Fredags mys

Jobbade idag å då hade vi både födelsedagsfirande och halloweenfirande, mycket på en och samma gng + att vi fick besök va en trollkarl:) Mycket skoj händer på dagis vill jag lova er:) Slutade tidigt idag redan kl 15.00 så var hemma efter en liten promenad kl 16.00, väldigt skönt. Böt kläder och gjorde det bekvämt för mig i soffan med tv och stickning. Ellen och mamma sov på varsin soffa så det gjorde inget att jag hade en tyst hobby för mig :)
Har sedan dess typ stickat å stickat förutom ett avbrott då pappa och ag åkte för att äta middag, mysigt va det bara jag å pappa!!!

Nu skah jag sätta mig i soffan å sticka lite till, så kul! är helt fast men det gör iget :P

PUSS

Idag dansar Emmeli i idol:)

Mysig hösthobby

Fick jobba idag på dagis och det var väldigt mysigt även fast det var kaos närjag kom dit så de andra var lyckliga när jag steg in på avdelningen.
Efter jobbet ås bestämde jag mig för att gå i Kista galleria för att hitta garn för jag har ett tag velat sticka men hittade inget där även fast gallerian är så stor. Satte mig på bussen hemmåt. Steg av vid stora coop och där hittade jag både garn och stickor:) Blev ett som är flerfärgat i höstens alla färger, så fint. Har stickat ganska mycket ikväll. Visste inte hur man gjorde men min vän GOOGLE hjlpte mig att hitta en jättebra beskrivning så nu är jag på gång ordentligt. Har väl kommit 20cm eller nått sånt, ska se hur långt nystanet räcker å hur lång halscuken kan bli, skulle vilja göra en tub som bara är att dra på å sedan ett par matchande sockor:) Men vi får se, mamma var villig att hjälpa mig i så fall..Mysigt att sitta frmaöfr tvn och bara sticka, de håller tankarna där och inte på allt annat. Nu är jag helt fast :P

Imorogn ska jag jobba 8-15:)

puss

Du spred ditt ljus i mitt liv i varje andetag

Har haft en mysig dag som började med att jag fick med mig lillasyster till Vällingby. Jag lämnade sedan henne vid bussen och stötte då på Jonna min vän som skulle handla mat och det var som ett tecken när hon ko, väldigt behövligt ! Mellan Ellen och det jag träffa Jonna ringde min söta vän Tova och fråga hur det var med mig och min inflammtion för hon fattade ingenting :P
Mötte sedan Anna och Madde och hade några trevliga timmar med de i centrum. Vi hann snacka en massa skit, kolla i affärer och avnjuta lite fika/lunch.När jag hade träffat de så gick jag till kyrkan dit Carro kom efter en stund och även Cornelia.Vi hann prata lite innan Jonna kom och satte sig vid oss och sa att någon vi känner var där. Det visade sig att det var PIA!! med Elias. Sedan umgicks vi med de innan det var dags att rulla hem för de. Jag fick sedna sällskap av Jonna till bussen för vi skulle hem båda två. Hon är en pärla det borde alla veta!
Hem och åt lunch. Sedan så åkte jag till kyrkan för att fira mässa, skönt tat bara vara där och då. Samla mina tankar lite. Så skönt att det finns en dag i veckan. Åkte hem tidigt för att ha lite tid för mig själv som jag behöver!!!

Puss

Feels like home

var ska jag börja?
Hade en mysig kväll med Cornelia igårvilket jag verkligen behövde:)<3
Annars känns det ganska inte så bra och det finns det orsak till. Jag fattar inte hur man kan fortsätta mala på och inte inse att det sårar? Jag tar ialla fall åt mig men jag vill inte visa det så jag står där och låtsas som ingenting. Be happy! Men det känns på insidan och jag vill bara fly, inte behöva höra på allt mer. Men det är inte lätt, det är alldeles för svårt!!


