Inte så mycket att skriva

Pratade nyss med Therese å med henne var det bra:) Hon mådde dock inte lika bra av att veta att hon sk upp kl 5 imorgon men sånt e livet..

Var även en sväng med pappa å Ellen å handlade lite förut, för att komma ut idag..

Nu har jag inte mer att skriva.. händer inte så mycket när man är sjuk:(

PUSS

Bättre å bättre dag för dag!

Japp så känns det. Medicinen har redan gjort sig märkt. Dvs att jag redan känner mig mycket piggare :) Jätteskönt:)
Idag så har jag inte gjort mycket mer än å äta pizza, medicin å kolla på tv.
Min faster kom förbi å jag fick ett par ascoola tajts/leggins å sedan lite övrstrykningspennor till jobbet:P alltid bra att ha:D

Ska försöka få mamma att ringa sin kompis så att han kan komma å fixa datorn imitt rum så jag kan använda den istället för familjens:) Då slipper man hela tiden anpassa sig till de andra:)

Imorgon när jag e leidg så ska jag å Malin åka till Vällingby å att jag kan gå på banken å även synsam så att de blir av. För jag ska öppna ett sparkonto på nordea å sedan så ska jag byta till Synsam i Vällingby, för det blir ju bättre när jag jobbar å så där..ASBRA!!!!
Om jag känner mig friskare så ska jag se om jag kan iallafall boka en tid för att göra synundersökning till körkortstillståndet, men det knaske inte är så bra om man går på pencilin??

PUSS

film å tidningar

Är vad jag har roat mig med idag.. Gås nyss Råttatoiue( eller hur de stavas:P) själv.. den var ritkigt bra!!
Har även tagit min ranson medicin för idag..:)

PUSS

ont i magen

Jag visste det, att jag kunde få ont i magen av medicinen om jag åt för nära inpå jag hade tagit den, Så nu gör de ont. Ska ta nästa omgång om ca 1½timma eller mer.. Måste vara försiktig så att jag inte behöver gå runt med smärta eller vad jag ska kalla det.

Pizzan var iallafall god:) men jag orkade typ inte ens halv, sedan tog det stopp:P men men då har jag lunch imorogn med..Nu under denna vecka som kommer måste jag planera när jag ska äta så att det funkar ihop med min medicin annars kommer jag gå runt med magont, å de är inte kul! men jag ser det positiva, jag är snart frisk!!!YES!!!!!

PUSS

Va va de jag sa

Jag ringde Närakuten å fick tid så jag å Ellen åkte dit till kvart över 2. Jag var inne hos läkaren i ca 5 minute rå på den tiden kunde han bevisa att jag hade, vad jag redan trodde, bihåleinflammtion. Så det var bara att åka till Vällingby å apoteket å hämta ut medicin. SÅ nu sitter jag på två olika mediciner... ett för inflammationen å ett för svullanden, typ:P å det blir 8 tabletter om dagen, inte illa.. men nu kan jag iallafall bevisa att jg är sjuk å på väg att bli bättre :)yeas!!_)

Nu ska jag å Ellen gå å möta Emmeli för att köpa pizza som blir dagens middag , mums!!!

PUSS

Usch, usch, usch

Jag mådde verkligen inte bra i morse när jag vaknade.. Somnade typ 11 o går å vakande halv 10 i morse.. DÅ är de ju något fel, för jag bruka inte sova så länge.. Men när jag vaknde så hade jag ont ovanför vänstra ögonbrynet å var helt snorig.. ( lämnar lite deteljer för mig själv om snoret, de är för äckligt). Sedan så gick jag upp å då började huvudet att dunka, kul:( Fan men de e tur att jag har 4 dagar helg å inte börjar jobba förens på onsdag, då kanks ejag hinner bli frisk:)

Idag blir de nog inte mycket gjort fö min skull. Men jag skulle vilja gå ut å gå för att få lite frisk luft, mend e är så jobbigt för då måste jag ha med mig en hel toarulle för att jag ska kunna snyta mig.. Å jag blir trött av minsta lilla..:S inte bra..

70 dagar till Thailand:) Jag längtar!!!!!
Jag saknar dig!!!!<3

jahaja, då va arbetsveckan slut för denna gång

Trodde jag skulle bli tokig på jobbet idag.. Min näsa har fortfarande inte slutat rinna å det är väldigt jobbigt, men nog om de..
Idag så jobbade jag till 4 å sedna så gick jag runt i centrum flr att hitta mig nya skor så jag kan slänga alla gamla som jag ändå inte använder pga lukt eller att de har blivit äckliga:P

Jag inhandlade ett par gula gympadojor å ett par beiga ballerina( tokigt jag vet, emn jag ska släga alla gamla å då vill jag ha ett par i fall att :P)haha å sedan blev de ett par trosor:) Lite nytt å fräscht!!
Köpte även en ursöt body till lilla Bengan, var tvungen för den var så söt:)

Åt precis tacos med Ellen, mums men nu e jag asmätt!!

PUSS

Att det aldrig kan sluta?

Min näsa är något jag skulel kunna sälja billigt idagens läge..
Trodde jag var friskare när jag vaknade imorse men de visade sig att fallet inte var så, vilken luring.. Men nu sitter jag här å håller på att bli tokig på att de bara rinner å rinner.. Jag har funderat på hur mycket snor man får plats med i en näsa.. Hur mycket som helst antagligen, för man snyter ju ut de ju!

