Vanlig måndag

Idga har det varit en vanlig måndag. Dvs sopplunch mellan 10.30-15.00. Sen lite pyssel som idag var att breva kuvert. Sen konfirmander då vi gjorde en verkstadsmässa. Min grupp skulle göra nattvardsbröd..
Sen efter allt det hoppade jag upp på cykeln och trampade mitt fortaste, rekord kan jag lova. Ner till kockum för att träna ZUMBA :)
Kom hem ca 21.30 ..
nu dags å sova även fast jag börjar 13 imorgon :)

Har något skumt med min högra hand som jag hoppas går över imorgon :)

<3

Bodyattack

Klockan ringde 9 imorse å då låg jag å funderade om jga skulle somna om eller om jag skulle gå upp och göra mig iordning inför bodyattack som jag aldrig prövat. Om ni känner mig rätt så har ni redan förstått att jag valt att träna och snart ska gå, får ser om jag överlever bara :) Men de gör jag nog! Kände även att jag var tvungen att använda mina nya sporttopp så att se att den fyller sin funktion.

Efter dagens träning sk ajag till jobbet å hjälpa till att måla i källaren som vi påbörjade igår, det var bra att ha oöma kläder kan jag lova. De får jag kassera efter helgen :)


....

Har haft de ganska bra idag. Jobbade några timmar bara å sen åkte jag in till stan å hittade iprincip allt jag vill ha. Hittade vita linnen, ett par byxor, en rosa korg till mina träningskläder, ljus, träningstopp, diadem å lite så. Känner mig väldigt nöjd :)
Var hemma å chillade en stund å sen var det dags att byta om inför att måla i källaren i ungdomsdelen. Var där i ca 3 timmar å vi hann ganska så mkt. Hela taket å 2 väggar, men allt måste ju målas en gång till. Men vi har kommit längre än vi trodde. Najs! De är redan bättre än vad det var innan.

Imorgon är tanken att jags ka träna innan vi ska måla men får se hru trött jag är när klockan ringer annars skiter jag i det å tränar någon annan gång istället, typ på söndag eller måndag <3


Ingen har mer kärlek än den som kan dö för sina vänner

I helgen hade jag min underbara vän Moa här på besök hos mig! Vi hann chilla å ta igen tid tillsammans, underbart bra va de :)
Har de senste dagarna haft underbara samtal med vänner hemifrån, att man kan ha så underbara samtal är ju något som är värdefullt! När man inte hinner ses på riktigt så är det väldigt skönt att kunna prata å bara egentligen inte säga så mycket, men det är de som ger mig energi. Att ta igen det jag annars hade fått om jag var hemma, det dagliga som är så viktigt. Men jag är glad att mina vänner tänker på mig och ringer eller skcikar ett sms bara för att visa att de fortfarande finns där även fast jag är här nere!
<3

<3Lycka !<3

Himlen är oskyldigt blå

Ojojoj, här var det dött..
Har sedan sist varit på kurs med de andra volontärerna på Helsjön utanför Göteborg. Under de 5 dagarna vi var där hann vi diskutera en massa, se film, vandra i vårt dop, åkte pulka, åt, fikade och hade det mysigt. Riktigt bra dagar coh en bra start på en nya terminen här nere. Skönt att kursen även gav något :)

Har varit här nere i ca 1 vecka nu och det har varit en lugn start men from igår så startade alla grupper igen. Det känns helt okej, skönt att sätta igång med allt igen. Men den här terminen ska jag få se nya saker som jag inte varit med på innan som olika samtal, nya aktiviteter å lite sånt. Känns riktigt bra!

Så idag ska jag ha öppet hus igen, vilket kommer bli mysigt att se alla små bebisar som säkert växt en hel del :) Sen är det lillkören å efter det ungdomsgruppen..Mycket på schemat vilket betyder trött imorgonbitti, men jag har ju överlevt tidigare..


Nu ska jag hänga tvätt!

Underbar födelsedag

Dagen var kommen då det var dags för mig att fylla hela 22 år! vilket är helst sjukt men sant. Blev firad redan i söndags då min familj - Emmeli åkte till Gran Canaria i måndags. Annan historia.

Blev väckt av en skönsjungade Emmeli som hade gjort frukost till mig:) Sen drog vi oss ut på vägarna, dumpade henne medan jag åkte till Jonna och Mattias som skulle hjälpa mig med allt inför kalaset som skulle vara hemma hos dem.
Vi åkte till Ica i Häggvik och handlade, Jonna blev lite stressad men vi kom hem till dem och började baka. En tigerkaka att ha som tårtbotten, kladdkakemuffins och sen fick Mattias helt och hållet göra kokostoppar själv( Med lime och choklad, mums! Det är något med hans kokostoppar!)
Sen dekorerade vi tårtan och hann klart ganska lagom till folket ramlade in.
Mycket trevligt firnade var det med underbara vänner:)
TAck!!!!!!!!

Kram



RSS 2.0