Sista dygnet i stan..

har redan börjat. Vid 6 idag så började de sista 24 timmarna för mig här i stockholm innan vi far ner i landet, mot Malmö. Om ca 1½dygn är jag en 040 istället för 08, sjukt!
Idag ska jag fortsätta packa, nu är kläderna nerpackade i 2 lådor. Var tog lla mina kläder vägen börjar jag undra.. Sen ska jag till vällingby å se om jag hittar något att ha på mig imorogn, en bil-outfit typ :P jag är knäpp jag vet ! men allt annat är ju i lådor å då kan jag passa på att köpa något nytt :) Sen blir de precis som vanligt ett besök i kyrkan, sista för den här gången :/ De kommer kännas jätteknäppt, kan ju inte säga " vi ses imorgon ", de är ju ett ljug!
Ikväll blir de till att träffa några vänner för ett sista "vi ses" innan jag å¨ker..
pusssssssssss 

Packningen går fram men står väldigt stilla

Ja alltså jag har nu tagit fram allt jag ska ha med mig( tror jag) nu gäller de ju att göra någon sorts ordning med allt så det är ganska still just nu. Men jag får fixa allt imorgon då jag måste bli klar, känns konstigt nog som att de ärväldigt långt kvar till jag flyttar men det är ju typ 32timmar?
Har spnderat många av dagens vakna timmar i kyrkan ( precis som många va de senaste dagarna) Såg filmen "hip hip hora" nu på kvällen i härligt sällskap!

Nu inväntar jag större delen av familjen som är på vift.

Puss

Måndag 23/8-10

Har idag inte gjort så mycket vettigt egentligen. Chillade fram till kl 13 då jag tog mitt pick och pack, åkte till vällingby. Handlade paket till pappa + linsvätska och skor ilöl mig själv:) Sen till kyrkan där jag jonna å Pia tog årstidsbilder. Mycket vackert:)
Var kvar ganska länge innan jag åkte till mian x-grannar och umgicks lite. Tog mig hem och började då packa inför mamlö,nu är det saker precis överallt i mitt kära rum. Men det finns en struktur. men det jobbiga är att jag typ måste bestämma vad jag vill ha på mig så jag kan packa ner det andra.. Men det löser sig nog.

Vi hämtade Emmeli på arlanda och jag körde hem i mörkret, folk kör som idioter i will tell you..puss

Konfirmationshelg å avskedskvällar

Helgen har spenderat i kyrkan både idag och igår. Igår var det konfirmation för mina kära små konfirmander. VI konfirmerade de å fikade innan jag + Jonna och Therese åkte hem till mig och började fixa med maten innan de andra droppade in lite när som. Supermysig kväll, som jag aldrig skulle velat ta slut. :/ Samma på fredagen när jag hade mina "små vänner" på middag. Jag har världens bästa vänner. Det finns ingen tvekan om det faktiskt.
Nu ska jag hämta min inför att börja orka packa någon dag väldigt snart <3

(bilden från mälins blogg)


En famn för mig

Dagen idag har varit väldigt bra. Började med att göra en massa bra här hemma. Intag av lunch skedde tillsammans med Mälin och hennes vän Johanna :) Sen begav vi oss till kyrkan. Vi firade 2 år genom att äta ananaspaj, lite god iår som förra året, att jag lyckades igen efter att nästan helt glömt bort den :P
Vi 5 så var det dags att öva med våra små konfirmander. Allt flöt på, vi åt hemgjord pizza och övade på att sitta, stå och gå. Mycket bra. Det blev en ganska tidig kväll.
Vi packade ihop oss, jag följde med Emelie hem och har haft en mysig kväll där <3 Fick låna hennes cykel och var nog hemma på 7 min. Lovely!

Idag kom räkningen på mitt körkort :) så avin kommer nog imorgon så jag kan hämta ut det:):)

Puss å sov gott!

Konfirmander

Igår så var det veckans första träff med sommarens konfirmander, dags på lördag kl 15. Vi lekte lite innan vi satte igång med allt som ska göras som dramam, sång och text inför lördagen. Sen pizza innan föräldramötet som gick bra:) Mysig kväll med vänner och en skön promenad med Mälin hem sen.

Idag har jag fixat en ananaspaj som nu står i ugnen, fixat disk och tvätt. Ska senare åka till Vällingby, äta lunch med Mälin och sen fira 2 år med Jonna och Pia. Vid 5 kommer alla konfirmander och då blir det åka av, allt måste sitta innan vi går därifrån ikväll. Men det kommer bli så bra :D

KÖRKORT!!!!

Igår var dagen som jag väntat på med blandade känslor. Det var dags för mig att köra upp. Det gick super och jag har nu fått ett KÖRKORT!!! så underbart kul. Tack för alla Grattis! Känns så fritt! Körde 3 gånger igår helst själv!

