ÖREBRO TOM 13/7

Japp de är sant. För den som missat de kan jag berätta att om ca 30 minter så kommer Ayla att hämta mig för då ska vi åka till Vällingby för att sedan transportera oss mot Örebro där jag ska aggera ledare i två veckor för en konfirmandgrupp:) Kommer bli riktigt kul!! så de kommer inte bli något skrivet här på två veckor skulle jag tro.. Men man vet ju aldrig :P
- Jag kan berätta att jag kommer att ha mobilen med mig å att jag i alla fall en timma per kväll är anträffbra, men bara för att jag inte svarar så får ni gärna ringa, smsa, mms, eller vad ni vill:)<3

Jag kan även meddela att jag inte varit inne på msn sedan i söndags den 22/6, applåd till mig :P Två veckor till med väldigt liten chans till data ska nog göra susen :P

puss puss nu ska jag väl börja klä på mig!<3<3


Klicka f?tt st䮧a bilden


Myskväll med 3 katter<3

 '


 Vi blev bara 4 stycken igår men de var hur mysigt som helst<3 älskar er!

Dags att träffa Carro<3

Ägnade mågra timmar idag att träffa Carro å samtidigt shoppa:=) Trevligt!!
Träffade även på David å Thomas i Vällingby:)

Bilder på mina fynd:):P

5 av 5 toastar :P hahah

        

Väska, Gina tricot
Shorts, Åhlens
Kläning, Gina tricot
Underkläder, MQ
Nödvändiga saker, Coop Extra

TOVA 19!!

GRATTIS GUMMAN!!

 Du å jag <3

Väntan är olidlig..

Ja, känns ju som en evighet sedan jag träffade min vänner. Fast jag har träffat en varje dag den här veckan. Bra för att vara mig:) Malin i måndags, David igår å Therese idag. Imorgon blir de Carro å sedan katterna eller några av de på fredag då vi ska fira TOVA:) Vi blir 5 eller 6 katter, vilket är väldigt bra eftersom de är sommar å alla brukar vara på flykt!!

Idag har vi även kommit på vad vi ska ge till det lilla födelsedagsbarnet :)


På fredag kommer även Sanna hem<3 var så länge sedan jag såg henne, eller på min studentdag men iallafall..
puss
Malin, jag å Sanna:)<3<3<3

Thats why I love you

Träffade idag (ÄNTLIGEN!!!!) min snatti. Så himla underbart! nu är jag hel igen!! Nu tar de väl ca 2 eller 3 veckor tills vi ses:( Tur att telefonen är uppfunnen å ännu mer mobilen :)

   
 

Man ska inte underskatta de som sliter

Jobbade hela 9 timmar idag vilket kändes i kroppen när jag skulle cykla hem. Helt sjukt att jag hade motvind hela vägen. Det gick tom trögt i nedförsbackarna, inte kul:(

När jag kom hem så duschade jag innan middagen för att få de gjort, annars fastnar jag ganska lätt vid denna dumburk:PPratade även med TOVA:) Som fyller år på Torsdag!!!

När middagen stod klar på spisen så lockade den med veggbiffar, potatismos, sallad å sås;) det var faktiskt riktigt gott!! Sedan så åkte jag hem till min lilla vän David( Engelskt uttal:P) för att lämna tillbaka hans tröja som jag lånade i våras. Sedan så var jag där å hade de trevligt med hnom å under tiden ringa Sanna å även Astrid. Så jag pratade med de å fick mig en update om hur läget var uppe i Jämtland:)'

När det sedan var dags för mig att gå hem så följde David med mig halvväg hem, han som frös så. Men gentleman som han är så gick han snällt med:)Tack!!

Imorgon så ska jag jobba, SUPRICE:P haha eller inte! men jag får sovmorgon till 10, å jobbar nog till 3 så de kommer vara en kortarbetsdag. Bara 5 timmar, de var iofs så lite jag jobbade varje dag förra sommaren. Det var tider de, men nu behöver jag pengarna för de kommer ju inga bidrag för min del längre. Eller kommer få ett i slutet av denna månad, säg de i alla fall:) Den som lever får se:)

NU är de dags att krypa till kojs:)pusspuss sov gott!


I nätverkens värld

Har pratat i telefon idag med flera av katterna. Så trevligt att höra era röster igen:)
Först pratade jag med the one and only: THERESE, sedan Carro, efter de Anna å sist men absolut inte minst; SANNA!! jag fick höra att de var svinkoppar på gården.. men sjukvården hade tydligen sagt att de var väldigt farligt och att personen som hade de skulle ha egen toalett osv, vilket BULLSHIT!! men kul att slippa dela med alla andra :P
Pratade även en sväng med Tova,fast hon fick precis gäster så hon ska ringa mig ikväll sa hon :)

Första dagen utan msn:
Det har faktiskt gått väldigt bra, glömde bort de när jag satte på datan idga på dagen. Men när jag fått upp rutan så kom jag på mig själv:P Men en lyckad första dag!!

