Sista november, dagen som varit upp och ner

Dagis hela dagen, stängde tom. Kom därifrånca 17.45 och hann med bussen i Kista och tog mig då till Vällingby för att träna på gymmet och jag var duktiga och gjorde det jag skulle:)
Kom hem och har inte hunnit så mkt mera.

puss

Helgen innan december

Igår kom jga hem med ett par räningsskor så det var en lyckad shoppingrunda som tur var :) Sedan kom jag hem och fixade lite med adventsljusstakarna. Tog mig till Nacka Forum och jag handlade med Therese innan vi åkte hem till henne och bakade tårta och hämtade en stol hos grannen Emil.
Alla utom Anna kom vid 5, vi handlade och fixade förrätt, varmrätt och efterrätt innan Anna ringde på dörren. Vi hade en så underbart trevlig kväll! Så lyckade!! Mycket skratt, var som att gå i skolan igen !!
Kom hem och somnade gott vid 2 tror jag:)

Idga så vaknade jag av mig själv vid 8. Var på adventsgudstjänst i kyrkan vid 11. Hade sällskap av Malin av Malin och sedan så gick vi och länmade inbjudningar till Carro, David, Malin, Corneliaoch Sanna. Hann även få ut en till Fanny och Ayla. Jobbar på bra :)
Har även varit och handlat med mamma!!

PUSS

Träningsskor

Nu ska jag och pappa snart dra oss mot Barkarby för att förhoppningsvis införskaffa mig ett par räningsskor. Men jag är både och för deför vill behålla de jag har nu för de är så otrligt sköna och jag gillar de verkligen men sedna så vet jag att jag har använt de över ett år och måste bytas ut för att jag ska slippa bli skada, så får se om de blir några nya!

Efter är det städning av framför allt nerevåningen hemma .

Vid 13 åker jag mot Therese för att fira anna ikväll:)

Advent i plural?

JObbade på dagis idag med till 15, hann vara ute i typ 1½h på dagen men jag frös för jag hade för lite kläder på mig men det är så svårt för jag vill inte klä mig i vinterkläder redan nu för vad ska jag ha påmig när det blir typ -10 grader? Då kan man frysa lite nu för att vara varm i vinter:P
Efter jobbet så åkte jag till vällingby och tränade i 2 timmar med Malin och det var kul att köra på ordentligt för det gjorde vi men vi fattade inte var all tid försvann. Visst körde vi 30 minpå crosstrinern men sedan då? men det gjorde inte så mkt eftersom vi ändå var klara kvart i 6:)

Det visade sig att mina föräldrar var och handlade på åkte till de så fick skjuts hem. Har färgat håret på mamma sedan har jag typ fixat med inbjudningarna till min födelsedag, riktigt fina blir de men insåg att jag suttit i några timmar och knåpat med de:P
Har inte ens haft tid att sticka på min socka:O :P

PUss

Torsdagen innan första advent 2009

Idag har jag varit på dagis och vi har dekorerat "pepparkakshjärtan" och satt upp ljus på fönstrerna inför då vi ska tända det första ljuset i staken och öva inför lucis som råder om ett par veckor, vi räknar ner.
Sedan så har dagen flutit på och varit lika mysig som vanligt, har hunnit sticka en hel del påmin första julsocka och bra blir de:):) Har kommit förbi hälen och är snart på raksträckan på den, dvs själva foten.

Efter dagis så tog jag tunnelbanan mot stan och hade ett kärt möte med min skabbräv. Att vi inte sättspå ca 2 år är helt sjukt, det märktes verkligen inte och vi hade det riktigt mysigt!! Att träffa denna underbara Anna var underbart! Att hon snart är präst är helt underbart det med eftersom det är hennes dröm som äntligen blir verklighet:):)

Nu ska jag sticka så att jag bara har 32 maskor och det bara är att köra:)

pussåkram

Jag blir helt yr

Det är just vad jag känner mig just nu, allt baa snurrar i mitt huvud. Alla tankar och allt som ska hinnas, planeras och måsten. Men alla kommer nog in i sådana perioder i sitt liv då allt ställs på sne och man inte ritkigt vet in eller ut, upp eller ner. Det är så det känns för mig nu. Men jag hoppas jag snart kan reda ut mina tankar på jag slipper det här för det är jobbigt att vakrne veta in eller ut, bak eller fram. Men så fort jga gör saker så är det lugnt men när jag har tiden för mig sjlv och när jag sover snurrar allt... Vad är det jag vill?

