Sista dagen

Å så har jag jobbat 4 dagar i sträck på jobbet, kul men slitsamt, faktiskt! Men det ger bra pengar sedan i mars:) Men innna jag åkte till jobbet så åkte jag med Ellen in till centralen för hon skulle ta tåget till Östersund för att sedan åka till Hammarstrand( Allt för byns by).

Idag kommer Therese äntligen hem:) YIPPIE!! har vart en sjukt lång vecka här hemma utan henne:S men nu är den över. Å imorogn när vi sk aut så komme rhon vara skitbrun å vi andra kommer vara vinterbelka:P haha

Imorgon ska jag sova ut för att sedan tärffa Bella:) så länge sen, men jag får inte glömma att ge henne mobilen jag lånade förrut :P haha

puss ikväll blir de träning, hoppas att Malin är frisk nog att träna:)

puss

har inte gjort så mkt

dagarna flyter på, jobbar å chillar. Ljudet på min telefon fungerar inte, dvs att högtalarfunktionen inte fungerar, en det fungerar när man har headset i. Emmeli å jag Mötte upp Emilia i vårby och handlade lite på ica idag innan vi gick hem till Madde och åt en väldigt god middag:) som hon själv hade lagat. URmysig lägenhet bodde hon i oxå. Vi bjöd på efterrätt, rulltårta och cocosbollar till Maddes ära. Sedan köpte Emmeli och Emilia kläderna som de beställt av henne.
Gå gärna in och kolla.
www.in-the-spotlight.se:)


puss

Lördag å Söndag

Igår hände inte så mycket i mitt liv, gick upp halv 7 å sedna jobbade jag mellan 8-13:) pengarna rullar in som det ska:P sedan gick jag å mamma hem från jobbet, 7km. Ganska bra gjort av oss men jag fick skavsår när det var ca 20 minuter kvar så:S men det gick bra kämpade på!

Sedan gjorde jag ingenting på hela dagen förens det var middag å sedan åkte jag å pappa å handlade godis och läsk på statoil:) sedan var det melodifestivalen för hela slanten.

Idag ska jag gå till träningshallen å träna afrikansk dans med Malin, det ska bli skönt å skaka kroppen. Kan behövas :) sedan ska jag nog inte göra så mycket mera idag!!! Ganska skön dag!

Puss

Sweeny Todd

Denna film som är baserad på en musikal var bra men även sjuk. Det var en himlans massa människor som blev halshuggna eller hur man ska säga, å sedna blev de till innehållet i paj. Najs va :Phaha

puss

Fredag å lovet har börjat!

Å så var det sportlov, sjukskönt men är ändå inte trött på skolan men ett lov skadar väl aldrig:P På Natur/friluftsliv idag så fick vi en uppgift som gick ut på att svara på frågor som hade med vår vandrig för typ 3 veckor sedna att göra, å hur ska man komma ihåg de? typ om fåglar, kärr osv. Jag var iofs bara där i 20 minuter för sednagick jag å Luuluu å skulel få hjälp av Tuva med vårt projekt med det gick inge vidare så vi får göra de efter lovet. Så kan de gå, tur att vi är ute i god tid.

 Vi å lunch å tog sedan en stärkande promenad till centralen.

Schema för lovet:
Fredag:
Core, Bio med Ayla å Fanny " Sweeny Todd.
Lördag: Jobba
Söndag: Chill, Afrikansk dans
Måndag: Jobba
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba
Fredag: Therese kommer hem :) Utgång med katterna
Lördag: Maria Möller med Therese
Söndag Chilla

En del planerat redan innan lovet har börjat:)

Underbart!!

Idag tog jag som sagt var en sovmorgon å började senare än alla andra. När jagväl kom till naturen så fick jag en massa komplimanger, vlket alltid är lika trevligt å välkommet:)
På naturen pratade vi hur man kartlägger evolutionen., ganska krångligt det där men de åker väl in sedna innan provet när man verkligen läser igenom det.

Jag åkte sedan med Tova å fikade, riktigt gott, vilket även blev min lunch, te å sedan en chokladkaka. MUMS!!

Sedna svängde jag förbi kyrkan å där fick jag blåsa en massa ballonger:)

Efter det gick jag å träffade Malin och vi gick för att få massage :)Helt underbart! 1 hel timma å bara njuta av när man bli ompysslad:) INte illa, snacka vardagslyx!

Sedna åkte jga hem å har precis ätit middag!!

puss

Torsdags massage

Idag ska jag börja kl 11.40 å är redan vaken:) men det är skönt fr då slipper jag väl stressa:P
Jag ska först ha naturkunskap i skolan sedan så åker Tova med mig hemmåt för att fika i Vällingby för on ska till någon specialläkare där, efter de trippar jag till kyrkan för att umgås med folket där å efter de kl 16.15 så börjar min helkroppsmassage  i 1 timma:) Ska bli så skönt.. Malin och jag ska dit tillsammans å få ligga i samma rum, inte för att de spelar mig någon roll.

