Jag vill oxå ha sportlov!

Har haft en bra dag, Började väldigt positivt med 0.8grader( alltså plus:)) så kunde lixom gå i bara strumpbyxor utan att frysa ett dugg, så skönt å vad jag längtat! Så har dagen flutit på. Dock var det ganska segt på jobbet just för att de var fredag å jag bara ville att de skulle ta slut för jag har varit så trött.
Åkte till Vällingby å träffade Madde å det var ritkigt trevligt:) Sedann så tränade Ålle å jag innan vi tog sällskap av Sofia under middagen.
Har med andra ord haft en väldigt trevlig dag. Å tappa inte hakan nu! Jag har inget planerat i helgen å det är skönt på ett sätt, men känner jag mig rätt så blir det massa gjort ändå. För så är jag!

Är så avundsjuk på er alla som har sportlov nästa vecka, vill oxå ha de ! Men icke sa nicke, ska till jobbet å streta, från måndag - fredag ska jag arbeta. Men det kommer väl gå fort om jag har tur för månag vänner är borta å då är det väl bra att jobba så de känns som de snart är hemma igen.

Puss å kram

you´ve got a friend in me, i´ve got a friend in you

Började dagen med att enbart komma 15 min sent:P Woho! Sedan flöt dagen på riktigt ordentligt även fast jag slutade 16. Tog mig sedan till Vällingby. Insåg redanf rö någon dag sedan att jag inte skulle kunna ta min till universitetet så jag skippade de idag för allas bästa:)
Har haft en underbar kväll med massa människor jag verkligen tycker om jättemycket, tack för ikväll! Jag är så glad att jag har er. Hur skulle min vardag å värld se ut utan er?

puss

Ta fram det bästa humör du har

Det är mitt motto nu när inget går som det ska när det gäller trafiken här i staden. Det tog mig ca 90min istället för 45 som det brukar att komma till jobbet. Men jag var ute i god tid så jag kom i tid :):) Sedan flöt dagen på och vi var ute hela förmiddagen och det var riktigt skönt:)
Förbi Eric och Cornelia en sväng innan jag gick och körde kondition 30 min på sats, det var skönt nog lätt idag!

Nu är jag hemma och ska snart äta middagn, en salig blandning. 3 rätter att välja på :P

Puss å kraaam

Ljus

Har tänt ljus i hela vardagsrummet och det är supermysigt. Inte för att jag är där nu men joel ligger i soffan och ser på lågorna eller rättare sagt OS :P

Nu har jag duktigt nog städat och fixat i hela mitt rum, känns bra!

Puss å kram

Personligt brev, inte så lätt

Hade en trevlig eftermiddag/kväll igår då jag gick på mitt livs första hockeymatch. Det stod mellan AIK och Troja Ljungby. AIK vann tillslut med 5-4, ingen lätt match som alla hade sagt innan.
När jag sedan väl kom hem i snöovädret så skottade jag lite för det var nästan snö upp till knäna på mig men nu efter 3:dje gången på 24h så är de i marknivå igen, skönt. NU kan vi gå utanför huset utan att drunkna i snön:)

Idag hade jag tagit mig i kragen och fyllt i nästan hela ansökan till volontäråret, visst att de ska in senast 15 april men känns bra att vara på så god väg redan nu så jag slipper stressa när de väl blir april:P Har kommit så långt som till sista fasen som är ett personligt brev och det är inte lätt vill jag lova, men det flyter på.
 Har även trotast kylan och åkte och tränat. Blev både kondition och styrka så inegn träning med andra ord imorgon.

Nu ska jag chilla lite innan det är dags att städa rummet, har blivit så duktig på de:) Har redan bytt lakan och så:)

puss å kram

Knäck i februari, JAVISST!


Hade en riktigt mysig kväll hemma hos Mälin igår:) Vi chillade och bakade knäck, japp det är sant och det blev riktigt bra :) Visst att det är lit knäppt att baka det i februari men varför ska man alltid göra som alla andra?