Hur man kan fördriva en dag

Jag hade ju som uppdrag igår att fixa alla julkort som skulle iväg och det gjorder jag. En sväng upp till centrum för att inhandla material och även se till så att mina vänner fick en liten fikarast mellan frukost och lunch. Handlade med mig lite gott så att humöret blev på topp:)
Hem igen för att fixa korten och det tog ca 2h och blev riktigt bra!! La de på lådan som skulle skickas när jag gick för att träna. Igår var träningen inte kul alls. Var där ca 30min innan jag verkligen gav upp och åkte hem. Väl hemma så lagade jag middagåt familjen som faktiskt blev riktigt god:) Sedan träffade jag Cornelia för en promenad på kvällen. Jag hann med en massa med andra ord:):)

Idga ska jag nog träna på dagen tror jag att de blir för att kunna fixa och dona ikväll. Det dumma är att det inte finns något pass att gå på nu på dagen:(


Kvällskvisten

Har suttit och stickat en hel del påmin julhalsduk som jag sedan ska sticka ett par julsockor till, mycket på gång nu men jag tycker att det är skönt att ha ett projekt att hålla på med som kommer någon vart och som blir något,ett resultat:) Har även fått beställningar på ett par sockor och en halsduk får se hur mkt jag hinner.

Har även kommit på att jag har en del att stå i imorgon. Ska hinna med att handla material, göra och skicka julkorten från familjen imorogn. Har mina planer för de så de sk anog funka helt utmärkt. Träna och göra middag för att sedan på kvällen träffa Cornelia:)
Ska därmellan försöka hinna sticka klart  min halsduk så jga har gottom tid med sockornafördet behövs:)
puss

Alla bilder är borta:(

Alla mina bilder som jag hade på den andra datorn i hemmet är nu borta och det känns inte bra alls för det är så många fina bilder som jag verkligen skulle vilja ha som jag aldrig kommer fåtillbaka:/

Ondska och Saik, ett bra ihopdrag av helgen :P

Har haft en väldigt bra helg. Började med att jag och Malin skulle hitta till Bro centrum från tåget och det var inte bara tio meter och efter pizzerian som vi fick som vägbeskrivning men tillslut hittade vi.Efter ett tag anslöt sig tre andra ledare till oss och vi blev då upphämtade vid Statoil och köpte kyckling innan vi åkte dock en liten omväg innan vi kom till gården där en del väntade resten av oss blev upphämtade vis tåget sen. Middag och sedan ledarutveckling. En riktigt bra dag och kväll:)

I går kom Jonna och Marie med alla konfirmander. Vi lekte och sedan började helgens tema på riktigt. Vi hann med världspelet med ett ledarlag som tillslut blev bortsprängt, kabinettet och likande. Kvällen avslutades med en vandirng i ökenpärlan. Den gick ritigt bra. Kom in och hade då en mässa, sedan var dagen slut för oss alla. FIck några timmars sömn innan vi skulle upp idag. Frukost och sedan förbereda inför gudstjänsten. Frid och fröjd! Lu nch och sedan städning. MItt team var grymt!!!!

Nu är jag hemma och har slängt mig i soffan med mina egenstickade sockor på.):)

Puss

Nu får även jag börja köra, ur vägen :)

Pappa kom hem en sväng nu för en stund sedan och nu får jag börja övningsköra!!! Men typiskt nog är jag inte hemma i helgen, men kanske kan få köra på måndag?? För här ska köras så jag har lite vana när snön kommer så jag vågar köra då med, för skam den som ger sig!!
Åh äntligen får jag börja så jag kan ta de där kortet!!! Ska bli så skönt!!

Vid 14.30 idag drar jag iväg på läger och kommer hem på söndag eftermiddag..

puss å kram

Vi fick plats i Villa villekulla,LYCKA!

