Snart drar vi:)

Om ca 1½ timma så drar jag och Therese till Frihamnen för att ta båten mot Riga. Vi ska först åka båten dit å sedan kommer vi att checka in på spahotellet, där vi ska sova en natt. Vi hinner även att gå på stan där. När vi är på hotellet, dvs i morgon eftermiddag så kommer vi att få massage och mainkyr, lyxa till det lite så här på höstkanten. 

image37
Så nu sitter jag och tittar på Svensson, Svensson och ska snart gå och klä på mig efter duschen och även packa. Fast jag har redan packat fram allt som ska med tom passet. Vi ska ju utomlands.

Madde, jag hoppas att din mamma inte är så arg nu. Hoppas att jag kunde hjälpa dig!!

Aja nu ska jag kila upp och börja klä på mig så att jag inte missar bussen, för då kommer jag att missa båten oxå vilke tinte skulle vara så kul.

Tuut, tuuuuut, nu blir det inget mer bloggande förens på onsdag. Vill bara säga hej då till alla !!

image38<3 älskar er!

Gårkvällen i bild..

Lite bilder från i går..
                 

Tack Therese !!!

Lyckad kväll :D

Kvällen i går blev riktigt lyckad för våran del!!

Det började med att Anna kom hem till mig, vi tog bussen som Nico steg på å fortsatte till vällinby där vi tog tunnelbanan till Fridhemsplan. När vi åkte dit så ringde min kära vän Louise "Luuluu" medans hon sket, hahah. De frågade vart vi skulle , de sa att de kanske skulle till samma ställe.
När vi kom till Fridhemsplan så mötte vi upp Therese som hade stått där och väntat i 20 minuter :/ vi begav oss mot Viper room, där vi skulle mött upp Nicos kompis men han var inte där så vi ställdes oss i kön. (vi slipper betala inträde :P) När vi str i kön se säger Therese:

- Henne känner du ju! Det är hon med mörka ögon.

Det visar sig att det är Emelie och Kajsa från mitt fotbollslag ( från AIK-tiden) som oxå skulle in och föra på. Mycket trevligt.

I början händer inte så mkt men vi dansar först på övervåningen men de va inte så mycket drag sär så vi gick upp och när vi är där uppe så stöter vi på en "gammal bekant", John-john ( från Ayia Napa). Det visade sig att han var där med folk som var med i somras :D. Sedan umgick vi med de hela kvällen.
Vi hade de mycket trevligt, :D .Eller hur tjejer?

När vi sedan skulle dra så ser jag ännu en bekant, Cissi (även hon från AIK).trevligt, trevligt!!

Sedan skulle vi dragit vidare men, men jag, Therese å Anderas hamnade på Mc donalds på Vasagatan. Vi va jättekissnödiga, men så klart var de aslång kö, så det var bara å vänta :/ Gentleman som Anderas är gick han och köpte en hamburagre till Therese, mycket välbehövligt.

Vi orkade inte dra vidare så Therese och T åkte hem till therese. Sedan stod A och väntade med mig på min tunnelbana.

Det var min kväll de! jag hade de trevligt och mer där till ;)

(Bilder kommer senare)

Puss å kram <3


Utgång

Nu sitter jag här nyduschad å fixar de jag ska ha på mig samt väntar på Anna som sk akomma hit innna vi image18åker å möter Nico ( samma buss) å Therese vid Fridhemsplan för att sedan gå till Viperroom och fest hela natten kanske om vi inte får för oss att gå någon annanstans, men Nicos kompis kan fixa in oss utan att vi behöver köa så:)

Jag å Ellen lagade en kulinarisk middag, beståeende av ris och Stinas kyckling:)

Snart kommer Anna ner hit :) 

så nu blir de inget mer bloggande i dag men vi kanske fotar i kväll å då kommer de upp i mrogn :)

puss å kram:) image19

Tupperware å Lana

Nu har jag kommit hem från de vuxna kalaset , Tupperware. Det var väl inte min grej( massa plast saker,337792-6 burkar å så.) men de andra som var där verkade ju ha de trevligt så. Jag fick en liten slant för besväret så mig gjorde det inte så mkt. Lana som flickan heter som jag var barnvakt till sov halva tiden ungefär så det var inte så jobbigt. Hon va ritkigt söt .:)




Det har ju rengat en massa men som tur var regnade de inte när jag gick hem, men jag hade ju med mig paraply när gick dit men behövde inte använda det påvägen hem :) Vilket var väldigt skönt!!

Hur gick det då för min bror på lidingöloppet?
- Jo för de första så sprang han i en åldersgrupp över sig å för de andra var han tvungen att spy när han sprang de 10 km. Ändå lyckades han att komma 6:a :)

I kväll blir de utgång, vet inet vilka som ska med nu efterosm folk bangar pga va vädret som har varit i dag :/ trist tycker jag:/ men men ut ska vi i alla fall!!

