Fredag idag

Igår kväll åkte jag hem till min kära Tova å hade de mys, vi såg bla den film jag skulle använda mig av i mitt psykologiarbete. Sedan så somnade vi nog vid 1, tror vi. Hon har en riktigt skön säng<3

Å sedan imorse så åkte jag till Vällingby,d är jag kulle möta och umgås med Fanny. Å när jag står inne på H&M så dyker min Fiskdeg upp, som från ingenstans å träffar jag på Ayla. Så brun hon var då fter en vecka i Indien. FUSK!!

Sedan kom Fanny å vi gick in i det nya modehuset som de byggt, lite samma tänk som NK med affärerna, dvs som de e planerade där. Men det var sukt mycket folk så vi okrade inte stanna där så länge. Så vi gick och åt på den gyllene måsen :PMums, sedan så kollade vi lite till i affärer å efter de gick till till Kyrkan där Cornelia satt å drack te. Vi satt där med henne å då kom först Jonny med kompis förbi å efter de Emelie. Som stte sig ner å prata med oss, mycket trevligt! Efter en stund gick jag å Cornelia å köpte ett par skor till img, jag som har så få:PTur att pappa inte är hemma nu:)

Dagens goda gärning:
Sedna kom vi tillbka till kyrkan å då hade det kommit en massa mackor å mat som vi tänkte gå å ge till de hemlös som brukar sitta i parken, men inte var de några där så efter om och men så gav vi det till några som delade ut fika så att de kunde fråga om några ville ha mackor till kaffet. Eller så kunde de äta de själva. Annars så kastas de bara.


puss

Roadtrip i Stockholm

HAha jag å Sanna har haft en sjukt kul dag idag.

Allt började med att hon kom hem till mig och vi hade bestämt att vi skulle ta min familjs bil ut å åka en sväng. Hon har körkort!!!! Det var bara ett litet problem, vi hittade inte parkeringsbromsen, även fast vi ringde å fick en förklaring av min faster, så vi traskade hem å läste oss till var den satt med hjälp av en bok om bilen :)

När vi väl på rullande ås skulel vi först åka en sväng å lämna pengar till Sannas syrra, efter de drog vi till kista, jag handla en kjol/klänning + en bh. Sedan delade i på en pizza. Efter de så slog vi våra kloka huvuden ihop och bestämde att vi skulle åka till Täby C, för ingen av oss hade varit där. Så vi ringde Anna i min klass å frågade om en vägbeskrining, vilket inte var så lätt eftersom det är en bra bit. Men vi klarade oss ganska bra, bara att vi tog en liten sväng i Sollentuna först:P
Sedan körde vi mot Täby och efter mycket om och men så hittade vi skyltar mot C, men de upphöde att exictera så vi kom ladrig fram till något centrum. Så vi gav upp å fick då den smarta idéen att åka mot Stinsen men det hade vi ingen aning om var de låg, så det  var ment att misslyckas. Så vi bestämde då att vi slutligen skulle ta oss till Solna C, för dit hittar vi i alla fall:P

Så efter 5 timmar på vägar å i centrum ås hamnade vi hemma hos mig, för att ta de lite lugnt å sedna åka BUSS till kyrkan :PMysigt, där åt vi Våfflor och umgicks med en massa människor.

En heldag med mig och sanna dä allt kan hända:P

Dags att sova nu:)

Ändrade planer igår

Trodde bara att jag skulle träffa Cornelia med i själva verket så blev de många fler. Vi gick nämligen till Daviddär även Astrid, Mathias, Victor å Johan var. De spelade wii. Men sedan skulle alla gå å äta så jag å Cormelia stannde hos David å gjord einte så mycket. Men när Victor å Johan kom tillbaka så gick vi i samlad trupp hem till Cornelia då vi även mötte upp Mathias å Astrid å vi gick å såg Shrek den tredje. Fast jag sov typ genom hela filmen men det var skönt:) Sådant man kan göra i ett underbart sällskap:)

Dagen idag kommer att spenderas med lite träning i hallen i typ 1 timma för att sedan åke hem å fixa till mig. Efter de blir de till Sundbyberg å träffa Clara :) MIna plner idag emd andra ord:)

puss

Måndag men ändå söndag ..

Ja så är det denna annandag påsk, all trafik går som att det vore söndag, jobbigt värre men det är bara att anpassa sig.

Jobbade sista dagen för denna gång idag. Ganska skönt att ha tjänat pengar å ändå ha hela lovet kvar.)

Ikväll blir de till att träffa denna nderbara tjej, så himla länge sedan. Älskar dej!
image276

Tränade core + aerobic i dag å då visade de sig att en tjej som jag sjöng med i kör typ 1996 var instruktör å höll passet :P Ganska chocerande.

