Independent woman

japp, japp!

Nu ser jag idol å det är najs! Var i Solna å inhandlade lite paket:) Ska fixa lite inför julen:)

Imorgon är det fika som gäller med vänner!

puss

Myskväll å dåliga nyheter

Jag å Sanna lyckades få till en brta å god middag, kyckling med pommes å så:) Bra jobbat av oss som inte kan laga mat! Sedan så sjöng vi sing star snacka skit å såg på film. Vid ca01.30 så somnade vi.

Vid 07.00 ringde klockan å jag ville inte väcka sanna så jag gjorde mina morgonbestyr i rummet i mörkret, klä på mig å så. Sedan så blev det en enkel frukost bestående av en macka å ½glas cola:P
Efter de gällde naprapaten, å efter att ha varit där 1½h så fick jag reda på att jag har för korta muskler innuti vaden å sedan på framsidan av låret. Så jag kommer inte få köra dansaerobic, boxning å styrka på gymmet för benen för att jag sitället ska sitta å köra små men intensiva övningar för att stabilisera och fixa till knät så att de kan bli bra igen å sluta klicka..

Nu ska jag bege mig här ifrån och åka å möta Malin för att sedan åka till Solna C.

Puss

Tack

Igår var det sjörövarfest, aslyckat! Jag var skattkista:P

Tänkte bara säga att jag ska undersöka mina knän imorgon kl 08.45 hos en naprapat för att se vad han säger om att de klickar å så får han känna om allt är som det ska.

Ikväll ska jag nog sova hos Sanna!

puss

Varför kan man inte köpa fiskespön i november?

Jobbade på idag genom att styrka tyg, ta bort ettiketter å sånt. Fixade även min kostym inför sjörövarfesten imorgonkväll, jag tror de kommer bli sjukt bra tror jag!
Sedan så har vi även fixat inför morgondagen å torsdag& fredag.
Fick hjälp av Jonny å Pia med det:)

Tränade sedan danserobic å core å då mådde mitt knä inte bra utan de känns som att de är som en knytnäve i knät å pappa kände å de kan vara en inflammation men de hoppas jag inte. Men ska se om de finns tid hos någon naprapat eller liknande i veckan för att se vad de e..

puss

Snön öser ner

Om man kan säga så, emn jag tycker att det är väldigt mysigt! När kylan biter lite i kinderna då är det ju supermysigt sedan när man kommer in igen! Lycka!

Dagen idag gick i olika tempon, men jobbet tog slut å tärningen väntade, pilates å sedan blev det pt-cirkel å fy fan säger jag bara. Jag höll på att spy flera gånger om( snacka om att ta ut sig) å sedna så var jag spyfärdig i typ 30 minuter efteråt..

Men nu ska jag lägga mig å sova!
puss å god natt!

Lejonkungen äger

Malin sov hos mig i natt å då lånade vi Lejonkungen på Dvd av mina grannar, å den är ju bara så bra! Love it!

puss annars har denna kväll varit skit! men ska träffa Cornelia nu å hoppas att de blir bättre!

Promenad i snön å sedan blev det en dörrkrans!

Jag å Ellen var ute i snön å det var mysigt, även fast det var kallt. HIttade inte mina vinterskor:S men jag klarade mig. Vi plockade massa saker i skogen som gran &tallbarr, enbarr, nypon, rönnbär å så:) Den blev ritkigt fin å nu hänger dne på dörren här hemma:) Gratis är bäst å nu hoppas jag att den håller sig!

PUSS

Fredagsmys

Igår så åkte jag å Cornelia mot Vällingby för att åka hem till David! Det var ju nysnö så det var vitt överallt! När jag gick till bussen ¨å var jag så glad för all snö att jag småsprang lite å fick snön i ansiktet :)
När vi gick av bussen så kom vi till ett räcke där vi drog av alla snö å kastade upp den i luften å  det var som att det snöa igen :)

När vi kom till David så plingade vi på men vi kom på att vi ville göra snöänglar på hans uppfart, sagt å gjort blev det! Sen så gjorde Cornelia ett hjärta på deras bil och även brevlåda!

När vi kom in så var vi kalla å efter lite flumm så gjorde vi varm oboy:) MUMS! Vi pratade å kollade på en massa sjuka saker:) En underbart mysig kväl!!

Idag har jag städat å möblerat om lite i mitt rum. Jag ska dra med Ellen ut. Jag vill nämligen göra en dörrkrans själv så jag ska se om jag kan hitta material i skogen att använda mig utav!