Måste berätta om min underbara dag för er alla.
Allt började med att jag träffade Jonna vid 10.30 och då tog vi bussen till Junibacken där det stod en massa barnvagnar utanför men det gjorde inget. Vi var där mellan 11-14.30 och under dne tiden hann vi se teaterföreställningen Sand i Samarkand som var väldigt kul:) Sedna skyndade vi oss till Villa Villekulla där vi visste att Pippi-teatern skulle utspelas. Kan meddela att vi var först på plats men det var ju den vi hadekommit för att se. Vi blev inte besvikna vill jag lova. Den var så himla bra och kul och det var ju tur för vad hade annars hönt med min bild av Pippi! Gav ett gott skratt!Lycka! Vi drog oss sedan vidare till Sagotåget men fastande lite i Krakel spektakels värld därallt är fel som : Varm glas, ost i Tobaksaffären, hattar i skoaffären å så. Sagotåget är riktigt värt, nästan så vi ville åka igen. Men vi tog nu en rundtur i Villa Villekulla och synade de:PRed även på Lilla gubben:) Efter blev de Krakels värld igen och nu fick vi även gå runt på piratskeppet som fanns och åka rutschkanan ner. Sedan gick vi vilse i en jordgubbstårta:P Nu var det dags att besöka Mullemeck, Karlsson, Rut och Kunt, Pettson, Lafons och konstigt nog även Mumin.
Nu var vi nöjda och tog en uppfriskande promenad mott kärnan av stan. Hade problem med var vi skulleätaså Jonna inhandlade garn först. Tillslut hamande vi på en trevlig Italiens resturang och blev mätta,belåtan och ganska trötta. Drog på oss alla kläder igen för att nu bege oss mot fikastället Chokladbollen. Där smällde vi i oss te och 2 olika chokladbollar. En med nonstop och en med Daim och digestive. Mumisgt. Sedan bar vi kosan hemåt.
Har haft en underbar dag med min katt!!

Efter har jag hunnit baka chokladdoppade kokostoppar som jag ska ha med mig imorogn och bjuda alla mina ledarvänner på och jag hoppas de uppskattas. Har även börjat med min julhalsduk och det känns jättebra! Måste ju bli klar med denn och helst ett par matchade sockor innan julen. Får se hur de går. Men kommer nog få en del stickat i helgen om jag har tur, de åker ialla fall med ut så får vi se:)
Har även en massa att packa imorgon så får se hur dagen ser ut:P

Puss å kram

Flyga med Karlsson idag!

Har verkligen inte sovit bra i natt har vaknat flera gånger och typ känt lite småpanik och det har varit väldigt jobbigt. Hoppas på att det ska gå över så snart som möjligt!! Något som hände mig imorse var när jag skulle sätta i mina linser så fanns de inget i mitt linsetui, lite panik! För var skulle jag annars ha lagt de om inte där?? Min hjärna går nu i 110 och jag försöker fundera på var de kan finnas, men då börjar de klaran och insåg att jag inte hade tagit ut de i går och att de fortfarande var i mina ögon :P Så kan det gå när man är trött:P
Igår fick jag en inbjudan till prästvigning den 10 januari, trevligt!! Ser framemot de:):)

Över till idag :

Jag ska idag till JUNIBACKEN!!! men Jonna och skoja inte att jag är jättetaggad. Barnen på dagis igår blev avundsjuka och ville minsann oxå de. Kommer jag f flyga med Karlsson och Lillebror tro?

Det kanske finns nånting som inte fanns förut

Har varit duktig och träna en timmes spinn idag och jag kom levande från salen, ett mirakel må jag säga men jag var duktig som tog mig igenom hela passet dock efter egen förmåga :P Träffade min vän Eric på gymmet och det var som alltid trevligt:)
Åkte hem och sedan fick jag skynde med att duscha och äta för jag hade bara 30min påmig innan jag skulle träffa lite vänner i vällingby för att fika. Jag var först påplats så Eric spelade en liten truddelutt förmig medan vi väntade på de andra, passade då på att sticka lite på mitt nya projekt:) Får se vem som ska få den för jag tror dne kommer bli för liten mot det jag tänkte från början men men får se.