Men men nu ska jag gå å sätta ut lite buss å tågtabeller:)

PUSS

Att det ska regna

Malin och gjag var inte ute länge idag, först duggade det men sedna började det regna mer och mer så vi bestämde oss för att avbryta promenade och gå hem till mig för attv i var så nära, typ 2 minuter hemifrån :)

NU gäller det för mig att slita mig från datorn och sedan duscha. Ska sova länge i natt om de går, så att jag blir friska snart!!

Jag har monterat ihop mitt databord som vi inhadlade på IKEA förra veckan, gjorde det alldels själv:) (stolt:)
PUSS sov så gott!

Sjukt var de här...

Det ser inte bättre ut. Fler och fler blir sjuka. Minst 3 av mina vänner har insjuktnat idag.. Malin, Cornelia å David, stackars de å jag hoppas att de inte är jag som är boven bakom detta. Men alla är typ sjuka nu :( Så tråkigt för man orkar typ inte göra något. Men jag ska faktiskt gå ut å gå snart för att få lite frisk luft även idag. Sedan ska jag hoppa in i duschen :::P

PUSS
KRYA PÅ ER!!
Jag å Sanna i höstas, typ ett år sedan. Då var båda väldit mörkhåriga, jag pga Riga incidenten :P

Få tag på denna

tjej ska jag försöka .. Vet inte, men tror hon fortfarande är i skolan.. Får skicka ett sms å kolla..:)


Vit eller ??

Jag drack nyss vit varm choklad..Emmeli hade nämligen köpt de nu när hon var i London.. Jag var lite skeptiskt mot de eftersom jag inte har så mkt till luktsinne så fick jag lita på Ellen som luktade åt mig å hon sa att det luktade choklad.. Jag har precis druckit de å visste smakade de som choklad eller vad man ska säga :P Märkte även att mitt smaksinne har blivit bättre sedan igår.. Maten har ju inte smakt så mkt de senate dagarna..PUSS

Inte så mkt

Igår så var jag iprincip ensam på jobbet, eller jag hade sällspak av en snäll dam som heter Agneta å är vaktmästare, men annars var jag väldigt ensam mellan 11-16. Ganska tråkigt efterosm ajg kände mig så risig igår men tidne rullade på å strax efter 4 så började mina vänner att rulla in.

Vid 6 så gick jag å Cissi å handlade lite till kvällen: Frukt, mackor + pålägg, popcorn..

Det blev en mysig kväll men mer folk än vi hade väntat, eftersom det inte har öppnat på riktigt förens nästa Onsdag 3/9.
Det spelades spel, åts popcorn, frukt å mackor å sjöngs. Det var ritkigt mysigt! Även fast jag kände mig helt död pga förkylningen som fortfarande inte vill bli bra:(

Idag är jag ledig å har inte gjort mkt mer än å ätit frukost, kollade på  tv å gjort varm choklad till mig själv öf rtat få i mig något varmt :P

Skulle ha åkt upp till banken idag men jag skippar nog de å ligger hemma iställt..:P

PUSS

inte mycket mer idag

Nu ska ajg gå å duscha å sedan sova, eller i alla fall lägga mig så att jag får mycket sömn å kan bli frisk snart..


puss

hahahah

När jag kom hem fick jag mig en glad nyhet:) jag hade fått vykortet som mina vänner som vra i rhodos hade skickat:P de är så knäppa. Tyvär kan jag inte dela med mig av de som stod för de fick jag inte göra stod de:P
ahahah

tips mot förkylning?

Det är vad jag skullebehöva för jag vill slippa vara sjuk länge till

<3<3<<3
Hjälp mig att bli frisk är du snäll! :)

Fy fasiken

Det är inte kul att vakna mitt i natten av att det rinner ur näsan på en, inte alls kul är de.. men va ska man göra mot detta? jag har ingen aning, inte mer än å snyta sig..:( ganska jobbigt!!

Idag har jag varit väldigt ensam på jobbet, eller de vill säga att alla som är anställda på riktigt är iväg på någon kurs så det är iprincip bara jag å några till här, kanske sammanlagt 4 stycken.. å det är ett stort hus så jag har känt mig ganska ensam. Mne till lunch fick jag sällskap av Sanna. Beställde då kyckling från de grekiska köket men de smaklde inget, så det avr ju inte så kul.. Men sedan så har jag haft sällskap av Oskar som nyss gick. Malin, Cornelia å David sitter nere i vardagsrummet å pluggar... Snart ska jag åka till Ayla å kolla bilder från förra sommaren:)

PUSS från snoriga lilla jag:P

jaha, så var denna dag slut!

å jag har en glad nyhet!! det är bara 75 dagar till jag åker till Thailand!!
Jag vill försöka hitta något positivt idag å då får det bli detta!! Men de som känner mig vet att jag har som mål att vara nyttig i hela 75 dagar å det är värre men jag ska kämpa å nu när Malin kör på samma linje så vill jag inte falla före henne..

Puss nu borde jga har duschat för länge sedan men jag fastnade här..

PUSS

Kom nyss hem

Malin å jag tog en liten promenad å det var ritkigt härligt :)
har inte så mycket mer å säga än att jag ÄLSKAR er!!

Älskade vänner!!


Jag och många saknar redan ASTRID! men jag vill även passa på att säga att jag tänker på er alla! NI är mina närmaste vänner!
(Ingen ordning när jag skriver, för alla är speciella för mig!)
Cornelia
Malin
Sanna
Therese
Anna
Tette
Maria
Carro
Tova
David
Thomas
Ayla


PUSS

Dagen rullade på

Lung dag idag, vilket jag behövd. Blir ju inte bättre från min förkylning:( bajs bajs bajs!