Som ett sommarlov

Så långt dvs tio veckor är det tills jag åker, om man räknar från nu på söndag som kommer. Å vi vet alla hur fort ett sommarlov kan gå. Men det rä helt sjukt hur mkt som ska hinnas med innan dess både för min egen del men även på jobbet, kyrkans essä är ju julen. Nästa vecka ska hur mkt som helst hinnas med, men det kommer gå bra!

Nu ska jag snart å¨ka å träna styrka idag igen, men idag är det rygg, axlar, biceps å mage som ska få sig en omgång!
Sedan blir de till att träffa vänner ikväll!

puss

Dagen då jag skulle legat kvar i sängen

Den dagen är idag vill jag lova, inget känns bra å allt går fel.. Å jag som ska jobba till halv 7. Sista 2h måste jag hålla masken å dra på leendet, de ska jag nog fixa.
Ska träna idag så det känns bra, något positvit..

puss

Najs najs

imorgon är det sovmorogn för min del, börjar kl 11.00 men innan de ska jag fixa med Ellens julklapp som kommer vara så personlig,väldigt stolt över min idé:) jaja..

Idga så var jag taggad för att köra ett bra dansaerobic-pass men så blev det inte ritkigt. Asså instruktören var bra å allt så, men det som störde mig och gjorde mig frustrerad var att de som ställde sig längst fram, stod typ 5 meter från längst fram så vi som stod längst bak hade ingen plats att röra oss på å då är de inte kul att träna :S

Nu ska jag gå å fixa min matlåda tills imorgon å sedan gå å lägga mig..
puss å god att!


TRött

Allt jag behöver säga är att jag tränade i 2½timmar igår.. 1h pilates, 30min gym å 1h box

6veckor till jul

Det är ju sjukt å det är så mycket som ska hinnas med, men det brukar alltid lösa sig innan det är försent.

Jag ska nu gå å göra en mall till en pepparkaka å en lussebulle på hela 80cm i höjd, det är stora saker jag pratar om.

Igår så hade jag en riktigt slappar dag, tränade 2h, sedan var släkten på besök, med andra ord så var det väldigt lugnt å skönt! Hade mina sovkläder på mig till kl 14.00 typ så det var chill..

Idag så har jag hunnit med en massa på jobbet, packat upp, skickat brev å sånt som måste göras. Kännas skönt att kunna bocka av dessa punkter:)

Efter jobbet blir det till att träna, pilates å sedan gymmet. Dra på mig mer träningsvärk:P Vem vet, det kommer jag kunna avgöra typ imorgon eller på onsdag.

Hoppas du har en bra dag!

Myskväll men nu gör det ont i rumpan

Igår så umgicks jag med Cornelia, Mathias å Eric. Vi såg på Grease å hade det väldigt mysigt<3 Kom hem typ vid 01.45 å somande sedan gott :)

Idga har jag en enorm träningvärk i min rumpa å det beror med stor säkerhet på att jag körde grymt hårt på gymmet i fredags å det är alltid som värst 2 dagar efter, som n ser jag väldigt rolig ut när jag går + att det fortfarande klickar i vänster knä när jag går upp för trappor:S fattra ingenting..

PUSS

P.s jag älskar dig!

Fan jag blir så arg på mina knän, jag som tom hade förberett mig på att det skulle göra ont och därför bundit med lite linda under knät för att ge stöd men det hjälpte ju inte.. Det gjorde ont ändå! Å imorgon ska jag ju köra aerobic ( det jag fick ont av, eller rättare sagt ont efter) å sedan spinn så vi får se hur det funkar!

Jag älskar min bok jag läser, nu den är så sjukt bra. Den heter jus P.s jag älskar dig! om du inte har läst den så rekomenderar jag den starkt., sjukt underbar! Började läsa den lite smått i tisdags å har läst ca 270sidor på 4 dagar å har typ bara 160 sidor kvar:/ vill inet att den ska ta slut!! men men sånt är väl livet?

Vill bara meddela att vi håller på att fastställa alla datum för vår resa ut i världen å det blir aldrig osm man tänkt sig. Mer info kommmer när allt är faststältl!


puss

Hemmakväll

Sitter å ser idol nu, just nu ska JOhan sjunga, kaos? JAPP!!

