Effektiv onsdag

Började dagen med att jobba, men bara till 1 så det vr skönt med en kort dag.. Sedan så cyklade jag hem, fixade mig och sedna åkte jag bussen till Vällingby och fikade där med Carro:)

Åkte sedan hem, gick förbi grannen och umgicks lite. Sedan fick jag sällskap av lilla Anna. Trevligt!!
Jag hann tom möblera om lite i mitt rum och spika upp de tre ramarna, det blev helt okej:)

Sedan vid 7 så gick jag, med mina nya skor och mötte Malin, där även Jacob och Vilma var. VI satte då igång att jogga i våra nyinköpta skor. Vi flög nästan fram i spåret:P eller ?? Men vi förlängde vår slinga lite och den biten vi la på ökade vi även farten, inte för att det var en lång ökning men ändå:)

Jag har bara 2 dagar kvar att jobba nu och det känns väldigt skönt, jag känner att jag har gjort mitt på jobbet. Känner att jag inte har så mkt till tålamod kvar.. Men ska ge järnet de sista dagarna med!!!

Puss nu ska jag gå å duscha så jag luktar lite gott, nu luktar jag inte rosor precis :P

Allsång, precis som de är varje tisdag

JObbet flöt på och klockan blev 3 å jag cyklade hem i värmen, som även fanns över min cykelväg idag..

När jag kom hem tog jag det lugnt och inväntade Malin. Vi sågs sedan och tog oss en promenad till Hifi sport, eller vad affären heter å även till Coop. Vi började med Coop där vi inhandlade Ben & JErry glass, New york smaken. Den fick betygb 3,5/ 5.

Sedan så slank vi in på sportaffären och inhandlade efter att ha provat 4 par joggingskor. Vi köpte likadaa adidasskor, som var ritkigt sköna så imorogn kommer vi kankse flyga fram på rundan, bara vi inte får skavsår eller liknande för då går det inte att springa. Men det känns inte som att de kommer bli så:)

Jag läste även ut min undrbara bok idag, tyvär.. Men den har verkligen varit en kär vän under de ca 10 dagar jag läst den :) Jag fick ett glädjande besked på mailen att mina böcker jag beställt säkerligen hinner komma tills på fredag :):) så nu kan jag ha en liten paus fr att sedan kunna läsa en massa när jag är ledig i 2 veckor, helt perfekt.:!! För jag hade nämligen tänkt att ta det väldigt lugntå, men vi får väl se hur det blir:P
Jag gjorde en hel hylla tom i min bokhylla för att alla böcker som Bella har lånat ska få plats å även de nya:)

När jag pratade med THerese i telefon idag så höll jag även på att städa å då insåg jag att jag hde tre likadana svarta ramar som bara ligger i en låda så jga passade på att rama in tre foton, ett på mig, ett på mig å cornelia å sedan ett på mig å malin. Nu ska jag bara fundera på var jags ka placera de..

NU ska ajg gå å göra mig sovklar:)
puss



1, 4 slutligen 6

Det är ingen mattegrej jag skrvit upp utan det är  hur min sluttid på jobbet ändrades, väldigt jobbigt.. Det blev slutligen 10 timmar.. ganska jobbigt men de funkade..

NU orkar jag inte skriva mer, är väldigt trött..

PUss hörs imrogn ..

Söndag

SÅ har ännu en helgdag rullat förbi och imorgon börjar en ny vecka för oss som jobbr, det är väl inte så kul när man vet att det ska bli ca 25 grader eller mer hela veckan:/ men de är smällar man får ta när pengarna ska rulla in :P

Dagen har bestått av att :
- Svettas, sola och doppa mig upp till knäna
- Damsuga rummet, ganska länge sedan
- Laga punkan på cykeln med pappa
- Vara på Kärsön med Mamma, pappa, Joel och Malin
- Äta pizza
- Fixa med Thereses present
- Umgås med Cornelia

En väldigt lugn dag, väldigt skönt!! ÄR utvilad och "fit for fight" för en ny arbetsvecka:)

puss
Från spanien, men där var det oxå varmt:P

Ingen tvingar dig att ligga i solen

Man ska inte klaga om det är varmt ute för man kan alltid vara inne eller i skuggan, det är ingen som blir tvingad till att ligga i stekande sol, därför ska vi sluta klaga på att de är varmt. Dina vänner vet redan att det är varmt för de bor troligtvis väldigt nära dig och jag kan lova att de har samma väder även på andra sidan gatan..