Fick dock ett litet besök av David på dagen men han skulle handla lite så han gick. Sedna kom Cornelia<3<3 å höll mig sällskap, sedan så gick vi på Coop å handla lite! Mys att bara vara med dig!!<3

PUSS
snart ska jag väl gå ut med Malin en sväng, skulle ha joggat emn de funkar ju inte i mitt skick:/


Detta är till Astrid!!

Vill tacka alla er som var med och gjorde Astrids sista kväll till något som jag hoppas att hon inte kommer att glömma. Det blev både skratt och tårar i mängder. Det känns helt sjukt att det är idag allt ska förändras. Att det har gått så fort, det som kändes så långt borta..FAN!!
Astrid<3Vi kommer sakna dig enormt men jag vill att du ska veta att du finns i våra hjärtan och att vi inte kommer glömma dig!! Du är så speciell, ditt skratt värmer i hela kroppen och du finns för de som behöver. Det kan vara med en famn att falla in i eller en axel att luta sig emot. DU finns med i mot och medgång!
Vi har inte varit vänner speciellt länge, men du är ju en av mina "Små vänner" som jag brukar kalla er:P men jag känner ändå att de kommer fattas en perosn hos oss, inte bara på Onsdagskvällarna utan hela tiden. Tänk bara på alla kvällar vi har kollat på film eller sjungit sing star.. Vår stjärna är inte med på detta längre.. :(
Du vet att vi tycker om dig så ENORMT mycket!!!!Du lämnar ett hål efter dig som ingen kan täcka, vi vill inte heller att någon sk ta din plats!!!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hittade bland skickade mail:P

Din mamma luktar curry, pappa timjan, hunden ketchup, katten snus, fågeln kiss, hamstern bajs och sköldpaddan basilika

Kyrkhelg

precis som det låter. Jag var ju där igår å hade egen konfirmation med mina idag å det gick superbra:)Alla gjorde allt rätt osv. Allt klaffade! Vad hade vi att vara rädda för, egentligen ??

Igår efter middagen så var jag på en promenad, gick dagsns ranson av stag( 10086) å sedan så gick jag hem, fixade mig å stack sedan hem till Cornelia, vo mötte upp Mathias på vägen å sedan skulel vi kolla på Björnbröder, men jag å Cornelia sov mer än hälften :P haha :)

Idag så var det ju kyrkan, upp men tuppen, typ. Eller 07.50 sedan hem till Ayla för att få skjuts:)

Snart ska vi åka på kalas, fira pappa å kusin :)

PUSS

Blabla bla

Har ingen rubrik sätta här, därför blev de som de blev :P haha
men jag hade de ritkigt trevligt i Vällingby med Cornelia. Vi handlade lite å sedan gick vi till kyrkan å väntade där på att bli insläppta till konfirmationen. Under den hade vi sällskap av Karin, Emma, David å Thomas:)Ritkigt trevligt!!


Sedan så rusade jag till bussen för att åka hem.Jag skulle till IKEA med mamma å pappa. Vi inhadlade en hylla, spegel å databord:) sedan åkte vi hem å nu har vi precis ätit middag:)

Om några minuter ska jag gå å möta Malin för en promenad.)

PUSS

Kalashelg

så det kan gå, när haspen inte hänger på:P (Värsta rimmet:P)
Det ä'r nämligen så att jag har tre födelsedagsbarn denna helg. Malin fyllde 19 igår, lillkusin Line fyller 1 idag å pappa fyller 52 imorgon :)Det lir med andra ord en riktig kalashelg :P

Idag ska jag nog till Vällingby för att se konfirmationen, det överväger åt det iallafall.. Ska nog ha de underbara skorna på mig då, även fast skavsår kommer att uppkomma. De är röda med vita prickar, ascoola:)
Kanske ska ha ett extra par i väskan för säkerhetens skull?? jag vet ju inte hur de kan bli.. men de ska tejpas ordentligt ialla fall:)

Nu sk jag borsta klart tänderna å sedan försöka få tag på Cornelia..puss

Middag

Hm hm, åt nyss middag å det blev något så enkelt som falukorv å potatismos:) det vra typ sjukt länge sedan jag åt de å då kan det vara väldigt gott:)

Nu sitter jag å pratar lite med Oskar, alltid lika trevligt:;)

puss

ojojoj

Inte kul nu, känner att jag typ är sjuk. Inte bra.. Har haft ont i halsen, örat å sedan vänster lunga typ.. Så det har inte varit så kul..
Men idag så har jagvarit å handlat, fixat inför konfirmationen på söndag, kopierat, skrivit ut å så.. ska även skriva en förbön till söndagen , ska försöka skriva dne tpy idag så att jag hinner göra ändringar om de skulle behövas.. Men men.. de löser sig..

Idag har jag haft väldigt mycket sällskap, Lunchade bla med Oskar å sedna var Conrlia med mig på eftermiddagen å så. Hela DAN gruppen var på besök för de ska ha genrep inför deras konfirmation imorgon men då gick jag :P haha

när jag klev av bussen så gick jag en sväng förbi min granne..mys!!

PUSs

Hunnit med en massa

Har hunnit med en massa på jobbet idag. Skrvit om listor, kastat saker å sista å ABSOLUT störst. Jag å Jonna var å handla ingredienser till pastasallad för 60 personer, frukt, bröd å pålägg å jag kan lova att det inte var lätt att få allt detta till kyrkan sedan men det gick efter ett antal pauser:P haha

Kl 16.00 så hade en massa konfirmader rullat in å vi satte igång med dagens arbete, inför helgen. Det gick ritkigt bra vill jag lova. Övade övade, åt middag å övade ännu mer. Men de funkade:) Så glad!!