Det är väl de som händer idag:)
puss

Sammanfattning av onsdag 20/2

Dagen började med pyskologi och redovisningar i det. Min grupp hade det psykoanalytiska perpektivet och det gick bra., Jag och Carro delade på det som fanns om barnets utveckling enligt Frued, vilket inte är så mycket om man ska sammanfatta de.

Sedan hade vi natur där vi pratade om evulotion och hur man kartlägger dne och även om artbildning. Ganska mycket flumm på den lektionen. Sedan hjälpte jag Luuluu att fixa med sitt CV lite.

Efter de åkte jag hem och duschade å sedna gick en promenad med henne å Vilma(voff) på vägen släppte de va mig för jag skulle förbi Cornelia å gå med henne till kyrkan å de gjorde vi. Vi var där väldigt tidigt men det gjorde inget eftersom det var och kom en massa trevligt folk. Sedan var det mässa å efter den var de sconesbakning. :) Jag å Oskar fixade ne deg å Agge å Astrid den andra. De blev lyckade. Jag gjorde två stycken till mig fyllda med mozarella, Mums!

Sedan vi kvart över 10 tog vi bussen hem och sedan ringde jag  Therese å pratade i typ en timma. KOmmer var tråkigt när hon är bort men det är bara en vecka som tur är.

På fredag ska Jag, Ayla å Fanny gå på bio:)

puss å god natt!

Helt slut!!

Det är bara förnamnet av de jag är i dag efter jag tränat, först spinning i 40 minuter efter de , ikväll 30 minuter core å sedan Step-up 1h som var sjukt jobbigt:S men det var skönt efteråt:)


Idag blev VI klara med vårt projekt eller i alla fall så mycket vi kan göra för tillfället, vi sk afixa layouten på fredag. Vi ska få hjälp av Tuva på skolan som ska hjälpa oss att fixa a4-format till a5-format so vi ska ha boken i. Det känns riktigt bra, vi ligger verkligen i fas:) Om vi har tur så kan vi skicka in ma´nuset till boken redan på fredag, men vi kommer nog få sitta några timmar för att bli klara.

Imorgon ska jag bara träna en imma å då blir de poweryoga å då kan jag verkligen slappna av eftersom vi inte ska gå på muskel ewfter de, för ajg ska hinna gå på mäsan i kyrkan för en gångs skull å då tänkte jag passa på så här innan lovet, då gansk amånga drar upp till jämtland och Kall. Själv ska jag jobba må-tors. Det ger bra pengar i mars:)

Det är nog vad min en sammanfattning av vad som hänt idag i mitt liv.

Jag ska även få tillbaka mina älskade stövlar av Therese. Hon åker ifrån mig på torsdag till Gran Canaria med sin TOM.

puss puss puss nu sk ajag snart se på tv:)

puss

Hej hopp i lingonskogen

Snart är det väl dags för mig att röra på mig och lyfta häcken från köksstolen för att åka tll KTH och ha idrott, spinning med Margit. Så de blir najs!
Jag ränade ju inte alls i 2 timmar i går å ska träna i 1½ idag så de kommer bli en ny upplevelse för mig :)HAHAHAHHAH

Sedan efter de ska jag å Therese åka till skolan å möta upp Luuluu( som försv sig) för att äta lunch och plugga projekt ett tag.

PUSS

( det var Gambias nationaldag i går:)

Bild från i lördags:p

image223

Sista veckan innan lovet:)

Bra start på veckan, matte rullade på för en gång skulle, jag å Anna var ritkigt effektiva å hann med alla tal vi skulle hinna med och sliöpper där med gå på mattestuga imorogn för att komma ikapp:P

Sedna hade vi massage å idrottsskador, där iv redovisade, bestämde provdag, (10/3) å sedan hade handmassage, då jag Therese å luuluu satt på margits rum och masserade.

Ska åka å träna aerobic och muskel, sista hårdträningsveckan för denna period:)NAJS, sedan blir det två mellan veckor om jag inte minns fel.

JOel har även blivit uppring av ett företag som vill att han ska komma på casting imorogn för att göra reklam för något företag, så vi får se hur de går:)

Men nu måste jag rusa, bussen kallar på mig å jag får inte missa den...

PUSS

BIO TIPS: P.s. i love you

Lång, lyckad helg

Som rubriken säger så har denna helg varit väldigt lyckad, den började redna i fredags då jag var ledig från skolan, vilket var väldigt skönt. Kunde ha jobbat å tjänat pengar men nej, jag sov istället:P men det måste man får göra. Ska nog jobba en del på lovet så de gäller att ladda:P

Imorgon är det måndag å sista veckan innan lovet inleds, ska bli skönt med lov:)

PUSS

Lyckad kväll

Hanna fyllde 19 i fredags så de firades igår:)
Vi började med att äta en ritkigt god middag bestäende av kyckling, couscous, sallad å annat gott:) Sedan öppnades paket, jätteglasögonen som även fick följa med till Ace var en hitt!!
EFter paketen så var det efterrätt, glass med en massa tillbehör, såser, strössle å godis!

