Hur kan detta hända?

Jag kan inte förstår att det här kan hända, att killar i tonåren slår ihjäl varandra pga att man vill hämnas( eller vad man vill kalla det).Det är helt sjukt. Riccardo skulle ut i fredags på fest och sedan när han är på väg hem med sin flickvän stöter han på ett killgäng(personer han känt tidigare)och tumult utbryter!! De är 5 mot 1 och hinner i kapp Riccardo och slår ihjäl honom. "Gänget" ska haft med sig ett basebollträ och slagit, sparkat och hoppat på Riccardo tills han dog.....Helt sjukt!!

Riccardo gick i min skola och var väldigt populär (och snygg, vår snygging). NU finnas han inte längre i livet ,väldigt skumt. Hela skolan gick för att hedra Riccardo. Vi gick till platsen där han levde de sista minuterna i sitt liv. Innan de avgörande slag och sparkar träffade honom..väldigt fint, de va blommor och ljus på två ställen. Han var väldigt omtyckt och det var de bland annat de som gjorde att han miste sitt liv :(

Jag läste i boken som de hade lagt på hans minnesbord i skolan. En tjej hade skrivit: " vi ses på måndag".. det va de sista du sa till mig.
Men de kommer aldrig att ses igen. Han överlevde inte helgen. Han fick inte ens uppleva sig 17-årsdag.(han skulle fyllt 17 i dag, måndag).

Så vi säger : VILA I FRED, RICCARDO!!!

Många tankar till hans nära och kära!

Kommentarer
tette säger:

Faaan! Gud va fint du skriver gumman, verkligen! Hade hon skrivit då? :( "Vi ses på måndag" FAAAN! :'( sitter och äter på jobbet. mår piss! men älöskling, vi ses imorgon.. Eller? Vågar man säga så fortfarande? <3


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0