Sedan så flummade vi lite å tog bussen hem. Så jag var på jobbet i ca 10 timmar idag.. men de rullade på fort. Å imrogn har jag lite å fixa. Ska skriva klart en text till Söndagen, fixa med utställningen å sedan så ska jag äta lunch med Oskar..

Tack alla som var å hälsa på mig i kyrkan idag. Alltid så trevligt med besök<3

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Det blev ingen choklad, eller inte den hjag har i frysen iallafall:P men det blev toblerone cappucino. Riktigt gott å så enkelt:P haha .pappa hade köpt de till enbart mig å tänkte tat jag kunde dricka en idag för jag är ju typ sjuk:P

Har även pratat med Therese, vilket känns bra. Allitd lika skönt å prata om dagen med henne<3<3
bajsbästis<3 :P

Milka eller inte?

Jag funderar på att hugga in i min Milka choklad som ligger i frysen. Men jag kanske ska vänta med dden tills efter jag ätit middag ?? Kyckling för 4:de matgången irad, dvs lunch, middag, lunch, middag..:P men de gör mig inget. Jag älskar nämligen kyrckling :P

puss

Eländigt

är just va de känns nu..jag känner att jag inte är 100. lixom inte helt på tå å imorogn sk ajag vara i kyrkan väldigt länge. så de gäller att jag taggar till nu.. Får inte bli värre, så därför blir de ingen promenad idag heller, orkar inte de.. Får försöka att jogga fredag å lördag så jag spar mig lite :)

Det händer inte så mkt här heller, eller var å hälsa på min granne :) lite trevligt faktiskt:)

puss

NU är det slut

Slutade för hela 10 minuter sedan.. Känns som jga håller på att bli sjuk:( inte kul..men emn tror att joggingturen kommer att bli till en promenade idag istället så att jag inte blir sjuk på ritkigt..

PUSS

Skön morgon

Sitter fortfarande hemma för jag blrar kl 11, ganska skönt:)
Men det som inte var så skönt i natt var att någon hade kmmit åt väckarklockan i mitt rum så precis när jag hade somnat å sovit en stund såå ringer kl å det är ingen ljuv melodi som spelas utan det är ett himla tjut bara å jag fattar inte vad det är när jag är nyvaken men till slut får jag stopp på de som tur är:)

Det med väckarklockan tillhör inte min sköna morgon utan de sköna är att jag har kunnat sova till halv 10 typ å ska få skjuts till jobbet idag :)

PUSS

hmhmhm

Fick 50:- att handla för på H&M idag i brevlådan, riktigt trevligt!! kan alltid unna sig något då:)

Insåg när jag kom hem att jag glömde min mat i kyrkan så jag hoppas att dne står kvar imorgon :) har sovmorogn till 11 så jag vet inte om jag är så taggad på att äta lunch kl 12, men de beror  på när jag valnar iofs.. om jag vaknar tidigt så kan jag köra lite pilates eftersom jag ändå ska göra de imorogn, annars får de bli på eftermiddagen efter joggingturen..:)

Puss

270

Idag har det rullat på. Började med möte sedan fixa lite kuvert, hela 270 stycken.  Då fick jag sällskap utav Sanna. Sedan när det var lunch så hade även Cornelia kommit för att hålla oss sällskap, mycket mysigt :) Lunchen bestod va Kyckling för oss alla även fast Cornelia redna hade ätit. Back to Work, å jag fixade med ett bildspel till föräldraträffen som äger rum ikväll.. Sedan så var jag å Cornelia å handla lite fika till eftermiddagen..
Sedan kom konfirmanderna å då rullade det på:) MYS!!

Fixade lite å lämande ut lite foton å packet där de hörde hemma så nu är det lite mindre grejer på min fönsterbräda:)

Idag så är det en lugn dag utan jogging :)

puss

nu när jag endå har hackat mej in(A)

Så tänkte jag bara säga att hoppas du blev nöjd med designen Erica, är det nått du inte gillar eller vill ändra den säg till! Jag jobbar snabbt!
Men så vill jag ju självklart säga att du betyder otroligt mycket för mej, orden räcker knappt till hörru! Varför är du så bra och bäst för? Men jag är glad att ha dig som en del av mitt liv. Du är en av dom bättre och mest possetiva personer jag träffat på verkligen !



/Oskar

www.oskhar.blogg.se

ÄLSKADE VÄNNEN


Denna underbara tjej råkade jag glömma i inlägget innan. Jag är så ledsen för det. Det var inte alls meningen vill jag lova dig. Du betyder så mycket för mig å det hoppas jag att du vet vid det här laget. Du är så otroligt söt, jag vill inte vara utan dig. Tänk på allt vi har gjort tillsammans. DU lämnar mig väl inte??Vem ska jag då tracka??
Du är så unik och speciell med för mig. Jag vill ha dig vid min sida tills tidens slut, lova att inte lämna mig, även fast jag råkade glömma dig, det komer jag aldrig göra igen..
<3

Tänkte bara meddela

att jag har varit ute å joggat samt kört pilates idag:) visst är jag duktig :P

Första dagen på nya jobbet:)

Jag började kl 9 imorse å då möttes jag av en riktigt glad Benke:)Sedan så satt ytterligare några från mitt nya arbete och hade morgon fika:) Ritkigt trevligt att börja morgonen på det viset:) Sedan tog vi tag i oss själva och Benke visade mig lite på datorn, hur jag ska hitta å leta. När jag kom in till mitt skrivbord, så hade Emelie som jobbade på min tjänst innan gjort så fint till mig (bilden)Sen så fick jag nycklar,  eget telefonnummer, osv.. Ganska mycket information men de kommer lösas sig om ja inte skulle komma ihåg allt:)