Sedan vid halv 11 tog vi tåget mot stan för att börja parta. VI gick till Ace, vilket inte är min typ av ställe men man måste offra sig ibland. Träffade en hel del roliga människor, blev bjudna på shots. Men vid 1 så bestämde jag å Therese oss för att dra till Vibe där det iallafall är bättre musik:=) Så gick dit å där var även Carro, så jag kom in gratis!

VI dansade träffade mysigt folk och hade grymt kul. VId 3 så gick vi mot hemmet, eller jag skulle sova hos Therese så vi gick mot nattbussen, men vi köpte lite färdkost på 7-eleven.MUMS!

Sedan vid 4 så sov vi ritkigt gott, sängen är väl aldrig så skön som efter en lyckad kväll ute<:) PARTY!

Idag vaknade vi vid halv 10, åt en god frukost å sedan gick vi mot Hannas hem för att hämta våra saker som vi lämnade där igår. Snackade, åt lite muffins och drog sedan hem.
Träffade Rebecca från klassen på perronegen så jag fick sällskap av henne till centralen, men när vi var på tåget insåg jag att jag glömt mina stölvar hos Hanna:S men livet går vidare:P

puss nu är det dags att bädda sängen :)

lika som bär?

image221  image222

Ensam?

Är det bara jag som är uppe s här tidigt på en lördagsmorgon? känns nästan som det även fast Ellen sitter här bredvid mig.
Jag vaknade till redan 07.45 imorse men jag kollade då på klockan och insåg att jag kunde sova längre:)
puss

Träning imorogn :)

Då var det besämt, jag ska upp kl 9 imorgon å träna kl 10.30. Malin bestämde de, men det är lika bra så man blir lite fitted till kvällens utgång:P

Nu är det lets dance:)
PUSS

Jag ser det snöa:)

Å inte lite heller, fast de tär inte så mycket ändå. Nu är det väl dags att vinter kommer, bättre sent än aldrig. Det är väl så man säger? Eller fint folk kommer sent. Kan man säga så om snön oxå?

Asså man ska inte underskatta snön, tänk när växthus effekten drar på+ som den gör nu då kommer våra barn eller kanske barnbarn inte ha en aning om vad snö är. Tragiskt tycker jag, snö är ju en del av Sverige.

Jag ska försöka komma ut i snön idag lite sneare.

puss

Update efter promenad

Var ute på en promenad som jag sa förrut, i 50 minuter, Uppfriskande. Sedan satt jag på altan och läste gårdagesn SE :) Riktigt skönt att känna solen i ansiktet igen, var så länge sedan.

Det var faktiskt inte så kallt ute osm jag trodde, kan väl bero på att jag hade mycket kläde rpå mig och gick ganska fort, men annars var der bara varmt och skönt:) Så det var inte så kallt osm jag befarade:) SKÖNT!!

Dags att äta lunch, dvs en tallrik fil å flingor typ. Orkar inte laga en massa till bara mig.
puss

Kallt, var e våren ?

Är ledig idag, så min skolvecka blev kort å skön denna vecka, bara 5 skoldagar tills de är sportlov:)!!!!
Men men, jag är ledig idag å då ska det så löart vara riktigt kallt ute, -5. Det var kallt igår men då var det bara -1. Jag förstår mig inte på värdet vi har nu, Ena dagen är det vår andra vinter. kan det iunte bara bestämma sig så att man akn veta vad man ska ha på sig, vilka skor å vilken jacka?Det är så jobbigt att flytta det man har i fickornai jackan, det är väl inte så konstigt om man skulle glömma något då?

Men ialla fall, efterosm jag är leidg idag så tänkte jag passa på att ta en frisk promenad utomhus, även fast det är kallt så kan man klä på sig, hade jag tänkte. Så det blir både långkalsonger, mössa, vantar å vinterskor. Lika bra för då kan det vara skönt å gå ut, även fast ansiktet kommer frysa. Men då är det skönt å komma in i värmen sedan. Jag hinner ju aldrig njuta va att vara ute för mitt liv går i ett när jag har vanlig skoldag. Kommer nog powerwalka så det blir dagens träning, ganska smart va??:P

Jag har vart så duktig att jag har sorterat tvätt å satt på en tvättaskin nu:) så att de slipper välla över i tvättstugan :) * vuxenpoäng* eller?:P

puss
 


Alla hjärtansdag!

