var vad jag drömde om i natt, helt sjukt. Det hände så mycket med så många att jag inte blir klok på mig själv!

Iallafall. Schemat för idag:
- Till Vällingby, banken + systemt. Debut!
- Handla med mamma å pappa inför imorgon
- Träna, biceps, triceps + rygg?
- Kvällen är sedan fri

Inget vaccin idag

JObbade i kyrkan mellan 9-16, rktigt skönt. Det var kroppsarbete på hög nivå vill jag lova:P
Sedan bar det åt mot stan med Pia i sällskap. Sedan gick Malin på å vi åkte till Kilroy med Sabine.. DÄr fixade vi busskort till Australien, så det är klart nu!
Sedan skulle vi åka å vaccinera oss men då var de såklart stängt. Så vi åkte dit helt i onödan:(

Vi kom till Sats 19.30 och var där till 21.30. Å hon som stod i kassan när vi kom sa att vi skulle skynda för att hinna tärna :P haha de var på håret:P

PUSs

Söta Cornelia kom å besökte mig på jobbet<3

Kommer bli så bra:)

Eftermiddagen idag har rullat på otroligt bra:)
1. Malin, Sabine å jag har en asbra outfit till resan:)
2. Martin var tillbaka på Sats:D kan de bli bättre??

De är de två stora punkterna som varit toppen:)

Jobbade idga å ka jobba imorgon i kyrkan då det är städdag:)

sedan är det till Kilroy, Vaccin å sedan Sats:)

puss


Dags för kösystem på toaletten

Idag så började hantverkarna att riva duschrummet på nerevåningen här hemma, så nu å tre veckor fram har vi bara ett badrum att anväda. Det kommer nog bli kärvt med tanke på att vi bor 6 pers å alla ska duscha å borsta tänderna typ samtidigt. De blir väl till att ha något kösystem?

Ha varit duktig å jobbat idag mellan 9-14, känner mig inte helt frisk så jag ska chilla idag dvs ingen tärning. Men istället ska jag åka till Solna å följa med Malin å hämta hennes nya pass. Får se om vi åker in till stan eller om vi åker hem  igen eller om vi åker å vaccinerar oss. Får se hur mkt jag orkar.

puss å kram

Sjukt & lite sjuk

Idag så tränade jag dansaerobic 11.30-12.30, men innan de så hann vi köra lite styrka för armarna:)
Efter träningen så blev det rundvandring i cemtrum. Inhandlade trosor å en mascara, nödvändigt. Vi kände då att de var dags att fylla på med mat så vi delade på kyckling från det grekiska köket, mums! För min del smakade det inte så mkt för jag är helt täppt i näsan.
Det kände jag av när jag tränade för huvudet å kroppen k'ändes inte 100% :( men jag kämpade på:D

När vi var inne på guldfynd så kom Camilla från sats å vi snackade lite med henne, hon skulle nämligen till Sats å träna så vi hängde på dit eftersom vi missat busse precis.Vi bestämde oss då för att träna igen, men hade inga fräscha kläder så vi fick inhandla lite å sedan kunde vi köra igen :) Najs!!


PUSS

Klämmdag

Idag är det måndag igen, men en skön sådan. Ska vara uträtta lite idag inför resan så det känns bra:)

14.00 Sats med Mamma, Ellen, Carola å Fredrik
16.00 Synsam för undersökning å fixa nya linser
17.00 Sats för att träna, det blir nog pumpa som vanligt. Gäller ju att ligga i om det ska hinna blir mer resultat innan jag åker:)

Så nu på förmiddagen ska jag nog bara ta det lugnt. Blir lite frukost om ett tag, känner att magen börjar säga att det är dags, här varit vaken i typ 1h så det är väl dags på riktigt :)

pussen

20 år och vuxen, en ny era i mitt liv

Idag började min nya tidsfas. Mitt liv som vuxen satt av stapeln.
Att fylla 20 är stort vill jag lova. Jag har fått gratulationer från alla möjliga människor. Tack!

Blev väckt med paket från familjen å faster som är i Prag. Sedan rullade dagen på med tårtbak å sånt som hör födelsedagen till.
Gästerna kom vid 16 då jag fick mer paket innehållade pengar å resesaker, precis som morgonens paket:)

Idag är det exakt 4 veckor tills jag åker iväg, har resan varit i London då å är påväg mot första stoppet HONG KONG! Mellan 1:a feb - 29 maj så kommer jag vara på resande fot på nadra sidan klotet. Kommer bo i en ryggsäck i 4 månader, mer exakt 16v å 5 dagar:)

Puss å kram från dne nyblivna 20-åringen!

Min sista dag som tonåring

idag så är det min sista dag som tonåring. Det är ju helt sjukt:O Imorogn när jag vaknar så kommer jag vara vuxen på ritktigt. Kan inte  fatta de själv.!

Igår hade jag å Sanna en mysig tjejkväll hemma hos henne, så länge sedna jag å hon hade tid tillsammans, asså bara vi två å det behöver man vill jag lova:)<3

Idag har jag tränat lite å sedan träffa Jocke, för sista gången innan sommaren. Det är oxå helt sjukt!

PUSS

Nytt år, nya tag eller?

Jag har kommit på en sak. Jag ska verkligen inte ha nyårslöften, men håller de aldrig å mår bara dåligt om man inte håller de. Å varför ska man börja sitt liv just dagen efter en festkväll? det är ju helt idiotiskt.
Jag har aldirg haft yårslöften för det känns mer som att man har de för alla andras skull, att man ska visa att man kan vara duktig. Hur många har inte att börja träna eller sluta röka?
Jag tycker att de är bättre att göra sånt som man mår bra av jämt å börja när man själv känner för det. Å jag kan lova att det är bättre att börja träna i typ februari än i januari för då har alla som började efter nyår slutat efter som resultatet inte har kommit, de har inte tid å allt vad man kan skylla på. Det verkar finnas hur många ursäkter som heslt för att inte träna.Jag fattar verkligen inte varför alla tycker att de rä så jobbigt att träna. Du kan ju hinna ett ritkigt hårt pass på 45 min( så länge som kroppen rokar pumpa) och sedna vara klar. Den tidne lägger man sig hellre i soffan och ser någon dålig serie, för det är skönare.
Men jag vill bara att alla ska må bra och man behöver faktiskt inte tr'na på ett gym om man tycker att de är jobbigt, du kan gå ut å njuta av naturen å få frisk luft för de får vi för lite av.


Puss, en liten notis från mig"!!

å så var det 2009

Hade en riktigt lyckad kväll/natt. :D Vill tacka alla jag träffade igår. Det var så mysigt att umgås med mina gammla vänner, de som jag umgicks med jättemycket i typ nian å 1:an , helt sjukt vad tiden går fort.
TACK!

Idag står chilla på schemat, fira Emil å sedan skvallra med Sanna som nattens fest :P ibland gör man saker som egentligen inte är så bra.. tur att man har vänner att skvallra med då..

PUSS



RSS 2.0