Prästvigning och sedan mottagning

Idag så ska jag på prästvigning för Cissi som var en av mina konfirmandledare för snart 6 år sedan ( tiden går fort). Idag är det dags för henne, den stora dagen är kommen för henne att blir präst. Jag är så glad för hennes skull för nu ska hon få bli det hon vill:)
Efter ska vi skynda oss mot S:t Tomas för mottagning. Det kommer nog bli superbra, var där igår och fick lite koll och då kändes det riktigt bra:)

Ikväll ska jag sedan träffa Emilie å efter eller samtidigt packa det sista så jag inte behöver packa måndag morgon. Är ju borta på läger mellan 14-28 juni.

puss

3 väskor hittills, var ska det sluta?

Körde landsväg igår med skolan och det var sjukt kul hann med så himla mycket:) Gick sedan till kyrkan där jag blev bjuden på lunch av Jonna. Efter vi ätit klart började jag med alla schema till lägret och det tog väldigt lång tid men fick hjälp av Mälin( som är på väg till USA nu). Hon gick hem typ 17.30. Jag och Jonna gick och handlade vid 18. Sedan så åkte vi vid ca 19.15. Blev en lång dag i kyrkan, men det var mysigt, precis som vanligt!

Idag så har jag börjat packa inför lägret, vi åker ju på måndag :O Har hunnit packa väldigt mycket idag å är nu uppe i 3 väskor men jag hoppas att det nog inte ska bli så mycket mera. Har typ nessesärer å smått kvar.:)

Nu ska jag snart till kyrkan, för att kolla läget inför imorgon. Efter blir det in till stan med therese, ikväll ska jag fortsätta packa å säkert köra med pappa:)

<3

working 9-5

yes thats right. Jobbade idag och fick vara ute en massa i den fina solen som ville lysa över oss på gården .
Sedan så åkte jag till nyinhadlade lassagne.  Var i kyrkan och spelade ett roligt spel:)

Nu ska jag duscha innan jags ak sova. Tidg uppgång imorogn .

Puss

Späck

Filmen var riktigt bra ikväll,gå å se den !
puss

Sommar, sol och så lite sats. Bio väntar ikväll

Tog mig i kragen idag efter en superseg morgon, tror jag har underskott på sömn, tog jag mig till sats och lyfte skrot. Länge sedan jag gjorde de men det var sjukt skönt:)
Nu sitter jag i skuggan på altanen och det är sjukt skönt. Orkar inte sätta mig i solen, det är för varmt och orkar inte svettas idag, redan gjort de :P
Snart kommer Moa hit och vi ska på Kommissarie Späck ikväll:)

PUSS

Student , examen och kalas

Igår var det Joels student och Emmelis examen som stod på schemat. Hemma fixade vi med banderoller och pyntade hela huset och trädgården. Sedan så vart det utspring som stod på tur. Vi stod och tutade och då kom de utspringade, SOMMAR!! efter ca 1 timme kom vi iväg med flaket och kallt var det. Efter typ 10 min var jag sjukt blöt och kall för solen ville inte ritkigt titta fram. Frös i typ 45 min innan det blev soligt och allt torkade in, men med jämn ström blev jag neddränkt med ny öl, men så är flak. Väl färdigåkte kom pappa och hämtade oss och det var duschen som gällde. Dags att bli fräsch.
Mottagning hemma med massa folk och gott att dricka och äta. Fick träffa min nya kusin Stella för första gånge, söt är bara ett förnamn:)
Vid 21 åkte jag mot kyrkan och träffade vänner som var där och spelade något nytt spela osm verkade väldigt kul:) Jag var  på väg hem när Joel ringde och jag följde med de ut, ingen lyckad utgång och kom hem ca 03. Hade sällskap med grannen på bussen hem, skönt nog!

Idag så skulle maria i min klass frias. Vi andra träffades innan och handlade mat till picknicken. Sdan åkte vi före till HUmlegården och dukade upp innan hon kom. Vi hade en mysig pickncik och så. Sedan så dorg vi vidare, Maria hade ingen aning om var vi skulle.  Vi ledde henne in och tog av henne ögonbindeln vid omklädningsrummen. HOn konstaterar då att hon inte ha någon bikini med sig. Ops:P Men den hade vi snott när vi var hemma hos henne för 2 veckor sedan :P Lyckade dag!
Vid 5 åkte jag carro och Anna därifrån. Jag åkte då till nästa firande som var av Cornelia. VI hade barnkalas med Hela havet stormar, korv och tårta. Ballongleken och fiskdam blev det oxå:)

POUSS

Malmö idag

Idga så åker jag till Malmö, kommer bli sjukt bra tror jag :)
Mitt plan ska gå 10.15 så ska väl snart klä på mig.. tagga!

Hoppas alla får en bra dag och att vår förträff går bra idag !



RSS 2.0