Pläden är på g

Idag så hann jag gå iväg till broderiaffären och handla stickor, rosa stickor :)
Så jag har hunnit börja å komma en bit på pläden jags ka sticka av det rosa granet som jag fick i helgen :)

Puss å kram

Ni är kärlek för mig <3

Personerna på den här bilden har jag fått spendera några underbara dagar. Började med en mysig middag på Mello yello. Hemmamys i massor, bakat en massa, nästa kommit till lunch, fikat( vanligt och advent) ätit pizza å tacos. Även tårta till lunch. Adevntspysslat, varit i kyrkan. Bara varit vi har ju varit det mysigaste. Jag tycker dock att dagarna har gått för fort,ävem fast vi spenderat flera, fler, flera timmar tillsammans. Typ inte setts så här mycket sedan i somras. De är allt för länge sedan. Men ni vet: Ni finns inom mig.. alltid <3


Hej mitt vinterland

Så här ser det ute hos mig juste nu. Snö och kyla. Det kanske blir en vit jul, eller vi ska nog inte ta ut något i förskott. Men en vit 1:a advent?















Nu är det dags att diska, berget har växt sedan bilden togs. Det är inte roligt!

Ung och bortskämd?

Jag har sätt alla de 3 avsnitten av Ung och bortskämd men har sett de i ett svep på datorn för jag har missat när de gått på tv. Till en början blev jag bara irriterad på alla som var med där, att de var puckade och inte klarade något själv. Visst tycker jag så fortfarande men det är inte barnen/ungdomarna jag är irriterad på utan deras föräldrar som faktiskt låtit det bli på det här sättet, aldrig låtit sina barn prova att göra något. För barn är bara ivägen och kan inget, det är då bättre att göra allt själv. Eller?
Vad hade hänt om barnen fått städa sina rum, hjälpt till att laga mat osv. Då hade inte familjen behövt skämma ut sig så på tv.


( Bilden är ett år gammal, crazy)
Men men. Nu ska jag väl inte klaga, men de är värt att tänka på. Det är synd om alla som är med. De kommer bli ihågkomna som de som inte kan något. Hur kul är det ? Lika kul som att ha en "big brother"- stämpel antagligen.

Nu är det hopp isäng som gäller om det ska finnas en chan att orka upp imorgon. Då snön ska komma,.
Krambanan.

Myshelg med Tova och Jesus

I fredags så hämtade jag min nerflugna vän Tova på stationen. Vi åkte hem till mig direkt eftersiom det regnade, Tova tog med sig regnet ner hit. Vi dumpade alla grejer. Vi trotsade regnet och handlade tacos. Lärdom: Det behövs inte 800g köttfärs för tacos till 2 pers. Vi har därför ätit tacos 2 gånger och gjort en paj å det är fortfarande över.  jaja
Igår gjorde vi stan och det regande inte så vi kunde traska runt i stan och sedan hem, mysigt var det i det fina (?) höstvädret. När vi kom hem stannade vi här, mysig kväll hade vi sen. det blev kvällsfika med Jesus ( äntligen fick han vara med). Vi somande nog vid typ 3 i natt och sov länge och väl.
Idag blev det kycklingwok till lunch, såklart för mycket där med. Nu har jag paj och wok till hela veckan. det är skönt. Jag slipper laga mat!! Lämnade sen Tova på flygbussen, hon borde ha landat för ett litet tag sen!

Nu ska jag se "ung och bortskämd".
Puss

Snatti <3


Idag så hände något magiskt. Min underbara vän Therese, Snatti kom in på facebook och vi han "prata" en liten stund för de var ju mitt i natten för henne. Men vi hann växla några ord och det betyder så mycket för mig. Vi som innan hon åkte i september hördes varje dag, med få undantag. Kärlek!
Tänker på dig varje dag ! <3<3


Så mycket bättre

Tiden rullar iväg, insåg de på bloggen. Inget har tillkommit sen Cornelia och Malin var här.
Men efter de har jag även haft Kajsa på besök i förra helgen, mysigt. Det blev en väldigt lugn helg med en helkväll med filmer.

Veckan som varit har varit en normal vecka eller vad jag ska säga. Allt har varit igång igen. Vi övade inför lucia med 35barn och ungdomar, det var så härligt att samla så många och sjunga massa sånger. Men många av de som ska vara med i tåget har jag inte hört förut, konstigt nog. De är typ 50, 50 som jag hört/ inte hört. Men det kommer blir bra tillslut !

Har även hunnit träna en massa och det är nog därför jag orkar med allt som ska göras för det ger mig så mycket tillbaka!

Inköp av julklappar och rim till dessa hann jag med igår då jag var ledig, välsigt skönt. Så de pryder fint mitt skrivbord :):) jag är ute i god tid men de är för att jag inte kommer hinna handla å så senare i år. Vill inte heller ha de å göra när jag kommer hem i december, då vill jag bara chilla och ta de lugnt ! Som de ska vara innan jul, det är alltid så mycket stress och vill slippa de iår, vilket jag kankse gör ( tror jag )

Kommer få besök till helgen som kommer,19-21 november, kommer Tova ner hit och den 25-28 november kommer Jonna och Mälin ner. Det kommer bli två riktigt bra helger. Längtar till att omge mig med underbara människor <3<3


puss å kram

Mysigt besök

Igårkväll åkte Malin och Cornelia hem efter att ha vart här sedan i lörsdag morgon. Vi hann vara i köpenhamn mellan lördag och söndag, se, göra och smaka det man ska göra när man är på dansk mark.
Vi åkte nöjda därifrån och njöt av söndagen hemma.  Sen har jag jobbat medan de var här nere så de har roat sig på dagarna och sedan har vi myst på kvällarna :)

Idag hade jag ledig dag så sov ut. Efter blev det träning, hem å äta lunch, in till stan och sedan IKEA. Gick sedan från stan hem och det var skönt. Har även hunnit prata i telefon massa:)

Nu är det så att mina stövlar har gått sönder igen, bajs, å hittar inte kvittot som jag trodde att jag duktigt hade sparat. Men ska se om det går att lämna in de ändå..

Puss



RSS 2.0