Ca 17 grader, sommar på min blogg:)

Härligt väder hela dagen, även fats solen inte sken. Men jag kan lova att jag har blivit ritkigt varm idag :)

Först vill jag säga GRATTIS till min moster JANA som fyller år idag :)

Under lunchen idga så skulle Therese å jag g till stas biblioteket för att lämna tillbaka mina böcker, å vi råkade g ite fel så vi fick gå ner för en asbran backe, där de visade sig finnas massa brännäslor:P Men det var inte så farligt, bara att Therese satt sig på rumpan mitt i:P
Vi fick även sluta kl 1, eftersom Margit var sjuk, så då hann vi gå lite på stan å jag hann shoppa lite till mig själv å lite till Sanna som fller år den 8 Maj.

Cyklade i bara tajts idag till träningen, helt undebart!!:D de e så det ska vara !! 

Imorgon så börja jag inte förens kl 15.30, men innna de tänkte jag plugga en massa så att jg gör klart några va de arbeten som ska in så att jag kan koncentrera mig på matten inför provet..

PUSS
image240

Veckan gick för fort!

SKivan i måndags var kul:)
- Om polisen stoppar oss nu så hittar de pippi, lilla my, två transor å paret från grease:P

I tisdags var det ganska segt, tror inte jag gjorde någt av värde::P inget att lägga på minnet ialla falll

Onsdags var min skiva, men först så praktiserade jag, cyklade som en dåre, hem fixade mig och fick ritkigt brottom. Sedna åkte jag å mötte klassen i Gamla stan, Bilder finns på facebook:P

Torsdag var en ritkigt lat dag, gjorde inte mkt, men vid 3 åkte jag till kyrkan å kom hem 10, övade inför helgen :)

Fredag, praktik å sedan bara vara å inte göra något, vilket var väldigt skönt..

LÖrdag( igår) gick upp 07.30 var i kyrkan hade cabaré å kom hem typ 4 efter att ha gått hem.

Idag, konfirmation så det var upp halv 8 så gällde, konfirmationen var kl 11, den gick ritkigt bra:D Efter de hade vi ledarfika å sedna åkte vi hem :)

PUSS
image239

Måndag igen..

Dagen har rullat på ganska så snabbt, har typ inte fått så mkt gjort men.. Skolan var som den var, med matte å massage, väldigt skönt även fast jag är kittlig:P Jag å Therese fick massera på Oskars å Christers rum:P Vi hade även ett litet klassråd om skivan å en del frågetecken reddes ut. Skönt de:)

Sedna storsade jag å Therese mot Drottninggatan å in i lite affärer för att kolla outfits till skivor. Hoppas att du kommit på vad du ska vara i kväll:)


Efter de blev de tunnelbanan hemmåt å ett litet stopp i kyrkan för att lämna pengar till Cornelia.:)<3

Åkte hem, bytte om å sedna cyklade jag å mötte Malin, tränade aerobics, med massa tärningsvärk i armarna. Tur att de inte var styrka på schemat idag :)

NU ska jag snart börja byta om för skivan ikväll.. ska föna håret så att de går att sätta på huvudet :)
image238<--- Jag ikväll:P

PUSS


V16 är typ slut!

Ja å det har hänt en massa. Folk börjar fylla år i mängder, i onsdags fyllde Bella å Maria år!! GRATTIS igen :) Idga fyller min käa storasyster 21:) Å det ska firas med släkten .

I helgen har jag inte gjort så mkt mest, tagit de lungt. I fredags mös jag med Cornelia, alltid lika trevligt. Å igår tränade jag på morgonen å sedan var jag bara hemma å tog de lugnt :) I dga har jag tränat, ska plugga lite nu å sedan kommer släkten vid 5, så de blir lite kalas här idag :)

I morgon är de skiva som gäller igen, då är temat : Tv/film.  Jag ska dit med Therese å vi har funderat lite fram å tillbaka vad vi ska vara, om vi ska  vara något tillsammasn men de blev inte så. Jag vet inte rikigt vad Therese ska vara men jag har bestämt mig för att vara Lilla My !