Var å tärna styrka på gymmet å det gick väldigt bra, höjde 5kg på sista sättet på axlarna, å vi som inte trodde att vi aldrig skulle göra de:)

Hoppas din dag har varit bra!!!
pusselipuss

Nyklippt

Nu har jag kommit hem från S:t Eriks gymn. därjag blev klippt av Bella s¨å nu är mitt hår fräscht:) till skillnad mot innan. Det som känns väldigt ovanligt för mig är att allt mitt hår är lika långt, vilket vi har kämpat för att få till det. Detta för att mitt hår är typ som svinto å när jag då klipper upp det så blir det ännu värre.

Puss

jobb, stan, träning

Idga har jag jobbat vill jag lova å jag är fortfarande här. Har varit å handlat, packat å fixat. VI har även haft möte mellan 13-15. Så det var mycket att fixa på morgonen.

Om ca 40 minuter så åker jag in mot stan med Malin å Sabine för att gå till STA travel och om vi hinner ska vi till Kilroy oxå för att bestämma hur vi ska resa om ca 3 månader, tiden bara tickar iväg.. Å det är mycket soms ka fixas, som visum å vaccin om det beshövs å allt man ska ha med sig, det är lixom inte bara å packa en dag innan. MÅste storshoppa på apoteket å allt.

Efter det ska vi tillbaka hit till Vällingby å träna box å efter passet är det en välförtjänt dusch som väntar med tillhörande bastu:)

Hoppas din dag är bra den med!

Polis

Jag har sedna jag var typ 10 år funderat på att bli polis eller brandman. Men igår slog det mig att jag borde prova att söka till poils högskolen för att se om jag har en chans att komma in. Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse. Men jag får se vad som händer. Jag fick iallafall rpov atat dra Micke på mitt jobb på golvet. För det är typ så att när man söker till som polis så ska man klara av att dra en docka på 70kg.

puss

Dagens lärdom

Vi körde först 1h dansaerobic å sedan hade vi bokat in oss på 1h spinn, ganska mycket. Men det vi lärde oss var att man om ska göra det så gäller det att ha kläder osm inte byter färg helt och hållet när man svettass som en gris:P

Ändrade planer för dagen

Egentligen skulle jag vara hemma hos Bella nu å klippa mig, vilket jag är i stort behov utav, men det blev inte så så inom en vecka hoppas jag att de blir av.

Det är ju farsdag idag å min stackars pappa är sjuk:( Men vi får nog göra honom glad sedan med paket å fika.

Idga står dansaerobic på schemat å det kommer bli sjukt kul, jag missade förra veckan så jag var sjuk men nu är det dags igen å jag hoppas att jag kan hänga med på allt, han ändara en massa så vi får se:)

PUSS

Kärlekskväll å träning

Igår så tränade jag bodypump å de tog vill ajg lova, inte så smart gjort med tranke på attjag hade tränat stryka på gymmet i torsdags å det känns nu vill jag lova speciellt i framsida lår, aj! Men men..
Efte träningen kom jag hem å åt middag, sedna så skjutsade pappa mig till mina vänner som var i kyrkan å hade kärlekskväll, så mysigt!!Ett bra avslut på jobbveckan!

Idag så åkte jag upp till Vällingby med Ellen å införkaffade lite farsdagspaket , det blir nog lyckat:) Sedan gick jag till Sats å tränade core å fick sedna sällskap av Malin å då körde vi ganska hårt på löpbandet.

Nu är det lunch som gäller:)

puss

Helg, va skönt

JObbade vldigt kort idga vilket var skönt. Fick smaka en av husmors bullar å jag kan säga MUMS!! det var gott!!
Mina vapendragare( Pia å JOnna) var lediga idag, så det var ganska dött för min del. Men sånt får jag väl leva med?

Nu sitter jag hemma å har precis fixat lite med Joels julklapp, gäller att vara ute i god tid!

Ska nog äta lite lunch om det finns..

puss

Snart helg

Igår jobbade jag väldigt mycket å var hemma vid 23.00, så jag hoppade i duschen på en gång å sedna dök jag i säng.
Vi hade en mysig kväll med pyssel å pärlor:) PÅ dagen var det oxå mysigt! En himla massa minnen kommer jga att ha därifrån.

Jag har varit och hjälpt JOnna väldigt mycket. Vår andra vapendragare Pia var ledig idag, vilket hon förtjänar. Imorgon är de båda lediga men som tur är jobbar jag då bara till lunch:) Det är så skönt att jag har dessa två vapendragare på jobbet, det blir så mycket roligare då, jag kommer gråta den dagen jag slutar. Jag hr lixom haft turen att få en bra jobbplats å väldigt underbara jobbvänner.
Jag skrev som minnesannteckningar på jonnas rum å inser hur underbart jag har å har haft det. MIndre än halva kvar å Pia åker om en månad:(

Efter jobbet kom Malin å Sabine förbi. Vi pratade lite om Australien.
Malin å Eric var oxå där å planerade inför kärlekskvällen imorgon..vet inte mer ä'n så..

