Hejsan svensjan!

Hej hej alla vanner!

Just nu befinner vi oss inte i Pukhet som tankt utan i Krabi, det finns orsaker till de som kan tas nar jag kommer hem!
Hoppas att ni har det najs i solen hemma, har fatt skvaller fran familjen att de ar bra vader!

Tankte bara saga att Malin som jag bla akte med aker hem imorgon.

Idag har vi varit pa Phi phioarna och snorklat, haft askul:) Och pa tisdag ska jag och Sara rida elefant och kolla/bada i vattenfall medan Bine ska klattra!

puss a kram for denna gang!

Vi drar till Pukhet och eget hus

NU har vi tillbringat typ 3 dagar i morfars hemstad Hua hin.
Vi tar en taxi vid 22 ikvall a kommer fran till Kamala a Pukhet vid typ 06. Underbart. Vi styr hela korningen, dvs att vi kan stanna a kissa eller liknande nar vi kanner for det. Kan ni tanka 9h i taxi ar lika dyrt som att aka buss.

Saknar och tanker pa er dar hemma!

puss

Koh samet! Underbart!

En liten update fran mig !
Vi befinner oss nu pa Koh samet, en o i norra tahiland. NYaret borjar idag sa vi sitter fast har :Pinte oss emot men.Njuter ju av sol och bad. Aven fast jag har badat i t-shirt pga branda axlar. Pa torsdag aker vi till HUahin och morfar!

PUSS

Sa har jag gjort aven Kombodja

Japp, nu har vi varit i Kmbodja ett par dagar a hunnit att se Phnom pen (hunvudstaden) och nu Siem Reap med uppstgning kl 04 imorse for att se soluppgangen over Angkor wat. Det var tyvar molnigt idag sa sa mkt till sol var det inte. Vaknade nyss upp efter en valbehovlig powernap!Skont!

Imorgon ska vi gora sjalva staden med shopping a allt! Ska bli sa mysigt! sedan iovermorgon lamnar vi Kamvodja a tar bussen i typ 12 till Thailand a typ Trat eller Pattaya for att koma till KOh samet:) Najs, sol och bad igen!

Onskar er alla en underbar pask a var!

PUSS

Lamnar Vietnam imorogn for Kambodja

Sa ar det !nu vet ni det oxa!

Ha det sa bra sa hors vi snart igen



RSS 2.0