Puss å kram


Lite sockor

Bilder på några av de sockor jag har stickat :)
                 

Puss å kram

Fundersam å måste plugga

Ledig idag, mycket skönt!
Har hunnit vara förbi i kyrkan och träffat underbar människor. Träande sedan på gymmet, med bara fria vikter och vi prövade nya övningar med lite medicinbollar å så, hoppas på träningsvärk imorgon :)
Gick hem från Vällingby å det var svinkallt för hade inga långkalsonger eller så.
Väl hemma har jag börjat plugga inför onsdag, tänker att det är bra att göra de nu så slipper jag de sedan. lixom en bra förberedelse inför lektionen på onsdag:) 

Ikväll ska jag träffa Mälin och baka knäck kanske:P haha lite udda men varför kan man bara baka sådant till jul?

Har fortfarande psalmen i huvudet och kan inte komma på vilken det är ... jättestörande.

Pappa och Joel har åkt till Malmö idag, hoppas deras flyg gick i tid:) 

E det natt eller dag ?

Jobbade sista dagen för denna vecka idag väldigt skönt för jag är så trött. Var ute i mer 'n en timma på dagen å då var jag helt stelfrusen. Har även gått å nynnat på en sång eller pslam hela dagen å kan inte komma på vilken det är, inte mina kära kyrkvänner heller så jag måste fundera vidare.
Åkte direkt till kyrkan och hade manligt/kvinligt tema med konfirmanderna mina. Blev kvar och kom hem typ 19.30.

puss å kram

HAR HUND PEK

Underbar dag på dagis idag, var ute hela förmiddagen på utflykt och lekte samt tittade på hästar :)
Åkte sedna till skolan och lärde mig en del nya tecken och så, mycket kul! rubriken är någor jag lärt mig idag, kan betyda: har du hund? eller ; Du har hund. Märkligt jag vet :P

Sedan åkte jag till kyrkan och fick där en specialgjorde semla av min man:) Den var ritkigt god:)

Nu ska jag fixa innan det är dags tat sova för natten, börjar 07.30imorogn :O

puss å kram

När blir det snart ?

Det hette teratern som vi var och såg på idag, en ritkigt bra teater som var rolig för alla:) Dagen bara sprang iväg och sedan skulle jag åka. Tränade lite styrka innan det var dags att köra bil igen. Lektionen gick ritkigt bra, skönt nog. Fick köra i korsning, läskigt värre men jag klarade det:) 
Tog mig till kyrkan och träffade nära och kära:)

Nu har jag duktigt nog pluggat nästan all teckenspråk som vi redan ska ha läst och nu stickar jag lite :P

ppuss
Joel hälsar :
 

Glad alla <3ans dag!

Idag är det alla <3ans dag om det är någon som missat det?
Jag ska om en timme befinna med hos min kära vän Cornelia med andra vänner och äta brunch:) kommer nog bli väldigt trevligt! Gäller att sätta på sig finkläder för annars blir jag väl inte insläpt, stod på inbjudan att det skulle vara fina kläder på:)

puss å kram! Kärlek till alla, lite extra idag!

Lite kärlek!


Lite kärlek till alla inför Alla <3ans dag!


Mälin, bilkörning. Nu: pizza med några katter


Nu har jag varit ute och kört med pappatom i en korsning. Duktiga jag!
Nu ska jag snart åka å träffa Tova, tette och anna för att chilla och äta pizza! kommer bli en ritkigt bra kväll!

Puss å kram och njut av denna lördagkväll!

Firaande av David!

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll med firande av David:) Tack för kvällen !

Äntligen, jag säger äntligen är det fredag :)

Ligger just nu i sängen och ska ta mig kraften att försöka fatta det jag skulle läst för typ 2 veckor sedan till teckenspråket, oj då! men just nu känns det ganska motigt för jag fattar typ ingeting:S men det kommer väl en tid då det ljusnar. Men jag ska läsa en del nu ikväll å skriva annteckningar så är det lättare att plugga på det sen :)

Ska bli så skönt med fredag imorgon men dagen kommer vara fullspäckad. JObb, köra med pappa, hem och fixa sedan ska vi fira DAVID! Yey!

men nu måste jag plugga :)

Om bilen krockat eller inte

Trampade i en vattenpöl på dagis det första jag gjorde idag så det var inte supermysigt men som tur är har jag varit inne hela dagen på dagen så då gjorde en blöt strumpa inte så mycket som tur var.
Tog mig till skolan där jag duktigt satt och lyssnade och lärde mig säga: Om bilen har krockat eller inte.
Nödvändigt jag vet:):P
Åkte en sväng förbi kyrkan där pyssel var i full gång. Kom nyss hem och ska packa om min väska innan jags ak sova!

puss

LEEEEEEEEEEEEDIG!