Idag står konfirmander på schemat. Men pigg som jag är vaknade jag kl 8 och har hunnit tvätta, fixa disken, handla kakao och choklad, gjort en kladdkaka special.. Även hunnit damsuga. Jag har varit riktig effektiv morgon. :)

PUSSS


15 augusti

Idga har jag väl inte gjort ås mycket nyttigt. Jag började dagen med att köra till Ekebyhovsslott med pappa, på vägen hem höll vi på att bli påkörda av en bussjävel( på ren svenska) det är meningen att de som ska in i rondellen ska väja och lämna företräde för de som är inne, men icke sa nicke. Men som tur var höll jag låg fart och ingen skada skedd.
KOm hem och chillade, fikade å så. Sen ringde min morbror och berättade att han och tjejen nu är förlovade:O Carzy!
Nu ikväll har jag skjutsat min syster till Lindingö, körde dit och hem !

Nu ska jag chilla!

14 augusti

Dagen idag har runnit iväg, som alla dagar nu för tiden. Började med att åka till stan med min faster för att pröav ut glasögon till henne, sen fika på Xoko. Mumsigt!
Tog mig till Vällingby och träffade Mälin, gick i affärer och fikade.
Åkte hem och har chillat, sedan kört bil. Det rullar!

PUSS

Fredag den 13 augusti..

ska man vara rädd för en dag som denna? jag tror inte de.
NU sitter jag å funderar på att stoppa i min lite lunch innan jag ska åka med familjen till släkten på Tyresö för att träffa ännu mer släkt! Kommer bli en mysig eftermiddag/kväll för viu kommer nog hem ganska sent, precis som vanligt!!
Nu ska jag fortsätta njuta av fredag den 13 :P

12 augusti

Dagen idag har jag sovit ut  och sedan varit i kyrkan med nära. Vi chillade mest och hade en mysig lunch. Innan jag sen åkte hem så handlade jag lite kläder å så. KOm hem och gjorde middagen som faktiskt lyckad. Var ute och sprang och gjorde lite styrka när jag kom hem medan Ellen passade maten!
Nu chillar jag å resten av familjen kom precis hem!

puss

16 dagar

Idag är det 16 dagar tills jag flyttar, helt sjukt! Fattar nog inte ritkigt det fö det känns som det är så lång tid för jag ska hinna med så mycket innan jag ska flytta. Tex göra teoriprov och en uppkörning( hoppas), konfirmera mina konfirmander å allt vad det innebär, har avskedsgrej *2 nästa helg å sen återstå packning och hinna träffa en massa människor, går ekvationen ihop? ja de får jag se!

Har idag gått upp vid 7.30 för att baka scones till mina kära vänner i kyrkan som blev glada för detta:) Sen har jag hunnit plugga teori, chillat i trädgården med lunch, haft en mysig eftermiddag med spel och "sjätte sinnet", jag gillar inte skräckfilm!!
Har idag även hunnit betala mitt teoriprov och uppkörning!! GAH!! Crazy!

Ledighet

Jobbade min sista dag i fredags å njuter jag av att vara ledig, nu kan jag vara uppe sent för jag har ingen klocka som ska ringa, men jag vaknar ganska tidigt ändå typ vid 8.
Men jag har hunnit köra en massa nu när jag varit ledig och pluggat teori, nödvändigt ont. Sen har jag umgåtts med vänner, spelat spel och kollat på film. Har även hunnit shoppa och träffa ännu mer folk. 
Idag var jag med min kära faster och kollade ut nya glasögon till henne och fikade på chokladfabriken, mums! sen åkte jag till kyrkan och fixade så att pia nu finns på rikigt dvs på facebook :)
Har hunnit träna, duktiga jag! 


Liten syster är nu stor!


Idag fyller Ellen 18!

2 augusti 2010

Måndag idag igen, att den alltid kommer efter de så sköna söndagarna. Det har ju regnat typ hela dagen eller vi hann ta ut alla cyklar på gården innan det började vräka ner. KUL!

Kom hem och chillade innan jag nu ikväll hann träffa Cornelia:)

Nu ropar sängen på mig för det är en ny jobbdag imorgon å klockan ringer vid 06.30! woho!

PUss


Det är nu AUGUSTI!

Helst sjukt vad tiden och spciellt denna sommar har gått fort. Hur blev det augusti lixom?  Kan inte fatta de, men det är nog mycket för att jag fyller dagarna till sin spets, å så försvann den dagen.

Hade ne jättemysig dag igår.
Vaknade vid 8 så hemmapysslade först inna jag å Malin åkte till SATS vid odenplan och körde shape:O Hör och häpna :P Det gick sjukt bra men hade redan ont i benen så det är inte bättre idag :P
Kom hem och fixade innan några söta vänner kom över och vi hade en fikapicnic på min altan. VI hade : jordgubbstårta, muffins i 2 olika sorter, kärleksmums, hallongrottor, kokostoppar och en vit chokladkaka med bär. Vi rullade mer eller mindre fram efter allt detta som även finns i min kyl just nu. Men trevligt hade vi det :):)
 Fick lite lugn hemma innan jag gick och träffade underbara Malin, som jag spenderade kvällen hos!

PUSS



RSS 2.0