Bajs bajs bajs

Har känt mig helt seg idag.. Vet inte riktigt varför..Eller jo de gör jag men jag orkar inte dela med mig av de nu. Idag så har massa tankar kommit upp som jag trodde jag hade begravt lixom inom mig, så att de inte kan komma upp igen men tydligen så kommer kroppen å hjärnan ihåg å ville idag påminna mig om de.. 
Så dagen har inte varit så effektiv för min del, blev en massa sittandes å så, men jag fick iväg lite mail å jag började med Onsdagsschemat som ska sitta i vardagsrummet. Schemat som visar vad som kommer att hända varje onsdag denna termin. Jag hoppas att folk tar hänsyn till att jag bara fick G i bild.:P men jag gör mitt bästa!!

Pratade med Pia en del innan det var dags att gå hem för dagen å det var skönt att bara sitta å prata lite. Men det var även då mina tankar kom flygandes på mig..Men jag ska ut å jogga nu så att jag får vädra mina tankar ett tag. 

PUSS

Kommentarer
aziza säger:

fin blogg :)

2008-09-22 @ 18:51:07
URL: http://mangoapelsin.blogg.se/
Just Picture It ?! säger:

bättre lycka till nästa termin med bilden då! :)

2008-09-22 @ 19:08:48
URL: http://justpictureit.blogg.se/
Astrid säger:

Haha jag vet, jag märkte det när jag redan hade skickat dem.. Jo, vi har ett lov i början av december och sen har vi jullov :) <3

2008-09-22 @ 19:48:57
URL: http://svederus.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0