29/5-11

Idag är det hela två år sedan vi kom hem från 4 månder "over there".

Tiden här nere springer iväg, kan jag lova er. I onsdag fick jag en avslutningspresent av jobbet, då insåg jag att - de är verkligen inte alls lång tid kvar. Dagen till ära hade vi även 9 olika sorters fika :P Tur att jag är så duktig på att ta mig ut å jogga :)

Nu på tisdag så kommer alla vi som är volontärer i södra sverige att bege oss till Tyskland. VI kommer tillbaka den 7:e juni å då ska jag även upp till Stockholm och fira en massa stunter, synd att alla tar studeten typ samma dag. Har typ 6 eller något på 2 dagar så den matematiken ska jag försöka lösa men det kommer väl gå sådär med tanke på att Ellen tar studenten samma dag som 3 andra.

Sen kommer jag befinna mig i Malmö en sista vecka och flyttar hem 19 juni. Jag insåg att jag har 7 jobbdagar kvar å det är ju ingenting. Helt plötsligt har 10 månader försvunnit ..

puss

Jag lever, de kan jag lova

Här har det varit dött länge nu.
Jag lever och har väldigt mycket att göra kan jag lova, men när den här veckan som kommer är över så blir de mycket luft i schemat mitt.

Men idga har jag iallafall konfirmerat min grupp här i Malmö och det gick väldigt bra. Fick tom strålande sol och varmt väder. Hur underbart är inte det på sin konfirmationsdag ? Jättetycker jag!!

Sen var jag ute och joggade i solen, behövde bara ha t-shrit på överkroppen. Sommarkänsla :) Lycka!! Sen har jag hängt tvätt på balkongen så den borde torka snabbt för de blåser lite ute :) Ännu mer sommar!

<3



RSS 2.0