Imorgon så är det jobb tom 16.30 sedan blir det direkt till kyrkan där jag ska få pannkakor som Malin så snällt ska fixa, hon tar tom med sig sylt jag ska bara införskaffa Keso.MUMS!! pannkakor med sylt och keso är mumma, har inte ätit de på jättelänge men ser framemot att det kommer vara lika gott osm jag minns de:) Det är lixom helamin onsdag.

Torsdagen består av junibacken med Jonna och det osm hör till som lunch och fika.VI har kommit fram till att vi har mycket att stå i dne dagen. Får se om träning hinns med annars får jag väl göra de på fredag innan jag åker på läger och är borta tom söndag eftermiddag. SÅ tidne kommer bara rinna iväg å ska hinna packa men har bestämt att jag ska packa sålite som möjligt för jag har allit såhimlans mycket saker medmig och jag ska ju bara vara borta en helg.

Annars så känns allt ganska så bra just nu, har försökt att ändra mina tankar och det har gått ganska bra. Över förväntan:):)

PUss å kram.Sov så gott!!

Ledig måndag å dagis!

Var ledig igår å hade en udnerbar dag:)
Började med att städa hemma och det var ganska kul fick ju göra de som jag ville. Sedan tränade jag på dagen och då hade jag hela eftermiddag och kvällen fri och kunde då umgås med sanna.

Idag har jag jobbat å ska nu åka å träna:)

<3

Inte ensam på stationen fastön klockan var 5

Helt sjukt! Det var 2 andra personer som skulle med samma tåg som jag imorse vilket aldrig har hänt, coolt!!
JObbade även idag på textil med Emma och Jennifer, mycket mer att göra idag med det gick bra men jobbade bara till 10 men det var skönt. Sedan gick jag från Barkarby station så fick mig väl 50 min promenad ute i småregnet, men det funkade.

Ska typ åka å träna om en timma:):)

Hoppas ni haft en bra dag!!!

Med data igen:)

Har varit utan data hemma i ett par dagar nu men nu är de tillbaka å konstigt nog har det varit skönt att inte ha en data hemma.
Har hunnit med en del fast tagit de lugnt de senaste dagarna. I torsdags så var det dagis sedan konfirmader å efter de middag med vänner å det var trevligt:)
Igår så var jag förbi Jonna och det var välbehövligt! Sedan chillade jag väl hela kvällen för jag var så trött. Somnade redan kl 9 typ men det var bra för har varit och jobbat på IKEA idag mellan 6-12.
Efter jobbet följde jag med mamma och pappa för att kolla på spis.Får se hur jag fördriver dagen idag.

Imorgon ska jag jobba igen

Idag har allt varit bra!

Började dagen med en timmens helkropps massage, snacka om bra start på dagen:) Njöt av varje sekund sedan så chillade jag lite där innan jag åkte hem och åt lunch å sedan åkte jag till stan och fikade medTova på Chokladbollen där jag spille ut hela min tekopp men som tur va fick ingen det på sig! Åkte sedan till kyrkan och där fortsatte jag stick apå minsocka för fick hjälp av Carola som kan allt, men när jag hade stickat typ 5cm så insåg jag att jag hade gjort fel så fick repa allt.:S men nu har jag gjort lika mkt som jag repade:P Sedan mässa å efter chill!

Imorgon blir de jobb å sedan konfirmader å mysig kväll förhoppningsvis!! Å sedna jobbar jag på IKEA lördag å södang och börjar 6 å jobbar minst till 10.

pouss å kram

å så var dagen slut

Har hunnit med så mkt idag så de blir i punktform:

- Promenerat på Lovön i skogen med Malin och Vilma
- Köpte linsvätska
- Träffat underbara Madde
- Varit förbi i kyrkan en sväng
- Bytt mina vinterskor
- Bokat massage till imorgon
- Tränat spinn + core idag å träffat Frida och Fiffi

Nu återstår duscha å läggning. Uppstigning typ 9 för att hinna till massagen kl 10:)

ERIC 20:) GRATTIS!!!!!

Idag fyller min kära vän Eric 20 år, så tänkte passa på att gratta honom här för jag tror att han sover fortfarande!
GRattis mannen!