Dagen har vart mysig!
åkte med Sanna å Amria till skolan diag, då sanna fick sin present:) men den fick hon inte kolla på på en gång, men hon gjorde de så fort jag å MAria gick va tunnelbana:P
SKolan gick smärtfritt, Therese fick sitt paket å blev ritkigt glad:D

Efter åkte jeg till kyrkan där Sanna redan var å Även anna å Emelie, de satt å plugga emn nr jag kom så slutade de :P Sedan ramlade en massa annat folk in å Agust bjöd på chokladhjärtan:)gullig!

Sedna gick jag å Cornelia till H&M där jag unnade mig ett par fina vita trosor, eftersom jag inte kommer få det utav någon:P sedan gick vi till coop å köpte godis tills i kväll!!

Gick tillbaka till kyrkan å sedna å träna då jag läste det jag fick va therese<3. Denna människa är helt underbar, var tvungen att kämpa emot tårara för det var så fint det hon hade skrivit om mig!!
DU ÄR BÄST!! Å DET VET DU!!!<3

ikväll ska jag umgås med Cornelia, singlar sm vi rä, vi ska se film å äta kärleksgodis:P

PUSS

Onsdag å imorogn är det alla <3ans dag

Dagen har börjat väldigt bra, sov till halv 11:) Sedan gjorde jag en ordentlig fukost, Toast, te och juice. Mycket gott, det är ju sällan man har tid att göra en ritkigt god frukost så jag passade på idag.

Efter frukost å att jga klätt på mig så skulel Joel till skolan så jag tog sällskap med honom för jag tänkte åka en sväng till Vällingby å kolla lite. Känns som det var evigheter sedan jag var inne i en affär.Så även det passade jag på att göra.
Köpte en del fina saker tills imorogn:)

Sen åkte jag hem och kollade till Emmeli som har kommit hem för att hon typ har feber. Så jag passade på att gå och panta och återvinna batterier. Jag handlade även Cola och ett winerbröd till henne så hon ska bli frisk:)

Snart är det dags för mig att fixa lite med morgondagen å även äta en lite lunch. Ska även plugga lite så:)

puss
 

V7+8

Onsdag: Egen idrottsdag,poweryoga+ muskel, kyrkan, plugga på dagen, promenad?
Torsdag: Skola, core + step up, promenera med Cornelia + mysa , alla <3ans dag
Fredag: Ledig, plugga lite granna,promenader, Lets dance

Lördag: Hanna 19, middag å utgång, ev aerobic/core
Söndag: Chilla

V8.(Sista veckan på hård träningsperiod)
Måndag:
Redovsisning +inlämning av Idrottsskador & Massage, Aerobic+Muskel
Tisdag: Core + Step-up
Onsdag:Redovisa Psykologi (Freud) Powerwalk, kyrkan

Torsdag: Massage kl 16.15
Fredag: Core, Lets dance

Lördag:  jobba
Söndag: Chill

Motion ute i det fria

Dagen började med att jag åkte till KTH för att först gå 3km i lagom takt å sedan öka då jag å Therese joggade i den otroligt backiga terrängen :)Men vi stannade aldrig å vi var riktigt duktiga:)

Sedan så åkte jag hem å åt lunch å pluggade lite, men ändrade mest Layouten för jag hittade en ny funktion i word, med tabellena så mina arbeten blev ritkigt fina:) riktigt stolt faktiskt:)

Sedan åkte jag å Maria å träna i Vällingby, på schemat stod Core å Step up :) På bussen träffade jag Sanna som skulle till Kista med Sanna.

Puss ska skriva lite på ett arbete, som e ganska svår som vi fick idag på idrotten..

Träning på hög nivå

Kom på att jag glömt å nämna att jag var typ 1meter ifrån två små harar idag när jag gick från skolan, så söta:)

Malin å jga tränade flitigt på idag, även fast vi båda var jättetrött å höll på att soman på dne 10minuter långa bussturen till hallen. Men det blev bättre under passens gång. Men det är för att jag sovit ås dåligt. Men det sk ajag försöka ta igen inatt. Börjar typ halv 10 imorgon å ska då powerwalka i typ 2 timmar sedan är min skoldag över för imorgon, så då ska jag hem å käka lunch å sedan plugga undan lite å efetr de träna, knakse själv. För Malin ska till tandläkaren å trodde inte hon skulle hinna:S
MEn vi får se..

Puss nu ska jag snart sova:)

Måste rekomendera en blogg:
Louises blogg:)

GOD NATT!!