För du är där när ingen ser mig

Att ha en vän som du betyder så himla mycket för mig. För dig kan jag alltid vara mig själv poch behöver inte dölja något eller jag kan inte dölja något för du läser av mig som om du kan telepati. Att berätta saker om mig för dig känns inte konstigt på något sätt för du lyssnar och finns alltid där. Du är en så bra människa att dela allt med, alla känslor som finns. Allt kan du ta under dig och göra något bra av, känns så tryggt att veta att du finns där och allt kommer ordna sig, för det är va du säger och jag litar ju på dig!

Jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor och det är som du! Tack för dig!!

( Låttips: Du är allt !)


Det var inte hjärtat

Har ju som en del vet haft ont som i hjärtat i typ 2 veckor så i fredags var jag hos läkaren och fick göra Ekg och andra undersökningar vilket visade att hjärtat mitt mådde bra, skönt. Men jag har vad han trodde, en inflammation i en led mellan revben och bröstben som nu får jag äta lite medicin för att se om de blir bättre. Dock vill jag att de ska bli bra på en gång, men snällt nog får jag komma tillbaka på fredag som det inet blivit bra då.


Har haft konfirmander lördag och söndag. Alltid kul med en ny grupp:) Men jag är lite trött. Igår hade vi även middag här hemma med vänner till familjen, KUL!

Vet inte hur min kommande vecka ser ut men imorogn får jag en efterlängtad lön och ska på teater. Om jag är ledig så ska jag fika med Madde och hälsa på Eric + Jonna en sväng annas kanske jag blir inringd å får då jobba.
Tisdag ska jag köra steay windows även fast jag inte ska träna. Onsdag är det bara kyrkan planerat å träffa Carro, torsdag vet jag inte, samma med helgen. Men söndagen bjuder på en middag hos min kära faster:=)

<3<3<3<3<3<3

Jobbhelg på IKEA, tjejmiddag och avslut med kalas

Jobbade på IKEA både lördag och söndag. 5-12 resp 6-14. Mkt de men de e de värt när pengarna sedan kommer. I lördags var jag även på middag med några av mina söta katter, mysigt värre men var tvungen att gå redan vid 19.30 för att åka hem och sova. Sedan upp på söndag och jobba mera! Igår var jag även på kalas hos min strandhkatt jonna:) Mysigt det med. Fick skjuts av mattias hem, steg nog in här hemma vid midnatt!!

V43 ser ut så här:

Måndag( idag :P) : Ledig. Hjälpt Jonna med en folder. Mkt kärlek är nerlagd på de:P, träna
Tisdag: Dagis 9-16, förbi i Jakobsberg å kolla var min buss går på onsdag, träna
Onsdag: IKEA 6-?, Kyrkan
Torsdag: Dagis 8-16
Fredag: IKEA 6-?
Lördag: Konfirmander 9.30-16.30, fira ANNA. ANNA; BONKE & Tom fyller år!
Söndag: Konfirmader 9.30-16.30.

Så här ser min vecka ut hittills, mer kommer komma. Vet inte riktigt när jag ska träna å så men de kommer :)


Lyxledig

Ställde klockan på 08.11 imorse för att inte sova för länge för då blir de så jobbigt när jag ska upp vid 4.15 imorgon. Så jag tänkte ett steg längre. Men jag gick inte upp då utan låg och drog mig i typ en timma.
Nu på morgonen har jag satt på tvättmaskinen och fixat med disken. Så det är klart.
Har typ ingen frukost hemma så får se vad jag hittar på:P

NU ska jag gå å slänga glas:)

puss å kram

Njuter av snö och lövkastning med barnen på dagis

Ja missade ju snön i tisdags för jag var ledig då men som tur var det snö oxå igår så jag blev riktigt lycklig när jag satt på bussen mot Spånga och insåg att det faktiskt var snö som singlade ner från himlen. Jag fik uppleva den nu och jag njöt:) Det snöade mer när jag kom till kista och den låg kvar på marken ett tag. Men när vi gick ut med barnen så hade den tyvär nästa helt försvunnit, men jag hann få dne i anisktet och håret:):) Efter dagis igår så åkte jag direkt till vänner i kyrkan och fick mat som Emilie snällt hade handlat åt mig :) Kvällen bestod sedan av tårttväling som jag fick vara dommare i, hur det nu gick till. Mådde lite smått illa sedan :P

Idag så var det inte snö som vi underhöll oss med utan löven som ramlat ner från träden och det var minst lika kul. VI kastade på varandra och det syntes när vi kom ni för alla inklusive jag själv hade smuts från marken inanför alla kläder, men det var kul:) Även fast jag slog i huvudet i en gren :P jaja.
Tog sedan tunnelbana till stan och mötte upp Therese och fikade med henne i nästan 3h, så underbart. Blev café Mojo vid drottninggatan:) Sedna kom jag hem sjukt trött. Men det är ju inte så konstigt. Har röjt runt osm ett barn på dagis :PUnderbart!!!