Puss

Påskafton

Det är benämningen på dagen idag. Har hunnit med en massa. Först jobba jag till halv 2, ritkigt bra va mig:) Efter jobbet så bytte jag snabbt om till träningskläder å, hör å häpna. Jag gick ut å gick med stavar :) Jag vet att de låter tantigt, men jag blev rikigt svettigt. Å det gäller att fortsätta träna nu när hallen är stängd under påskdagarna eller de har inga pass som passar in i mitt schema om man säger så:)

När jag kom hem fårn min promenad så hade min moster med familj kommit, å jag blev tant förklarad:P Mend e bjuder jag på:) Efter de var det present ( Leo fyllde 5 i torsdags) Vi andra fick påskägg. Sedan ramlade folket in här, vi blev tootalt 17 personer. 
Jag fick ett pilgrim halsband av min faster i påskpresent, istället för godis, vilket jag uppskattar, älskar deras smycken :)<3  Fick hjälp att äta upp godiset i ägget jag fick, så nu är de skönt att de är slut.

Imorgon är det dags att jobba igen, tjäna ännu mer pengar. Men de kommer ju gå åt. Efter de tar  jag bussen direkt till hallen å möter upp Malin å sedan går vi å träna Spinn/core i typ en timma. Så de blir skönt. Det är mellan 3-4 så det är även en bra tid:)

PUSS

Påsklovet å GLAD PÅSK!

Började redan idag å här kommer en lite lista på de jag vet jag ska göra hittills:

Lördag: Jobba, påskmiddag med släkt å vänner, Oskar å Astrid fyller år:)
Söndag: Jobba, Träna
Måndag: Jobba( sista dagen för denna gång) Träna. Träffa Cornelia
Tisdag: Träffa Clara
Onsdag:?
Torsdag:
Läkarbesök kl 15.30 (önska mig lycka till!)
Fredag: Träffa Fanny ( å Ayla )
Lördag:?
Söndag:?

Jag hoppas jag hinner ta de ganska lugnt oxå å typ ta sköna promenader å hinna träna, när det blir vanligt träningsschema igen i hallen. Det över påsk är inte bra för min del. De krockar med jobbet:/

Imorgn ska vi måla ägg på jobbet, va ju typ år sedan jag gjorde de. Men vi får se hur de går:)

PUSS, nsart slocknar jag för idag, gick upp 6 imorse.

Katterna, ni är bäst:)<3

image226
image225 
image228  image227

Veckan i stora drag

Måndag
Hände inte så mycket, precis som det är varje vecka.. HAde två prov, de ända jag gjorde i skolan den dagen om man inte räknar med att vi satt å fixade lay outen efter skolan. Sedan var det träning som gällde å efter den så skjusade Emil mig till Therese för jag skulle sova där.

Tisdag
Vaknade hos Therese redan kl 04.30 för att åka till Värta hamnen å möta klassen för KRYSSNINGEN!! det var en lång dag men en massa sko, men en väldigt sne middag. De som hände på båten stannar på båten ?

Onsdag
Vi kom i land å var i skolan kl 7 på morgonen då skolan öppnar. Vi åt frukost å chillade tills lektionen började ca 3 timmar senare. Efter de så drog vi på musseum, sedan hem. Efter att ha sovit en timma på natten så somna jag ehmma i ca 1½ timma fö ratt sedan åka å köpa ett par skor å sedna gå till kyrkna å prata om helgen.

Torsdag
Försov mig till skolan när syon skulle komma å prata om högsoklor men jag missade inget.Irritationen var hög i min grupp som skulle förbereda lektionen tills fredag(idag) å jag åkte då å köpte två byxor å en tröja å blev på bra humör, men trött.. Tog en sväng förbi kyrkan å visade mina fynd. Sedna åkte jag å tärna, men hade egentligen ingen  ork för de.

Fredag
Hade lektion i Hagaparken, å de var kallt å regn/snöade men vi var där :) Sedna åkte vi till ksolan å åt lite å sedan var det dags att fixa lay outen men vi hann inte så långt. Men i alla fall. Sedan gick jag å therese på stan, typ 20 minuter men jag hann köpa strumpor å ett par strumpbyxor, nödvändigt men tråkigt:(
Sedan fic kah skynda hem å iprincip byta väska å efter de åka till pendeln å möta upp ledarkollegor å åka till Bro, där vi blev hämtade å åka på ledarutbildning, å nu är jag hemma.

Lördag
Imorgon ska jag på intervju å info om kollot jag sökt jobb på till sommaren, efter de så är det med resade steg mot pendeln ut till Bro igen. Där jag lir hämtade å ska åka till gården där alla redna är i fullgång med konfasaker, jag glider in sådär efter halva dagen. Men de gör inget. Sedan är jag där hela dagen.

Söndag
KOmmer hem ca 17.00

Helgen

Igår så tränade jag mellan 10.30-12.15. Sedna åkte jag hem å pluggade osv sedna var det dags att åka mot Nacka vid 8 för festa hos Tom, vi var där i 5 timmar å tiden flög iväg. En helt sjuk kväll. När klockan blev halv 3 så åkte vi hemmåt, jag Maria å Carro. Tur att jag hade er tjejer annars hade jag väl inte kommit hem ,eller??