Kämpa, kämpa, kämpa

Det är vad jag har gjort med matten idag, men mer förra vecka. Jag läser matte C å det är ingen barlek kan jag säga, men det var hyfsat lätt idag, så det kändes skönt, men när vi skulle repetera förra veckans uppgifter satte det stopp, men vi kämpade, även fast Anna-Karin fick komma å hjälpa oss:P

Sedan så pratade jag å Therese med Nils-åke om vårt projekt å pengarn till boken. Å vi fick igenom det så nu är det bara att skriva klart de om det är så att vi vill att Åse sätta betyget å kolla igenom det, hon har även gjort en koll tidigare så hon vet vad vi pysslar med å så:)

Min pappa har även vart så snäll å hjälpt mig hitta en praktikplats, hos en som han tränar. Å då är det så att hon jobbar med ett projekt som ska få ungdomar mellan 13-17 att fortsätta röra på sig osv. Vet inte ritkigt men åt det hållet:)

Jag, Therese å Luuluu jobbade klart vår inlämning i idrottsskador och massage, så nu är den ur världen :) Vilket är skönt. Hoppas att vi har gjort rätt bara, för den är var ritkigt svår, skulle skriva om de tre musklerna som ingår i Stora sätesmuskeln. Men vi n flummade runt en massa så det tog längre tid än de hade behövt :P:P

Så nu är en sak ur världen :)

PUSS

Hjärntvättad

Det är helt sjukt hur en låt kan sätta sig så starkt på hjärnan. Låten som vi sjöng i helgen på afrikanska/svenska, har verkligen etsats sig fast, helt sjukt å där kommer dne vl stanna ett bra tag till. Precis som låtarna fårn Taizé fast de va ju värre för där var man en vecka å kunde få höra samma låtar typ tre gånger om dagen, emn det var mysigt å ger en massa underbara minnen :)

Stay strong, go your own way:)<3

Helgen i korta drag!

Kom hem för typ en timma sedan efter en ritkigt lycka helg i kyrkan:)
VI har läst, pratat, umgåtts, sjungit sing star, ätit godis, dansat å sjungit afrikanskt:)
Vi går hit åt,
Vi går ditåt
Vi vet inte vart
Vi famlar fram på vilsen marK
Vem kan styra utan mål? Vem kan segra utan mod?
(Svensk översättning av afrikansk låt)

Sov iofs inte så bra med tanke på att vi sov i ett svinkallt rum, å jag sov på en smal luftmadrass:S men ja överlever.)

PUSS


Directly from church

This is a message from the church so you know that im a life:) I sitt here in Thomas knee and blogging:)
Some of us are seeing a movie called Zozo, and its sad so that they dont see it anymore.

Thomas is annoying and says that im bad at english. He is wrong, and bad.

Now its time to go for me:)

Sleep tight.

kiss and hugh!

We miss DAvid alot<3

30 minuter kvar

Som rubriken säger så är det 30 minuter tills jag ska åka till kyrkan där jag ska spendera hela min heg tillsammans med konfirmader å ledare. Det kommer bli ritkigt skoj för jag har massa av min underbara vänner där:) Men ska hem en sväng på eftermiddagen/kvällen idagf ör att fira Joel med släkten.

Har packat allt nu oxå, fast inte klätt på mig än, men de kommer. Har insett att jag inte har några enfärgade t-shirtar, vilket jag skulle behöva nu. En svart tack! Det verkar inte förekomma sådana i mitt hem så jag vte inte om jag få ändra min plan knaske?Får se vad jag hitta på i panik sedan ..


Malin och Jag  var på Svea Vaccin igår å frågade om vaccination till Thailand å de visade sig att vi måste ta sprutor mot hepatit a+b å även drick något för att inte drabbas av turist diaré. Så då vet vi !

Men nu måste jag fortsätta fixa mig innan pappa ropar att jag e sen ::P:P

puss hoppas att ni få en underbar HELG:):)

Direkt från Cornelia

Sitter å kollar på när Cornelia packar inför morgondagen, vilket jag oxå borde göra. Men får gå upp extra tidigt mirgon istället, för de lär inte vara omtyckt att börj a stöka runt när jag kommer hem sen:P

Ska sova över i helgen så jag måste ha med mig en madrass, pappa skjutsar mig så:P

VI har sätt lets dance å jag var snäll å gick till Konsum innan ajg kom hit å skulle ha köpt muffins men de hade inga bra så de blev Café cookies:) MUMS!!!


NU ska jag checka lite mer på Cornelia:P


Sov gott:) om ni ska göra de snart!!
Här är en bild på min underbara vän, supersöt är hon:)(från hennes ego-mapp :)) image220

Jag ska träffa Cornelia ikväll:)

Ikväll ska jag och Cornelia umgås, mycket trevligt. Vi har inte hunnit gjort de på tumanhand på jättelänge, typ sedna jullovet skulle jag tro. Tråkigt men sant, emna jg träffar ju henne lera gånger i veckan men det blir ju inte samma sak lixom men vi ska ta tag i det idag:)

PUSSimage338 älskar dej gumman<3

Borstar tänderna:P

Sitter å borstar tänderna nu, ska ta bussen som går om 20 minuter, så det gäller att lägga på ett kol. Men det är lugnt.

