Imorgon smäller de:)

Har varit trött hela dagen men får väl skylla mig själv eftersom vi gjorde sockervadd igårkväll ganska sent.
Har varit på min sista teoriklass idag å det känns bar men nu ska ajg gå å göra massa prov på datorerna för att sedan bli klar.
Imorgon händer det mkt i mitt liv.
1. Körlektion
2. Intervju på stiftet
3. RInga Gillinge och boka tid
4. Jobba
5. Mysig kväll med Cornelia

:)

Tiden spinner som sockret i maskinen

Insåg att bloggen ståt å stampat på typ förra tisdagen men det har hänt ganska mkt sedan dess. I onsdags var det iallafall ungdomsmässa i Hässelby å där hade de alkohol i nattvardsvinet, vilket blev en chock för vi har inet det i vällingby. Tur att jag blev varnad.
Torsdagen bestod av jobb, kyrkan för att öva inför kabare och konfirmation. Hann med 2h teori mellan oxå.
Fredag började jag med att kör motorväg för första gången, sedan sov jag hos Mälin.
Lördag var det kabare och åkte till Ålle för att sova, fick inte sova hemma för Emmeli skulle ha fest.
SÖndagen, den stora dagen då konfirmationen skulle ske, den blev speciell på alla sätt och vis. INte som det brukar:P Efter hade vi en mysig ledarfika hemma hos mig !
Måndag, trött som attan. Tur att jag jobbade kort dag . Somnade på busen mot kyrkan med teoriboken i handen. Men trog mig och tränade innan jag begav mig till kyrkan.
Igår var jag piggare, hade körlektion eftr jobbet å det gick super. Avslutade kvällen med en promenad med underbara cornelia:)
Dagen idag har spenderats, även dne på jobbet. KOm till kyrkan och missade mässan för jag fixade datum med Jonna. Har även ikväll gjort sokervadd i mitt eget vardagsrum, tur att man har vänner med saker man inte vet att man behöver :P Fick låna den av Jonna. Men för mig och mamma blev det inte som på circus preics, men snart så:P
Råkade även få i mig lite diskmedel när jag skulle dricka vatten och kan tipsa alla om att det inte är så gott.

Nu ska jag sova! Moster med kille å min lillkusin!


Askmolnet här för att stanna?

JUst nu känns det ganska grått i vardagen men det är tur att jag har vänner som stjänor som lyser upp min värld!

Virrvarr

Jobbade idag å var ute i skogen. Var kallt på morgonen så hade gott om kläder på mig, dock inte mina nya skor, men de kanske jag kan ha imorgon om vädret tilllåter. Men måste även ha med andra skor för jag ska ju köra å har då gympaskor för att köra bra, lite tix. I know!

Var sedan i kyrkan innan jag gick å träna med Malin, skönt med en genomkörare:) Tillbak till kyrkan och umgicks med vänner:)

NU är det middag å sedan träffa Ålle tror jag <3

Konfirmander och Kafferep

Idag var det konfirmander på schemat typ hela dagen. Började med att jag och Mälin skapade ett träd som ska vara med i gudstjänsten imorgon, klart vi var på lixom. EFter så var det lunch, lixom hela förmiddagn var försvunnen å inte vet jag var den tog vägen. När tacosen var uppäten så blev det till att inhandla och baka tårta. Mumsigt blev det och överraskad blev vår konfirmand.
Mälin höll i dagens andakt om bibeln och vi sjöng " Fattig Bonddräng" Jonna spelade gitarr til och var så duktig:)
När allt var över för dagen så skulle jag och Jonna på kafferep, vi tänkte genast att det var som i Pippi så vi böt om och fixade med presenten innan vi begav oss i hatt, klackskor och finklänning:) Vi hittade fram till Emma tillslut och det var riktigt trevligt och hon uppskattade vår present; Dina drömmars underlag! ( Ett kakfat med 7 sorters hembakta kakor.)

Nu är det dags att duscha och göra sig iordning för sängen, konfirmnader imorgon med då jag ska hålla andakt om Tacksamhet.

kram

Imorgon ska jag vara Krokodil:)

Jag älskar mina tokiga idéer. Vilka är väldigt många om du frågar min omgivning :)
Imorgon så är det in avdelning på dagis som ska hålla i sångsamlingen som ska vara. Då har jag fått den geniala idén att jag ska klä ut mig till krokodil, för vi ska sjunga just den sången, Nyss så träffa jag en krokodil . Jag har även tänk komma in i en bokbil som de hjar på en avdelning. Jag ska måla mig grön och fixa helt gröna kläder:)
Ska även ha med mig en en apa, björn och ett lamm ( fast de är en bock :P) Det kommer bli kul. Sedan har jag även även fixat en kul grej till imorgin då Mälin ska firas å sedan när vi ska på kafferep( sjuktkul, men vad har man på sig?)Det kommer bli så bra:D

PUSs å kram

Sista dagen ledig nu, men snart är det helg:)

Har komit hem från bilkörning som gick sjukt bra:) Fick till det som jag haft lite problem med som lite ryckiga starter å så, men det satt fin fint till slut. Backade även runt gathörn å så.
Efter strosade jag till SATS, long time no see kände jag. FÖrra veckan hann jag inte tärna  och när jag hade tid så blev jag sjuk och det kändes i kroppen:S men nu så kanske jag hinner?

Nu ska jag skriva rent lite texter som jag finulat på sedan blir det en dusch innan jag ska upp till kyrkan och umgås med Pia och Elias som är på besök.
Kvällen ska spenderas på teorikursen, länge sedan det var någon pga påsken men nu ska jag väl sätta mig och få in allt, inte jättekul men måste ju om jag ska få kortet.