Sedan var det lunch. Jag tog pasta med typ bacon å championer. Ritkigt gott :)haha sedan var det back to work och köket för att fixa det sista, typ sortera lite glas å så. Sedan så jag gick neri källaren och då hade även Maria anslutit sig.:) Så jag skulle börja organisera alla lådor.. Men det gick ritkigt bra:)

Så det är vad jag har sysslat med. Imrogn är det möte på morgonen som gäller:)

PUSS

Chillidill, Imorgon börjar verkligheter

... Så skulle ajg beskriva dgen. Jag har verkligen inte gjort något ansträngade, inte mer än att fixa till mitt täcke, stoppa täcket i påslakanet.. Helt sjukt jobbigt för de fanns inga hål där uppe så jag var tvungen att krypa in i det för att sedan dra upp täcket å så skulle jag krypa ur. Emmeli undrade vad jag höll på med när jag kom ut i hallen med påslakanet omrking mig :P Hahah ganska kul.. Eller det blir vad man gör det till:P

Imorgon så börjar jag mitt nya jobb, ska börja jobba i kyrkan i Vällingby. MItt andra hem , om man inte räknar typ joggingspåret.. :P haha men jag sa vara där strax innan 9 å sedan så får jag se vad dagen har att erbjuda. Det kommer nog bli riktigt kul, har förhoppningar om det:)

NU gäller det för mig att lägga på ett kol å sedan hoppa in i duschen. Imrogn börjar det ritkiga livet..

Mot nya mål i livet:)


THERESE 19, kl 16:32


Den person som står vid min sida har jag snart känt i 3 år. 3 år som har varit de bästa i mitt liv. Att ha fått tillbringa dagar å åter dagar med dig har varit det bästa för mig. Du är den person jag håller kärast. Om du skulle försvinna ur mitt liv så skulle jag inte vara jag längre. Du betyder så otroligt mycket för mig. Tess & Tach <3 Alltid vi.

Snart är du 19 på ritkigt. Ha en bra födelsedag nu, även fast jag inte är med dig. Men du kommer finnas hos mig för alltid..

/ Din Fatti <3

Hos Maria

Nu har jag å Maria sovit ordentligt i natt:) å sedan har vi varit en sväng till Ica å handlat massa gott till lunch. De blev kyckling, potatissallad, baguette å Philadelfia ost:) mums. Vi var även smarta å lägga chokladen under dne varma kycklingen så de smälte, men de fixade vi genom att stoppa den i frysen.. :)

puss <3 TAck för alla söta komentarer om förra inlägget, de värmer:)

Min kära vän Maria som leker Carola på Rhodos:) Jag ska meddela att de är hon som har tagit kortet på mig i inlägget innan :)

Söta Oskar

Erica är en person som får en glad även om man är hur sur som helst, en riktigt bra vän också!  Erica är en riktigt flummig typ, som alltid är glad!

När jag gick in på Oskars blogg imorse så såg jag att han hade gjort ett inlägg om mig. De som står ovanför detta hade han skrivit om mig. Ganska gulligt tycker jag :)

ÄR detta den Erica Oskar pratar om :P?? haha
PUSS

Milka

Jag å Therese åkte till Norrtälje igår, å ja de tog typ 2 timmar en väg, så det blev sammanlagt 4 timmars resväg :) Men det var de värt för jag fick spendera den tiden helt själv med Therese<3 å de kan ite bli bättre:)
Vi gick igenom staden å insäg att vi inte skulle kunna bo där för vi gillar när det är lite folk på stan, det var ganska dött på stan. Men men vi satt oss på ett Café som heter En liten smula. Där v åt en varm ciabatta med ost , skinka å sallad å även en latte. Den första latten jag druckit i hela mitt liv, ser ni på :) Hahaha

Sedan så satt vi å pratade ett tag å gick efter ett tag ner å beställde varsin chokladtårtebit med blåbär på  med vaniljglass:) Ritkigt gott.. Sedan så gick vi genom staden, längs ån som rinner å det var mysigt! Sedan så tog vi bussen mot Tekniska. PÅ bussen så rann tiden iväg å vi satt å sjöng å hade de ritkigt trevigt! Jag fick även en liten present av THerese , de visade sig att hon hade köpt´min absoluta favorit choklad på Rhodos, nämligen MILKA å inte vilken som helst utan den som har kex å två lager.. :) MUMS!! Men jag ska spara den ett tag, aknske tills dess att Therese kommer å hälsar på mig eller tills jag fyller 20.. vi får se om jag kan hålla mig så länge :P

När jag kom hem så ringde jag genast Malin å vi gick ut å jogga å det blev den korta rundan på ca 5 km. Ganska skönt att de var den korta. Sedan fick jag slänga mig i duschen för jag skulle upp till kyrkan å träffa en massa trevliga människor. Vi sjöng sing star, år godis å snackade en massa skit. Precis som det ska vara :)

Å sedan fick jag skjuts hem av CArro:)

PUSS

Ikväll ska vi fira Denna underbara tjej som faktiskt fyller år, fas imorgon :)
ÄLSK!!3<3<3<3

Alltid regn

Har inte fattat att det alltid ska regna när Malin å jag ska ut å jogga, det är helt sjukt. Men vi gav oss ut å då sluta de regna.. Ganska skönt förvisso men..
Å det måste gått fort även fast vi inte tyckte de, för det kändes segt..:( Men nu är de över:)

Imorgon ska jag spendera dagen med Therese i Norrtälje:)Vi ska dit å typ inte göra något speciellt, typ sitta på ett Café hela dagen å bara vara vi :)Ska bli så mysigt!! Som jag längtar!!