Sanna å jag såg filmen vi hade hyrt å de visade sig att den var på spanska, vilket vi inte hade en aning om när vi hyrde den. Men då har vi lärt oss det till nästa gång att vi måste kolla på det som står med minimal text oxå:P:P

Idag är det bara naturkunsför min del i skolan, kanske drar å tränar i eftermiddag men då blir de bara core 30 minuter. Sedan ska min kropp vila i två hela dagar:)

puss

Torsdag

Idag har vart en ritkigt seg dag, vi komtill skolan å bestämde tema till skivan å fick biljetterna till eftersläppet:)

Sedan hade vi lite natur innan vi slutade för dagen, jag fick då skjuts av sanna som kom och hämtade mig i stan:) Vi åkte hem till henne å sedna tog vi bussen till Kyrkan där Jessie å Vicky redan var:) Sedna kan även Malin å Cornelia. VI snackade lite sedan skulle vissa vara konfaledare så vi andra blev kvar å snackade lite innan jag skulle gå å träna.
Dagens träning:
Step up
Core

Sedan gick jag tillbak till kyrkan å hämtade min ny å klar laddade mobil, snckade lite med Erik å sedan tog jag å Agge bussen hem å här sitter jag å ska hoppa in i duschenn inna jag ska äta middag å sedna gå till Sanna å se film som vi hyrde idag:)

PUSS

Agges mamma säger

Agge: Jag måste se "I huvudet på Gynning"
Mamma: Det måste vara ett väldigt tomt program


haha

palla

jag orkar inte med allt just nu! kan ingen uppmana mig att bara skit i allt`?

träning å sedna kyrkan

Har putsat mina skor nu så att de inte lika lätt blir blöta å så. Ritkigt bra av mig, har tänkt göra de ritkigt länge men de bnlir aldrig av:S

Ska snart packa oxå för att åka å träna. PÅ dagens schema står poweryoga & muskel. SKka prova en ny outfit på träningen, så vi får se hur bra den är att träna i. Ska ha leggins å shorts, istället för tajs.

Måste meddela att SANNA tog körkort idag! DU ÄR BÄST!!!!!<3

NU ska jag gå å packa..

Mer dag

image214
Min halvt uppätna SEMLA:) MUMS! men det var väldigt mycket grädde så den skrapa jag bort.
Emmeli äter sin semla:)
image215
Joel tror att han är "gangster":Pimage216
image217Lite godis som Amanda glömde



image218
Min söta katt som jag fick av Sanna när jag fyllde år:)


image219Glömde lägga upp denna bild tidigare idag så därför kommer dne nu, min söta vän Maria:)




Step up på skånska

Så är jag hemkommen från tränigsanläggningen, mitt andra eller tredje hem:) Vet inte om jag är där mer eller mindre än jag är i kyrkan,men det ä superkul å träna speciellt om man har sällskap. Dagens sällskap var Maria, som var sen å fick rusa in på coren :P men hon hann:)

Efter coren böt vi snabbt sal och hamnade då på Step up, med en tjej från skåne. Det sa hon tom när hon presentera sig. Hon var en ritkigt kul instruktör så hade hur mkt energi som helst å de smittade verkligen av sig. Vilket var kul. Hon envisades dock med att säga "bräda" hela tiden på bred skånska:P
Å det är så sjukt mycket folk på alla pass just nu men det kommer väl att minska med tiden, än så länge är alla duktiga med sina nyårslöften:P

Ska snart hoppa in i duschen sedan avnjuta en vegetarisk middag å efter de en SEMLA:) Har väntat hela dagen på att sätta tänderna i en :)

MÅste tacka Cornelia som gjort min fina header :) Tack älskling, du är underbar!!!!<3

Måste säga att det är Gynning ikväll på kanal 5 kl 21.00, ni måste sitta bänkade då, för hon ska bli stjärna:)
Å min kära vän Caroline såg henne på Bibloteksgatan idag:)

Hhahaha

Tach säger:

hej

David säger:

Tjosan!

David säger:

jag måste faktikt meddela

David säger:

att

Tach säger:

cvadå?

David säger:

snön har smält!

Tach säger:

den ute??:O


Pluggat lite

Passade påatt göra lite på idrottplaneringen, men vet inte ritkigt vad jag ska göra mer så innna jag fortsätter, kanske inte idag så måste jag läsa häftet å de punkter jag kan ha missat :P:P

puss 

Min dag än så länge i bild

image205Denna bild är från innan jag somna i natt mimage206en jag såg ut så här när jag vaknade:P

