Promenad

Har sån tur att jag har vänner som finns för mig . tack för allt.
Hade en supermysig middag p¨å SVeavägen med några katter igår å idag gick jag en supermysig promenad med Jonna från Vällingby till Spånga vilket tog ca 45 min å var helt superbra:)

Puss å kram

Foton ska upp

Började dagen med att gå på gudstjänst då JOnna var åsna, så kul:) Efter blev det 1h på crosstrainern, duktiga jag!!!
Gick tillbaka till kyrkan och umgicks lite:) MIssade såklart bussen precis i Vällingby så åkte ner till spånga med en annan buss å hann med bussen hemåt:)
NU ahde jag tänk att sätta upp lite foton som jag framkalalt på min vägg vid sängen :) Gör de tillsammans med Fröken Gaga:)

Helg igen

Nu så är det helg igen, faktiskt känns de så:)
Vi har hunnit påskpyssla hela förmiddagen, sedan sångsamling å på eftermiddagen var vi ute å lekte av oss ute i det fina vårvädret:) Var kvar till 17.30 för jag stängde idag men hade tur med barnen för alla gick i tid. Åkte sedan hem till underbar middag:)

NU chillkväll!

puss 

Fredag igen

Veckan har rusat i 180 den här gången. I tisdags så jobbade jag å senda var det träning som gällde med magont osm jag sedna belönade med lite shopping. Magontet gick inte över det övergick även i illamåeende så blev hemma igår å det var nog bra för sova typ på soffan i flera timmar från och till. Åkte sedna för att köra bil, gick bra :D å sedan kyrkan där vi hade samtal om familjen:)
Idag har jag jobbat å då pysslat:) sedan till kyrkan å ha konfirmander. Efter va de bara att gå i lite snabb takt till bilskoaln å ha teori, gabska trött å hungrigt men det gick. NU måste jag plugga på. Men som tur är det inte före 15 april nästa gång så nu kan jag plugga på det nya å verkligen lära in de pordnetligt, men har lärt mig ganska mkt:)

Imorogn ska jag stänga dagis så jag hoppas jag kommer ifrån halv 6, men får se hur de blir. Håller tummarna.

puss
saknar det vi hade på jobbet:S

Underbar måndag

Idga har det varit en riktigt bra dag för min del :) LOVE! Underbart väder och i var ute ända till lunch, så skönt :) Sedan rullade tiden på och jag gick för att köra bil och det gick väldigt bra, massa nytt som gick super denna gång!! :D sedan så styrketränade jag hela kroppen och det var ritkigt skönt!
Som extra allt på detta så fick ajg träffa underbara människor i kyrkan :)

Nu ska jag duscha och packa ..

puss

Underbar helg:)

Har haft en väldigt bra helg kan jag lova alla:)
Lördagen spnderade jag först med Ålle och bakade något som tille n början skulle vara rispuffar men det blev lev kaos och slutade i att vi fick smälta om allt i micron å sedan hällde de i 2 burkar, lyckat:P
Efter så började jag pyssla och blåsa 37 ballonger till kvällens födelsedagsbarn Astrid och Mathias, underbart rolig kväll!!

Idag så träffade jag min kära vän Therese och vi började med att åka till Kaknästornet och fika där på 30:onde våningen och hissen åkte så fort att det riktigt kändes i magen :P Vi såg inte så mkt pga av snön men den lättade och vi såg riktigt långt och bra sedan. Underbart gott fika var det:)
Efter underbart fika så drog vi oss mot stan och gick och såg Farsan :) Skitkul film som även var lite sorlig. Men vissa scener var sjuka :P haha Rekomenderar den verkligen!

När jag kom hem så fortsatte jag med mitt påbörjade påskpyssel och blev klar idag å tror det blev bra :D:D

Nu väntar duscha å packning !

puss

Fredag med grabbarna :)

Igår så passade vi på att vara ute massa med våra sjövildar så sedan sov de gott, skönt nog:)
Efter jobbet tog jag mig in till sta och mötte Malin där. Vi kollade lite och jag funderade på pyssel, kommer nog bli bra eller? de får vi nog se:)
Tog mig till kyrkan där de precis skulle gå så jag och eric stannade kvar en stund innan vi gick och åt för att invänta Mathias och David:) Vi åkte och chillade i Bromma på Sorbon. När vi gled därifrån så följde jag och Mathias med David och vänner hem till Davids kompis davids granne typ?
Vid 02.00 så låg jag sedan i min säng och utvärderade dagen, som alltid.

Nu försöker jag få tag i Eric för han har min handväska :P

puss


KAOS

Kan bara säga att den här dagen inte varit kul att vara i mina kläder men nu är den över som tur är:)
Men var på den första teorilektionen idag i 2h på kvällen å det var ju bra:) Fick böcker å så å ska läsa dne första pärmen av typ 6 till nästa vecka. När ska jag hinna de?? jaja men de får jag klämma in.Men som tur är det mycket bilder å inte så mkt text ;O

NU ska jag sova :)

Kattfika

Jobbade till 16 sedan tog jag med mig direkt till stan och pratade med Pie hela vägen å det var väldigt mysigt :) Sedan så träffade jag Therese, Tova å Maria. Så himla länge sedan vi sågs. Hann sitta i 3h å prata , underbart !

Puss nu ska jag packa å sedan sova :)<3<3<3<3

Måndag 15 mars 2010

Idag så vaknade jag imorse med en klump i magen frör jag hade precis drömt att jag försovit mig:O Men när jag kollade på klockan var den 15 min tidig å jag kunde slumra en stund till vilket var skönt.
Tog mig sedan till jobbet. Efter jobbet blev det körlektion som gick väldigt bra å efter träning innan jag slutligen hamande i kyrkan med vänner:=)
Denna vecka är ganska full som det ser ut nu.