Nu ska jag hoppa in i duschen ..


hmhmhm

Igår så hände det inte så mkt, var å åkte med delar av familjen för att lämna Emmeli på jobbet. Sedan så köpte vi lite fika å åkte hem. Sedna så kom Sanna å hämtade mig och vi åkte till Barkarby för att hämta ett paket till hennes syster som fått tvillingar för typ 2 veckor sedan. Vi passade även på att åka dit för att få oss en titt på de små:) Så söta, å jag som har tyckt att min granne på 4kg är liten dessa vägde ca 2kg.. Men så söta:)

Sedan så fick jag skjuts hem å bytte genast om för att sedna åka å möta Therese å Maria i Vällingby, där vi skulle fixa lite inför kvällen då vi skulle hem till vår kä'ra katt Carro å fira henne. Vi tog även sn sväng förbi min nya arbetsplats å där fick de träffa Emelie som jag ska efteträda, stackarn som städade å höll på :( men vi höll henne lite sällskap:)

Vi begav oss till Carro å väl där var släkt å sedan kom andra vänner. Riktigt trevligt!! Vi bjöds på kycklingsalld med tillbehör å seda glassbåtar:) Mycket gott å trevligt!!

Sedan så gick jag, Therese å Maria mot tunnelbanan dä pappa kom å hämtade mig. Therese skulle till Tom å Maria vandrade hemmåt. DÄr skilldes vi med andra ord åt... Men vi ses på lördag igen. Eller Therese å jag ses redan imorgon då vi ska ha en heldag för oss själva:)
När jag kom hem så la jag mig och läste ur min bok, den är ganska svår att komma fram i men ändå väldigt bra:)

Idag läste jag ett till kapitel, det jobbiga är att kapitlerna är ca 30 sidor så jag kan inte läsa de om jag är trött, för de kan ta typ 45 minuter. Ja, jag läser långsamt.
Jag har även gojrt ett kollage, de bilderna jag beställde i helgen kom imorse så jag har pysslat med det å det är väldigt svårt.. men nu är det klart:)

PUSS

Blöta tår å nytvättat hår

Sitter här hos Cornelia <3 å väntar på att hon ska fixa sin packning. Vi var ute å gick en promenad, för jag kände att jag behövde röra på mig lite, NOT!! men det var skönt, å lika trevligt som valnligt! fast jag var dum nog att inte ha stövlarna på mig, gick i ballerina som är av tyg så jag blev helt blöt om mina fötter å strumpor, men vad gör de när man får spendera tid med en kär vän`inte så mkt..

Nu kommer hon tillbaka!!

puss

Billig dag

Vi fyllde bilen lite halvt med människor, dvs mamma, pappa, ellen å jag begav oss först till Spånga. Mamma skulle klippa sig å pappa till tandläkaren. Ellen å ja köpte glass å Hänt Bild, satt i solen å hade de skönt!

Sedna åkte vi till City gross å köpte frukt, flingor å strumpor:P Å sedan till Cervera för att inhandla tallrikar:P Så de blev lite åka av :)
Jag hälsade även på Malin som jobbade så flitigt:)

Sedan när vi kom hem läste jag ut min bok:( å käkade lite för att palla jogga, det blev den långa sträckan även idag. Jag hade världens power i joggstegen så jag försvann för Malin men jag väntade så snällt på henne i målgången :)

Nu ska jag gå å träffa Cornelia..

PUSS


Söndag + Måndag, Vad hände?

I Söndags när jag vaknade så visade de sig att mina föräldrar och bror skulle till Norrtälje för att min bror skulle tävla så efter att ha slängt i mig frukost, klätt på mig och packat så satt jag i bilen med de. Vi var framma ca kl 11och från de till 16 så var jag på en idrottsplats, fick äran att filma hela loppet på 3000m, vilket är 7,5varv runt:P Gjorde ett ritkigt bra jobb!! JOel kom dessvärre 4:a och var inte säker på att få komma med i Finnkampen som går av stapeln 30/8 i Helsingfors:P Men igår så fick han reda på att han ska åka med:)




Här är några som ska ta ut de som ska få vara med i Finnkampen eller för de äldre, Nordiska juniormästerskapen:)

När jag sedan kom hem efter ett besök på Rosina (restaurang i Sundbyberg) så gick jag en lång promenad med Malin, ca 1½timme:) Väldigt Skönt!! När jag kom hem hade min granne ringt å jag smiter dit lite snabbt, snabbare än jag behöver pga regnet:P Fick då reda på att vi skulle åka till kolmården :)

Så igår kl 08.30 så var jag reda att åka mot alla djuren. Vi åkte först igenom Safariparken. Ganska coolt! sedan ås passade vi på att avverka Bamses Värld. Sedan så stod alla djuren på kö. Vi klappade bla grisar, getter å får. Spanade in: Tigrar, Elefanter, Snöleoparder, delfiner, fåglar, Kameler, APOR ;(Enzo), Savanndjur, osv kan ju rabbla djur i evigheter. Vissa vet jag inte ens vad de heter:P

Sedan så åkte vi hem vid ca 18.30 å var hemma strax efter 21.00 så jag å Malin gav oss i väg för att springa/jogga. Vi Hade riktigt bra fart tyckte vi själva. VI tog tid å ska se om ett tag om vi har förbättrat oss:P Var hemma vid 22.50 å jag pratade med min vän Therese,som jag inte kommer få träffa förens fredag :(

PUSS

 

 

Bokat å klart?