Med denna tjej åkte jag till å från skolan :D-->










Maria satt å vänta medan jag stod upp, i väntan på tunnelbanan.image207 Det var hela 3minuter till tunnelbanan skulle gå:S
image208

image209 image210Jag tog en sväng förbi kyrkan där dessa två tjejer befann sig, Sanna och Cornelia.
Sanna åt Mc Donaldsmat, men orkade inte allt.image211

image212Vi tre drack varsitt glas te, som Cornelia fixade. Sedan åkte vi hemåt å Sanna till bilskolan:)
Jag har precis ätit middag å Ellen sitter å gör ett vänskapsarmband:) Ikväll är det treäning med MAria som gäller. Först Core i 30minuter å sedan step up i 1h:)
puss

Dags att åka

Så var det dags för mig att åka till KTH för att ha idrott, dagens ända lektion. Egentligen skulle anna å jag gå på mattestugan idag för att hinna de vi missade igår men det är 4 timmar att väta så då tänkte vi att det är lika bra att göra de hemma istället, kanske kan får hjälpa av Malin om jag inte fattar:P HOn som tyckte att derivata var lätt..

MIn buss går om 11 minuter så måste kila:)
Ha en bra dag:)

Najs eftermiddag

När jag kom till vällingby efter skolan så gick jag till hälsokostaffären för att söka paraktikplats där men de visade sig att d einte tog emot praktikanter så det vara bara för mig att tacka å gå därifårn..
När jag var på väg hem pratade jag med Sanna å hon var då på väg till kyrkan för att plugga, hon tyckte jag skulle stanna fö rtat vänta på henne men jag kom på den smarta idén att jag skulle åka hem byta om å käka mellis å sedna komma tillbaka å så blev fallet.

I kyrkan vär även Anna, David, Malin, Astrid, Mathias, Emma, Yogi, Fanny å Eric. Vissa åt, andra pluggade å vi andra snackade skit:P
Sedan var det dags för mig att möta Malin för att gå å träna, då vi plötsligt ser instruktören så å hålla om sin kille vilket hon tyckte var väldigt pinsamt å små skrattade när hon gick förbi oss sen :P:P
Det blev som vanligt aerobic å muskel på måndagar, men idag var även Maria å TEssan emd på muskeln:) Jag å Malin körde med 10kg hela bicepsdelen å sedna med 4kgs hantlar på axlar å triceps, sjukt jobbigt men de är värt de sedan när man pallar allt :)

När jag åkte hem gick jag förbi mina grannar Matte å Lotta som precis hade ätit middag å pratade lite med de å de visade sig att de å Anna skaåka till Gran Canaria om en månad, snacka om lyx:=)

Nu ska jag snart gå å sova, emn hoppas du tittar in i morgon med:)

PUSS

Vi är så bra:D

Therese å Jag sitter nu å ska plugga om muskler, vi har fått rumpan som vår del. Väldigt passande:P
Therese smaskar apelsin i mitt öra så jag kan inte koncentrera mig på det som är viktigt ..Bajs på henne :P:P Å luuluu å så dålig, vi har gjort en massa på projektet å nu detta å hon är hemma, men vi förstår dej:)

Idag fick David comviq, så nu kan vi smsa honom gratis så han slipper känna sig ensam och utanför:P

puss


Tårta

NU har vi ätit middga å tårta för att fira Joel:)
Så nu är det back to plugga, men jag gör de nu för att slippa unde rpraktiken sedan, ett smart drag? det är vad jag tycker i alla fall:P

puss

Nu ringde Malin

De va ju de jag sa:P

Promenader får mig att tänka på konstiga saker

Kom nyss hem från en promenad med min vän Cornelia:) vi tog en runda å gick förbi Malin"the sicky":)
Det var mysigt å inte speciellt kallt, snat kommer Malin ringa å säga att det är dags att gå ut med henne, vilket jag vill. Det är bra att ta en promenad så att man får lite frisk luft efter en dag inne på jobbet. För att ora åt jag nyligen en banan, mums! Ska även äta tårta ikväll eftersom min bror fyller 17 idag. GRATTIS!!!

Det jag kom att tänka på är att alla vinterskor har höga skaft å det är för att man halkar lättare på vinter å då inte ska bryta foten för den är svårare att "laga" än om man bryter smalbenet. Denna tanke dök upp imitt huvud på väg mot Cornelia:P

puss

Snö

Jag har kommit på att jag faktiskt gillar snö:)

Hur mysigt är det inte att gå ute när det snöar?
Att sedan komma in i värmen och kinderna är alldeles röda, det är faktiskt väldigt mysigt! Det tycker jga i alla fall.

När jag var på jobbet idag å de snöade så ville jag ut i snön å åka pulka, som jag gjorde förrut. Men istället fick jag så snällt stanna inne å sukta efter snön. Men jag ska gå på två promenader idag, först en med Cornelia om 2 timmar å sedan en med Malin vid 6. Så jag ska njuta ritkigt ordentligt :=)

NU ska jag vara duktig å plugga lite :)

puss

Katterna<3

image1055
Jag ångrar inte en dag med er, det är ni som gjort min tid på gymnasiet till den bästa i mitt liv. Tack för att ni finns<3

Mysiga dagar!

