Jobb vecka nr 2

Har varit med de stora barnen dne här evckan, de dagar som nu gått. Vi har kollat på film och haft det mysigt. Inte jättemånga barn den här veckan heller.
Idag har vi varit iväg och klappat hästar i en park, mysigt att komma iväg och då gick hela förmiddagen jättefort:)

Sen åkte jag hem och har taigt en promenad i det klibbiga vädret.

Kram


Helg:)

Helgen har bjudit på en massa skojsigt å lugn. Igår var det 1års kalas för en familjekompis, jättemysigt!
Sedan bjöd Moa på sällskap på kvällen, var hemma hos henne och lyssnade på regnet.

Idag så har jag ätit lunch med Petra och sedan har jag pysslat i flera timmar men de bjöd vädret in till..

PUsss

vecka 1 färdigjobbad

Kan sammanfatta denna vecka som lugn jobbmässigt, får se hur de blir nästa. Men först ska jag ha en härlig helg:)
Igår efter jobbet så shoppade jag en massa kläder, men det fick jag göra nu efter jag rensat min garderob här om dagen :)
Kvällen spenderas sedan hos underbara Cornelia med lite fler vänner, sedna fick jag moppeskjuts hem :)

Jobbar på

Jag kan bara säga att jobbet rullar på med allt vad det innebär:)
Nu sitter jag hemma i skuggan och chillar. Försöker förstå varför min mobil inte vill ladda över bilder till mig på datorn:S

PUSs

Cashen rullar in som de ska, de går bra nu

Hade min första dag på jobbet idag å jag ska inte klaga. Vi hade 3 barn på 4 personal, jag ska inte klaga. Vi hade en trevlig dag med massa sol och bara ett underbart varande. Vi var ute i solen på för och eftermiddagen, mellan hann vi äta och sova:)

Kom hem och hade jag fått ett stort vykort från helsingborg och min kära Fis Emilie som nu är någonstans i Europa på väg mot Italien i bil, starkt jobbat!!

Puss

Jag har prövat massa saker jag aldrig gjort förut:)

Denna helg har jag verkligen fått pröva på nya saker och växt som människa, eller blivit lite fetare på insida som vissa skulle säga :P haha
Allt började med att vi i fredags tog den lilla båten och la ut nät för att fånga fisk. Jag fick sedan lyckan att köra båten iprincip hela vägen tillbaka :) Hur kul som helst! Jag har aldirg gjort något av detta.
Vi avslutade dagen med att basta och bada, väldigt mysigt!
Igår så gick vi upp vid halv 8 för att hämta in näten, sedan tog vi de slemmiga fiskarna ur näten och efter de som filéade vi de.( aldrig gjort förut) Vi tog sedan ett uppfirskande dopp och blev av med lite fisklukt:P
Sedan pysslade vi och lagade pajer av olika slag.  Jag prövade även att åka vattenskidor men det var inte min melodi.
Åkte hem idag, tog ca 2h. Tråkigt att lämna det fina stället, men jag får komma tillbaka :)


Lantliv över helgen

Idag har jag mest chillat å handlat lite, men sommarskor som jag verkligen behöver finns ju inte :(

Imorgon eftermiddag åker jag med Mälin och Benke till landet för att få lite miljöombyte och bara umgås,blir väl bad å så oxå:)Ska klara mig utan en vanlig toalett under helgen och det blir en stor prövning, men jag har lovat att klara de :)

PUSS
sol, sol, sol!

Bada,bada, bada

Har de senaste dagarna varit beglägen på en strand här i närheten för att svalka mig och jag kan lova att det har vcait riktigt skönt och att jag fått en rand på magen :=) Det firade jag med en ny bikini idag:) wohio! Den kan jag lita mer på än min gamla rosa med vita prickar.
Har idag även ätit glass med vänner:) GOTT!
Har börjat pyssla idag å jag kan säga att jag verklligen älskar att pyssla. ÄLSKAR!!
Har såklart kvällsbadat, fast inte idag men jag var på stranden på kvällen med!
<3<3

Dagen då mycket har hänt

Idag så tog jag tag i saker vill jag lova. Åkte till Vällingby och sa upp mitt SATS-kort. Kommer inte ha råd med det i Malmö så det är lika bra att göra de så fort som möjligt.
Sedan hängde jag med mestadels Jocke i kyrkan tills jag träffade Malin i spånga för att inhandla en ny kompis. En prinsessmobil som är ROSA!
Sedan har jag varit hemma och chillat innan Moa kom hit efter middag och vi mötte upp lite vänner för att kvällsbada<3

Sista veckan på den här omgångens semester ..