Malin och jag sprang längst Sveavägen för att jämföra priser och hotell på alla resebyråer.. Fast vi har bestämt oss för att ta den på Apollo. Hon var typ jättetrevlig å så. Han på Ving ska vi ju inte tala om.. asdryg:(
När vi sprang längs vägen så kom vi på den briljanta idé att vi skulle boka en sista minuten, kl 17.30 å alla byråer stänger kl 18.00 så vi rusade mellan alla. Men de fanns ingen resa i helgen, då vi kunde åka, eller en resa som var ospecifiserad, men vi kände inte att vi ville ha de så vi gick lite smått irriterade mot tåget.
När vi åkte tåget och var på väg mot Spång så kommer en kille å sätter sig på sätet på andra sidan gången och börjar spy, BLÄ!! så himla äckligt!!!

När jag sedan kom hem så var der middag å sedan skulle Malin komma över för att se om vi verkligen inte kunde hitta någon resa, men vi var för sent ute:(

Så vi tog oss en promenad mellan 20.50-23.30, mellan de så lämnade vi av Vilma hos Malin och sedan gick vi till Coop och handlade lite godis, bara 49:- kg:) sedan så tog vi en lång promenade hem, det var ritkigt skönt. Vi hann verkligen prata :)

Så snart ska jag ringa Malin för vi ska ut å jogga.. sista gången denna vecka:) 2,4 mil / veckan:)

PUSS

Pilates, böcker å tvätt

Ja hur dessa hänger ihop är ingen konst om man frågar mig. Det är nämligen så att jag fick mina böcker jag beställt, så nu ligger de å väntar på att jag ska börja läsa dessa. Men de kommer nog ta ett tag för jag håller på med "Räcker det om jag älskar dig?" å har typ halva boken kvar..

Piltaes körde jag nyss, ett 20 minuters pass som tog ganska rejält. Jag har ju inte kört mag träning på jättelänge..Visst att jag har gjort situpså sånt men de blir mer på rikigt när man har en DVD å hänger med i tempot.

Tvätten hängde jag å pappa. NU är den andra maskinen klar å jag funderar på att hänga den oxå innan jag börja klä på mig.

De är så tråkigt att de regnar för då är de inte lika kul att ha kläning på sig å så. Men jag går ju typ bara i det, förutom när jag har myskläder på mig. Men kläning är lixom det ultimata plagget. Om man har leggins eller strumpbyxor under  så kan man ju röra sig väldigt fritt oxå:)

PUSS

Om alt går som de ska så ligger Malin och jag på en sandstrand och har de asbra!! Precis som på bilden :P Även fast denna är från Spanien men de e inte så noga:P HAHAH

Bajsväder

Såg på Pippi med Cornelia igår, väldigt trevligt. :) Vi såg två olika å de är de gamla otecknade filmera:) Så himla bra!!!
Till filmen så hade vi vinbärspaj som familjen hade gjort. Sedan kom hennes söta pappa upp med te till oss:)

Det är alltid lika mysigt att umgås med Cornelia, hon finns där och är så otroligt bra!!<3<3<3

Idag ska jag in till stan med Malin och äntligen boka resan till Thailnad:) Ska bli så himla kul, det är ju inte så långt kvar nu!! Vi planerar att åka från arlanda den 10 November:) Å är då borta i två veckor:) Tänk: SOL; BAD, BILLIG SHOPPING!! vad mer kan an önska??

Så de är vad jag har planerat just för tillfället om vad som händer idag. Kvällen blir vad jag gör den till.. :)

PUSS

Snabbis

Nu ska jag väldigt snart dra på mig regnkläder för att sedna traska till Cornelia:)

Var ute å jogga förrut och det var väldigt skönt, inge regn idag inte:)

PUSS 

Hade t-shirt för jag trodde de skulle vara kallt:P

Staden kallar

KOm hem för typ en timma sedan, efter att pendeln var sen, eller den kom i tid men fick tydligen inte åka? Fatta aldrig varför men ialla fall.. detta ledde till att jag missade bussen och fick vänta på nästa i 10 minuter..

Vi hade de i allafall väldigt trevligt på stan. Anna inhandlade en del saker, lite presenter å så. Sedan gick vi på Hutrigs konditori eller va de heter.. De ligger i allafall på Drottninggatan. Jag åt en riktigt god Foccacia med Parmaskinka, mozarella å soltorkade tomater, Mums!!

Nu sitter jag å väntar på att Malin ska ringa mig när hon kommer hem. Vi ska ut å springa idag med, de gäller ju att passa på nu när det inge regnar. Vi vet ju inte hur vädret ser ut resten av veckan så vi passar på :)

PUSs

Kissekatt Anna:)

pip, pip.. eller hur de låter när man får sms.. Just när jag skulle sätta mig å skriva så rullar smsen in, sammanträffande?
Men men, insåg just att de regnar idag igen :S ganska jobbigt men de hindarar inte mig från att åka in till stan å träff Anna, har inte träffat henne sedan Tova fyllde år. Ganska länge sedan.. Vi får se vad v hittar på, men skulle inte förvåna mig om de blev en fika eller något sådant:) Mysigt i detta pissväder!

Fick ett sms i morse från min kära vän som är med vänner på Rhodos:) <3De kommer hem natten till måndag, å som jag längtar!!