Något ovanligt

Allt gick bra hos läkaren igår, men han rådde mig att gå till sjukgymnast för att få bot på mitt onda som troligtvis kommer från ryggen och sedan strålar mot bröstet därav smärtorna. Nu vet jag det och tänkte istället typ boka en massage å se om de blir bättre då för jag är så stel och har tajta muskler vilket inte är bra.
Efter det så traskade jag till kyrkan och umgicks först med Jonna å sedan efter vi hade handlat så träffade vi Eric som höll på att snickra ihop en låda å bra blev den tillslut:)
Tog en repa i centrum för att införskaffa mig något i klädväg typ en klänning eller liknande men då hände något ovanligt istället. Å ni kanske inte tror de men jag köpte 2 par större örhängen( har inte använt de på år och dar) men tyckte att de var så fina ch vill lixom ha möjligheten att piffa upp öronen lite:)
Efter åkte jag hem och bytte om för att sedan träna hårt på gymmet, Duktiga jag :)

God morgon

Ville bara säga GOD MORGON till alla, även fast klockan snart är halv 12:)


Så här såg jag ut för typ ett år sen! Skulle gärna ha tillbaka längden på mitt hår!

IKEA å höstens dörrkrans

Jobbade mellan 6-14 idga på IKEA. Sedan så tog jag pendeln hem å fick mig en välbehövlig promenad hem eftersom man missar bussen precis om man kommer bortifrån. Men det var väldigt skönt men tråkigt grått:S
Kom hem och vilade lite sedan satte jag igång att göra höstens dörrkrans, eftersom vi inte har någon. Den blev riktigt miljövänlig. Använde mig utav de grenar som pappa tagit ner från enarna som vi har på tomten. Sedan prydde jag den med lite olika saker som torkade blommor och sånt:) Värt att komma och hälsa på mig för att se den ska jag lova:)

Puss å kram

05.00 är det jag som står och väntar på bussen imorgon bitti:)

Har idga fördrivit tiden men att träffa vänner, köpte vinterstövlar som är som gummistövlar fast fodrade och fina:) sedan har jag fikat hela 2gånger:):) Kom hem till tacos, underbart!! Som grädde på moset vann Aik med 2-0 idag :)
Efter en mysig dag ska jag nu gå å lägga mig för att få några timmars sömn innan klockan ringer 04.20, kul!!! Imorgon ska jag nog se till att göra en dörrkrans som jag sagt att jag ska göra i två veckor nu typ:)

PUSS å GOD NATT!

Äntligen helg, får man säga så när man gillar sitt jobb?

Har nu avverkat alla mina jobbdagar den här veckan trodde jag när jag gick hem från dagis men det visade sig att IKEA ville att jag skulle komma in å helst jobba både lördag och söndag men sa att jag helt ville sova imorogn men gärna kommer på söndag å sagt och gjort. Så nu har jag en sovmorgon innan det är dags att gå upp i ottan, tur att jag tagit ledigt på måndag då läkaren väntar kl 13, vilket betyder rejäl sovmorogn och ingen stress på morgonen.
Ikväll ska jag bara ta de lugnt för att gå och lägga mig tidigt för att ens orka gå ur sängen imorgon..

PUSS

Slaskelislask å lite boost

Igår satt jag på introutbildning mellan 8-17 med paus för lunch på IKEA. Snacka om att jag hade träsmak i min rumpa efter de. Men de var mycket intersant och bra information som togs upp så det gick fort. Sedan blev de direkt till kyrkan, hann köpa en subway på vägen som jag slängde i mig. Sedan var det en mysig mässa:) Åkte hem tidigt för jag skulle jobba idag.

Kom till dagis och vi åkte till Akalla gård och kollade på kaniner och ankor eftersom de var de ända djur som var ute. När vi var ute så öset slasket ner, men vi trotsade vädret och var ut etill lunch då vi åkte tillbaka och åt. En utflykt och det var kul men väldigt kallt för jag hade dumt nog glömt vantarna i väskan på dagis:( men jag klarade mig. Sedan kom vi tillbaka och det rullade på. Slutade 16. Då åk ejga till Vällingby och blev och boostade med Jonna, välbehövligt. Bussrtafiken har varit kaos idag så de blir ju typ att bara gå å se om de kommer någon buss alls:P

Tänkte duscha nu innan middag för att sedna ha kvällen fri och duschen gjord och slippa somna med blött hår.