Japp så sant som de är skrivet.. Nästa måndag börjar jag jobba å jag skulle gärna ha det här vädret med moln då så det inte är gassande sol, men vi får väl se hur de blir..
Idag ska jag säga upp mitt satskort, köpa ne mobil( om de finns den jag vill ha ) å beställa ett personbevis..puss

Massa på gång

Idag var jag en sväng i "city" och hann med en massa. Inhandlade pippi-lakan, barbapappa-strumpor å så. PLuggade även lite teori som inte är jättekul.
Har även ringt och bokat teori + uppkörning :O Galet!
Jag och Cornelia badade en sväng innan vi handlade picknick och var på Parkteater med Anna och Jeanette, Jocke kom när det var slut. Riktigt mysigt hade vi det i skuggan under ett träd.
Vi kom hem och Cornelia och jag bestämde oss för att cykla och bada igen på samma ställe. Sagt och gjort var vi där . Svalkade akn vi säga att det verkligen gjorde.

Ni ski jig sivi. Piss ich gid nitt!

KIL

Igår så satte jag, Sanna, Eric, Jeanette och Emelie oss i bilen och roadtrippade till Kil. Första stoppet blev i Hummelsta, men vi var tidiga dit så vi underhöll oss med billekar, kul:)Vi ställde oss i kö och blev insläppta 5 min i förväg :P


Vi drog oss vidare och hade det väldigt kul i bilen med underbart bra musik.
Stopp 2 blev i Örebro där vi tankade och handlade mat, för vår picknick bestod av massa gott och inte så mycket mat :P haha Åt lunchen innan iv gjorde en storslagen entré på gården :)
Bad och picknick på bryggan gjorde att vi hann svalka oss medan de andra lekte.
Var med på bibelpasset, mysigt ! Sedan busade vi med alla på gården. Mohahahah!
MIddag och sedan chill innan andakten som var mysig!
Vi åkte hem och stannade inte en ända gång. Så vi var hemma vid 2 typ!

Idag ska jag städa mitt rum, till Vällingby och shoppa, hälsa på hos släkten!

Puss

cykeln rullar vidare

Hann fylla gårdagen med en massa skoj:) Först så begav jag mig mot vällingby för att ha min sista körlektionsom gick riktigt bra:) woho för mig! Sen så träffa jag eric och vi handlade lite innan vi sa hej då i kyrkan och begav oss mot spånga där vi skulle handla mat innan vi skulle till Moa för att fira Emilie ( Grattis igen) Vi hade en mysig eftermiddag då vi grillade och fikade!
Cyklade hem och chillade, hann prata med min Strandhkatt som jag inte har pratat med på typ 4 dagar eller något, känns som längre men de är väl så när man är van att ses ofta.
Drog sedan på mig min bikini och tog bussen mot mina vänner som var och badade. Jag blev hämtad vid bussen och vi badade i 30 min i sträck, var så varmt att det var skönt att ligga i en stund och i goda vänner sällskap så kan man vara i ännu längre!
Vi tog oss hem till Moa igen och hade en revlig tidig natt. Blev sedan hemskjutsad av Andreas och kände mig som 15 igen :P

Idag ska jag till vällingby för att plugga teori och sedna på massage. Efter blir det att träffa Emelie och picknicka :)

puss


Kvällsbad å klippor

Igår så var vi en sväng förbi fotbollsplanen men det blev inte så mycket spel så vi tog oss till Hässelby starndbad och badade och det var inte så kallt i vattnet så vi var några tappra som hoppade i vattnet. Helst sjukt att det blev 4 bad för mig bara igår:)
Efter fikade vi hos Eric innan det blev till att rulla hem. Då Sanna hämtade mig och vi åkte till Riddersviks klippor och njöt av värmen :)

Just nu så är det väldigt molnigt men det är väl bara för nu, det är ju trots allt över 20 grader. Ska cykla till vällingby å köra, efter ska jag träffa Eric innan vi ska till Moa och fira Emilie:)
<3

Bada å sola, hur skönt som helst

Var med mamma å pappa på kärsön och stekte idag och kan lov att jag har fått ränder, whoho!
Jag badade tom 3 gånger!!!
puss

Badade igår:)

Igår så bestämde jag och Cornelia oss för att cykla och bada:) sagt och gjort så var vi i vattnet som inte var allt för kallt. Efter så var vi hos Eric en sväng innan vi rullade hemåt:)

Idag blir det nog ne chilldag! får se vad som händer..puss

Mysdagar

Har sedan lägret haft väldigt mysiga dagar här hemma. Har träatt underbart folk, haft ledarmiddag med de jag var på läger med( vi kan inte slita oss) sätt på fotboll, träffat Therese, cyklat, kört bil, tränat och bara chillat:)
Helt underbart!
Idag ska jag träffa min faster å jag ska få köra hem till henne, de blir till att köra på vägar jag aldrig kört på förrut :)
puss

Hemma igen efter 2 veckor i Jämtland

Har först nu hunnit återhämta mig från det intensiva läger jag var på. Mycket hann hända, lärorikt å kul:)
Har hunnit umgås med alla ladre ännu mer här hemma, vi kan inte få nog av varandra med de kan bero på att vi är de roligaste vi vet :P Underbar picknick hade vi igår oxå:) <3 Tack!



Nu ska jag börja ta tag i mitt liv som har stått stilla ett tag .

puss



RSS 2.0