Tisdag: jobb, träffa lite katter för en fika, träffa david:)
Onsdag: jobb, träna å kyrkan
Torsdag: jobba, teorikuren börjar:)
Fredag: jobba
Lördag: kyrka?, träffa Ålle
SÖndag; heldag med Snatti :)

Hemma efter läger

Kom idag hem efter helgläger som har varit en blandad känslobana, men väldigt bra. Men nu är jag trött å borde väl gå å duscha.. puss
 Vi bjuder på den :P


Fått kusin

I onsdags natt fick jag en liten tjejkusin:) Å har sätt bild å kan abara säga att hon är superdupersöt:) GRATTIS!!

Idag jobbade jag till stägning så kom hem ca 18.30 å då packade jag inför helgen eftersom vi ska på läger på älskade Drakudde:) Woho!!

PUSS

TOM TITS!

Idag har jag hunnit med så himla mycket. Började med att köra idag å körde på 70-väg för första gången i mitt liv och det gick riktigt bra :)
Sedan tog jag och Jonna oss till Södertälje och TOM TITS! Å herre vilken tur vi har haft. Vi hittade dit på en gång och sedan så var det typ inge folk alls så vi fick plats och tid att pröva på allt, flera gånger oxå. Så dagen blev riktigt lyckad. TACK!
Efter gick vi och åt i centrum på ett litet café. Vi fastnade där ett tag och det var riktigt mysigt.
NU började vår resa hemåt och vi fick byta pendeltåg och perronger och allt men tillslut kom iallafall jag hem och böt om och packade innan jag åkte och sprang 6,5km:)

Nu skah jag packa upp å senda gå mot sängen!

puss
Får snart en kusin :):)

Svullen som attan

Vaknde idag och såg inte klok ut. Var svúllen i hela ansiktet speciellt läpparna, så ut som jag hade gjort en förstoring. Det spände och gjorde ont. Händerna mina kunde jag inte greppa saker ordentligt med heller för de var typ som att de skulle sprängas helt röda och tjocka och så kliade de på hela min kropp. Gick till Kistaaktuen när jag kom till jobbet. Det visar sig att jag har reagerat på något oms jag inte har en aning om vad det kan vara och har fått medcin som jag ska ta till de försvinner.
Just nu ser läget mycket bättre ut men det kliar fortfarande och mina läppar är värst.

puss

Inget godis tom skärtorsdagen

Nu är det bestämt. Det ska inte slinka in någon endaste godisbit tom 1 april som är skärtosdagen iår. Jag måste hålla de för jag äter så mkt godis så det skulle kunna spruta genom öronen på mig, på riktigt å hur skulle det se ut?

Kan tala om att jag köpt JEANS i helgen. Helst sjukt att jag hittade några som passade mig :)

puss å kram

08.00 Årets Vasalopp igång

Sitter å kollar på Vasaloppet just nu vilket jag har gjort sedan starten kl 08.00. Coolt!! Men vad ska man göra om man vaknar vid 07.20, fattar inte varför med kan ju inte göra åt det så. Men då får man en lång söndag och det är alltid härligt!
Jag har oxå laddat med blåbärssoppa till frukost, gäller ju att hänga med lite och göra som de gör även fast jag har det väldigt mycket mer bekvämt i min soffa hemma under fleecefilten :)

Puss å kram så länge!

Sol, sol, soooool

Vaknade tidigt idag eftersom min kära morfar i Thailand ringde hit redan 07.45, men det gjorde inte så mkt för har typ varit halvt vaken sedan typ 05.00.
idag så lyser solen genom mitt vardagsfönstret så ska nog gå till Vällingby för att komma ut en liten sväng och få frisk luft :)

Nu kollar jag på Biggest looser:)

Dags att säga GOD NATT!

Nu känner jag mig sjuk å förkyld så jag hoppas jag pallar med imorgon, längsta dagen på hela veckan. Har inget val tyvär.
Så jag säger God natt till alla nu..

puss å kram

Snorig va de här

Har dragit på mig en flite snuva så jag nyser och snorar i ett men så är det väl?
hade en väldigt trevlig dag med nästan alla barn på plats. Ute hela 90 min innan lunch, visst att det var kallt men lånade ett par väldigt stora men dock så sköna kängor så mig var det ingen nöd på, sedan fick jag även pyssla lite så jag var nöjd!
Åkte å träffde Strandhkatten min innan jag skulle träna på gymmet men det bleb ju som det blev slutade med att jag var hemma ca 21, lite jobbigt!

Såg Jons Gradells program" Åh, herregud!". ÄR Gud schitsofren och hlv psykopat?

Puss å kram 

Lite shopping piggar upp efter bygge av snögubbe

Hade bara 5 barn på 3 personal idag så det var väldigt skönt. Vi åt mellamålet ute och byggde innan det en snögubbe som liknade ett troll:P haha
Åkte direkt till min vän Emilie å vi skulle baka bullar men det blev smoothies istället å sedan tog vi bussen till Välligby å jag fick inhandlat lite nya kläder. Både underkläder och sedan 3st typ lån t-shirts/kläningar. Bra dag med andra ord. ALltid kul med lite nytt att sätta på sig för jag är så trött på det jag har i min garderob.

puss å kram nu är det middag som puttrar på spisen.



RSS 2.0