<3
Ett tag kvar tills de blir bara axlar ute igen, men nu njuter jag av att gå i tjocka tröjor och sockor:)

Rivstart

Har hunnit med så mkt idag vilket har varit skönt:) Fick en rejäl sovmorgon idga för började först 9.30 å jobbade till 15.00. Var sedan i Vällingby vid 15.40 å hann då hälsa lite snabbt på Eric innan jag gick och körde på gymmet och det var fgrymt skönt med tanke på att jag nappt varit där de senaste 3 veckorna pga inflammationen, inte kul. Gick tillbaka till Eric och hängde lite där. Fick träffa min Jonna en väldbehövlig stund idag för att ladda mina batterier lite. Sedan tog jag bussen hem och träffade då Carro:)
Känns som jag har hunnit så mkt idag och det är skönt:)
Har även städat i den lilla byrån vid min säng och fixat med pappaer och slängt sådant osm jag inte behöver eller som bara legat och skräpat, duktigt av mig!

Imorgon blir det jobb 9-16, hem och chilla lite kanske börjar sticka på socka nr 2, blev klara med den först igår men ska sticka ihop det lilla hålet i tån bara, sedan är den klar:) På kvällen så blir det Steamy windows som hålls för sista gången tråkigt nog men men har haft turen att uppleva denna otrloigt roliga klass:)

Kram

Slut på voltaren

Nu har jag ätit voltaren i 10 dagar för min inflammaiton, blev rekomenaderad 7 dagar men eftersom det inet gick över så fortsatte jag att äta de sista som fanns kvar så nu är hela paketet slut. Men har haft känningar idag så måste typ ringa läkaren min imorgon med för att se om vad jag ska göra, de låter som att jag kommer få gå på återbesök vilket jag typ skulle gjort redan i fredags om det inte var bra men är man inte sugen på att gå till läkaren å har bättre saker för sig som att jobba så blir det lätt så. Men jag har övervägt tt det kan vara bra men jag har insätt att jag inte kommer hinna det den här veckna och det är ju sjukt med tanke på att man ska sätta sin hälsa i första hand, men men.

Har haft en asmysig helg. I lördags så var jag på promenad på Drottningsholm med Cornelia, Eric och Mathias:) Kvällen spenderade jag med de två första och David. Var så sjukt trött så jag åkte hem vid midnatt!
Idag har jag varit på kyrkogården och tänt ljus, fikat med pappaoch faster samt haft middag med familjen hos faster, mysigt!!
RIngde sedan min vapendragre och vän för att prata och gu vad hon säger kloka saker den tjejen, så tacksam att jag har henne.

Nu ska jag duscha å packa kläder inför träning imorgn.

Slut på voltaren

Nu har jag ätit voltaren i 10 dagar för min inflammaiton, blev rekomenaderad 7 dagar men eftersom det inet gick över så fortsatte jag att äta de sista som fanns kvar så nu är hela paketet slut. Men har haft känningar idag så måste typ ringa läkaren min imorgon med för att se om vad jag ska göra, de låter som att jag kommer få gå på återbesök vilket jag typ skulle gjort redan i fredags om det inte var bra men är man inte sugen på att gå till läkaren å har bättre saker för sig som att jobba så blir det lätt så. Men jag har övervägt tt det kan vara bra men jag har insätt att jag inte kommer hinna det den här veckna och det är ju sjukt med tanke på att man ska sätta sin hälsa i första hand, men men.

Har haft en asmysig helg. I lördags så var jag på promenad på Drottningsholm med Cornelia, Eric och Mathias:) Kvällen spenderade jag med de två första och David. Var så sjukt trött så jag åkte hem vid midnatt!
Idag har jag varit på kyrkogården och tänt ljus, fikat med pappaoch faster samt haft middag med familjen hos faster, mysigt!!
RIngde sedan min vapendragre och vän för att prata och gu vad hon säger kloka saker den tjejen, så tacksam att jag har henne.

Nu ska jag duscha å packa kläder inför träning imorgn.



RSS 2.0