Men jag ska kanska ta en lite powernap ( alternativ medicin ??HAHAHA) inna jag å ellen ska ställa in kyckligen ( middagen) i ugnen. Den ska stå inne i en timma :O.

PUSS å KRAM <3

Löper..

Nu kanske ni tror att det är en hund jag pratar om men så är inte fallet, utan det är så att min lillebror är med i Lidingölopper i dag. Vi får se hur de går . Men han är ju bland de bästa i sverige i sin årgång så nu håller vi systrar tummarna och hoppas på att få se en medalj när du kommer hem. :)

337792-15Detta är min lillebror, Joel. Han och hans norke vän Jonas var å fotade lite så jag passar på å lägga upp den eftersom det är honom inlägget handlar om. Han har inget emot det eftersom han älskar att synas ;) ( de ligger i familjen)

Singstar å god morgon

337792-13
 God morgon alla kära vänner, nu sitter jag här vid datan å känner lukten mina kära syster Emmelis äggtjosan:P själv tycker jag att de luktar pannkakor. Men pannkakor innehåller ju ägg så, inte helt ute å cyklar.

I går så var jag hos min barndomsvän ANNA som fyllde 18! grattis! jag följde dock inte med det sällskapet tu eftersom mina kära vänner ska ut i dag så då följer jag med de. De kommer bli lite av en ayia napa återträffa. Alla utom Jonte ska med, vad jag vte i nuläget i alla fall.

Efter middagen så träffade jag min vän Fanny, som jag var ledare med i somras, vi gick hem till mig å satte oss i  boden och såg på idol. När vi såg idol så ringer vår vän Hille337792-14 och säger att de ska komma dit å köra sing star med henne, Elin och Tessan. Där kör vi sing star i flera timmar å sedan så bestämmer vi oss för att sätta på julkalendern Mysteriet på greveholm.( Världens bästa julkalender om ni frågar mig). Men när vi skulle se de så insåg vi att det var svensson svensson på tv och såg det en stund. Sedan julkalendern.
När vi såg på Mysteriet så somnade Fanny i soffan, så insåg vi att det var dags för oss att gå hem och sova. Stackars Elin dock som fick gå¨hela vägen hem till :( men du e stark!!!

Nu ska jag göra mig lite frukost och sällskapa min stora syter i soffan.

I eftermiddag ska jag på Tupperware party( eller hur de stavas), dock inte för att köpa dessa plast saker utan för att passa en lite tjej på snart 1 år!

PUSSAR

Mina barn :)

Jag vill bara säga att ni är mina små barn eller små syskon. NI är så underbara allesammans. Jag spenderade två veckor uppe i Jämtland med er i somras , Helt underbart!:) Vi kom dit med snö å åkte därifrån med solsken. ÄLSKAR ER !!!image17

Bästa vänner..

image16Var tvungen att ta med den här bilden, den är tagen i somras på cypern, AYIA NAPA och är på mig och min bästa vän THERESE. En bild säger mer än tusen ord.Bästa resan och vänner någonsin. Å på söndag drar vi igen, men

Bloggvärlden och jag samt chokladkoppen ;)

337792-12I dag så bestämde jag mig för att joina bloggvärlden med alla andra. JAg älskar att läsa andras bloggar och tänkte att de inte borde vara så svårt. Jag brukar läsa bloggar som tillhör både de jag känner och andra, de e riktigt kul för de känns som man känner personen i fråga:)

I alla fall jag orkar inte skriva ut hela mitt liv här och nu så de får komma lite pö om pö.

Dagen i dag började med att jag sov ca 20 minuter för länge men jag hann i alla fall till rätt buss å tunnelbana. I skolan hade jag en vettig lektion Naturkunskap B, känns viktig att gå på dne för man lär sig så mycket om man är där å slipper plugga en massa till proven sedan , vädigt skönt:), efter de hade vi typ inget mer så jag å mina "katter" åt lunch tillsammans å sedna åkte jag och Tova mot slussen för att fika på Billströms men eftersom vi kom mitt i lunchrusningen så var det ingen idé att stanna där.SÅ vi begav oss mot gamla stan, inet för att de var bättre där men efter mycket in och ut i caféer så gick vi till stor torget och satte oss på café Chokladkoppen. När vi gick in för att kolla vad de hade så frågade vi:

- Har ni varm choklad här?

Han i kassan kollade på oss å svarade:

- Det vorde konstigt med tanke på vad vi heter. Jag skulle skämmas om vi inte hade det.
Sedan skratta han åt oss :) mend e bjuder vi på, haha.

Sedan begav vi oss mot Västermalms gallerian för att kolla läget men vi hitta inget vi ville ha. Efter de så skilldes vi åt. Jag skulle hem å Tova skulle till stan å köpa paket med en kompis..

Nu sitte rjga härå har precis pratat med min kära vän, THERESE!!

Puss å kram , vi ses på stan ;)

/ Erica



RSS 2.0