Grattis SYSTER!!


image237

Veckan rullar fram med stormsteg

Snart har det gått en evcka till å jag hänger inte med i svängarna. Men något kul som hänt är att vi fått våra studentmössor:) Värt att fira men då inser man även hur kort tid det är tills man står där på flaket :/

I alla fall, veckan har sett ut så att jag har spelat fotboll å oienterat med mina barn som jag har på dagarna, väldigt kul men även mycket att hålla koll på.

Igår så hade vi fotboll på dagen men vi kom försent ådå hade en liten tjej oturligt nog brutit armen så et var lite smått kaos där men det redde upp sig och vi lyckades hålla lektion, efter det väntade vra bedorande småbarn, 6åringarna, som var ute i skogen och orienterade för glatta livet. Så kul att se:)

Idag så är de praktik som gäller som vanligt sedna så måste jag skynda till kyrkan för att börja öve inför konfirmationen som är nästa helg, så det gäller att få mycket att fungera och klaffa så vi slipper rycka håret av oss för att inget är klart om en vecka.

Har tagit ne joggtur idag så det känns bra, går ganska snabbt för att vara mig :)Kanske åkter till hallen ikväll å tränar med Malin, vi får se vad som händer.

PUSS

MItt nya hår, kommer bättre bilder så småning om

image236

Kyrkhelg

Precis som det låter så  har å kommer jag spendera min helg i kyrkan. Igår var det nämligen öppenfredag då vi kollade på film, åt godis, spelade spel osv.,Hade det allmänt mysigt, som vanligt!<3 älskar mina kyrkvänner så otroligt!!

Å idag har jag haft konfirmader mellan 10-16 då vi kollade på film, pratade å ät massa gott.Det är nämligen sista helgen vi har tillsammans. nästa gång är de konfirmation:/ Lite tråkigt men vad ska man göra??

Nu åkte Agnes ut KÖRSLAGET!!!

puss nu ser jag på tv:)

Träningstorsdag

Idag ska jag faktiskt träna för första gången på en vecka, har haft en släng av lite allt möjligt så. Men ikväll så smäller det, får väl ta det lite lugnt. Men att röra på sig är alltid bra:) Det är Anneli som håller i det ås man behöver inte ta ut sig så mkt :P Men ialla fall. Drömde att de hade ändrat allt i träningshallen å jag inte fattade någonting å att det var en tant som höll i passen jag å Malin skulle gå på, hemskt var det..Tur att det bara var en dröm:)

Idag tror jag att det bara är bowling på scehmt men jag får se:) Ska skriva upp så jag har lite mer koll i framtiden :)

PUSS


Å så vankades Onsdagen, veckans mittpunkt

Japp å igår hände det väldigt mycket.
Jag började med att bowla med ca 30 barn, en hel del att hålla reda på med de var så snälla så det var inga problem. Efter det så väntade en promenad på  ca 20 minuter till nästa plats där vi skulle hålla i idrottsskolan, även idag var det friidrott på schemt å även då fick jag hålla i uppvärmningen och löpningen. De är så snälla och gör oftast som man säger, men hur mycket kan man egentligen begära av 6åringar??Det är min ständiga fråga :P

Sedan så åkte jag hemmåt å så såg jag mamma å Mona på vägen som gick hem så jag hoppade av bussen och gick med de hemmåt. Sedna var det kyrkan som gällde på kvällen, alltid lika mysigt!! Vi hade prova på rättvisa som tema på kvällen. Man inser egentligen hur bra men har det. Två är USA, dvs får trerätter att äta medan typ 12 är afrika å får skorpor å smutsigt vatten, inte så lyxigt med andra ord. Men efter denna lek på ca 1h så fick alla riktigt fika:)

Sedan åkte jag hem vid typ kvart över tio, alla andra skulle gå hem så jag åkte själv.:P Men det gick bra.. jag klarade mig.. Sedan blev de middag vid typ halv 11:P