Men jag ska nog chilla lite nu å sedan börja klä på mig å sånt innan jag ¨åker till stan :)
PUSs

Fullt upp

Att jag ställde klockan i morse var väl tur de. Den ringde redna kl 10.00. Inte så farligt tidigt men ändå, kände att jag inte var utsövd. Men sedan visade de sig att pappa skulle på en lite trip så jag skyndade mig att klä på mig å dra med honom och även Ellen. Vi började i Vällingby, sedan Barkarby å sist Bromma Center där vi införskaffade en ROSA bärbar telefon. Lycka!!!:D

Jag blev avsläppt för att möta Bella, vi skulle till Solna å inhandla lite. De blev inte mkt men hårfärg till mig. Vi strosade runt lite men sedan åkte vi hem till henne.  En trend i hade förrut var att alltid äta paj när vi sågs. Paj å vanlijsås, MUMS!! Så vi passade på att äta det, eller jag böjd eftersom hon skulle färga å klippa mitt hår.
Detta tog sin lilla tid, 3 timmr ungefär:P men vi hann med en del på de timmarna!!

Sedan åkte jag hem å hann andas lite å byta om å sedan var det ner  till spåret för att möta Malin som väntade på mig och vi gav oss ut på vår sträcka, väldigt skönt!! Det var bara 17 grader..

nu ska jag gå å duscha.. puss<3


Ellen 16 år idag !


Min Lilla syster fyller hela 16 år idag! Sjukt, att hon redan ska börja gymnaiset om typ 2 veckor!
GRATTIS!

Är de så här det ska vara?

Då emnar jag regnet, skadet verkligen regna var enda eftermiddag/kväll`? det börjar bli lite tröttsamt.. men men de behövs väl de oxå, annars torkar väl marken ut?

Söndag:
Ja kan väl meddela att jag och Malin åkte in till stan igår för att boka vår resa men de visade sig att alla resebyråer var stängda på söndagar. Så vi fick inget gjort där så vi passade på att gå längs Kungsgatan å in på panduro där vi införskaffade pärlor och tillbehör. Vi åkte sedna hem till mig å åt lite glass, maränger och chokladsås. Vilket visade sig att bli vår lunch, inte så smart med tanke på att vi skulle ut å jogga sedan.. men men.. VI joggade och ökade på vår runda som nu är 6 km, väldigt duktigt av oss:)
På kvällen träffade jag min kära vän Sanna som både körde mig hem till henne å sedna hem å tur var det för regnet ville ladrig ta slut:(

Måndag:
Vaknade inte förens halv 11 idag vilket var väldigt skönt. Men jag hade lite ont i huvudet så jag passade på att ligga kvar i sängen å läsa lite i min bok " Hur kär får man bli?"
Jag å pappa åkte sedan till vällingby å inhandle lite presenter till Ellen som fyller år imorgon, hela 16 år!
Efter de fick jag skjuts till David som jag snckade lite skit med å som sedna följde mig till Vällingby där jag skulle träffa 3 av årets konfirmander. Vi 4 gick å fikade å hade de trevligt. Vi gick även förbi Carro som jobbade...

När jag sedan åkte hem så var det bara å sätta på mig träningskläderna för jag å Malin skulle ut å jogga. Å vi vbek inte ner oss även fast det regna. VI har faktiskt varit ute å joggat å vi hade det inte lätt, motvind i ca 2,5 km:( jobbigt värre. Men skam den som ger sig.

Nu är det dags för en dusch å sedan middag:)

puss


Första lediga dagen = regn

Ja, så kan det vara man jag klagar inte. Jag steg upp vid 10 i morse efter att ha läst lite i min bok. Sedan så följde jag med mamma å pappa för att handla lite mat, fick mig ett par leggins när vi var där, väldigt välbehövligt. De finns ju aldirg där när man behöver de..:S

Sedan så kom vi hem och åt lite mat. Jag la mig sedan för att läsa min bok, som tog slut:( Så himla bra den har varit, läste de 300 sidorna på mindre än 24 timmar. Har varit helt fast i den å nu är den slut. Tur att jag har backup, ska börja läsa "Hur kär får man bli ?" Jag hoppas såklart att den är lika bra som den andra. Det är ju samma författare så de borde vara i samma stil..

Jag har även varit duktig å fixat lite här hemma. Jag har tex gjort:
- Tömt och fyllt på diskmaskinen
- Dammat och fixat ordning i en va bokhyllorna i hallen på övervåningen
- Sorterat tvätt och satt på en maskin, som e klar nu
- Delat ut den tvätt som var torr i rätt rum
- Slängt tomglas

Ganska duktigt av mig om jag får säga de själv:)

Men nu ska jag väl surfa runt lite till innan jag gör något vettigt:P

PUSS
Jag, Tom å Hanna hemma hos sussie:)

Äntligen fredag

Å så var mina tre veckor färdigjobbade:) Väldigt skönt..
Jag hade bestämt mig för att jogga hem från jobbet, vilket är 7,5 km. Jag joggade på ganska lugnt å de tog ca 40 minuter. Ganska bra!!

Sedna när jag kom hem så hade mina tre böcker som jag beställde i början av veckan kommit, Glad överraskning. Så jag började med den första " Syskonkärlek" å jag ritigt har sugits in i boken. jag tro jag har läst hela 170 sidor bara idag.. :)

vid halv 4 så tog jag en powernap på soffan, väldigt skönt å behagligt:) Sedan vaknade jag å mamma kom hemefter ett tag, jag läste lite mer och gick sedna å duschade:)

Maria å Therese var även över å grillade, väldigt trevligt! kändes ritkigt bra att träffa de igen, efter en hel sommar ifrån varandra..


Nu ska jag gå å ringa david å sedan sova hela natten lång!!!

PUSS



RSS 2.0