Nu skah jag fixa med tvätt innan jag ska sova. Dagisbarn sover tidigt på kvällarna :P

God natt!

Redan 42

Tiden bara rinner iväg har jag insett, sitter här och det är veckan 42. Shit!

Denna vecka ser ut som följer!

Måndag: Dagis 8.30-16.45, Afro 19.30-20.30
Tisdag: Träffa Pia och Elias, Steamy windows 19.00-20.00
Ondag: Dagis 9.00-17.30, Kyrkan
Torsdag: Dagis 8.00-16.30, Träffa Therese
Fredag, Träffa Emilie??, träna ?
Lördag: IKEA 6.00-10.00, träna:)

Jobba, Jobba, Jobba. Underbart kul:)

Just nu lever jag livet:)

Fick min fotobok jag beställt, den blev skitbra!!

IKEA; dagis och kulturhelg

Som aäkert alla vet så har jag börjat å jobba på IKEA. Fick barnavdlningen som mitt område och det är underbart att packa upp barnleksaker och sånt på morgonen:) Har jobbat på först på IKEA och efter de slängt mig på bussen mot dagis där jag varit kvar till kl 17.

I fredags så firades min söta vän Malin som fyllde år i går. Det var mysigt men jag var så trött så det blev en relativt tidig kväll för mig .

Lördag å söndag har bestått av kulturhelg i kyrkan med massa underbara människor, pyssel och mys! Gjorde mitt ett fint halsband. Idag var det mässa kl 11 sedan blev det häng i kyrkan efter de.
Har även vart och kört skithårt på gymmet, skönt. Blev 4gånger denna vecka med:)

PUSS å kram. NU ska jag duscha

Härlig dag

Har haft en ritkigt skön dag hittills:)

Tog en ganska lång promenad med Malin och Vilma idag i det underbara höstvädret. KUnde inte önskat något bättre! ÄLskar hösten när den är så här:) Sedan så kom jag hem och fixade tvätt å disk. Efter de så satte jag igång och bakade kokostoppar så nu doftar det ljuvligt i vårat hus. Hoppas att familjen uppskattar nybakat, men vem gör inte de??

Kram

Hoppas du har en ritkigt bra tisdag du med!

Ikväll rä det dags för strippaerobic eller steamy window som de vill kallas:)

Måndag å hösten är här:)

Började dagen med att fixa lite hemma innan jag tog en uppfriskade promenad till Vällingby å hälsade på mina kära vänner JOnna och Eric. När de skulle på lunch så passade jag på att kolla i affärer för jag är på jakt efter en mössa men hittade ingen. Sedan dro jag mig till biblioteket för en stund med mig själv å där läste jag lite innan jag traskade i affärer igen. Blev ett besök till i kyrkan med lite nya vänner. Sedan drog ajg mig hem och bytte om innan det blev träning med Eric:) Egentligen skulle jag inte träna idag men kände att jag behövde de:) å så fick Eric sällskap:)

Puss å kram
Jag förra hösten :)

V40 har rullat iväg

Oj oj vad tiden rullar iväg ska jag säga.

Måndag- Lagade lasange, kyrkan,  Handledarkurs
Tisdag - Jobba, Steamy window
Onsdag - Jobba, Kyrkan
Torsdag - Jobba, Body pump
Fredag - Jobba, chilla
Lördag - simma, hälsa på släkten, träffa katterna
Söndag - ??

min vecka i helhet!:P



Hösten kom med buller och bång! Med kläder är det underbart ute!!Puss å kram



RSS 2.0