Sporttisdag

Idag blev jag väckt redan kl 7 av att Emmelis väckarklocka ringde, men ajg somnade sedna om. Men när pappa ringde 10000 signlar och ingen svarade så kunde jag inte somna om, så jag gick upp halv 10 men jag var pigg då så det var ingen fara :)

Idag har jag praktserat, först stod den dagliga checka va arbetet på schemat. Sedan så gick vi till bowlinghallen( är där i 2 veckors tid, därför inspiration på min blogg)och mötte upp första gänget. Eller jag fick sjuss för jag skulle hämta en nyckel. Väl där gick spelat jättebra! Sedan så kom nästa gruppp efter en timma å då skulle jag sedan åka till löparbanorna i Hallonbegern för att möta dagens barn på idrottsskolan och eftersomm Letu inte skulle hinna till uppvärmningen så fick jag hålla i den. Det gick bra mend et är väldigt svårt att hålla kolla på ca 25 6-7åringar. Men det gick. Efter det så blev de uppdelade i tre grupper som skulle utöva löpning/starter, längd och höjdhopp. Jag fick ansvara för löpdelen och det gick väldigt bra:)

Varför jag valt att h aen sommarbild i bakgrunden är föratt jag vill ha sommar nu!! Orkar inte med detta oväder..

puss nu kallar maten på mig där nere :)

Skivmåndag

Ja, nu menar jag inte cd-skivor om det var någon som trodde de:Phaha, men så dumma är ni väl inte??
Det jag menar är såklart studentskiva:) GLITTER Å GLAMOUR!

Måndagen började i vilket fall med skola, slutade typ tv timmar tidigt för att vi fick jobba själva om benhinne& hälseneinflammtion. Jag gjorde en del hemma, men asså de är svårt tur att pappa kan en del så jag kan fråga:)

Sedan blev klockan helt plötsligt kväll å jag var tvungen att duscha. Jag hade knappt hunnit något å så skulle jag äta middag mitt i allt. Skulle åka bussen 20.40 trodde jag, så jag trippar iväg till hållplatsen men sedan visar det sig att jag kollade busstiden fast åt fel håll, så där satt jkag och väntade i 20 minuter:P haha dum jag är.. men de gick fort pratade med Sanna :)<3

Sedan åkte jag ut till skogås, finklädd så jag fick ju lite underliga blickar för jag passade inte ritkigt in bland de övriga ressenärerna :P men vad gjorde de?

När jag kom hem till Therese så tänkte jag locka om mitt hår lite eftersom lockarna hade åkt ner emnd et gick ju typ inte för hade massa spray ihåret. Men det fick duga, för det var sedan dags att åka mot stan.
image232 image234
(jag vet att jag är mycker kortare:P)
Kvällen gick fort och vi hade kul. Träffade folk jag kände så det var kul:):D

När vi skulle gå så hade garderoben tappat bort Ellens tröja somjag hade lånat så de var surt menjag orkade inte bry mig så.. Sedan åkte jag taxi hem med Malin å två kompisar :)KOm innanför dörren vid 02.45:)

PUSS idag är det praktik som gäller:)

Lördag och söndag

Japp, så var helgen nästan förbi. Det har inte hänt så mycket för min del dock, men det är väl skönt. Igår så träffade jag Ayla en liten stund innan jag åkte hem till Bella, så länge sedan jag träffade någon av dessa tjejer, vi har så mycket var och en av oss. Men fick till det med båda igår kväll:P haha!