Det var en jättesöt kille på tunnelbanan som frågade var jag skulle gå va så att han kunde väcka mig om jag sov. Så snällt:) Sånna ska de finnas fler av. Han var lite lik björn Gustavsson å det som är bra är att han bor typ i en radie nära mig:) kanske ses någon annan natt på tunnelbanan:)

Var hemma typp 04.20 i natt å vaknade vid 11, lite utsövd:P

Sedna kom gäster vid 3 å jag har fortfarande inte duschat:P

puss nu är de dusch å plugg som str på schemat :)


Typ två veckor kvar

Imorgon har typ en hel vecka gått i skolan. Å snart är det lov igen, helt sjukt.

I tisdags så var jag på återträff med de som var med i taizé, vilket var mysigt. Vi kollade bilder:) åt tacos å glass:)
Igår var det skola, träning å sedan kyrkan där det vra schlagerkväll:P ritkigt kul! men jag var trött så jag åkte hem tidigare än jag brukar, men det var skönt. Sedna åt jag lite tårta hemma för mamma fyllde år igår. Av oss fick hon en vattenkokare, vilket var uppskattat av hela familjen :) Min idé :P Jag har oxå använt den så, den funkar asbra å sparar även på miljön.

Idag så var jag först i skolan, där vi inte gjorde så mycket , utan hade typ bara naturkunskap, där jag blev utsedd till mvg-offer:P
sedan åkte jag till Vällingby där jag mötte Cornelia på h&m å vi gick till kyrkan och ahde d emys, sedan gick jag å fikade med Anna, mysigt! med massa sol :)
Sedan gick jag å tärnade med malin:)

Imorgon är jag på djurgårdne och leker med min klass:P sedna långpromenad med malin å två hundar:)

puss

Måndag å allvaret börjar igen

Så satt jag där igen i skolbänken och skulle prenta in ännu mer matte inför provet nästa vecka, å det gick väl inte så bra efterosm jag inte had tillgång till mina glasögon, dvs de är hos optikern. Så jag fick skriva av det osm Anna och Lina skrev. Tack för hjälpen, ibland behöver man ett par extra ögon:)

Sedan när vi hade suttit där tillräckligt länge i 2½timmar gick vi å åt lunch, för mig blev de någon fisk med ris å sallad. Vi joinade de som redna satt där, eller d ekom och satte sig vid oss eftersom de inte hade räknat med att vi skulle komma så fanns de ingen plats till oss vid det bordet.

Sedan så har vi även sagt hejdå till vå mentor Åse som vi såg för sista gången som vår lärare idag, vi har hjaft henne i tre år men nu har vi henne bara i projekt iprincip, eller vissa har henne i olycksfall, det jag läste förra terminen.

Sedna var det massage på schema, vilket inteblev av de blev bara teori om skador inom idrott.  Men vi fick sluta vid kvart i 2, sedna begav vi oss mot centralen där vi skilldes åt, jag å mina två skogås vänner:P

NÄr jag kom hem så laddade jag på med fil å müsli, för att sedna orka plugga matte i 1 hel timma:) bra gjort. för det är prov på måndag som kommer:)

Ikväll står aerobic å muskel på schemt, som alla andra måndagar:P

puss



Lördag med Therese

Gårdagen spenderade jag först på träningsanläggningen mellan 10.30-12.20. Då jag körde spinning å sedan aerobic, riktigt kuul men jag fick osm ett blodsockerfall, skakade i hela kroppen efter spinningen å sedan väntade aerobic i 45 min. Men det gick riktigt bra å för aerobicen var ritkigt kul:) nya och mer avancerade steg:) KUL!!:D

SEdan åkte jga hem och fixade mig för kvällen. Jag , Therese, mamma Lena och Biggan var först på Maria möller( stand up) och det var ritkigt bra. Vilket röstregister den kvinnan har.:) Sedan gick vi till Östgötakällan för att låta oss äta en riktigt god middag, snitchel men pommes å päroncider.MUMS!! Sedan delade jag å Therese som var proppmätta på en bit chokladtårta, men det var riktigt fullt i mig så det blev inte mycket av den som slank in, även fast den var god:)

Efter middagen skulle vi gå till skrapan och njuta va en drink, men eftersom det var 25 där så kom vi inte i. Therese å jag åkte tunnelbanan och där var det någon skum man som försökte prata med oss men han var typ polsk så vi fatta inte, men sedna då åkte vi till Fridhemsplan och NIvå 22, där det var ritkigt mycket folk. Vi drack varsin aquatini där men sedan så drog vi mot Vibe och innan dess så dog min mobil så jag var inte kontaktbar på hela kvällen. Vilket var tråkigt efterosm jag inte heller kund elyssna på mucik när jag åkte själv. Men jag klarade mig.

På Vibe skulle vi ha mött Tette å co åkankse Carro men vi träffad eingen av de. Men Tom med sällskap kom dit så det blev trevligt, vi åkte hem inte allt för sent, men eftersom att tunnelbanan var försenad så höll jag på att missa bussen, man hjag sprang och det var på gränsen at jag missade den, men jag hade tur:)

Puss idag bli en lugn dag!




RSS 2.0