Efter de så gick Malin å jag till Sats där vi enbart körde vårt styrke program, men det gick bra även fast det tog emot.
puss

Tisdag

Samma sak som igår på förmiddagen, sista dagen imorgon..Hade mer kläder idag så ag frös inte ett dugg, vilket var väldigt skönt :)

När vi kom tillbaka innan lunch å sedan dess ås har jag troligtvis varit väldigt trött då jag har skrattat å tränat magmusklerna så det heter duga, men sånt är kul.
Pia kom på världens smartaste plan om hru jag ska få en bra bild på Martin på Sats så är så snygg:)

PUss nu ska jag snart åka just till Sats å träna:)
hoppas din dag har varit bra!

Måndag, inte som alla andra dagar

Idag så har vi varit å visat barn i årskurs 6 hur begrevningar går till. Å det värsta med det stället var att det var svinkallt, jag frös fötterna va mig, så imorogn ska jag ha vinterskor för att slippa frysa..Dagens lärdom!

När vi kom tillbaka till jobbet så tog vi det lite lugnt för att sedna jobba vidare. Jag skrev ett uppmuntringsbrev till Jonna som jag hoppas gav henne lite extra energi:) Sedan så gick jag vid halv 5 å träffade Malin för dagens träning. Det blev en väldig massa 2h 10min. Gansk mycket om man tänker på att jag var väldigt sjuk i lördags ;P

Men men nu har jag kommit hem å packat upp å ska hoppa i duschen, sedna sk ajag leta reda på mina interskor,

puss

Söndagen har flutit förbi

Ja å inte har jag gjort något vettigt. LÄste ut min bok idag :( tråkigt å nu har jag inget att läsa, ska försöka hitta något här hemma men vi har absolut inte samma smak när det gäller böcker så de är inte det lättaste:S så vi får se hur det går!

Jag känner mig helt frisk nu vilket är skönt så då kan jag tärna imorgon, kanske inte blir till 100% men det är svårt å sakta ner ju. Ni som känner mig borde veta:P
Fick en rapport från MAlin från Sats å allt var som vanligt :P haha

Jag har precis gjort en paj, en blåbärpaj:) MUms, den ska avnjutas till Parlamentet  ikväll!!

pusselipuss

Åh, nu mår jag bättre

Gårdagen var bara skit, helt enkelt! Har inte mått så dåligt sedan jag vet inte när, eller jo när jag hade bihåleinflmmation. (mycket sjukt denna höst:S) Jag sov lite till å från hela dagen tills jag slutligen gick å la mig efter att ha stoppat i mig två alvedon så somnade jag ca 22.30. UNDERBART!
Innan de hade vi varit hos min kära faster på middag:)

När jag vaknde imorse så var det bara näsan som inte kändes frisk å det är en väldig förbättring sedan igår, så skönt! Jag ska skippa träningen idag med för att kunna träna imorgon, om jag mår bra då:) Nu gäller det att kurera sig så att jag blir frisk, jag har varit bra på det med tanke på hur dåligt jag mådde å det gick över väldigt snabbt :)

Idag ska jag inte göra så mycket, typ ingenting!Eller jag ska beställa böcker å typ linser, alltid något. Men jag vill inte riskera att bli mer sjuk !

PUSS

kl 5 kunde jag inte sova längre

Ligger i soffan å kollar på Eva & Adam nu för jag kan inte sova, hade legat vaken till å från sedan vid halv 1 så jag har inte sovit mkt inatt med andra ord. Jag har ont i hel kroppen, näsan är helt igenbommad å halsen värker. Nu är jag sjuk å de är ju perfekt när det är helg å jag ka iväg på middag ikvälll..
Kommrer inte orkar någonting:( Fan va jobbigt!!!

Jag å Malin som hade tänkte att träna core idag men nu sk ajag verkligen lyssna å mi n kropp å inte göra mer än å ligga kvar h'är, försöka sova(hur de nu ska gå)  sedan försöka få i mig mat å dricka, hur de nu ska jag för de gör ont att bara ligga här å skriva..

Jag hade ialla fall en mysig kväll igår med Cornelia, Mathias å Ben&JErrys halfed baked:) Men jag orkade inte ens äta halva, tecken på ett virus i kroppen?

Nu ska jag stänga igen här å kolla vidare..

puss



RSS 2.0