Det tar ju typ en timma å åka hem till Bella fastän det inte är långt, bara att det ligger där inget komunalt går, typ 15 min för att komma någon vart, men de är de värt.:) Fick låna en guldig eyeliner tills imorogn då ja ska gå på glitterskivan å sedan fick jag någon hårmask, som ska vara väldigt bra så den ska jag prova. Tyvär kan man bara köpa den på salong men de fixar Bella:)


Idag så har jag vart en sväng med mamma hos hennes vän som ska flytta till Bålsta å snackade skit:P

puss

Fredag

Idag drog jag en repa på staden med Therese, inhandlade några fina chokladbitar till henne, liten grattispresent till henne för hennes körkort:) Hon blev så glad.
Vi inhandlade även glittersray till skiva på måndag tema: Glitter och glamour.
Vi visste inte riktigt var vi skulle leta efter de men på trofasta H&M så hittade vi det :) Sedan så gick vi runt lite å jag inhandlade 3 par skor på skopunkten idag:) ganska najs. Försökte hitta bild på de tre men hittade bara på två. Dessa..
Sedan blev de även ett par ballerina som var vita med guldiga hjärtan på:)
Det var vad vi hann med, sedan drog vi oss hem åt olika håll:/Men vi ses på måndag, först i skolan å sedan på Malins skiva:)<3

När jag kom hem så visade jag mina fynd för mamma å pappa men pappa tyckte väl inte att de var så kul att jag köpte ännu fler skor men :P haha vad gör  man inte om man hittar några fina som man bara måste ha??
Efter de tog jag en promenad med Malin och Vilma, på ca 1timma. Ganska skönt:) Sedan svängde jag förbi Matte, Lotta å Anna.

Nu sitter jag å pappa å kollar på Så ska det låta :P
pusssar


Sjuk :(

Var det redan igår, hostig, snorig å kändes som jag hade feber. Så jag hade inte orken att gå på Tessans studentskiva, tyvär. Å alla skulle dit oxå. Så tråkigt att jag inte kunde komma, man jag fick träffa Malte ialla fall. Han kom hit för hans kompis Lennart skulle köpa min biljett. Sedan kom även Maria förbi en sväng:)

Igår så lämnade jag in min mobil på Onoff, för minneskortet å telefonen har ingen koppling till varandra längre:S fattar ingenting. Men nu är den ialla fall inlämnad, har Bellas gamla mobil igen.

NU sitter jag har å hostar så att de gör ont i luftröret, inte bra. Hatar att vara sjuk. Men jag har ändå fått sova i natt, så det har vart skönt!!
Det riktigt svide ri halsne nu efter jag har hostat, inte skönt!!

Hoppas att allt är bra med er!!!PUSSPUSS

GRATTIS THERESE!!

image174
Min bästa vän klarade de:) Hon har KÖRKORT!!!!
Helt underbart! jag visste att du skulle klara de:)Du å jag åker nsart på Stockholms vägar ska du se:) Helt själva :P
GRATTIS!!!<3<3<3<3
( Hon var på samma föreläsning som Blondinbella igår:P)

Första praktikdagen

Jag gick upp mycket tidigare än jag behövde imorse, dvs redan kl 8:) Vid 9 åkte jag till Vällingby för att gå å träna i 1 timma på trappmaskinen å SVETTIGT blev de. Tur att jag inte hade mina gråa byxor.
Efter de å en dusch så gick jag å inhandlade en Subwaymacka, MUMS!!

Efter de bar det av till Sundbyberg å min praktikplats, dit pappa skickade mig en timma för tidigt så jag satt i solen å läste en nyinhandlad tidning och hade det helt underbart i solen i en timma:) MYS!

När klocken slog ett kom min handledare, Letu å dagen satte igång:) Vi planerade lite å vid 3 så började vi Bowla med barnen, först idrottslyftet å sedan idrottsskolan. Så kul att umgås med barn, melan 6-10 år:) Det är bowling på schemat i två veckor,så det är vad jags ka sysselsätta mig med i två veckor, kommer väl vara grym på det sen, eller hata de:P men vi kör med staket :PHAHAH

Efter det mötte jag Mamma å pappa som hade vart å handlat på ICA:)

Imorgon börjar jag kl 1, men jag tänkte gå upp tidigare för att kunna sova imorgon kväll, det är inte bra att sova till typ 11. SÅ jag ställer nog klockan på 9 å ska försöka plugga lite :) Duktigt av mig :P

puss jag vill tacka Cornelia som har gjort en snygg framsida till mitt arbete :)



RSS 2.0