Nu smäller de, ansökan ska iväg

Nu sitter jag har här med min ansökan som ja hållt på med i typ 6 månader fram och tillbaka. Nu ska jag väldigt snart skicka in den, då finns ingen återvändo. Känns ganska läskigt att det är imorogn senast den ska in, lite marginal har jag :P ojoj

Mycket hinner jag med

Igår så var planen att jag skulle till Gävle och hälsa på Tette men så blev det inte utan hon kom ner till mig :) Men innan det var jag hos mina fd grannar som har flyttat. Hann vara där en stund innan jag gick till Vällingby där Tette fanns:) Jag hann visa henne runt i centrum innan vi satte oss och åt en god lunch:) Tråkigt nog var hon tvungen att åka ganska tidigt men hon fick träffa Jonna, Eric och emelie innan hon vinkades av .
Jag följde med in i kyrkan och vi fikade lite innan jag gick för att handla lite nödvändiga saker som; linnen, strumpor, örhängen och ett Rosa block:) Tillbaka i kyrkan så hade jag sällskap av Jonny och Malin som skulle skriva på konfirmandernas tröjor:)
 Hemma åt jag lite middag innan jag träffade Moa och sedan Sanna...

Friskare, skönt nog

Igår så låg jag på soffan i 12h kom jag fram till när jag väl satte mig för att inta lite middag, thai då med :P

Idag så ska jag träffa Ålle å chilla lite för mer orkar jag nog inte.

puss

FEBER:S

har gått oh fått feber så är hemma idag för har så ont i kroppen, feber och har inte sovit i natt. Har även ont i huvudet å så, listan kan bli lång:(

Igår var det en ritkigt trevlig kväll, vi hamnade på en Tahirestaurang på Östermalm, tack för de alla som var med:)

Nu ska jag lägga mig ner och se Vakna med the voice.


puss

Risk1an

Blodprovet idag gick väl som det gick men hon var duktig. Jonna var med mig som stör och höll mig i handen och jag klarade mig men kom till jobbet ne timma sent, men förvarande:) Dagen gick snabbt och vi var ute väldigt mycket och njöt av det fiuna vädret men ajg hade allt för mkt kläder på mig eftersom det var 0grader när jag gick men typ 10 grader när jag kom till jobbet ås imorogn gäller det att klä sig för fint väder:)
Åkte till vällingby och var där typ 16.45 så hann förbi trevligt folk i kyrkan. Skönt med lite energi inför kvällens riskutbildning som man nu måste gå om mans ka ha körkort, vilket jag vill. Den var ca 3½rimmar lång men nu är den gjord. Men hade ju mkt hellre fikat med Madde som var B-planen ( eller a-planen) om jag inte hade fått plats på kursen efterosm jag kom på att jag inet anmält mig men gjorde de idag och fick plats, bara tacka och ta emot och gå dit.
Efter kursen, trött och hungirg, missade jag bussen med 30 sek så fick vänta i 30 min på nästa.
Men nu är jag hemma och ska väldigt snart sova men ska först duscha lite.

pusss

Top model, nu för oss under 170cm

Hamnade i soffan bredvid syster och hon satt och tittade på Top model som nu tydligen är för tjejer under 170cm. Äntligen tänkte jag. Att de har fattat att folk kan vara modeller även fast cenitmerna inte räcker till. Tack gode!

Är det dags att börja var nyttig för att kompensera att jag inte ska på gymmet i veckan alls för jag har så mkt planerat?

Tisdag: Blodprov, jobba, Riskettan eller fika med Madde
Onsdag: Jobbba, körlektion, kyrkan
Torsdag: Jobba, körlektion, fira Mathias och Astrid
Fredag: Jobba, träffa Therese
Lördag: ?
Söndag: ?

Så här mycket har jag redan planerat, inget i helgen än så länge men det kommer eller så får jag träna båda dagarn för att kompencera.

Puss

S som i ...

 MIn dag har bland annat innehållt träning på SATS och blev svettig jag jag tex lyfte stänger. Efter det duscha och tvättade håret med schampoo. Åt en foccacia med sallad till lunch. När vi ätit klart gick vi för att shoppa och sakleta. Kom hem med lite scrapbooking material.
Nu ska jag bara chilla innan jag funderar på vad jags ka göra :P

På 3:dje dagen uppstånden

Å så var det Påskdagen iår igen. Var på midnattsmässan i kyrkan i natt. Det började med att kyrkan var helt tom och mörk. Sedan så gick vi in med alla ljus, blommor och tyger och helt plötsligt var det ljus och mysigt i kyrkan.:)Det var även 2 dop i mässan. Jag var även med och delade ut nattvarden. Efter mässan bjöds det på tårtfika i vardagsrummet, till allt detta fick jag vara med mina underbar vänner:) Riktigt bra natt!

Nu på morognen har jag redan börjat att städa, sängkläderna har åkt in i tvättstugan och soppåsen är borta. Nu är tanken att jag ska gå upp och damma först, sedan damsuga och efter det bädda sängen. Tror det blir bra!
När allt detta är färdigt så ska jag nog gå en promenad i det fina vädret!:)

Typ fredag

Ska snart åka å ha körlektion, andra för denna veckan! Ska göra en säkerhetskontroll av bilen idag med.
Sedan blir det jobb till kl 17 å efter går bussen till gymmet:)

Puss å kram



RSS 2.0