Aja, jag å Malin tog en joggingtur imorse eller kl 11, å var ut ei spåret i kanske en halvtimma, sedan lite strech på det å hemgång, allt som allt en timma. När jag sedna kom hem visade termometern ca 26 grader, å det var ingen idé att duscha, lika svettigt igen efter duschen, så jag satte istället på mig min bikini och satt under partytältet vi har uppställt och har suttit där iprincip till för en timma sedan och läst min underbara bok och även pratat lite i telefon :)

Ikväll ska jag träffa min älskade vän CORNELIA, som jag inte har träffat på en månad eftersom hon åkte till Spanien dagen innan jag kom hem från kil:( men ikväll ska vi ses :)<3<3<3

puss

En dag kvar nu

Å så var det torsdag idag, fast jag kan inte säga att veckan har rullat på fort, men nu har jag snart klarat av denna vecka med:)

Idag var vi teu på förmiddagen på jobbet vilketvar väldigt skönt för då fick vi lite luft och slapp svettas ihjäl!"

När jag skulle cykla hem så var det jättevarmt så imorgn ska jag cykla i short, om det inte bli för kallt, men de tror jag inte att de blir!!

JUst nu sitter jag å väntar på att Malin ska ringa mig för vi ska ut och jogga i denna värme, men det är bara för att få det gjort för dagen.!! Andra gången denna vecka, ska ut på söndag igen..


puss 
Hittade denna bild på facebook hos min konfirmand markus, från förra året. Jag å sanna har kattöron på oss för det var en ganska stor del av det lägret :P

Pengarna rullar in

Ibland hjälper det att tänka på när det är som jobbigast å tyngst på jobbet. Jag brukar prata med Malin i telefon i princip varje dag när vi jobbar å då kommer det alltid upp att vi ska fortsätta kämpa och tänka på pengarna som sedan kommer, det kommer bli så mycket roligare i Thailand om vi har pengar att spendera:) Snart ska vi boka resan oxå!! Jag längtar, vilket jag har gjort hur länge som helst nu:P

Idag ska vi äta middag hos våra grannar för att Fredrik fyller år! Det rycktas om hamburgare och sedan efterrätt. MUMS!!!
sedan blir det en kvällspormenad med Malin, börjar bli en vana nu som rä välidgt trevlig!!

puss

GRATTIS FREDRIK 16 ÅR!


Tisdag

Ja, med träningvärk i låren cyklade jag till jobbet idag, men det var ganska segt. Dagen flöt på och kl 11 så var det andakt, en ganska tråkig präst dock men skönt med ett avbrott fårn avdelningen även fast jag hade 4 med mig ner..

Sedan så blev det lunch å efter det tog jag rast, då pratade jga lite med Malin och sedna David. Dessa två ska jag umgås med idag.. Ska inom kort åka till David, han åker iväg imrogn så jag passar på att tärffa honom idag :) Sedan ikväll ska jag ut med Malin å vandra, är lite av vår grej lixom :) men det är skönt för då kan jag sedan gå å lägga mig och läsa min bok som är så bra!!

Nu ska jag gå å duscha.. PUSS

Solen lyser å jag ska ut i värmen :):D

Lunka på, lunka på

Dagen har rusat fram tycker jag.. Först så sov jag till halv 11, rekord denna vecka:) Väldigt skönt för jag var helt utvilad när jag vaknade:)
Vid 1 så tog jag bussen till Vällingby för att möta Sanna( en av årets konfirmander) så söt:) Vi satt å fikade i ca en timma och snackade en massa, seda skulle hon iväg med sina föräldrar å spela tennis, hur mysigt låter inte det??

Efter de så gick jag lite i Vällingby för mig själv och införskaffade en ny necesär för min som jag köpte i Riga hade blivit jätteäcklig pga ett puder gått sänder och läckt i hela:( Så jag införskaffade en ny och sedan Ldb sminkborttagnings medel...

Sedan så åkte jag hem och gick en promenad med Malin, sedna så kom jag hem. Å nu har jag precis kommit hem från en joggingrunda på ca 5,5km. Å jag orkade hela. Jag kanske inte joggade så fort men jag tog mig riunt utan att stanna:)Jag som trodde att jag skulle dö, så nu är det bestämt att jag ska jogga 3 dagr i vecka., Jag kommer ha superkondis om 5veckor, eller det kanske går fortare att blir bra?? Aja den som lever får se.)

Ikväll ska jag även fira Ayla och hon ska få paket:) Hon tror att vi ska ut å gå e promenad, fast det kanske de oxå blir?? Vem vet...


