Mysig gårkväll + Boktips??

Efter middagen, hemlagad pizza så gick jag hem till Cornelia DÄr befann sig hon , Emma å Mathias. Vi inväntade även David som skulle joina oss på att se film. Men innan vi såg film så pratade vi en massa å skrattade. Det är så mysigt att sitta med sina vänner å bara skratta åt något som egentligen inte är så kul:P Eller hur var det med de?
Vi såg sedan High school musical 1+2, eller 2:an såg jag inte så mkt eftersom jag var så trött å somande till å från :) Men vad gjorde de, såg ju ettan å får se tvåan någon annan gång:)
När klockan sedan blev runt kvart i två så skildes vi åt å gick hemåt. Jag var sedan hemma vid 2 å somnade då på en gång, vilket var välidgt skönt!!


Vaknde gjorde jag efter några timmars sömn kl 10 imorse å då började jag läsa mina nya bok, "En plats de kallar Lyckan". Jag har inte kommit så långt ännu så jag kan inte uttala mig om att den är bra eller inte, men jag tror att den är bra!
Är det någon som har något boktips på vad jag kan läsa efter denna efterosm jag har en tendens att läsa ut böcker så fort..Så alla tips tas emot med öppet sinne :) skriv i så fall titel å vad den handlar om :) Tack!!<3




Kommentarer
Cornelia säger:

Hihi vi märkte att du var ganska trött <3 och ja, det bästa är att skratta åt saker som verkligen inte är roliga. Och som inte blir roligare under tiden, men när man ändå itne slutar skratta på typ tio minuter :p <3

Yes vi ses snart :D

Love you honeypie <3

2008-09-20 @ 11:35:20
URL: http://neliaa.blogg.se/
Just Picture It ?! säger:

svar: va gullig du är, tack! :D hoppas du får en jättebra dag! :D

2008-09-20 @ 12:04:49
URL: http://justpictureit.blogg.se/
cindy säger:

Sant, den var jättemysig. Vill ha vill ha vill ha! Hoppas den finns kvar på freedag. Enda nackdelen e att mina favvo vinterskor är beiga.. hm grått o beiget e väl inte optimalt tillsammans, men jag får fixa det på ngt sätt.

2008-09-20 @ 12:24:17
URL: http://lifeofcinderella.blogg.se/
Emma säger:

Tack själv :D Och snart ses vi!

2008-09-20 @ 12:32:09
URL: http://likeyours.blogspot.com
Astrid säger:

Den boken har jag läst hihi :) Låter som ni hade det jättemysigt! :)

2008-09-20 @ 18:35:43
URL: http://svederus.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0