Just nu väntar jag på ett MMS från Therese, ska få en bild på hennes scones:)

puss nu ska jag kolla bloggkoll!

Katterna<3<3<3<3<3<3<3<3

Hard work, work


Detta är den coola tröjan jag fick igår:)

Kunde inte sova igår, hur mycket jag än vred å vände på mig..Å när jag låg i sängen så  funderade jag lite å bestämde mig för att inte gå in på msn på hela veckan. Kommer bli tre veckor utan MSN, men de ska jag väl klara, jag e borta 2 veckor i Örebro så där finns de inte ens tillgång till data på det sättet så vad ska jag göra ??

Idag så gick jag upp 06.15 för att sedna cykla de 7,5km till jobbet. Gjorde det jag sulle å kilade sedan gick jag hem med Malin som hade kommit för att möta mig å ta en promenad..

Nu pratar jag med Therese i telefon :)


PUSs


Att vara guld värd

image443
Söt, sötare, Cornelia.Hoppas att du inte blir arg för att jag lägger upp denna bild på dig!
Att få spendera tid med dig gör min lycklig. Låt de inte ta slut. Men nu ska jag följa ditt förslag å gå å sussa, precis osm du gör på bilden. <3 vi hörs väl imorgon ??

PUSS

Jesus in my HOMEBOY

Ja jag har inte gått å blivit knäpp, eller inte värre än innan :P men jag fick en ascool tröja av Emelie som hon hade växt ur som de står så på. Det är lixom ett orginal så den e ganska gamal, men jag tycker att dne är cool:) Cornelia gick inte heller lottlös från Emelie utan hon fick oxå en tröja fast på den stor de: Mary is my HOMEGIRL! De tröjorna är riktigt coola:)

När jag å Cornelia kom hem till Emelie å hannes katts lägenhet, som var asfin, så fick vi bullar å muffins. Vi kollade på när hon pacade inför sitt läger denna vecka å de hjälpte mig att skriva en packlista som jag ska använda till Kil, så nu ska jag väl inte glömma något, får jag hoppas:)

Sedan fick vi skjuts hem. Så mysigt!

Jag funderar på att ringa Malin å fråga om vi ska ta en promenad, så mysigt i den värmen som är nu!!!

Lilla Vilma, Malins hund:)

Vaken å bikinin är på :)

Det är nästan som i spanien... Men jag tänkte sola lite nu för att sedan duscha å vara fräsch när jag ska iväg på Söndagsfika:P HAhaha låter som jag är typ 80år, men de kommer bli trevligt, hoppas att vädret håller i sig så att v kan sitte ute, så mysigt! Det gäller ju att ta vara på all sol som kommer. Jag skulle vilja ha det i en burk som man kan öppna på vintern och hösten när allt är grått, men de går inte än så länge:(

Jaja, nu är det dags för frukost å solning, 2 i 1:)

puss

Kvällen i sin helhet

Var å hälsade på min sjuka vän, hon var lite dålig så vi kollade på 27 dresses, en bra film! Jag som längtat efter att se den..:) Hennes pappa var så söt å fixade te å kakor till oss!! Tack för i kväll gumman!!

NU sitter jag hemma hos min forna konfirmand Elle med henne å Carro å pratar lite om allt möjligt!!mysigt med tid tillsammans!

Imorgnon blir de fika hemma hos Emelie( hon som har mitt höstjobb nu). Jag ska dit med Cornelia.. Kommer bli mkt trevligt!

Puss nu ska jag återgå till mina vänner_)<3

Dagen efter

sInte för att jag var full igår eller så men det är dagen efter midsommar och allt är ganska dött då, lite som på juldagen....

Idag ska jag hinna träffa min söta vän CORNELIA som hann fylla år när jag var i Spanien å som jag träffade dagen innan jag åkte, hon hjälpte mig å packa:) så söt!!

Sedan ska jag väl försöka träffa Malin ikväll tror jag, ska ringa snart å se om hon vill ses för en promenad då. Brukar inte vara några problem. Hon åker till Kreta på torsdag tror jag att det är.
Det är väldigt mycket så att mina vänner och jag inte har matchat hur vi är hemma i sommar, så tråkigt!!:(

puss



Från studenten, om det inte märks:P

Vad jag är glad att jag har dig!


Erica å Therese ( våra ritkiga namn, om ni inte förstod de:P)
Fatti å Snatti (Från filmen som Therese inte sätt ännu :P)
Tach å Tess  ( Tach från Natacha å sedan blev de ett duo-namn på Ayia Napa)
Olga å Sadness ( Denna historia har vi väl för oss själva? Det är väl bäst så att ingen blir rädd:P HAHAH)

Vi har dragit på oss en del smeknamn med åren å alla har varsin betydelse:P

Saknar min pussy men vi ses snart igen !!!