NU ska jag i alla fall gå å duscha, för nu har jag eftersvettats ett tag:)

Tagen i Kil vid vattnet, Thomas i bakgrunden:P

Jättemysig kväll igår:)

Efter jag var i Vällingby å shoppade så efter någratimmar så gick jag hem till Sanna<3 där vi var en stund för att sedna åka å handla mat till kvällen, Grillning hos Sussie:) Vi började med att åka till Coop forum, Sanna har bil och körkort så allt går väldigt smidigt och tar mycket mindre tid:) Men iallafall. När vi kom till köttet där så fanns det bara stora förpackningar och då bestämde vi oss för att åka till Hemköp i centrum, där inhandlade vi:
- Väldigt mycket kött
- Potatissallad
- Läsk
- Bröd
- Chips
- Godis

Sedan begav vi oss( efter en sväng förbi Sanna igen för att hämta hennes mobil) mot Skogås. Efter en bra vägbeskrivning av Malin så kom vi fram till Sussies hus. Kvällen flöt sedan på väldigt mysigt. De som var där var:
- Jag & Sanna
- Therese & Malin
- Robba & Sussie
- Hanna, Zandra & Jonte
- Micha & Jenny
- Tom & Emil
- Robbans kusin med vän
- Malin
Sammanlagt 16 personer, vilket var väldigt lagom och trevligt:)

När klockan blev 11 så bestämde jag å Sanna oss för att åka hemåt, men när vi nästan var hemma hos mig så bestämde vi oss för att hämta filtar, sittunderlag, ljus å så för att åka till Riddersvik och ha det jättemysigt. Så det gjorde vi:)

Underbar kväll:)
PUSS


Sanna :)<3<3

Lyckad shopping i Vällingby idag :)

Jag och Malin tog bussen i morse till Vällingby för att handla lite, eller Malin skulle handla å jag skulle hjälpa henne :P

Mne när vi steg in på Gina tricot så insåg vi att hur mycket plagg som helst kostade 49:- styck, så där stod vi och det var bara föross att börja hitta plagg som vi ville köpa, och det var väldigt lätt:) Sedan gick vi å provade. Vi hade ca 15 plagg med oss in, men ganska mycket sorterades bort:P haha men till slut så betalde jag iallaflal för 6 plagg å Malin , så detvar lyckat:)

Sedan så gick vi runt lite mer och Malin fyllde på med kassarn medan jag mest var assisten :P Sedna kom Ellen upp och vi gick till Gina igen för att Ellen skulle få fynda. 9 plagg för henne..

Sedan var det dags att åka hem å äta lunch:)

PUSs


Såhär såg det ut



Såhär såg de ut när vi skulle äta för en vecka sedan när jag var i Örebro på läger, mycket folk men det är väldigt mysigt!! Jag skulle gärna ha stannat i en vecka till för att göra ännu mer skojiga saker. Men allt roligt har ett slut, även detta läger! TAck för de två veckor jag fick spendera med er!!!<3


Fredag imorgon

Åh, så skönt de ska bli. Har jobbat 3 dagar denna vecka å de känns mycket mer. Fast idag gick tiden ganska fort, gick ner i källaren och satte mig i massagestolen, vilket var jätteskönt.  :)

Känner mig väldigt stolt över mig själv för jag har cyklat till å från jobbet, vilket är 1,5 mil om dagen. :D

Snart ska jag ladda in bilder på datan från min mobil så att alla inte ligger där..så sa ajg lägga upp lite här tänkte jag :)

Ska gå en promenad med malin ikväll oxå:)

(L)

Post å post

KOm hem cyklandes idag å öppnade brevlådan där det visade sig att innehållet bara var till mig!!:P

Först så var det mina linser som jag beställde i Söndags, snabbleverans vill jag kalla de. TACK! synsam.se

Det andra som låg i lådan var ett brev från en brevvän som jag hade när jag gick i mellanstadiet, dvs för väldigt länge sedan. Hon bor i Sri Lanka såp det var väldigt kul, har inte hört av henne på flera år..

Jaja, nu sk ajag hoppa in i duchen, men först ska linser in i ögonen:)

puss

Ledig dag hemma:)

Sov till 10 imorse, så himlaskönt, har inte gjort de på säkert 3 veckor.

Jag klarade av att vara utab Msn i tre veckor:P men igår gick jag in igen :P

Nu sitter jag å fixar mig lite för ska upp till Vällingby å handla lite å se lite annat folk :P:P

PUss puss :)


Hemma igen

Jag orar inte skriva allt som hänt under dessa två veckor jag vart borta, men ni kan gärna kika in på bloggen.

Har haft det underbart!!
<3



RSS 2.0