Nahtrang, men imorgon aker vi till Moi ne

Hej alla mina vanner! NU uppdateras det har igen :P

Just nu ar vi i Nahtrang, har akte ca140 mil fran Hanoi. ( bara pa natten) Har kan vi bada men pga min ta sa blir det inte i havet utan i poolen som gjorde min ta lite battre:) Sag ut som moggel har om dagen.

Nu ska jag ga a ata frukost!

puss

Blunda a ga

Idag har vi gjort hanoi a det ar tur att jag inte bor har,allt ar kaos a inte minst trafiken. Moppar at hopger och vanter som bara kora och tutar. De tutar pa allt och alla. Nar vi korsar vagarna har sa ar det bara att ga,lite langsamt sa alla hinner vaja. Annars sa kommer man aldrig over, bestmma sig !

Imorgon sa ska vi aka battur pa 2dagartill fina Ha long bay!

Puss a kram

Hanoi!

Vi avverkade 10 dagar pa det underbara KOh chang med sol och bad och massa god mat! LOVE!!

Men igar sa tog vi oss till Bangkok. Lamnde Koh chang a hotellet vid halv 10 var framme pa Khao san road vid 18.30 Lang tid, emn det flot pa! Darifran tog vi oss mot flygplatsen for vi tankte luffa dar hela natten + dagen men vi tog in pa hotell istallet:P haha a sov ganska gott!

Planet gick vid 18.30 idag a vi har typ bara chillat har och blivit miljonarer! haha 500kr = 1 000 000 dong!


Puss a kram

Hej da Aussie, hej Asien!

Nu ska vi snart lamna ett for tillfallet regningt austrlien for att satt oss pa ytterligare ett langflyg mot varmen i Thailand. Planet gar om lite mindre an 5h. Vi ska snart ata lite middag a drar till flygplasten om typ max 2 for att checka in a sa, masta vara tidigt dar for att det bara ar sa:P

Vet inte hur mkt data jag kommer ha i asien, men nagon gang i veckan kanske jag hinner in!

Puss pa er vanner. !

P.s. fortsatt skicka mail till mig for det ar sa kul att fa a lasa!

PUSS

Tack tjejer!

Snacka om att jag blev glad nar jag sag min nya design, sa sjukt snygg! TACK!

Just nu sitter jag i Brisbane i Australien och har det ganska mycket for varmt men vi har haft det varmare. Vi ska nog ga ut pa en promenad innan det ar dags att duscha och sedan sova. Gick upp 06.20 imorse sa man blir trott.

Jag saknar er mina vanner. ! Vill att ni ska veta det!

PUSS

Aker till Thailand natten till onsdag som kommer nu i veckan. Dvs 23;59 har i Australien, vilket ger kl 15.00 for er i Sverige!

puss a kram!

Köttbullar och makaroner, tio miljoner!

Kära vänner!
Erica
mår bra nere i Australien och snart åker de mot Thailand, är där tio dagar innan de åker till Kambodja och Vietnamn innan de återvänder till Thailand. Hon hälsar så mycket, och deras resedagbok uppdateras med jämna mellanrum.
Nu är en ny design på plats i alla fall, jag och Astrid är mycket nöjda med vårt jobb.
Ha det så bra allihopa! :D








RSS 2.0