Har haft en underbar dag idag, även fast jag först vaknade kl 07.00, asså så sjukt. Men lyckades somna om till 08.30. Lugn morgon för mig. Packade och åkte sedan för att köra bil:) Det gick så bra idag fick köra i en stor korsning :P LÄskigt värre, men det gick!
Satte mig på tunnelbanan mot Farsta och åkte hem till Pia och Elias som hade lagat våfflor som vi åt till lunch( inte ätit det sedan 2008) Gott var det. Tokigt nog hade hon apelsin och banan som man kunde ha på. Udda men gott!
På vägen därifrån så hamnade jag en sväng hos Jonnas Mattias, hälsade på honom på jobbet.
Tog mig sedan till Sats och körde kondition i ca 45min, duktiga jag!
MOa och Eric var sedan i kyrkan och hälsade på de innan jag åkte hem och nu har ätit middag :)


Mitt rosa hår!


Då var de beslutat

Hemma igen efter en intensiv konfirmandhelg. Mycket och jag är hes, men det är de värt!
Årsmötet gick väl som det gick med mig i spetsen som ordförande:P

Nu ska jag hälsa på bebis!

<3

Jag älskar rosa!

Nu i helgen är det temahelg för årets konfirmander och då ska varje grupp ha en färg som sin och min grupp fick ROSA!!! Helt underbart att jag fick min favoritfärg. Så idag ska jag klä mig så rosa som möjligt!!
Har även fått rosa hår, det var de jag och Jonna höll på med igår. Som tur är, om man kan säga så? Var jag ganska mörk i håret så färgen fäste mest i topparna! Liten överraskning, men nu är det gjort:)

Puss å kram

3 dagar helg, inte varje vecka..

Fick som ungdomen i gänget vara med på genomgången av det nya datorsystemet som nu ska användas på jobbet. Alla de andra gjorde så att de blev krångligt för de själva genom att precis krångla till de. Men det var ju lätt så nu ska jag lära mina kollegor att använda det nya med mail å allt, önska mig lycka till!
Ute på förmiddagen.
Sångsamligen vid 14 gick riktigt bra och vi sjöng i ca 20 min, riktigt duktiga var alla barnen!

Nu ska jag snart gå å möta Jonna, sedan sätter överraskningen igång :P

puss å krAM  


Idag gillar jag vintern

Idag har jag verkligen gillat vintern och det värdet som den bjudit på idag :)
Vi var ute i hela 2 timmar idag på förmiddagen och solen lös på oss och iallafall jag njöt! Vi åkte pulka, åkte i isbacke som gick väldigt fort, byggde snögubbar och pulsade i snön.Det var så mysigt ute men var tvugna att gå in för maten kallade på oss och våra hungriga kroppar. Jobbade till kl 17 idag så det var bara att slänga mig på bussen efter och åkte sirekt till gymmet, som tur var så gick de fort även fast det var bilköer. Stötte på sofie och snackade med henne. Körde på crosstrainern i ca 35min å sedan pyttelite styrka, var inte taggad så.

Bilden här bredvid var den första som jag tog med min webcam :P bara för att :):)
Imorgon skulle jag jobba 9-17 men som tur är, är Ewa så snäll som böt med mig så nu jobbar jag 07.30-15. Sedan kommer de bli förändring med mig :P

puss

Mälin

Tack för att du orkar med mig :)

Lappisen har nu kommit och fungerar :)

På eftermiddagen idag var vi ute och åkte pulka och åt mellanmål. Det blev smörgås och varm choklad! Mums!

Väl hemma har jag nu fixat så min nya kärlek dvs min laptop funkar med internet och allt. Halleluja!!

Nu måste jag utforska den så jag kan använda den till fullo:)

puss å kram

Virrigt värrre

Jobbade idag å Ewa var tillbaka så det var skönt.
Efter jobbet så stressade jag  till bilskolan för jag var så inställd på att jag skulle köra 15.50 men när jag kom dit så insåg jag att jag hade fixat så att jag skulle slippa stressa å hade bokat lektionen efter som börjar 17.05 så jag var ganska tidig, men som tur var hade jag träningskläder med mig så jag snabbade på å jöra styrka innan jag skulle köra :)

puss



RSS 2.0