Igår var de världens mysigate middag med katterna:) Vi åt en riktigt fin tre rättersmiddag som Therese å Maria hade fixat iordning till oss. Hur mysigt som helst:)
Vi åt avokadogucka till förrätt, bakpotatis med kycklingröra till huvdrätt å sedan hallon och choklad mix till efterrätt, hur gott som helt. Kunde inte vart bättre sällskap heller.TAck de kommer bli en kväll som vi kommer minnas. Å alla var där:)

Sedan åkte jag till centralen med Luuluu å Martina som skulle ta tåget mot Västerås, å jag fick åka själv hem, men de gick bra för jag pratade med Sanna å min kära vän David :)Han städade halv 12 på natten:P Han hade bivlit firad av de andra i kyrkan å de hade haft de så mysigt:) synd att jag missade de dock.

Jag har även jobbat idag mellan 8-13, tjänat pengar inför vårens alla skivor å allt man måste ha pengar till. Så de blir typ 500 efter skatt, najs. Jag ska även jobba imorgon men jag börjar halv 8 då, men de ger ju som sagt pengar så jag ska inte klaga, när vi inte heller har så mycket att göra, för vi har inga jobbiga patienter för tillfället.

Nu är jag hemma hos David och firar honom. Vi har ätit tårta och sjungit för honom. Han är jätteglad för att vi är här. Vi är ca 15 stycken, men vi är bara 4 i hans rum, de andra spelar nintendo WII.

Nu ska Emma blogga:)
puussss

Dags att göra sin fin inför kvällen

Det var faktiskt ganska mysigt att promenera med klassen längs djurgården, även fast de blåste ritkigt ordentligt när vi gick längst vattnet mot Mailla skolan(dövskola). Sedan gick vi mot Etnografiska museiet, där vi fick ta bussen in mot stan igen:)
Mina kära vänner bestämde att de skulle äta på "Den gyllene måsen"( donken) men jag kände inte att jag ville äta där innan jag skulle tärna så jag satt med som sällskap, för att sedan bege mig till träningsanläggningen´, men bestämde att jag skulle svänga förbi kyrkan och äta lite med Sanna där. Det blev potatis, sallad och crutonger. Mycket gott, vi fick sällskap av Anna, Cornelia med två kompisar, Emelie, Benke å slutligen Eric. Sedan kom även Jessie, Sara å en av deras kompisar. Även Malin, Astriddök upp, ja vet en massa kul kompisar.

Jag å Emelie gcik tillsammans till anläggningen för att tärna, hon simma å jag gymma. Men för mig gick de inga bra då jag inte var motiverad för 5 öre, så jag gav upp men jag tränade ändå i ca 1timma men de känns inte som att jag fick så mkt gjort när jag väl var där å de kan ju bero på att d eva väldigt mycket folk där...

Jag har funderat på att sakffa mig en ryggsäck att bära saker i, jag skulle spara så mycket på min rygg å mina axlar för jag packar alltid min väska så tungt, med undantag då jag har min lilla väska. Men asså jag känner direkt när jag har burit en axelväska att de gör ont och det inte är speciellt smart av mig, men så tänker jag å andra sidan är de inte snyggt att ha ryggsäck, eller rättare sagt jag passar inte i de. Men jag ska väl försöka hitta någon snygg för att spara min kropp. De låter osm en bra idé i mina öron i alla fall:P

Imorgon är det jobbet som väntar, men de e bra för då tjänar jag pengar:)haha alltid lika välkommet. Sedan om jag hinner ska jag till David:)

NU måst jag kollla sl för att se när jag måste åka hemifrån.PUSS

Cornelia

image382
För att du är en sådan underbar perosn sätter jg in den här bilden på dig :)
puss på dig hjärtat!

Trodde de var torsdag när jag vaknade

Men jg har nu insätt att de faktiskt är FREDAG! å att vi har helg efter idag:) ska bli skönt även fast jag ska jobba både lördag å söndag å börjar runt 8 båda dagarna, men vad gör man inte för lite pengar?

Jag ska som sagt på middag ikväll, fin middag, så vi får se vad tjejerna har hittat på till oss andra:) mysigt kommer det bli för att katterna kommer att komma :) Så har de aldrig varit, alltid någon som inte kunnat, men nu verkar vi få till de:)

Mellan middagen å promenaden ska jga på gymmet men de lär funka om jag är där mellan 1-2 eller halv 3. Sedan har jg tänkt åka hem å plugga lite mne vi får se vad som hinns med:)

Insåg när jag kollade på termometerna att de bara är ca 2 grader ute å det är ju kallt med tanke på att vi ska vara ute hla dagen, regnet hängersäkret i luften men :/ men de löser sig:)

Hoppas att du ox¨å får en fin dag, med skoj å sånt:)

puss



RSS 2.0