Vilken skillnad

Imorse när pappa å jag skulle åka å handla så märkte jag att jag inte ens tänke på om det vra varmt eller kallt ute, jag og förgivet att det skulle vra varmt, för det var de ju när jag var i spanien. Då var de på med bikinin de första man gjorde på morgonen..Helt sjukt. NU måste man ju klä på sig för att inte frysa. Snacka om att bli bortskämd med värme och sol.

Idag blir de till att fira midsommare med mamma, pappa, Joel, Agneta, Matte, Anna å Lotta.

pusspuss nu ska jag vara lite social:)


Hemma igen

Sånt är livet, det var inte så kul när vi landade igår å möttes av ett regningt Sverige, då var det nästan som att man ville be kaptenen att svänga tillbaka till värmen i Spanien, som de senare dagarna låg mellan 30-35 grader, ganska varmt med andra ord. Men där klagade vi inte, vi kunde inte ha det bättre..

Jag försökte updatera min blogg där nere men de gick som ni kankse förstår inte så bra :P Så jag tänkte bara skriva lite kort nu, så att ni vet att jag lever:P HAHa


Pusspuss

Fin bild på mig den dagen vi var  och snorkla:)


Åker till spanien imorgon bitti

å blir borta tom 19 :) dagen innan midsommar men jag kommer uppdatera här, eller iallafall försöka:O)

PUSs

TACK!!

Det är allt jag vill säga om gårdagen som var full av känslor. Jag vet inte om jag har insett att jag inte ska tillbaka till Didaktus Norrmalm, det är helt sjukt. Där jag har spenderat de tre bästa åren i mitt liv!!

Men som de sjunger i låten; Det är över nu! å det är precis vad det är:(

Jag vill även tacka alla som var gjorde dagen till dne bästa i mitt liv, alla som var med i skolan, på flaket, hemma och på kvällen även för alla paket!!!De fick mig till tårar, på ett bra sätt!!. Dagen kunde inte bivlit bättre..

TACK!!!!<3<3<3

 


De e över snart :(

Sant som det är sagt så stämmer det. Det ända jag har kvar i skolan är studentdagen som infaller på torsdag med utspring kl 14.00.

Idag så fixade vi inför flaket dvs vi sprayade lakanen som vi ska hänga på sidorna och där bak. Vi skrev även på de tröjor/linnen som vi ska ha på flaket. Asbra blev de, jag lämnade min i skolan för att inte glömma den. KOmmer ha tusen andra saker att tänka på den morgonen.

Sedan så åkte jag till Vällingby där jag inhandlade Emelies paket, hennes favoritgodis och oliver.
Efter en stund, eller ca 2 tmmar så mötte jag upp Fanny, vi gick till kyrkan och chillade. Sedan kom Cornelia. Hon och jag gick även och inhandlade ett paket till Benke som fyller år nu på fredag. Han fick en Crazy kott, tror jag de hette:)
När Emelie sedan hittade oss med hjälp av en karta  så fick hon sitt paket och blev jätteglad:D
Hon skjutsade även hem oss från kyrkan.

När jag kom hem så fick jag besök av min lilla granne Anna. Sedan så skulle jag gå å möta Ayla en sväng:)

PUSS nu ska jag försöka få tag på Bella...<3image282
Ett kollage som häng ri mitt hemklassrum, :) ASFINT!

Schetk..

Värmeböljan har fortsatt även idag på min tomt ialla fall, så jag har legat i solen till å från och smörje tom in mig idag för att jag inet vill flagna tills på torsdag..:S

Om två timmar ska jag cykla å träna INOMHUS, helt sjukt varmt d ekommer vara. Å jag som svettas i vanliga fall kommer ju typ ligga i en pöl på golvet idag, HAHAH. Men de får funka iallafall..

Snart ska jag nog gå ut å lägga mig igen i solen för att bättra på färgen lite :P
image281
Jag ser ju lite brun ut, eller??

Uppe i ottan

Ställde klockan på 07.45 imorse för att jag å Malin skulle gå ut å powerwalka i morse innan de blev alldeles för varmt. Vi var ute mellan 8.15-9.50. Det blev ritkigt varmt och svettigt, bra motion med andra ord:) Vi passade på imorse för att jag skulle inte hinna det på dagen idag. Gäller att passa på att träna när man inte har annat för sig :)

Efter de så skulle jag åka till kyrkan för att ha konfirmadhelg med mina sommarkonfirmander, riktigt mysigt å varmt eftersom vi passade på att vara i den varma solen när den gassade som mest :P Vi lekte lite å sedan planerade vi ledare hur veckorna ska se ut . Bara 4 veckor kvar tills vi anländer KIL:)<3

Nu ska jag nogringa Malin om imorgon å sedan Therese<3<3

Imorgon är jag ledig :)
image202
Fotogeniska :P

 



RSS 2.0